rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
A mod, azaz a kocsik, hangok nagyon jók lettek, No1. De az AI...hát nem egyszerû..versenyen 200-al veszik a kanyart szárnyak nélkül és be sem mennek a boxba. Érdekes, de ettõl függetlenül szép munka.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
RH -ék saját maguk is elismerik, hogy nem értenek a fizikai modellezéshez ...
Látszik is: ahány évad, annyi merõben más fizika 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RH 2006 elkészítette a PANASONIC TOYOTÁT IMMÁR KÉT CSAPATOT MEGCSINÁLTAK!!!!(WILLIAMAS,TOYOTA)
http://racingrenders.com/pages/06toyota.html
RH 06 arra lehet számítani valóságszerûbb lesz az irányítás és nagyon jó fizika mint ahigy volt az F1C mindig az RH nyert.
Gilb3rto
Cars & Tracks Development Project

Macbook Air M1 2020

lac coo
Töröld ki a Motec-hez tartozó cuccot a Plugins könyvtárból 😊))
DataAcquisition ....

lac coo
Nem hülye ám a CTDP !!!

Átlépsz egy másik modra, kilépsz, belépsz és voilá: nincs se CTDP-s showroom se ctdp-s fordulatszám mérõ , se semmi ! Gondolkodni kéne, nem leigénytelenezni !

A nõ meg a motec cucc miatt pofázik bele .<#idiota><#idiota>

megisvan <#zavart1><#email>
minek a rövidítése a ctdp? <#idiota>
Aceton
Ebbõl a szempontból maxigáz a CTDP, mert többek között a fordulatszámmérõt (meg sokmindent) úgy átrak, hogy utána a rHez is 16.000-ret pörög (papíron).
Ez így igénytelenség, mert innentõl nem rFactor F1 moddal is, hanem CTDP F1 játék (annyira meg korántsem érdekel...!<#boxer>

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Ingy
kajak berosalok mi lettunk lebaszva a hogy Zonda felulir fajlokat(ami nem igaz) felraktam a CTDP-t azota inditasnal beleszovegel a gádzsi <#idiota>
szal megint kulon rf re rakom a ctdp t :d

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
thx<#wink>
Ingy
leteszteljuk itt van 2 gepen u az az rf kod

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
asszem ja

Tomo15
Na még 1 kérdés😊. A tesom most akarja megvenni az RF-et és az megoldható lenne-e, hogy egyszerre tudjunk olnine menni mondjuk az ö kodjával?
Ingy
lehet egy porkét bevállalok<#idiota>

már csak fizikát kell alájuk kalapálni.... <#idiota>
Ingy
http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=3147213&posted=1#post3147213

Tudtok valamit adni hogy a boxban az emberke jöbban nézzen ki és amikor kereket cserélnek ott legyenek a szerelõk?
Tapasztalataim szerint ez a CTDP még csak a kezdet nagyon jó kiváló.DE A CTDP 2006 MILYEN LESZ HA EZ ILYEN SUPER?Nektek kopnak a gumik?
Ingy
nagyon frankon lehet erezni, en sem vagyok formula autos de nagyon elveztem
Sit@ ja öregszünk ma már a skoda wrc szintjére süllyedtünk, de fun volt nagyon 😄😄😄

lac coo
Az 😊))

Én sem utálom F1-et...Csak ezt is unni fogom 3 nap után ! 😊)))

Istencsászár
Akkor én valami különös állatfaj vagyok, mer a PCCt is imádom és az F1et is ugyanugy ahogy a gp3 óta 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Csak vigyázz bele ne merülj egy GT modba , mert onnan nincs visszaút 😊))

Én sem tudtam elképzelni sem, hogy egy kasztnis mod valaha is tetszeni fog: beleültem egyszer-egyszer F1 után , azt csak röhögtem milyen rossz a fék, nem gyorsul stb...

Aztán mivel rF-hez nem volt F1 így kényszerbõl kezdtem el a PCC-t ( meg mivel az volt az elsõ igazi mod..) és bátran mondom az az igazi !!!
Bánom, hogy annyi évet elpazaroltam F1-re !

SitatiS
<#eljen>
1etértek😛
Annó Octavia után beültem PCC-be,aztán menni nem tudtam vele,olyan gyorsnak tünt Skoda-hoz képest...azt sem tudtam kedd vagy köd<#nevetes1>

Let the good times roll.

Oly
Akárki akármit mond, én akkoris F1-re szavazok <#beka2> Lehet, hogy még nem öregedtem bele a GT-be, majd ha kiöregszem az F1-bõl énis a DTM-ben folytatom pályafutásom, mint a nagyok <#vigyor2>

lac coo
Én is utólsót használom, szal hamarosan nekem is el kellene a help ...

Kaptunk valami nagyon hosszú számot azt hiszem azt kell küldözgetni valahová 😊)))
De én sem tom ...

lac coo
<#eljen>

Váltással nincs gond , de mi élvezet van itt pl. egy fékútban???

Olyan gyors , hogy nem is tudom ésszel követni szinte..Míg GT-ben: fickándozik, leblokkol picit feljebb engedem, ellenkormányzok .....

EasyDriver
Tõlem azt is számolhatja hány liter vizet izzadtam ki az autóban, de valahogy én is úgy érzem, hogy amíg váratott magára ez a mod, addig szép csendben beleszerettünk sokan az izmos, nyomatékos, szebbnél szebb hangú Gt autókba. Belegondolni is rossz, hogy pl egy 75%os versenyt végigváltogassak, mint régen<#idiota><#csodalk>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Tomo15
Segítségre lenne szükségem mihamarabb!:S. Szóval az a gond, hogy lejárt az összes újraaktiválási lehetõségem, és újat szeretnék kérni(hardware csere). Ha valaki tudja, hogy mként, illete hogy mit kéne irnom a trymedának(?) az lécci segitsen. Akár priv. üzenet bármi jó, csak mihamarabb kéne. Elöre is köszi.
lac coo
Nektek nem akad el a motor ha véletlenül satuztok egy kicsit, az új patch óta ???

