rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Hát sokat változott a Suzuki az biztos, én be-be járogatok a gyárba (olcsó a kaja <#idiota>)
A régi swift botrányos elemekbõl készült, festés nélkül kb. mit papír.
A mostaniak már egész korrektek, bár azért most sem rakják teli anyaggal..pl. új swift ftontrész, van egymás alatt két duplacsõ merevítésnek, annak a falvastagsága elég gyíkom, de összeségében már egész korrekt járgányok. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
sx4 mindent visz 😄 ( elfogult mer olyan kocsit vezet )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Igen , köszi !!! 😊))

lac coo
Gondolom a kamera a sisakra volt téve . ...Namost akkor rázkódik egy versenyautó vagy vegyem nullára a vibrációt ? 😊)))))

EasyDriver
Nagyon komoly! <#idiota><#nevetes1> Valami 125ös enduro motor lehet beépítve.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

JuanG
hehe...Kart Vader <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SitatiS
Ez igen!Kúúl a verda<#nevetes1><#eljen>

Let the good times roll.

copass
JuanG
naja, megnéztem volna végig ... ahogy a 4. kör (a video végén) elején az elsõ kanyarnál összejöttek 7-8-an az nem volt semmi 😄DD

...az "onboard" kamera meg állat!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Ez valami brutalis Indy, NASCAR vagy hosszutavu versenyzo kepzo😊)) Itt nem lehet kifekezgetni, itt csak az ivek es a draft szamit😉 Lehet taktikazni rendesen😉 Nagyon brutal, toljak rendesen, azert ilyen sebesseggek ezekkel a szerkezetekkel jo nagyon lehetne zakozni;D Ha ezekkel a kis kerekekkel belemegy a kavicsagyba, azonnal fejreall😊
Alexease
<#idiota><#zavart1><#eljen><#worship>
Road America-n gokart-tal?! 😊) Nagyon allat😊 Mar az elso kanyarban gyanus volt, de utana rajottem😊
Istencsászár
egy ilyen masinát kipróbálnék szivesen 😄DDDd

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Amse
<#eljen>
durva, hogy azt hiszi az ember, hogy õ fog elõzni aztán elmennek mellette 3an is 😊

JuanG

ezeknek a kocsiknak általában mekkora a kormányáttétele? (azaz mennyi a kormány max elfordulása?)
ahogy nézem ennél minimum 360fok, de szerintem nem húzta még maxra

JuanG

Alexease
Igazabol mindegyik MOD jo, csak ki kell cserelni a gumit, a meghajtast, a fefuggesztest... <#idiota><#zavart1>
JuanG
ide meg egy másik válasz 😊))

ha elsõkerekes mod akkor a a lupo is jó lesz 😊))...persze ABS-el mert anélkül fosika 😄DD...

aesirbaba
Kipróbáltam a Skodát a Tobanon hátsókerék-hajtással, sokkal élvezhetõbb. A kocsi gyenge, és szeret megpördülni így is, de meggyõzõdésem, hogy jobb setupolhatósággal sokkal jobb lenne (na meg ha erõsebb lenne)😊

Ha viszont elsõkerekes MODdal akarunk majd bajnokit, akkor szerintem várjuk meg a Leon Cupra MODot, nemsokára kijön, talán jobb lesz.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

lac coo

lac coo
fészek címrõl lehetett letölteni . Lehet Juan volt?
Akinek megvan nyomassa felfele ! 😊)))

b-type
vmi rémlik...ott tárgyaltuk hogy milyen brutálisan vált vissza a fickó...ha jól emlékszem.
most nem tom, sztem csak átlinkeltem vhonnan, mostanában meg nem is használom az asztali gépem (mert sz@r,..de nem érdekel<#idiota>) szal meg sem tudom nézni. 😊 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Figyu! Nem te raktál be egyszer egy Porsche Sebring real videot??? Megvan még ??? 😊

b-type
ha egy autó ugrál, az inkább futómû gond.
A gumit nem veszed ennyire észre, csak így mûködik, de ez soksok apró tapadás-tapadásvesztés-tapadás.
GTL-nél ez gondolom nem akkora probléma, ott a pua régebbi autók még nagyokat tekeredtek, dõltek...puhábbak voltak.

