rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor bcos mert most olvastam a hsw és az van kiírva még csak torrentrõl lehet szedni

ZolEE F1
megint benézted nem csak torrentról lehet szedni 😉😊)))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

rFactor v1.150 update kijött de ,még csak torrentrõl lehet szedni és 688 mb foglal nagyon jó rfactor honlaphán már fentvan a torrent szedjétek

ZolEE F1
hát ez nagyon jó 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Amse
<#worship>

JuanG
teljesen új cucc, új helyre kell telepíteni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Viszi az árnyékokat, de szvsz ez nem javítás volt hanem valami "butítás" 😊)))) Elég halványak most az árnyékok ...Vagy nem tom...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo

Amse
Nem ehez sem kell crack. Megveszed te is mint itt mindenki és gond nélkül megy.

hmm...ehez is kell majd crack nem? Vagy ez megoldható anélkül is?

repvez
Ezt a patchet az alapjátékra kell rámásolni vagy ez egy teljes cucc amibe már minden benne van?
Amse
#18418?

copass
rfrfactorcentralmirrors
én innen szedtem hibátlanul lejött.

AlieN911
firefoxal kezdtem.. de már jön flashgettel😊 elöbb 688 mb volt most már 705 LOL<#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Tomo15
Nekem hibátlenul lejött flashgettel.
AlieN911
nincs még fenn a peccs teljesen?😞 mert nekem 185mb nál megadta magát😞

Honda - The Power of Dreams

ZolEE F1
az meg mi ?😊

lac coo
Jéééééé...Viszi a full árnyékot , még shadow blur is van ! 😮

ZolEE F1
jah most a 3. próbálkozást már ugy kezdtem 😊

lac coo
Próbáld Flashget-tel, mert elég szakadozva jön, gondolom túlterheltek a szerverek ...

ZolEE F1
hmm sztem még nincsen fent teljesen ez az update a neten (vagy nem tom) mert nekem 3-4 percel a letöltés vége elõtt hirtelen befejezi és amikor meg akarom nyitni azt irja sérült fájl.. már 2szer is leszedtem .,. :\ de mindig ugyan az <#szomoru1><#rinya>

Amse
Ahoj!

Sajnos tegnap lemaradtam a Lupos Lienz-rõl, mert csatlakozás közben kaptunk egy áramszünetet aztán a net nem jött vissza reggelig 😞

Milyen idõket autóztatok? Offline-ban megnéztem a pályát és nem egyszerû 😊

Más:

Nincs vmi kis egyszerû progi (nem 3D Max meg társai ) amivel meg lehet nézni a skineket külön és nem kell a játékot elindítani hozzá?

lac coo

lac coo
😊)))

Nem azért mondom, nincs gond van ez így 😉

lac coo
De jó lenne minimum 20 kör ! ez a 10 elég kevés. 20-nál már bajok lehetnek a motorral is ( már ha szerveren be van kapcsolva a meghibásodás, nem tom...) És jó lenne 60X idõmúlás , az elég fun ahogy besötétedik és felkapcsolják a lámpát 😊)))

ZolEE F1
jó megilyedtem és elfeljtettem fékezni <#idiota>😊))

lac coo
Füstölve vágodtál a szalma-falba aztán meg nekem 😊Azzal a tempóval sehogy nem tudtál volna befordulni 😉 De aki elöl van annak joga van ívet választani és akkor fékezni amikor akar 😊))))

ZolEE F1
ja, mert olyan hamar fékeztél, hogy nem tudtam merre kerüljek 😊

ZolEE F1
de ujra kell

lac coo
Sima patch nem lesz, muszály újrarakni ?

SitatiS
Yess!<#nevetes1>Jön!😛

Let the good times roll.

SitatiS
Naja 😞

Let the good times roll.

lac coo
Minden szerver be van halva 😊)))))))))))

lac coo
A második futamon ? Ott nem , de meg is szívtuk mert pi..án vágtál 😊)))))))))))))))))

SitatiS
Esetleg vmi más elérés?Ez nem jön be...😞

Let the good times roll.

Oly
Ja, mostmár látom, ez a teljes játék.

Oly
Ez a 700 mega a tejles játék, nem?

Tomo15
Kijött a patch!!! innen tölethetitek<#taps><#taps>
a következõ napokban remélem már szikrázó napsütésben lesz részünk😊)))
Alexease
Ha vegzek idoben, es ha hasonloan szerencsesen hazaerek 1 perccel az eso elott mint ma (http://www.origo.hu/idojaras/20060731kepek.html <#zavart2> - Az Artisjus-nal a Meszaros utcaban szoktam lejonni biciklivel;D), akkor megyek!
Alex, gyere holnap, ha az hrf1l-es srácok lesznek olyan jók holnap(azaz már ma) berakják megint pcc-vel az ovál-t, sztem kafa volt, a te nascar-os múltaddal/jelenneddel te is élveznéd... 😊)
ZolEE F1
hát nem ugy látszott hogy el akarsz engedni 😊<#gonosz1>

NR2003 topic, most van ott éppen egy affér videó is 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Õõõõ...Mi az a CTS ?<#idiota>

Alexease
Van egy kis munkam, azzal barkacsolok;( De ha mentem volna, akkor CTS-el Watkins Glen-re😉
<#mf1>
lac coo
Ez csak híradó volt...A közvetítésen egybõl elvették a képet mikor összeugrottak 😊)))) De nagyon csúnyán bevágott a sor elé az ember miután nem tudott megállni a kanyar elõtt és tovább ment...

idióta barom állat amerikai tévések!! azt hogy egymásnak esnek azt többször is végig kellett mutatni, meg pofáztani egy csomó hozzá nem értõ embert, de magát az esetet azt lassítás nélkül kellett mindenképp becseszni egyetlen egyszer a riport közepébe, mintha nem is errõl szólna az egész.<#ticking>

lac coo
A vasárnap esti Champ Car boxmeccs.... De tényleg nagyon csúnyán jött vissza a pályára ráadásul szembõl, lazán látta hogy jönnek...

lac coo
"válasz" gomb ?

Lassan olyan vagy mint Djemba 😉))<#zavart1><#eplus2>