rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azt letojom, de a PCC 1.2-re számítottam ma, azt beigérte GSMF ! 😞((
Vagy majd éjfélkor, az a mániájuk 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
És józanon GSMF PCC 1.1 ?<#banplz>

Ingy
nemtom<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

hogy kijött a CTDP jáááááááj Djemba
Gilb3rto
Lienz hillclimbon próbálgatom qqqq*va jóóó<#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Panther
Milyen videokártyád és géped van, mert én ideiglenesen még egy GeForce 3 Ti 200-ra is belõttem anno, igaz az 1.070-et.

Annyi elmondható, hogy az árnyékok, a fények (éjszakai fények és az autók lámpái) és a speciális effektek vehetnek le nagyon sokat a géped telejsítményébõl, mindez persze pályafüggõ is. Ahol sok a dinamikus fény-árnyék, ott tényleg ki kell kapcsolni ezeket....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Egyébként van olyan gyári mod, amivel hajlandó vagy változtatás nélkül játszani ? 😊))))))) Zondát kivéve !

Gilb3rto
Nekem már megvan ,alpha tesztelem is😄

Macbook Air M1 2020

EasyDriver
<#guluszem1> Ez brutál!!! Mi lenne ha megajándékoznál bennünket ezzel a fizikával? 😛

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

árnyékot kapcsold ki
A segitsegeteket kernem! Miota feltettem az uj rFactor-t, a Race Season szinte jatszhatatlanul lassu. Testing soran stabilan 40fps-sel megy tobb AI-val is, mig Race Season-nal box utcaban es mellette 4-5fps-re csokken. A palya tobbi reszen, ha nincs kint AI, akkor 20 fps-t hoz. Amint tobb AI van kint, szinten belassul nagyon durvan.

A beallitasoknal minden medium-on van, az auto details opcio volt allitva 50-re, 70-re, de semmi hatasa. Probaltam kormannyal, kormany nelkul. Mindig ugyanaz. Kezdek ketsegbe esni. <#shakehead>

we must travel in the direction of our fears

EasyDriver

EasyDriver
Mekkora futam volt a ringeeen! LOL!
Azért voltak elõnyei a VIP tribünnek<#vigyor2>

Ingy
Skodri WRC bütykölés 😄

elkezdtem a Skodrihoz wrc s fizikát szögelni, 3 oranyi melo utan ilyen <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

Panther
Állítólag az RSC -s pasasok szerint, akik kipróbálták:

-bûnrossz AI
-CTD (állandóan random módon kilépeget a program)
-egyedül, vagy más autókkal lehet vele menni, állítólag így megéri kipróbálni
-állítólag szép az autómodell

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

aesirbaba
Így viszont biztosan jó lesz😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

aesirbaba
Pont ezt szeretném elkerülni😊 Mármint hogy megnézzem, aztán szar.

lac coo
Alex , az mitõl lehet , hogy a féktárcsa hang ( a high) sokkal késõbb kezd el szólni mint ahogy fékezek ?
Vagy PCC-ben fizikailag akkor fog be igazán a fék ? <#fejvakaras>

cselt
Itt van a hibaüzenet: hiba
Tûzfalon meg elvileg ki van engedve a játék.
tüzfalon engedd ki az rF-et mert ha nem engeded akkor sem indul
pontosan milyen hibát ir ki ?
cselt
KÖszönöm szépen a sok segítséget. Már elõre hülének tituláltatok pedig én azt a verziót használom amihez a magyarítás is készült. Direkt elolvastam az olvass el fájlt. És igen én szeretem ha egy játék magyar. Ha van rá lehetõség magyarítom.
Akkor lehet azzal van a gond hogy ez még nem az eredeti verzió. Csak azt nem értem hogy egy másik srácnak meg simány megy és nincs vele semmi gondja.
mert azt hiszik azzal könnyebb lesz , de csak annak ér valamit aki angolul is tud <#buck>
Alexease
A magyaritast mar nem is irtam, mert szamomra eleve dobbenet, hogy ilyen jatekhoz magyaritast keresnek?!
a magyaritás semmilyen ajáték müködésével kapcsolatos modositást nem csinál , 1150 verzióju játékhoz nem illik régebbi magyaritást rakni , az olvvass el fájlt nem magamnak csináltam
Tomo15
jaja nagyon jó volt!
Alexease
Ez volt az elso, amit valoban vegig lehetett nezni, es nem csak ment a hatterben😉 Be is szivtam, mert ezt fel is vettem komplett, nem csak 1-1 perceket - balesetek😊 - es 5,5 Gbyte lett😊) Lusta vagyok es nincs idom konvertalni, tomoritgetni, de most kenytelen leszek, mert ezt el akarom tenni😉
mohus
off
hú skacok