Nekem állandóan , nem tom mi lehet....Szabályosan beáll a motor nulla fordulatra, és hiába nyomom a gázt nem megy csak ha megállok ....

Oly
(458Km a McLarenben 😄)

Oly
Valaki el tundá magyarázni, hogy hogyan lehet a MoTec-be bevarázsolni a futott kör adatait?

JuanG
ha az is ilyen jó, akkor über lesz!!! 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
CTDP is készíti a '90 körüli modját !

lac coo
Autó választásnál az information résznél számolja a progi , hogy hány kilométert tettünk meg az adott autóval ! 😊))))))

Rönyóba belevertem most este 180-at 😊))))))

SitatiS
Vhogy én is ezt érzem,szép meg jó,meg minden,tényleg szép munkát végeztek a CTDP-s srácok,grat nekik,de vhogy 1 PCC,vagy 1 Zonda😛,vagy akár 1 DTM,jobban lázba hoz(na)...Evvan...kiöregedtem(tünk)?Lehet...GT autó RLZ?😛<#nemtudom>

Let the good times roll.

JuanG
és a hangok kurvajók!!!!!!!!!!!!...amúgy ha F1, engem se hoz lázba egy 2005-ös "feldolgozás" (inkább az F1 79 és 1991 -es modokat várom)...de ez a CTDP mod tényleg ott van, és megnyugtató hogy "nagyon" jól vezethetõ segítségek nélkül, nem úgy mint a való életben vagy az F1CH-ben ... bár a való életben is elhagyhatnák a segítségeket, és mintha a CTDP pont ezt sugallaná és ez tetszik!!! <#alien><#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo

( Csak négyszemközt: ha forma autó , akkor még mindig a Nippon a legjob fizikájú ..Szvsz.. 😉)

lac coo
Lehet valahol menüben, head phisics ha jól emlékszem, de nem tom, egyszer 100%-ra raktam , azóta azt sem tudom hol van 😊)))

lac coo
Hááát...

Alapvetõen Te is tudod, hogy hú de nagyon korrigálgatni egyik szimulátorban sem kell, legalábbis töredédét sem mint valójában.

A mod jó , ahogy mondod valahol a kettõ között van ....Amennyit enged a motor annyit lehet korrigálgatni , de élvezetes ,néha még én is meglepõdtem mit megfogtam keresztbe 😊))) Ami jó benne az a plusszok: a motorteljesítmények, kopás, reális melegedés stb ....

Csak lélektelen ez már nekem : mintha valami robot lennék ...

lac coo
Szvsz nem kopik ez :

Az elsõ egy halálba kopott a második új :

Alexease
Amugy milyen vezethetosegre? Gondolom azert belottek a sinauto es a csuszkalos koze, valahova kozepre, normalisan?! Lehet iveket valtogatni, korrigalni, minimalisan ero- es fek csusztatni?

Azert lehet hogy F1, meg kiraly kategoria, meg automata autok (😄), de ahogy sok-sok belsokameras felvetelem lattam, latom, azert megis csak vezetgetik azt az autot, latszik, hogy a kanyarban is korigalgatnak, megfogjak a rangatasokat, a kerekvetozest, a csuszast stb. Nem ugy, mint ahogy jonehany F1C-s, rFactoros videoban lattam, hogy tokeletes idozitessel, 1 fix kormanymozdulattal, atszaguldanak a kanyaron, aztan annyi😉 Akinek jobb a reflexe, pontosabb, az kiraly, aki minimalisanis hibazik (?!), az meghal😉))
cselt
A kerék az nekem is nagyon bejött. Nagyon eltalálták a srácok.
Azt nem tudjátok hogy hol lehet beállítani hogy mikor fékezek ne dõljön elõre a pilóta mert jó meg minden de így elég idegesítõ vezetni.
lac coo
Áááá semmi ez , rohangálok körbe mint valami darálóban !

lac coo
Nem , nem néztem 😊)))) LOL .

Már 6 GP4 kovertpálya van rFactorhoz. Monzát pl. ma adták ki.

GP4 Monza

Ez a TTTTT elég szorgalmasan konvertálgatja a GP4 pályákat. Már csak 11 kell, és kész a GP4 track pack.😊
Alexease
"Kár, hogy már nem akarok F1-ezni ..." <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Alexease
Nezted, latvanyban kopik? Elvileg van valami lehetoseg a multitexturazasnal koszolodast, kopast kesziteni.
lac coo
A gumival nem tudok betelni ...Nagyon szép lett !!!
És milyen dúrva már, hogy megállsz egyhelyben , nincs hûtés és megfõl a motor ! 😊)
Kár, hogy már nem akarok F1-ezni ...

Alexease
Igen, kicsit elirtam😊 A GT4 erdekes lenne😉)) Bar volt mar valami hasonlo probalkozas😉

Igen a GP4 eleg jo (alitolag). De az egy hosszu project volt, az evek alatt valszeg megkaptak, megszereztek minden infot hoza😉 A ISI-nek a legelso EA probalkozaskor, valszeg nem sok ideje volt oszegyujteni az adatokat es osszerakni a palyakat, gyors project volt, ahoz kepest jo lett😉 Utana meg foleg az evenkenti szezon frissitessel voltak elfoglalva, a palyakat meg csak grafikai szinten piszkaltak😉