rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZolEE F1
hmmm nem tom mi nem megy nektek én megvettem a minardit azt beírtam az ISI_BABYFACTORY-t és máris ment minden 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

AlieN911
Ugyenez a problémám nekem is😞 na akkor gondolkodjunk 😊

Honda - The Power of Dreams

EasyDriver
Rájött már valaki hogy lehet unlock-olni az összes autót? Nekem még mindig csak a minardi megy<#vigyor2>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
Persze egy fórumon végülis "arctalan emberek" írnak, de idõvel mindenkirõl kiderül néhány dolog (pl.:Lac-Coo jobban szereti s GT autókat, Alex keményen modellezi parádsasvárt, Juan és Ingy profi modderek<#buck>...stb). Szóval mindenkirõl -akik rendszeresen írnak- van az embernek egy benyomása, meg körvonalazódik a személyisége.
Én elhiszem, hogy amerikában semmi sem szent, és mindent lehet, de ne haragudj.. Idejön valaki, több néven írkál, hazudozik...stb Én az ilyen embert nem tudom megérteni, és így finom voltam.. A ló túloldalára se essünk azért...

Nincsen benne pálya mert majd nemsoká kidobják a CTDP fiúk a Monza pályát!!!!1-2 hét. CTDP 2006-ban lehet majd teljes bajnokságot menni ott az összes pálya bennelesz!!!!megjelenés 2006.11.

Gilb3rto
1se😄

Macbook Air M1 2020

én nem vagyok olyan okos, mint a többség itt a forumban, nem sok mindenhez értek, csak épp szeretem a szimulátorokat, de aki esetleg nem tud szavatosan fogalmazni az még nem bûn, mert más bûnt nem követett el

csupán informált minket, és hoppá , még igaza is lett<#nezze>

már az
JuanG
itt nem másfajta viselkedésrõl vagy egyediségrõl van szó...de hagyjuk, mert a végén még "mentsük meg djemba-t" topik lesz <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szomorú, de Platino-nak teljesen igaz van.
Akár õ Djemba akár nem, aki itt másképp viselkedik egy kicsit is, mint az átlag az már le van fikázva. Örüljünk inkább, hogy ilyen egyedi ember is van a forumban, és nem halál unalmas a szövegelés, mint általában sajnos.
És mellesleg tényleg igaza volt a modot illetõen is!!!
NO FLAME!!

EasyDriver
DJEMBA A KIRÁLY! Fejet kell hajtanunk eme fontos és bennfentes ember elõtt! Az iszonyat nívós külföldi kapcsolatai - ami által már hetekkel ezelõtt megmondta, hogy ma kijön a "CTFP" - arra engednek következtetni, hogy õ valami nagy fejes lehet... Talán a CTDP-nek dolgozik(?)<#nemtudom>Még 1x köszönjük a pontos infót!

JuanG
és hány pálya van benne? 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mi lenne ha letöltés helyett inkább az általános iskola 2.osztályát végeznéd el? <#szomoru1>
ne mtévedtem DJEMBAA-DJEMBA NEM TÉVED <#ejnye1><#taps>

Vasárnap este 21:00 kezték wl feltenni a CTDP fiúk a modot de volt egy kis gon és emiatt csak 24:00 után tudták elkezdeni feltenni már 02:00 minden rendben volt vele.Én 04:00 szedtem le

ZolEE F1
x800xt van neki ha jól tudom 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

#18920 ezt mindenki nézze vissza légyszíves és olvassa el PLATINO IS MEGMONDTA, HOGY KIJÖN HA TÖRIK HA SZAKAD!!!!!!!!!!ÕT IS LEFIKÁZTÁTOK ÁÁÁÁÁ NEM SZABAD
NA de a lényeg a CTDP 2005 rFACTOR alá toljátok!!!!!!De csak KIMI RAIKKONENEL!!!

Gilb3rto
Jajj neeeeee<#idiota>Igazi vagy vagy már megint álnéven írkálsz kivételesen sokadik tippre 1 nap tévedéssel eltaláltad a megjelenést!<#banplz><#taps><#taps><#idiota>

Macbook Air M1 2020

ZolEE F1
igeeen erre várok 1 éve 😊)

én megmondttam 2 hete, hogy ki fog jönni a mod de ti lenéztetek!!!!!Mindig akartam infokat adni a modról meg képeket de ti lenéztetek és tessék itt a mod bocsi de én megmondtam<#eljen><#smile><#wave>

Gilb3rto
Milyen kártyád van??