a mai versenyt még én is végignéztem annyira jó volt (F1)
on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Tobb verzioju patch is kijott hozza, mindig csak a legujabbal erdemes probalkozni, a regebbiekkel gond lehet. Ha nem eredeti verziod van, az is gond (lehet), akkor hasznald a Goggle-t...
cselt
Miért van az hogy mikor felteszem a játékot akkor minden okés de ha már egy magyarítást vagy modot felteszek rá akkor nem indúl el hanem azt írja hogy az fr hibát észlelt ezért leállt. Már egy csomószor újratettem a játékot, de sehogy se akar menni. Aki tud légyszi segítsen! Elõre is köszi
JuanG
lehet megnézem majd...ki akarom hozzá próbálni a gtr-es aston fizikáját (plussz ingy-gumi) 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gilb3rto
Igen és ha az auto Detail FPS-t beálítiod mondjuk nekem 70-en van még jobb lesz😄 Legalábbis én azt tapasztaltam hogy amit beállítottam +/- 20 FPS-el megvan😄 Tehát 50-90 között ingadozik ha mondjuk 15 autó van elõttem akkor rajtnál 45😄 (Ati 9600Xt)😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Azért valamibe nagyon belenyúltak az ISI-nél : nálam sokkal magasabb grafon is kétszer annyi FPS-t produkál a játék mint az 1.070-ben .Eddig pl. PCC-nél 10 AI-nál már érezhetõen alacsony volt néha az fps most meg lazán viszi a 20-at !

lac coo
Nézd meg, de elég szar...

aesirbaba
Milyen lett az Aston Challenge? Tesztelte már valaki?

lac coo
<#zavart1><#vigyor>

Jobban izgat a PCC1.2 😊))) Azt mára igérte GSMF.Már csak azért is, mert akkor hamarosan jön a HPCC is ! 😉)

Ingy
a sok nicht sok jót nem jelenthet, herr general<#idiota>

lac coo
Ez a legfrissebb info,ma 15 óra utáni , fordítsd le ! :

Ein Release ist schonmal nicht von nem F1-Ergebnis abhängig, und wenn Andy sagt diesen Sonntag definitiv nicht, wird es auch diesen Sonntag nichts. Aber zum Glück ist es ja nicht der letzte Sonntag in unserem Leben<#idiota>

AlieN911
vasárnap van.. megjelent már ? <#idiota><#idiota>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
oksa 😉

Alexease
Nem tudom, es meg nem is teszteltem le😉 tegyel be a 3-4 valto hang helyere, valami kulonbozo egyedi hangokat (dudalas, tores, fekcsikorgas, stb.), ugy ki lehet talalgatni, hogy mikor melyik szol😉
Gilb3rto
Az enyém teljesen tökéletesen szuperál és a Whiskey neve Jennessee nem is tudom hogy jött a Jameisson elnevezés😄😄😄😄Feltaláltam 1 újat kicsi szar de legaláb a miénk<#idiota>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Alex, ha váltóhangoknak több féle van meghatározva az sfx-ben , akkor azt hogyan játsza le? Sorban , minden váltásnál lép egyet elõre , vagy hogy ...?<#idiota>
amúgy a sound könyvtáramban (egyelõre) nekem is be van ömlesztve a gtr sound könyvtár, de onnan kényelmes próbálgatni 😊)<#zavart1><#idiota>

Alexease
Aki iskolaba jar, az meg ne igyon😊 <#zavart1> Foleg, ha nem birja😉 <#zavart2><#zavart1> Inkabb kuldje el nekem, en majd feldolgozom, az en maj meretem mar alkalmas ra😉 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Alexease
Megneztem😉 Valoban hanyagul van osszerakva😉 A Sound konyvtarba valogatas nelkul beomlesztette az teljes GTR csomagot es meg a kormany sem mozog.
Gilb3rto
Ja írni meg már a fent töltött és alvással töltött órák arányának nagy mértékû felbojdulása és rossz irányba való agreszív eltorzulása miatt nem tudok<#idiota>És a Betáplált nagymenyiségû pezsgõnek és kismennyiségû Jameisson whiskey-nek köszönhetõen<#idiota>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Annyi pénzért soha nem vennék kormányt na jó talán ha nem iskolába járnék és havi 4 millát keresnék <#idiota>Annyiért veszek magamnak 1 jó kis zsigulit azt széthajtom a véáros széli rallypályán és ott nincs vitt ott minden a lehetõ legjobb és legvalósághûbb a borulás mindenképpen<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Alexease
Nem tudom, nem neztem meg😉 De az NROS-on van, ha ok is csinaltak, annyira azert nem lehet rossz😊 Bar, ki tudja😉
lac coo
Elég gyenge ...