rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bzoley
Most már csak szakértõ marad?😊

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

lac coo
Kiadó nélkül van csak igazán költség 😊)))A költségek nagyrészét általában a kiadók állják... 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#mf2>

Gányolom magamnak a hangokat 😊))) Már kezd alakulni 😊)))

Ingy
inkább (fél)modder és alkoholista<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bzoley
Egészségedre!
Ebbe a részébe nem akartam belemenni, de én sem nyafogtam, hogy jobb lenne a villanyszámlát kifizetni, mint játékot vásárolni. Mindenkinek megvan a saját problémája, ami maradjon is a sajátja.
És anélkül, hogy bárki megharagudna:
Ez már jónéhányszor meg lett említve, de részemrõl nem hiszem, hogy félteni kéne õket, biztos megvan a bevételük, kiadó nélkül annyi költségük sincs, a liszenszek megintcsak bevételt hoznak, a játékot aranyárban mérik, szóval szerintem jobb helyzetben vannak, mint néhány másik fejlesztõ csapat. A játék jó, ha nem a legjobb, de az árnak valahol összhangban kéne lennie a kiadott munka tartalmával. A többi magánügy.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

hoppá, a szakértõ bajban... úú mileszitt 😊))
lac coo
Alex, kéne a nyikorgás hangod ,az ami csak nyikorgás, semmi más hang nincs alatta ! THX 😊)))

(fél)alkoholista modder <#idiota><#vigyor3><#wilting><#wilting>
aesirbaba
Csak annak kell tövig nyomni, akinek kicsi 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ingy
ezt megértem, de hozzáállás kérdése, sajnos csak az tudja ertekelni az rfactort aki tudja a hátteret hogy miert van folyamatos fejlesztes alatt,
kiado nelkul sajat zsebbol fejleszteni jatekot rizikos es megvan az ára
mint modder nekem rengeteg lehetõséget nyujt, egyrészt megvalositani mindazt amit szeretnék és ehhez megadnak minden segitséget, másrészt meg berugtam es nemtom mit beszélek<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

EasyDriver
Nem tudom mennyire elterjedt már, de ezt a GTR2 demót már jól megbuherálták.. <#vigyor3> Többekközt megy minden autó, amit beletettek "ellenfélnek" (lister, ferrari 550, viper, saleen), és GTL konvert pályákat is bele lehet tenni.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

SitatiS
LeeL!!!Mi is ez itt,rFactor topic?😊))))<#nevetes1>

Let the good times roll.

bzoley
Pont ezek zavarnak. Egyrészt a tudat, hogy egy "félkész" elég szegényes programért kérnek el annyi pénzt, mint két másik. Másrászt viszont a számtalan kiegészítéssel elég rendesen ki lehet pofozni, és akkor talán nem "fájna" annyira. Azonban a modok nagy részéért mást illet az érdem, ami megintcsak megkérdõjelezi az egészet. És akkor még ott van a sok pöcsölés, barkácsolás, meg egy következõ patch után lehet lecserélgetnia modo-kat is, mert nem kompatibilis vele. Ami talán meg fog gyõzni, az a következõ patch changelog-ja. Kellemesen hangzik.

lac coo
Igazságod van....<#eljen>

"A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál..."
lac coo
Én nem azon a végén állok mint amelyikre Te gondolsz !!!<#idiota>

ezzel a sztoriddal vonulj át a MÁS-ba <#idiota><#zavart1><#wilting>
lac coo
Lukakról meg szívásról nekem is van rFactorra illõ hasonlatom, de nem írom le ....<#idiota><#finom>

Ingy
aranyérmes cserszegi fûszeres <#idiota>

lac coo
Loller 😊))))))))))))))))))))))

Alexease
Nem tudok semmit😉
nem mondom hogy a szomszéd bora mindig jobb , de abból jobb inni <#circling>
Ingy
1,5 liter a szomszéd borából <#crazya>

Alexease!
Van valami hír arról, mikor fog kijönni a következõ patch rFactorhoz?
Elképesztõ, mennyi mindent beleraknak/javítanak.
Szóval kíváncsi leszek, milyen lesz vele a játék.
<#idiota> aszem csíkszínt kell váltanom <#wilting><#wilting>
Ingy
vagy ha szkifi sznob lennék akkor azt mondanám hogy Borg módjára mindent asszimilál
rözisztönsz iz fjútájl<#idiota>

<#nyes>zseniális hasonlat, mennyit ittál ma?

