rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
lac coo
Azért ezt a G25 vásárlást mindenki gondolja meg ! 😊)))

Spec engem nem érdekel különösebben a köridõ, az élvezet annál inkább, de ha kihasználjátok azt amiért ilyen kormányt vesztek minimum 5-10 mp mínusz körönként ! 😊))))))Nem lesz ám 1 mp alatt 6 visszaváltás 😉Éa ha van kuplung pedál akkor az autó blip is ugrik 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Itt, de csak megrendelesre van mindig, 2 nap: http://www.users.hu/stufflist.php?category=28
lac coo
De csak az új patch óta lehet ....Szal nem késtél le semmit 😊))

Tomo15
Köszi Alex, Lac-coo😊. Én viszont minjárt helyben megellek<#idiota>. Most ahogy végiglapoztam a Controls.ini-ben a cuccokat észrevettem, hogy a kormány elfordulási szögét be lehet állitani😊 ez tök jó! Eddig olyan idiotán nézett ki, pl amikor kiváncsiságból beálitottam a kormányszöget 720-fokra, és a játékban csak 270et fordult a kormány😄
lac coo
Én néztem már de semmi érdemlegeset nem írnak benne csak a szokásos "ezt vedd meg " bla-bla...

Gilb3rto
Valaki tudna valami infot adni a kormányról?Hivatalos Oldal?

Macbook Air M1 2020

lac coo
Hol ?

lac coo
Öregszel...<#alien>

Alexease
Ja, es en mar valami "Logitech Edition-t" vettem, elvileg RevB vagy valami hasonlo. Allitolag jobb mint az eredeti, mar javitottak benne valamit😉
Alexease
Elirtam😉
Tomo15
Pl itt. Én még anno 23ért vettem, de már felnyomták 25-re:\(A ps2 tartozékoknál keresd)
lac coo
PRL-ben nem lehet helyette controlls.ini -ben :

FFB steer force neutral range="0.00000" <#idiota>

lac coo
Hol ?

Alexease
1 honapja ~25000 Ft-ert.
lac coo
És mennyi az a DFP esteleg egy BP-i boltban ?

Alexease
A DFP FFB holtjatekat lehet allitani a jatekban (PLR)😉 Az engem is idegesitett, de most mar tuti😉
nekem 1 év után lötyögött a tengelye a MoMonak
Tomo15
Nekem azalatt a 2,5év alatt amig a momot használtam nem volt vele semmi bajom. Viszont egy pár napja ujra lehoztam a padlásról a momot megnézni, hogy mekkora a külömbség közte, és a dpf között. Az elsö szembetünõ külömség az az volt a dfp-hez képest, hogy elég nagy bumszli😄. A másik meg az, hogy nagyobb az elenálása a kormánynak. Tehát pl. nehezebben tudod megfogni az az autot.( bár ezt föleg dfp után lehet érezni). Ami viszont az elönye, hogy középálásban nincs semmi holttere. a dfp-nek van egy egészen kicsi.A dfp-t még nem merem ajánlani, mivel nem rég óta használom, de jobban bejön mint a momo. Ha mégis momo akkor viszont tényleg érdemes egy pedálszettet venni hozzá😉
lac coo
A kormányt is? Mert pedál még van elérhetõ áron, de egy profi kormány 4-500 ezer...

ACT ADV Pedal

jó lehet csak megkell barkácsolni Mozso modra
lac coo
Elég szar a kormányom kéne venni valami újat ....
A MOMO kormány része hogy szuperál hosszú távon ?
G25 nem igazán érdekel , inkább egy 60 000 körüli fém pedál meg egy ACT lab váltó, bár úgy tudom hogy ismét gyártanak õk is pedált, mindjárt megnézem ... ....

