rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mér nem jöttél Lupora? 😉 Fun volt, lassú voltam mint az állat de bejöttem 3. helyre a Te taktikáddal 😊)))))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szerintem igen - rFactor centralon van az eredeti
Alexease
Akkor van patch, amikor mar letoltottem😊
Alexease
Igen, hozzacsaptak a majd a patch-ben megjeleno autokat, palyakat. Amit eszrevettem😉
lac coo
Itt frissített valamit az ISI , vagy nem ?

ZolEE F1
már elkiabáltad amugy honnan tudnád nem is tudsz angolul 😊<#beka3><#zavart2><#zavart1><#idiota>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Tomo15
Nem akarok semmit elkiabálni, de úgy tünik, hogy holnap kijön a patch😊
k8bal
valakinek nem lenne kedve összedobni egy track-packot? 😊
mert már annyi van hogy lehetetlen eldönteni a sok közül hogy melyik kell és melyik nem! <#szomoru1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

JuanG
szerverekre csak akkor tudsz belépni ha pont az a modod van mint ami a szerveren van...nem könnyû bejutni...legjobb ha figyeled ezt a fórumot, mostanában gyakran van funrace futam a HRFL-n vagy az ASClub-on, PCC, Lupo, ilyesmi modokkal...

ja és eredeti game kell hozzá.

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Forma1 modok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

repvez
Ja és mi ez az RH5 meg a CTDP?Jol néznek ki
repvez
tudnátok abban segiteni hogy hogyan lehet egyszerüen multiba játszani ezzel a gémmel mert néztem a serverlistát,de ahány server annyi mod.Azt honnan tudom meg hogy teljesen kompatibilis az én verziom az ottanival.(pálya ,auto stb)És olyankor mit lehet tenni vagy mi a hiba ha elmegy a motorhang már az elsö mp-ben minden másnak van csak a motornak nincs.
Tomievo
Bal alsó sarokban, ahol olvasod a chat-et, az alatt van egy sáv, oda írj. Ott lehet ékezetes betût is használni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Egy kérdés:ha nem ülök az autóban, tehát még nem nyomtam race-t akkor hogy a francba lehet írni a chat-be???? És hogy lehet ékezetes betût ?

lac coo
Lienz..Csak rFactorra van ..Asszem😊

Bocs, de melyik pályáról beszéltek? <#confused>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ZolEE F1
ja ott a kõfal megállit 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Jaja..Ott én is megzakkanok néha 😊))) De keményebb fent a hegyen a kõfalas rész lefelé 😛

Amse
élõben milyen jó lehet...

Tomievo
Ja ott nem szabad teljesen elvenni a gázt különben pörgés és korlát.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

hányni kell a kereszteket fenn a hegyen.. de fõleg a végén, lefelé a korlátok között 😛
lac coo
Lupo-ra? 😊Kicsit engedd le a gumikat, imádkozz egy kicsit azt jól van...😉

Amse
aki tud egy picit tesztelgetni 8ig az dobhatna nekem egy setupot az esti futamra, mert én csak akörül fogok hazaérni amikor elkezdõdik.
Thx

ZolEE F1
majd ha kijött mind2 akkor kell összehasonlitani..

Istencsászár
nem is kell 😄 online gémre meg fõleg, ctdp singlebe jólesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
RH nem fog ennyi extrát berakni mint CTDP ....

Istencsászár
Aki pécés F1re vágyik annak mindenképp meg kell vételezni, és ha azok a dolgok bele kerülnek amiket a ctdp mondott, akkor thö best F1 gém 4ever lesz, persze amig ki nem jön az rh 😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem lehetne inkább 10 kör ?<#finom>

lac coo
Persze, hiszen folyamatosan"fejlõdnek" a modok is, jobbnál jobbak jönnek a kezdeti gyenge próbálkozások után ...De már most vannak örökéletûek , itt vannak mindjárt pl. a Lienz pályák ....

EasyDriver
Ebben van valami. Elég sok mod, track megy a süllyesztõbe, de talán azért is mert folyamatosan valami új dolog lesöpri az elõzõeket. Azért én biztos vagyok benne, hogy lesz az évek során jópár olyan mod pl, ami önmagában érdemessé teszi az rfactort a megvásárlásához.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

"Az ember megnézi, rácsodálkozik és elfelejti"

És ez így van majdnem mindennel ennél a játéknál 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

EasyDriver
A szerver már elérhetõ. Most pakoltam fel rá a dolgokat.

Juan! Ennyi kikapcsolódás neked is jár! Hidd el nem fogod megbánni!<#buck>

lac coo
Igen, nem tud élvezetes pályákat csináln ia srác..Az ember megnézi, rácsodálkozik és elfelejti 😊)) Dragon meg a Coast sem volt hosszú életû .

lac coo
Jessz.... !!!!!!!

JuanG
szépen modellezik a srác (hejj ha én is így tudnék 😛), de a pálya uncsi, idegesítõ ideodakanyargós 😞((...bár lupo-val talán még jó lehet, vagy majd az új rhez-el 😊)

JuanG
ha kész leszünk a zondával majd én is jövök 1-2 funrace-re...azért említettem az ABS-t, mert nekem anélkül nem jön be pl. 😞(

mikor izzítjátok a szervert?
EasyDriver
Most próbáltam ki lienzben a Lupo-t csak kuplunggal, és elég szépen vezethetõ, sõt kimondottan élmény vezetni!<#wink> Mondjuk ha az kell a nagyobb részvételhez, hogy ABS is legyen, akkor természetesen nem probléma. Csak jöjjön minél több ember, mert azt hiszem ez a mod megérdemel egy jó kis funrace-t.<#buck>

Istencsászár
Ha csak a majom lenne 😄DDDDD

ennek vki nagyon fog örülni...be is fogja rakni a denszelõ majmot 😊))))
JuanG
ABS azért lehetne, talán többen mennének 😊)

EasyDriver
Ma este Lupo funrace közkívánatra! <#eljen>

-szerver : HrFL
-pass : lupo03
-pálya : Lienz 24H (8,16 km<#idiota>)
-practice : 18:00
-quali : 19:00
-race : 19:30
-csak kuplung segítség
-versenytáv : 5 kör

A pálya a Lienz modban található, ha valaki még nem ismerné.

lac coo
Remélem, lehet , talán, ma lesz Lupo futam Lienz- ben 😊)))

Az én kezem persze nincs benne a dologban ....

<#whatever><#finom>

lac coo
Igen én is azt hittem, hogy kavicsos...Meg valóban lehetne némi egyenes szakasz is benne 😊

JuanG
az elõzetes képek alapján murvás pályát vártam, erre meg aszfalt...ráadásul kurvakanyargós 😞(...de azért szép jó pálya 😊

JuanG
áááá...megelõztek minket Alex <#falbav><#idiota><#guluszem1>....na nem baj én úgyis másfajtát tervezek 😄DD

lac coo
Tegnap jó volt a ChampCar ...Még egy kis box is volt a pitben 😊)))))

ZolEE F1
<#crazya>

Ingy
azt a részt nem kritizálom anno én is majdnem megbuktam nyelvtanbúl<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hát még a magyar-nyelv tanára ...!