Alexease
Kivancsi leszek, az autokat mikor szivja magaba a GTR2-bol?! <#ravasz1><#idiota>
Ingy
megéri az árát mert folyamatosan bõvül, több mint 100 pálya egyre több auto meg freebe egyre több hivatalos cuccot kapunk köszönhetõ a folyamatos fejlesztésnek

mostantól te leszel A SZAKÉRTÕ <#buck>
Alexease
<#idiota><#zavart1><#nyes><#taps>
Ingy
rF olyan mint a fekete lyuk, mindent magába szív<#idiota>

bzoley
Asszem összekevertelek egy másik "szürke csíkossal", aki itt csak az eszét játsza(szerencsére nem figyeltem meg ki volt), szóval elnézést.
Köszi az infókat, meg a szakértést! Még nem tudtam eldönteni, megéri-e(nekem) az árát.

hoppá, a GTR2-es Barcelona konvertje az rF Tracker-en 😊)

lac coo
Az isten sem mossa le rólam, hogy mostantól rF szakértõ vagyok !!!! 😊))))

Amúgy te kérdezted mit csinálj vele, nincs más megoldás, meg kell venni 😊)))

holmis20
Igen úgy hívnak, jól látod!<#hehe>

EasyDriver
Tényleg a vásárlás az egyetlen megoldás. 1.070es crackelt verzió hibája amit leírtál.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

de tudnád igazolni ha felmennél egy szerverre , akinek eredeti van annak nem igazán szokott ilyen jelenség elöjönni , de lehet hogy tévedek
Istencsászár
akkor ne vedd, és csitt 😊 ( még õvan besértõdve, eszem agyam elszáll... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bzoley
Nem ,maradtál, aki voltál. Ami nálad nem sok pozitívat jelent.
Warezra jellemzõ? Lehet, nem tudom igazolni. De még te sem mondd meg, hogy mit csináljak, rendben?!

Misi(ha jól látom)
Asszem mindegy a válasz, mert jellemzõen csak némelyik mod szórakozik, utoljára a McLaren. Garázsba visszatérve rendbe jön.

SitatiS
Ehh,köszönjük😛<#worship>

Let the good times roll.

Ingy
de ettõl függetlenül pontosabb mint az eddigiek, franko üvegelni a Zondát rajta 😄

Ingy
Õõõõ
elvileg 2 Nord készül sztem nem a GSMF es van nálam de ez se rossz, egyebet nemtok mondani<#idiota>

SitatiS
Ingy!Nyilatkozz a témában😊))))

Let the good times roll.

Alexease
A GP+Nord-ot tesztelik, a "tobbi" Nord-rol nincs semmi hir;(
lac coo
Már teszt alatt van , asszem 😊))))
Kérdezd Ingy-t 😉

Aleaxease!
Nem tudsz valamit a WIP "The Mother II" Nordschleife projectrõl?
Ez az a pálya, amit állítólag GPS felhasználásával készítenek, azt hiszem, a GSMF.
Még tavasszal az a hír volt, hogy nyáron kijön. Volt annak idején pár kép róla, hogy milyen szuperül fog kinézni.
Ez még folyamatban van, vagy egy megbukott project?
holmis20
Tört vagy eredeti a játékod?

lac coo
Ez warezra jellemzõ, vedd meg eredetiben...

( Akkó most szakértõ lettem ? 😊)))

bzoley
Szakértõ kerestetik:
Jó ideje szenvedek egy aprósággal. Teszt közben, vagy akár verseny alatt is gondol egyet a jármû és mintha kidobná magát sebességbõl, csak pörög a motor magában, bármelyik fokozatba kapcsolok. Tesz közben nem egyszer pont akkor történik ez, mikor megkezdeném a gyorskört, és elindul az óra. Van valakinek ötlete ez ügyben?