rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Látszik is: ahány évad, annyi merõben más fizika 😊))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://racingrenders.com/pages/06toyota.html
RH 06 arra lehet számítani valóságszerûbb lesz az irányítás és nagyon jó fizika mint ahigy volt az F1C mindig az RH nyert.
DataAcquisition ....
Átlépsz egy másik modra, kilépsz, belépsz és voilá: nincs se CTDP-s showroom se ctdp-s fordulatszám mérõ , se semmi ! Gondolkodni kéne, nem leigénytelenezni !
A nõ meg a motec cucc miatt pofázik bele .<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ez így igénytelenség, mert innentõl nem rFactor F1 moddal is, hanem CTDP F1 játék (annyira meg korántsem érdekel...!<#boxer>#boxer>
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
szal megint kulon rf re rakom a ctdp t :d
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Sit@ ja öregszünk ma már a skoda wrc szintjére süllyedtünk, de fun volt nagyon 😄😄😄
Én sem utálom F1-et...Csak ezt is unni fogom 3 nap után ! 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Én sem tudtam elképzelni sem, hogy egy kasztnis mod valaha is tetszeni fog: beleültem egyszer-egyszer F1 után , azt csak röhögtem milyen rossz a fék, nem gyorsul stb...
Aztán mivel rF-hez nem volt F1 így kényszerbõl kezdtem el a PCC-t ( meg mivel az volt az elsõ igazi mod..) és bátran mondom az az igazi !!!
Bánom, hogy annyi évet elpazaroltam F1-re !
1etértek😛
Annó Octavia után beültem PCC-be,aztán menni nem tudtam vele,olyan gyorsnak tünt Skoda-hoz képest...azt sem tudtam kedd vagy köd<#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
Kaptunk valami nagyon hosszú számot azt hiszem azt kell küldözgetni valahová 😊)))
De én sem tom ...
Váltással nincs gond , de mi élvezet van itt pl. egy fékútban???
Olyan gyors , hogy nem is tudom ésszel követni szinte..Míg GT-ben: fickándozik, leblokkol picit feljebb engedem, ellenkormányzok .....
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Nekem állandóan , nem tom mi lehet....Szabályosan beáll a motor nulla fordulatra, és hiába nyomom a gázt nem megy csak ha megállok ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Rönyóba belevertem most este 180-at 😊))))))
Let the good times roll.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
( Csak négyszemközt: ha forma autó , akkor még mindig a Nippon a legjob fizikájú ..Szvsz.. 😉)
Alapvetõen Te is tudod, hogy hú de nagyon korrigálgatni egyik szimulátorban sem kell, legalábbis töredédét sem mint valójában.
A mod jó , ahogy mondod valahol a kettõ között van ....Amennyit enged a motor annyit lehet korrigálgatni , de élvezetes ,néha még én is meglepõdtem mit megfogtam keresztbe 😊))) Ami jó benne az a plusszok: a motorteljesítmények, kopás, reális melegedés stb ....
Csak lélektelen ez már nekem : mintha valami robot lennék ...
Az elsõ egy halálba kopott a második új :
Azert lehet hogy F1, meg kiraly kategoria, meg automata autok (😄), de ahogy sok-sok belsokameras felvetelem lattam, latom, azert megis csak vezetgetik azt az autot, latszik, hogy a kanyarban is korigalgatnak, megfogjak a rangatasokat, a kerekvetozest, a csuszast stb. Nem ugy, mint ahogy jonehany F1C-s, rFactoros videoban lattam, hogy tokeletes idozitessel, 1 fix kormanymozdulattal, atszaguldanak a kanyaron, aztan annyi😉 Akinek jobb a reflexe, pontosabb, az kiraly, aki minimalisanis hibazik (?!), az meghal😉))
Azt nem tudjátok hogy hol lehet beállítani hogy mikor fékezek ne dõljön elõre a pilóta mert jó meg minden de így elég idegesítõ vezetni.
GP4 Monza
Ez a TTTTT elég szorgalmasan konvertálgatja a GP4 pályákat. Már csak 11 kell, és kész a GP4 track pack.😊
És milyen dúrva már, hogy megállsz egyhelyben , nincs hûtés és megfõl a motor ! 😊)
Kár, hogy már nem akarok F1-ezni ...
Igen a GP4 eleg jo (alitolag). De az egy hosszu project volt, az evek alatt valszeg megkaptak, megszereztek minden infot hoza😉 A ISI-nek a legelso EA probalkozaskor, valszeg nem sok ideje volt oszegyujteni az adatokat es osszerakni a palyakat, gyors project volt, ahoz kepest jo lett😉 Utana meg foleg az evenkenti szezon frissitessel voltak elfoglalva, a palyakat meg csak grafikai szinten piszkaltak😉