rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Basznak ezek Patch-et adni 😊))
Legalább néha-néha valamit kiírnának arra az átkozot honlapukra 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Elirta, modellezesnel ennyi a kulonbseg kijon - meg belefer😉 -, meg sem az uj hanem a regi😉

Gilb3rto
JAh néma csend és hullaszag<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

4182m kevésnek tûnik...
Mûszaki adatok

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
A GTL-hez megjelent egy GP4-es Hungaroring, az talan mar az uj. Abbol majd lesz rFactoros es GTR2-es is😉))
HSW
Alexease
Itt is erdemes nezegetni😉 <#idiota><#ravasz1>
http://rfactor.net/SimulationFiles/
Tomo15
Mi ez a nagy csend?<#vigyor>Mindenki az RF. oldalát lesi egyfolyátba, és várja, hogy esetleg kijön-e ma a patch?<#zavart1>[lehet nem kéne magamból kiindulnom<#idiota>]
Gilb3rto
Ilyenkor vagy az a megoldás hogy a HUD-on nézed a számlálót amikor elindul akkor zöld lámpa van😄
Vagy addig kiülsz a motorháztetõre és az elsõ kanyar után meg vissza beülsz a gépbe😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Valami virtuális startlámpa nincs ? Mentem Megane publikon és annyian voltunk, hogy nem láttam a lámpát 😊)))) Mondjuk az Imola Nipponon sem 😊)))

lac coo
Ja..Én hajnalban szoktam megnézni akkor általában jól mûködik 😊)

Ha jól értettem WGTL forumon valaki átrakta GTR2 DEMO-ból az RFX alá a teljes hangot és fizikát...
Csak rossz a link amit adott 😞(((

Alexease
hihetetlen ez az RSC😞 5 perc volt amig bejutottam egy topic-ba;(
lac coo
Tudom, mostanában kérdezõsködtem róla ( tõled is...) , éppen azért próbáltam ki 😊))

A Steer Ratio Speed-et már rég ismerem , még írtam is , hogy amiatt nem tudtam füstölve elindulni mert ha kicsit is korrigálni akarok akkor keresztbe áll, mivel valójában alávágom a kormányt ....

Na de jobb késõn mint soha 😊)))

Alexease
En nehanyszor mar megemlitettem, hogy oda kell figyelni a kontroller beallitasokra, mert alapbol nem biztos hogy jo😉))
Bar ezt is mondtam mar parszor, de azert nezd meg: Steer Ratio Speed="0.00000". 😉 Ez alacsony sebessegeknel - ha be van irva ide valamilyen szam - akkor megduplazza a kormanyszoget, vagyis erdekeseket lehet porogni😉 Alapbol van ertek adva neki!
SitatiS
<#vigyor5>

Let the good times roll.

lac coo
Amúgy meg mindenki bekaphassa ! <#idiota>

Hát miért nem mondtátok nekem soha, hogy a pedálérzékenységet ne 50 %-on használjam (pláne PCC-nél...) mert úgy elég nehéz ?

Levettem egész alacsonyra és sokkal finomabban tudok gázt adni 😊)))))<#lama><#lama><#lama><#lama>

blory
Koszi szepen most mar megvan, meg csak anyit hogy miert nem tudom kivalasztani, keves a pontom s azert?

avcom
dupla kipuff nincs egy gyári kupás Clio-n :-)

a GTR2-es modellek meg szemre egyeznek a GTR1-ével, legalábbis a textúrák jók rá...

SitatiS
Customize/Player/Racing Series<#wink>

Let the good times roll.

Alexease
Az egyik ikeszito emlitette, hogy "talan" lesz patch. Aztan ennyi...😉
Nekem speciel aPorsche fara jön be....

hát, nekem meg a Bódi Sylvi-é... <#vigyor>

Amúgy arról mit lehet tudni, hogy tényleg holnap lesz-e rF patch-ünk?
blory
Sziasztok. Most raktam fel eloszor az rFactort s belemasoltam egy par MOD-ot de hogy lehet a jatekba kivalasztani ?Pl a Skoda modot belemasoltam de nem latszik a jatekba sehol .

