rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy majd éjfélkor, az a mániájuk 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Macbook Air M1 2020
Annyi elmondható, hogy az árnyékok, a fények (éjszakai fények és az autók lámpái) és a speciális effektek vehetnek le nagyon sokat a géped telejsítményébõl, mindez persze pályafüggõ is. Ahol sok a dinamikus fény-árnyék, ott tényleg ki kell kapcsolni ezeket....
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Egyébként van olyan gyári mod, amivel hajlandó vagy változtatás nélkül játszani ? 😊))))))) Zondát kivéve !
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
A beallitasoknal minden medium-on van, az auto details opcio volt allitva 50-re, 70-re, de semmi hatasa. Probaltam kormannyal, kormany nelkul. Mindig ugyanaz. Kezdek ketsegbe esni. <#shakehead>#shakehead>
we must travel in the direction of our fears

Azért voltak elõnyei a VIP tribünnek<#vigyor2>#vigyor2>

elkezdtem a Skodrihoz wrc s fizikát szögelni, 3 oranyi melo utan ilyen <#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
-bûnrossz AI
-CTD (állandóan random módon kilépeget a program)
-egyedül, vagy más autókkal lehet vele menni, állítólag így megéri kipróbálni
-állítólag szép az autómodell
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Vagy PCC-ben fizikailag akkor fog be igazán a fék ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Tûzfalon meg elvileg ki van engedve a játék.
Akkor lehet azzal van a gond hogy ez még nem az eredeti verzió. Csak azt nem értem hogy egy másik srácnak meg simány megy és nincs vele semmi gondja.
hú skacok
a mai versenyt még én is végignéztem annyira jó volt (F1)
on
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Macbook Air M1 2020
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Jobban izgat a PCC1.2 😊))) Azt mára igérte GSMF.Már csak azért is, mert akkor hamarosan jön a HPCC is ! 😉)
Ein Release ist schonmal nicht von nem F1-Ergebnis abhängig, und wenn Andy sagt diesen Sonntag definitiv nicht, wird es auch diesen Sonntag nichts. Aber zum Glück ist es ja nicht der letzte Sonntag in unserem Leben<#idiota>#idiota>
Macbook Air M1 2020
amúgy a sound könyvtáramban (egyelõre) nekem is be van ömlesztve a gtr sound könyvtár, de onnan kényelmes próbálgatni 😊)<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020