rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy egyet értek Laceee-val, a GP4-es pályák szerintem még mindig a legjobb modellezésûek.
Én spec figyelgetem a forumokat és frissítgetem a pályákat ...Delphi pl. hihetetlen munkákat ad ki, a legujabbakba pl. már bekerült a GTR2 féle kavics ágy is ! Igaz kicsit light-osított formába...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De ha a CTDP megallapodna a palyak keszitoivel, osszeszednek oket egy CTDP TrackPack csomagba, akkor minenki hogy orulne es meg lenne nyugodva😉))
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Amúgy meg csak GTL és talán GTR2 pályák bõven elegek , és nem is gyenge minõségben !
Nem veszélve arról , hogyha valaki ismeri az F1C alá megjelent CTDP pályákat , akkor nem nagyon hiányolja õket 😊))))))))))
Mert most jönnek mennek a modok , úgy néz ki egyelõre a Megane és a sokat szidott PCC marad életben hosszú távon ....Meg a CTDP ...
Amúgy esküszöm nem értem mit sírtok hogy nincs benne pálya???????
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az a hatranya, ami egyben az elonye is😉 Ha nem lehetne ilyen szabadon es egyszeruen modolni, valszeg sokkal lassabban jonnenek a dolgok, es fejlesztesek is nehezkesebben mennenek. Igy mindenki hozza tesz valami uj otletet, amit kenytelenek kovetni. Ha most is csak a szokasos 2-3 nagy modder csapat lenne, meg csak 10-20 palyank es 2-4 moddunk lenne😊
A palyak nyomvonalat, pontosagat meg hagyjuk, meg hivatalos anyagokbol is nehez megcsinalni, es ugy is tobb honap darabja!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Az unokabátyám meg látott egy embert , aki ismerte Zsoltikát és az is aztmondta hogy ilyen !<#banplz>#banplz>
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
ALien
ALien
ALien
Hihetetlen , hogy 5 perc kell mire bejutok egy topikba !!!
Az irányításnál állíts valami billeket a Seat ..kezdetû cuccokra. Utána ezekkel tudod elõre-hátra , le-fel állítani az ülést, valamint ha Ctrl-el eggyütt nyomogatod õket , akkor a tükröt állítja ugyanígy.
Honda - The Power of Dreams
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
a tippem szerint a ctdp-s mas-sal felülírták az eredetit
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.