b-type
egész biztos hogy nem, csak érdekelt...és remélem vki átrakja majd.
minnél több annál jobb (ahogy Trufiádok mondaná 😊) )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Van, kicsit viccesen tipegnek (nincs futás hanem felgyorsítva lépkednek mikor sietõs..) de azért jó ...Megnézed, hátha át tudod rakni ?

b-type
hát én még nem néztem bele a GTR2-be, de a játékosnévbõl következtetve szvsz ez a GTR2 😊
nem gyenge 😊)
Nagyon megmorcosíthatták a csáveszt 😊
inkább az esõ..stb, tényleg a GTR2-ben van animált csapat a pit-ben?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Nekem speciel aPorsche fara jön be....

<#mf2>
lac coo
Ja ja...Van aki Viper-ra csapja ki 😊)))

mindenki úgy élvez, ahogy tud! <#ravasz1>
lac coo
Vagy ez nem GTR2-bõl való ? 😊))

lac coo
<#eplus2><#zavart1>

repvez
ja és teljesen alap minden mod nélkül és egyenlore csak azok az autok és pályák amiket alapbol enged, tehát még nem tudtam unlockolni uj részeket belöle.Nem játszottam még annyit vele hogy összegyüjtsek annyi pontot ill. bill.-el elég nehéz megnyerni a bajnokságot hogy tovább engedjen.
Akkor attól. <#hehe>

repvez
1.020
Melyik verzió?

repvez
Az mitöl van ha singlében az open weel kupába megyek akkor Az AI egyszerüen nekemjön és meg se probál kikerülni.Egy darabig turáztatja mögöttem a motort és utánna ad egy gázt és belém jön.
Alexease
Ha jo latom, a modell a TRD3-bol van, belso nezet nincs. De ettol fuggetlenul, lehet majd jo.
copass

AlieN911
de😊 már kész márcsak kis finomitások! közel 700 mb nemsokára kinnlesz

Honda - The Power of Dreams

Alexease
Es a CapsLock hasznalatarol?! <#idiota>
MÉG SEMMIT NEM LEHET TUDNI A CTDP 05 MEGJELENÉSÉRÕL???

copass
milyen lenne ha egy marilyn manson vagy rammstein albumot beraknék hangeffektre!<#idiota>
duhast-olni fékezéskor! <#idiota> jajj! 😊

Alexease
Elmeletileg lassitja, de hogy gyakorlatilag abbol mennyit veszel eszre, azt mar nem tudom😉 Persze, ha minden hangot lecserelsz egy audio CD anyagara, azt mar valoszinuleg eszre fogod venni <#idiota>
lac coo
Alex!

Ha egy hangfilet ( pl. egy motorhangot) lecserélek egy akár több perc hosszúságúra, akkor az lassítja a játékot?

b-type
hhhh...hhhh...ez volt az utolsó tévedésed Haug.
hhhhh
<#zavart1>

b-type
pénzt 😊))
most lesz karbantartási leállás, bár már 3hete bent nyomjuk.
Ilyenkor sokmindent meg lehet csípni, én pl. ipari alpinban mozgom.

lac coo

lac coo
Plussz belement a Lupo féle Grass, Gravel kasztni nyikorgás is 😊))))<#idiota><#idiota><#idiota>

Istencsászár
és finom is 😄😄😄

Jaja, elég jól összerakott kocsik ezek már, és megbízhatóak és egyre jobbak. Új Swiftbe nem ültem még, de masszív pofás kis kocsinak tünik. Most vettünk "full extrás" Sx4 1.6L VVT 4WD-t, és azt kell mondjam nagyon, nagyon jó, bár beleseje lehetett volna kicsit "elõkelõbb", de az utfekvése, stabilitása, motor, felszereltség mind nagyon jó.

Amugy mit szoktál "keresni" a gyárban?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

áhh, máris elkezdet csinálni a gtr3-at önszorgalomból, nagyon helyes <#zavart1><#help><#wilting>
lac coo
Hehe...Átdobatm GTR2-bõl a Saalen hangját PCC-re és nagyon állat 😊))Csak a váltó hangokra kellet +5 db....
Tudom nem real de nekem nagyon bejön 😊)))) Most újból a PCC a kedvenc 😊)))<#lama><#banplz>