rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Barcelona eléggé el van cseszve. Nem láttam méter táblákat és az uccsó két kanyar emelkedik, holott úgy tudom ott mindkét jobbos lejtõs.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Amse
Thx megy nekem is így.

Amse
Nah lesz funrace?

Én midnent dxt5 be szoktam menteni alpha chanellel együtt és egy játékakl se volt gondom, RBR, CMR2, RF mindbe jo volt.

Amse
és a DXT5 jó? Alapból dxt1 (no alpha)-n volt...

JuanG
jójez elvileg, de mondjuk a generate mipmap legyen 9-11 ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Amse
Tudja valaki, hogy DDS mentésnél ezt, hogyan kell beállítani, hogy szeresse az rfactor?

Istencsászár
<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem tom 😊))

Mentem egy pár kört Megane PCC keverve -....Lenyomta a Megane a Porsche-kat ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Mi van a gumival? kockásodik ?😄DDDDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EasyDriver
Csináltam egy public szervert BMW Sauberrel.
szerver : HrFL
pálya : Barcelona, Nürburgring

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Van all car all track mod is benne gyárilag...
Nyertem is egy izzasztó versenyt BMW Sauber-el :

<#idiota><#idiota><#idiota>

na.. mik derülnek még itt ki.. engem meg már itt riogatsz a sárga betöltõcsíkkal 😊)))
lac coo
...meg van nyalókás ember, méri a boxkiállás idejét... stb, stb....

Viszont PCC-nél nekem nagyon "imbolygós" lett az FFB ;((

én is így gondoltam <#eljen><#nyes>
EasyDriver
Mindenképp 1.150<#buck> Végülis ha már beletették azt a Stock Car Racing modot, akkor meg kéne adni a módját az ovál versenynek..

és akkor ma melyik verzsönnel is lesz funrace? mondjuk bmw sauber ovál? 😊)) vagy a nascarral? 😛
EasyDriver
Azért ennél több újítás van benne! <#crazya> Most lõttem be a dedikált szervert, és találkoztam némi extra dologgal. Pl.: Mostantól bizonyos helpeknél nem csak az "on" és "off" állást lehet választani, hanem akár engedélyezhetõ pl.: -low traction control, -low stability control...stb. Emellett végre szépek az árnyékok, és nem úgy néz ki mintha valami fafûrész árnyékát látnád az autó mellett.. <#nevetes1>
A BMW Sauber elég szép, bár tv-cockpit nézetbõl odatették a "kezet", ami nem mozog együtt a kormánnya...ezt kár volt odabiggyeszteni. Viszont "tv közvetítés" -ben elég realisztikus a hangja. A fizikát majd kiértékeli aki gyártott hozzá valami használható setupot.<#idiota><#integet2> Az rhez2006 kisautót valóban élmény vezetni, mint azt korábban említette Ingy.<#eljen>

lac coo
Rakd fel, biztos vannak új dolgok benne amiket én észre sem veszek! Mindenesetre gyorsabban fut az tuti.

Tomo15
A ffb-n is javitottak. Már nem puhul be annyira amikor csuszik a gumi.
lac coo
Ja, és az új rhez-nél megint benntmaradt a Lienz szélvédõ !<#idiota><#taps><#taps><#taps>

akkó felsem rakom....
lac coo
Na majd Alex ránéz a woodoo file-okra és megmondja mi a szitu 😊)))))))))

lac coo
Akkor most mi van? Az esõ tényleg GTR2 ekszkluzííív ?????<#idiota>

k8bal
most nézem rF Centralon: Hungaroring 88 / Location: Budapest, Hungary <#zavart2>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ZolEE F1
esõ nincs asszem... de az introt kihagytad 😊)))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Az esõt hol kell ráálítani ?<#vigyor1><#idiota>

Véleményem: a patch-el sokkal gyorsabban fut a játék, nem fogja le annyira az árnyék és a füst. Az új pályák elég gyengék, látszik hogy csak amolyan "valamit adni kellene már " kategória, hol vannak ezek már a gyönyörûen modelezett Orchard Lake-tõl ?....

A startlámpa hangjelzést kapott , ez jó! A betöltõcsík sárga lett ...egyebet nem tudok elmondani 😉<#idiota>

jó csak mikor lesz már szerver..... 😊)
lac coo
A kissebb ovál már érdekesebb, mert nem lehet nyél gázon végigmenni !

a bányászlámpádat meg majd kölcsönkérem... sztem legyen az mint tegnap, nappal, és olyan 50restart után megnézhetjük a kisebb ovált is 😊))
lac coo
Éjszaka Tobanon, Nipponnal ? <#eplus2><#eplus2>

Istencsászár
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#taps>

Oly
Megvan, nem volt elég hely a C:-n 😄

Wow, már töltöm én is. Eddig minden OK. Remélem, hamarosan jön a CTDP is :-)
Oly
Az installnál az unpacking data 53%-nál "Extract: error writing to c:\Tmp\nsi9FE.tmp\System.dll" hibaüzenettel kifagy, vajon ez miért van?

Amse
nálam csak az a gond, hogy sötétve szaggatok mint állat 😞

esetleg egy full éjszakai futam? zsírozzad 😊))
bõven volt, még egy olyan 4est lehet rajta hozni 😊)
Amse
Na az nem rossz. És az átlag?

Tomievo
Persze még abban is volt, asszem az uccsó szektorban.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Mike egy szépen összerakott körrel ment 4.11.xxx-t.

lac coo
Majd lezsírozom vele 😉)))

remélem ezt hallotta izi is 😊
AlieN911
énisénis <#vigyor2>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
Inkább másold át elõtte valahová a régit!!!! Jól jöhet egy két cucc még onnan....

na most már csak a CTDP várom <#buck>
ok thx<#eljen>
AlieN911
nekem 3 verzsön van😊 70 - 87 -1150 mind külön mappában! nem zavarhatják egymást ugye?

Honda - The Power of Dreams

ZolEE F1
régit töröld le és ezt tedd fel 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

centralon vannak a mirrorok és az egyiken jön full sebességel , a régit le kell szedni és csak ezt kell felrakni vagy egy új install az 1070-el és ugy rá ezt ?