rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GP4-rõl beszélt, nem GT4-rõl.
Amúgy egyet értek Laceee-val, a GP4-es pályák szerintem még mindig a legjobb modellezésûek.
Tomo15
Az Increment illetve a Decrement boost-ot állítsd valamelyik gombra. Itt tudod egy 10-es skálán változtatni az üzemmodokat/teljesitményt.
Alexease
Igazabol minden modban, palyaban es autoban lehet erezni a keszito(k) stilusat, ki mit szeret😉 Az autoknal is van aki sinautot gyart, van aki GTR stilusu csuszkalost, GTL-es billegost, vagy mindenen keresztul rongyolo driftelost😉 Mivel a fizikai motornak vannak korlatai, igy valamibol sporolni kell, valamihez hozzadni, megtalalni az egyensulyt😉
lac coo
Áááá nehogy azt hidd ....Kijönne egy brutál GTR2 konvert azt menne a kukába az aktuális GP4-es !<#idiota> És így is van jól ...

Én spec figyelgetem a forumokat és frissítgetem a pályákat ...Delphi pl. hihetetlen munkákat ad ki, a legujabbakba pl. már bekerült a GTR2 féle kavics ágy is ! Igaz kicsit light-osított formába...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mar jelent meg par GT4-es palya, be kell oket gyujtogetni😉

De ha a CTDP megallapodna a palyak keszitoivel, osszeszednek oket egy CTDP TrackPack csomagba, akkor minenki hogy orulne es meg lenne nyugodva😉))
EasyDriver
Bocsi istencsászár! Úgylátszik mi folyton félreértjük egymást. Nem ér több szót a dolog.. Inkább olvasd el mit írtál.<#nevetes1>LOL

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Jól vettem észre , hogy több mért kört is enged idõmérõn, és nem tankolja vissza az ott elhasznált benzint ?

én már azzal is elégedett lennék ha lenne egy gp4 trackpack ami tartalmazná az f1-s pályákat <#crazya>
lac coo
Spec ha a negyedét ismerném ennek a sok pályának már örülnék 😊))))))))

Amúgy meg csak GTL és talán GTR2 pályák bõven elegek , és nem is gyenge minõségben !

Nem veszélve arról , hogyha valaki ismeri az F1C alá megjelent CTDP pályákat , akkor nem nagyon hiányolja õket 😊))))))))))

Alexease
A palya sirankozast en sem ertem?! Nem tudom mit varnak, hogy majd egy csapat az autok mellett ujra modellez 10 palyat is nullarol, teljesen feleslegesen?!
lac coo
Mondjátok már meg hol vannak azok a motorüzemmódok !!!!!!<#banplz><#lama>

lac coo
Már nem aktuális 😊)))) Még valaki komolyan veszi ! <#idiota>

hova lett az rF szakértõ ? <#buck>
lac coo
Nekem egy mod is elég lenne csak az jó legyen, és lehessen játszani online !
Mert most jönnek mennek a modok , úgy néz ki egyelõre a Megane és a sokat szidott PCC marad életben hosszú távon ....Meg a CTDP ...

Amúgy esküszöm nem értem mit sírtok hogy nincs benne pálya???????

Istencsászár
"Szerintem próbáld ki te is online a játékot, hátha megtetszik." 😊)) hátha... ami tetszik az hogy fog megtetszeni? 😄D LOL, rosszul értelmezted amit írtam.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Ez igaz, tulsagosan is elszaladt a dolog, ami valoban kicsit kaotikussa teszi a dolgokat😉 De igazabol, offline mindegy, online meg ugy is csak bajnoksagban es/vagy szervezett keretek kozott erdemes menni, ott meg - remelhetoleg - mindenhol fixaljak, letolthetove teszik a palyakat, modokat amiket hasznalnak.

Az a hatranya, ami egyben az elonye is😉 Ha nem lehetne ilyen szabadon es egyszeruen modolni, valszeg sokkal lassabban jonnenek a dolgok, es fejlesztesek is nehezkesebben mennenek. Igy mindenki hozza tesz valami uj otletet, amit kenytelenek kovetni. Ha most is csak a szokasos 2-3 nagy modder csapat lenne, meg csak 10-20 palyank es 2-4 moddunk lenne😊
van egy vékony fekete ablak arra kell kattintani és utána lehet bele irni
lac coo
A chat ablak alatt a fekete csíkra kattints, ode kell beírni !Utána enter .