Alexease
Szerintem valts nevet, mert ez mar teljesen le lett jaratva. Akkor gondolom a #18814-et sem te irtad, mert az sem uti meg a kivant minoseg aljat sem?!😉
nemértek a lovakhoz de állitólag a gp4-es pályáknak a vonalvezetése elég jó csak kevés a konvert idáig
EasyDriver
Valami családtag lehet a tettes, mert ugyanúgy ír egybe mindent mint te..<#wave>

Amúgy tuti nem lesz trackpack CTDP-hez.. Eddig kaptunk egy Bahraint, és egy Monza "félkész állapotban" videót.. Mondjuk valóban szinte minden pályából találni már jó minõségû verziót, de nem ártana valami egységes.. Így olyan szedett-vedett lesz kicsit az egész.. Bár ha lehet ne az ISI adja a trackpack-et, mert az valami iszonyat mit mûveltek.. Még nürburgring elfogadható(vonalvezetés), de a többi..<#wow1>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Valaki írkál a nevemben nem voltam itthon 3 hétig de mostmár nem fordul elõ többett!!!!!!

lac coo
Hát Te mondtad, hogy a héten jön !

Vagy te most melyik vagy ?

Holnap jön a CTDP mod 2005?Hát tuti lesznek benne pályáé BAHREIN sé MONZA az biztos de a többi is szerintem mert úgy fura lenne bajnokságot menni benne.

lac coo
Hát azokat inkább ne konvertálják át ! 😊)))))))

lac coo
pcc05 ....

az nem lehet hogy az F1c-s pályáikat átkonvertálták ?
én pedig azt várnám igazán mert már millió verzióju pálya van , szinte követhetetlen vagy az is 😊
mi volt a pass tegnap? mert talán nem változott azóta és beszertnék lépni...
Alexease
Meg kell venni.
Alexease
Nem hinnem, hogy lesznek benne palyak, max 1-2. De szinte felesleges is, mar minden palya kint van ami kell, tobb verzioban is. Nem eri meg palyankent tobb honap munkat belefektetni, hogy kiadjak ugyanazokat, amik mar kint vannak.
Sziasztok!

Van valami használható crack a játékhoz, vagy meg kell mindenképpen venni? Nekem az 1.070-es van most, és azt csinálja, hogy 1-2 kör megtétele után felpörög az autó. Szóval ezt szeretném valahogy kiküszöbölni.

Danecay
Hát remélem, hogy a hamarosan, akár már holna érkezõ CTDP 2005-ös MOD tartalmazni fogja a pályákat is, mert anno az eredeti megjelenési idõponttal kapcsolatban tuni lehetett , hogy a pályákat nem fogja tartalmazni a MOD, hanem azok majd csak késõbb lesznek elérhetõek. Hát az óta eltelt nem kevés idõ és hát bíztam és bízok abban, hogy ez idõ közben elkészültek a pályák is, csak az bizonytalanít el, hogy a CTDP-s srácok honlapján a FULL MOD-ról szóló leírásban nem nagyon esik szó pályákról 😞

lac coo
Magny CoursGTL 1.1 with 3 layouts

- 3 layouts (Grand Prix, National and Club Circuit)
- lower the bumps in Estoril corner
- changed ambient lightning
- removed all GTC logos
- unique names for each track layout
- add version number in gdb and loading screen

Gilb3rto
Amikor megnéztem üres volt a szerver ezért mentem inkább Ingy-ékkel Zondázni😊

Macbook Air M1 2020

lac coo
Easy csinálta tegnap .Hogy játszhassunk rajta , de nem jött senki ...

Gilb3rto
De ez még mindig a régi pálya.....<#zavart2><#zavart2>

Macbook Air M1 2020

van ilyen hogy Hungaroring GP4 v1.2.. ezzel kéne pcc-vel, csak hogy aktuálisak maradjunk, valamikor most edzhetnek õk is irl 😛P
Gilb3rto
Bebaxna 😄 Mondjuk én nemértem ezt a dolgot de mind1....

Macbook Air M1 2020

djemba <#hehe>
Gilb3rto
Ki csinálta a szervert???<#pardon1><#pardon1>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Nem tom... Tegnap este óta megy így , de a kutya se volt rajta ?(((

ezért kérdeztem... <#alien>
lac coo
Most láttam megy a szerver nürnburgringel ....

lesz ma valami történés a hrfl serveren pcc-vel?