rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legalább tesz és a létigét legalább (legalább létigét) nem ugyanaz <#banplz>#banplz>
nekem legalábbis vagy most égek? :-)
ötöst kaptam nemrég magyar éreccccségin <#falbav>#falbav>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
És még a warezosokat üldözitek, pedig van annál is rosszabb ! 😊))))))))))))
És abban van OMW F1 is ?
abba van az uj 688 as peccs Lambo traktor mellett már a Zetort is lehet választani és az upgrade is bõvült koppánykipufogoval és acélbetétes kapanyéllel<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

. Talán próbáld meg akármilyen nehéz is, egy kicsit érthetöbben leírni mit szeretnél😄Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Az OMW2006 az a BMW2006?
688-as patch....és amikor felteszem akkor belépek a játékba....
. Csak tudod van itt még valaki aki pont ugyanilyen hangnemben kommunikál😉Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
dumálgattunk, hogy milyen pályák vannak nekik meg úgy általában a közönségnek és arra mondta, hogy a GTL pályákat õk használhatónak tartják (minõségileg) a GP4 pályákra azt mondta, hogy szerintük nem jók (?)
de igaziból nem akarok összehordani minden hülyeséget, majd meglátjuk
Na abból cirkusz lesz 😊))))))))))))
De most , hogy lesz új fizika is valaki mondja már meg a tutit:
el van baszva a súlyelosztás 1.1-ben, vagy csak a táblázat írja fordítva??? Mert én még mindíg nem tudom biztosan 😊))))
viszont módosult s fizika is
ja és aki teheti legyen ma egy kicsit bagoly, hátha megéri, de nem igértem semmit :-)
@ Platino: egy Bahrain van meg néhány GTL konvert, a többi hiányzik, ezt a Ghostridertõl hallottam, ha õ hazudik, hazudok én is
Mit tudsz róla?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=multimedia&id=61
a Zondához grat minden résztvevõnek
aztán menet közben csúsztak a német barátaink is...
Azt mondják, a letört alkatrészek sérülés okoznak(-hatnak) a gumin .
Na most nálam 1000 mp-re van állítva az alkatrészek eltûnési ideje, de mi van ha másnak alap 30-on van ?
Vagy azt nem is "alkatrészként" számolja a progi az õ modjukban ?
Honda - The Power of Dreams
jobbak az FPS értékeim
de AI ellen soha nem megyek...
Multi a lényeg meg test day😊
Macbook Air M1 2020
Viszont az nem tiszta, hogy miert csak Season alatt lassul be. Ha ugyanazt a palyat testing-en ugyanannyi AI-val probalom, akkor ok. 😊
we must travel in the direction of our fears
Macbook Air M1 2020
Valójában csak gányolás , a hangokat innen -onnan loptam és kicsit belepiszkáltam 😊))<#banplz>#banplz>
( lehet sok a mélyhang a filmen , és a replay is sok hangot lespórol róla de wip-nek jó ....)<#idiota>#idiota>