Tényleg hajtottál már bele úgy kanyarba, hogy az odébbment alattad?
én igen, ...vki okos felnyalta ezzel a szurokkal vagy mivel, azóta több homokot elszórnak ott nyáron mint télen.
tök fura érzés volt, majdnem lekenõdtem az útról...és semmi tábla, persze. 😞

DJ Bee18
Le tudná valaki írni, hogy kell megcsinálni, hogy mûködjön? mert amit ott ír, nekem már magas 😊) (priviben)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

lac coo
Akkor GTL GTR2 kell neked: ott fékezéskor és (pont ahogy írtad) kanyarban is ugrál arréb ! 😉))

b-type
mert valójában attól radíroz egy gumi.
pl. ahogy egy elsõkerekes egy olyan kanyarban amibe gyorsabban megy be tehát kihasználja a gumi határait,
..a súly tolja kifelé, de a gumi tapad, az oldalfal deformálódik..azaz gyûri maga alá az oldalfalat, de el-el veszti a tapadást mivel nem tud megmaradni az íven, a sebeségvesztéssel megnövekedett súly tolja ki az ívrõl.
tehát ha tudsz egy olyan gumit ami képes ennek az érzésnek a visszaadására, akkor ezt már csak csökkenteni kell, azaz az ilyen észrevehetõ és körülírható hatást úgy használni hogy ebbõl legyen sok apró kevésbé hangsúlyos.
Ha ez sikerül akkor az nekem kell. 😊
így ok? 😊
valójában tobbféleképpen deformálódik egy gumi, érdemes megnézni egy futópadon amikor fékezik.

lac coo
???<#idiota><#fejvakaras>

b-type
hmm ez jól hangzik, ezt minimalizáld és akkor nekem kell. 😊

lac coo
Mintha radirt tolnál orral elõre, néha tapad és behajlik de utána elenged és ugrik egyet... 😊)))) Arra gondolok .

b-type
Na azért itt a lényeg, radíroznak vagy pattognak? 😊)

hogy hülyét mondjak a gumi 'burrrog' mikor radírozik. ez valszeg oldalfal miatt van....legalábbis én hallottam már kamiont is 'burrrogni'.
az sztem faxa ..én csípem legalábbis,
viszont ha pattog mint labda, az nem faxa 😊

lac coo
Nem , pedig nagyon állat az a Suzuki 😊))) Brutál hangja van 😉))Itt van a film ....

Alexease
Az a JavaScript-es cucc nem jott ossze😉)))
lac coo
Az mennyire reális, hogy ha nagyot fékezek akkor az elsõ gumik "radíroznak" , pattognak ? Mert én még ilyen nem láttam sehol, persze attól lehet , hogy van ilyen ?)))

Alexease
De ha mar gumi es gumi allitas...
Aki ert hozza, annak lehet hogy erdemes lenne atnezni a GTR2-ben talalhato "Pacejka" gorbeket, mert ha jol lattam, vegre guminkent 3-3-at keszitett a SimBin - ami mar jol hangzik - es eleg jol is viselkednek. Persze, ezekhez a tobbi beallitas is fontos es a palya TDF-ek is, de talan jo lesz valamire😉)
Alexease
Az en Forma1 miniMOD-omban lehetett legeloszor😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Amugy a "miniMOD" elnevezesem, egy idoben frankon divatos lett, meg egy komplett site is alakult ra, ahol a miniMOD-okat gyujtottek egybe😊 <#idiota><#vigyor>
lac coo
Több modban lehetett már, F1 esekben pl .

Ingy
Zondába lehet <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
GTL is megkapta az elsõ (nem is akármilyen 😊) MOD-ját:

Nicsak... 😉

Ninja
Amennyiben a Skoda-Spa88 FunRace Replay szeretné valaki megnézni, asclub.hu oldalon Letöltések/Replay alatt megtalálja!

Köszi minden résztvevõnek! Azt hiszem a Modról ennyi kör után már lehet véleményt mondani😊

rájöttem mit hiányolok az rFactorból : külön állitahtó gumi keveréket elöl hátul , a képesség megvan a motorban csak a moderek nemigazán használták eddig ki, ugyhogy hajrá <#buck>
lac coo
Gondolkodom egy ideje ez a moddolhatóság kérdésen......

Van egy nagyon motorunk , nagyon jól moddolható van is ezer mod már most hozzá, ez az rF.

A GTR2 ne legyen moddolható ! Soha az életben nem alakul ki olyan hosszú évekig tartó "ligázás" mint amilyenek F1C-ben vannak. Mire az ember begyakorol egy modot , már rég a harmadikkal fut a liga 😞 Jönnek mennek a divatok, modok......

SitatiS
Vki adhatna 1 kis "kakaót" a az Octavianak😛
Persze nem sokat,de 223paci sztem többre lenne képes...<#wow3>

Let the good times roll.

Alexease
De biztos hogy nem ugyan az van benne, mint a sajatomban😉
arty
sztem amugy ugyan azok a hangeffektek vannak a skoda tmtires könyvtárában, ami amugyis ott az rf-ben ... (3-4-et halgattam meg, nameg az egész dir byte-ra ugyanaz)

Forza.

Istencsászár
4.re biztos meglett volna 😊))

Alexease
En az autoval kuzdottem😉 Minden lassitasnal, fekezesnel, kanyarban izgultam, mikor all keresztbe😉 Olyan mint a Lupo, csak ez sokkal nehezebb, es ha elindul akkor nagyon kemeny😉 De tobb kanyart is sikeresen abszolvaltam keresztbe csuszva😉))))
Alexease
lac coo
Miért? Mi történt veletek ?<#wow3>