Macbook Air M1 2020

Császtok skacok

Gilb3rto
Bocs a csúnya beszédért<#buck><#buck><#buck>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Hát bazzeg Porfám leszakad gyerekek😄😄😄😄<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>Tényleg kijött<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

nem is, rosszabb
Nemt tudom mit beszéltek de én nem vagyok DJEMBA!!!!!<#smile>
http://liga.f1gaming.de/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&id=19
Gilb3rto
Most ez vagy Djemba(az igazi vagy nem, ki tudja vagy valami rokona, vagy nemtoom de ennyi ilyen <#falbav><#email> ember nem létezik<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Vigyázzatok, hogy milyen autót vesztek, mert utána nem enged másikat 😊)))
Én már belenyúltam a Minardiba 😊))))Vagy törlitek a CTDP .cch- t...
Telepítésnél meg engedélyezzétek a Motec cuccot , lesz a játékban (!) telemetria 😉
Amúgy nem semmi a graf ...Nálam 19 AI-val , full grafon 2X AA 16X anizo = 35 fps...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na, baglyok, nem tudtátok kivárni ?

Djemba nem sokat tévedett:CTDP F1 !
Javaslok valami letöltés vezérlõt !!!

ZolEE F1
Miért lehet az, hogy ha mas toolsal látrehozok 1 uj mas fájlt. Beleteszem a fájlokat, és amikor el akarom menteni valami érthetetlen betü tipussal kiír valami hibát és nem menti el ?<#fejvakaras><#lama>

SitatiS
Nem kell bántani...Õ ebben jó!Vár-vár,és vár...és végülis Õ tudja hmimikormerrehányméter...<#nemtudom><#smile>
De a fogalmazása...<#confused>ÉRDEKES...<#vigyor5>

Let the good times roll.

JuanG
hûûû mi volt itt, kész vagyok 😛

EasyDriver
Õrület ez a srác.. ha jól emléxem annó egy olyan -szintén egybehányt- mondathalmazzal mutatkozott itt be, amiben azt "ecsetelte", hogy az rFactor egy rakás sz@r, meg hogy a "CTFP" se lesz jó...stb.. Igazán már azt a hozzászólást sem tudtam teljesen értelmezni..<#nevetes1> Viszont azóta õ az egyetlen aki a leg türelmetlenebbül várja azt a modot.. Persze semmi más megjelenésrõl nincs véleménye.. Amúgy ilyen egyedi fogalmazóképességet még nem láttam<#vigyor2> Akármilyen néven is írhatsz, te egy hamisítatlan Djemba maradsz..<#wave>

lac coo
Az visz..Ilyen jóízût már rég nevettem...elõször valami Venom autóra gondoltam az van olyan OMW színekben, aztán leesett , hogy ez a BMW lehet 😊)))))))))))

Alexease
A #18927 mindent visz!
lac coo
Ááááááááááá...😞((((

Na 1-ig várok aztán szunya...

avcom
akkor aludj egyet inkább :-)

Alexease
Gondolom, Te Djemba vagy - vagyis voltal - az uj reged elott?! 😊 Legalabbis a szint ugyanaz.:/ Probald meg elerni a minimalis szintet, mert kenytelen leszlek kigyomlalni. Es most szolok, hogy ha majd nem indul a mod, vagy valami gond lesz, az a warezed miatt van... Az azzal kapcsolatos sirankozasokat azonnal torolni fogom!
lac coo
Amúgy remélem a Porsche-ról beszélünk, mert F1-ért nem éjszakázok ! <#idiota>

lac coo
Még egy picit bírom, aztán bealszom 😊))))))

avcom
nemtom
most drukkolok, hogy ne b@sszanak át :-D

Köszi még 6 nap kibírom na csá skacok jó éjt
Istencsászár
Ja, magamba roskadva könnyes szemekkel a fórumba sírom bánatomat 😊)))<#idiota><#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Biztos te is vártál (vársz) valamilyen modot és ha már eljön a nap és nem jelenik meg te is siránkoznál tuti.
Tomo15
Istencsászár
Jólvan, sose fogom megérteni mi értelme van ennek, hogy a fórumon megy a siránkozás, hogy "de nem jön" stb... most komolyan ki a fene kiváncsi arra hogy itt szenvedsz? majd jön ha kijön...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Te Misu! Melyik oldalt nézegessem, F1gaming.de behalt a többin meg semmi ....

Nézegetem a forumokat oldalakat de csak képek vannak mindenhol a CTDP 2005 és mindenhova az van írva VASÁRNAP JÖ!!!!De már Hétfõ van.<#shakehead>
lac coo
Olyan hogy "létigét legalább" nincs ! A zárójelbe írtad jól ! 😊)))

Vagy azt akartad írni, hogy legalább a mondatba beteszi ? 😊))))

Vagy nemtom....😉