Kiválasztottam a MINDARDI F1 mert ugye csak azzal lehet menni elindítom a test napot és bal sarokba van a CHAT és nem tudok bele írni semmi esetleg még ott valamire rá kell kattolni vagy hogy tudom feloldani a CTDP AUTÓKAT?<#rinya>
EasyDriver
Szerintem próbáld ki te is online a játékot, hátha megtetszik... Most írtam ki egy DVD-t tele jobbnál jobb modokkal és pályákkal.. Annó letöltött az ember egy 400 megás "valamit", és joggal tette fel a kérdést, hogy mi kerül ezen 9000 Ft-ba.. Azt hiszem pár év múlva több dvd-t fog kitenni az rFactor, magába foglalva a világ minden versenyszériáját és létezõ összes pályáját... Azt hiszem ilyen nézõpontból irreálisan olcsó a játék..

ezeket meg lehet szorozni kettövel annyi gdb van , mismatch hegyek , jó ez a modolhatóság egy bizonyos szintig de ez már sok vagy inkább sokk
Alexease
Van valasztasi lehetoseged😉 Jobb mintha csak 1 lenne😉) Igy minden minoseg es nyomvonal meg van: SCGT, F12002, F1C, GT4, GTR, GTL, GTR2 stb😊))
épp ez a baj hogy egy pályából van 2-3-4 féle <#buck>
Alexease
De minden palya letoltheto hozza kulon-kulon, tobb mint 100 db. Ha az nem eleg, vagy ha valaki keptelen beszerezni oket, akkor azzal nem lehet mit csinalni😉 Ez inkabb csak elony, hogy nem csak kapsz fix 10 palyat, aztan old meg, hanem beszerezhetsz barmikor marmilyet, ahogy kedved tartja😉 Az hogy nem stimmel egy reklam tabla, vagy egy epulet, az mar szorszal hasogatas😉 Ha valakinek azert nem tetszik, annak mas baja van😉

A palyak nyomvonalat, pontosagat meg hagyjuk, meg hivatalos anyagokbol is nehez megcsinalni, es ugy is tobb honap darabja!
indits el tesztnapot válassz autót , pályát , pálya betöltés után a bal alsó sarokba keresd a chatet
ISI_BABYFACTORY na szóval a chatba kell beírni de pontosan hova magyarázza el valaki érthetõen légyszi.
Istencsászár
Szépen hangzik hogy ahány mod annyi gém, de mégse mer rettentõ hiányosak, ami maitt nem teszi õket azzá... Frankó ez a CTDP 2005 nagyon bejön, de mivel nincsenek benne pályák ezér mégse teljes értékü a többi egyéb dologról nem is beszélve... Minden mod hozzá olyan rfactoros, se eleje se vége, de a kocsi+fizika+hang+élmény azok jók, mer emiatt játszunk velük, meg persze az online...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EasyDriver
A játék "bármi pénzt megér". Maximum neked nem ér meg ennyit. Tulajdonképp ahány mod, annyi játékot kapsz ennyi pénzért. Ha neked ez nem éri meg akkor marad a ford racing. Amúgy ha nem online szeretnél versenyezni, akkor szerintem tényleg felesleges..

Alexease
Ez nem szezonalis jatek, nem 1-2 hetre vagy honapra szol. 1 eve jelent meg, es meg csak most kezd igazan beindulni. Folyamatos fejlesztes alatt van. Mindig meg fogod kapni hozza az grafikat es fizikat - vagy jobbat - mint a hasonlo enginennel futo mas bolti jatekban (GTL, GTR, GTR2), ami ugyanugy 8-10000 Ft-vel nyit😉 Ez 3-4 evet biztos ki fog huzni ezert a penzert. De ha nem jatszol net-en, es a felsorolt jatekokkal foglalkozol, akkor ez nem is neked valo, nem fog tetszeni.
van a játékhoz crack is de nem igazán ajánlott mert érdekes dolgokat müvel a játék menet közben
Mennyiért lehet megvenni a játékot mert a neten csak 40USD találtam ami több mint 8000Ft mert annyit nem ér eddig amit vettem mind meg úsztam 4000Ft alatt(Fletout2,Toca RD2,Indycar,Ford racing stb.). Neten nem játszok, tud valaki segíteni hogy használni tudjam.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Chatbe offline
ISI_BABYFACTORY ezt hova kell írni?
Mondjuk nem akar állandóan keresztbe állni mint az F1c modok , szerintem közelebb van a valósághoz , mi a tökömet csináltak eddig , autókat ? a pályákat majd joli néni csinálja meg hozzá ? <#banplz>
lac coo
Én vezettem már F1 autót, pont ilyen !A tv-ben is ilyen .
Az unokabátyám meg látott egy embert , aki ismerte Zsoltikát és az is aztmondta hogy ilyen !<#banplz>

CTDP 2005 : azt hittem nehezebb lesz , igaz nem kell 2.-ban sem megpadlózni a gépet , kevés gyaki után (20 kör) 1:35 Nürburgringen (ISI) természetesen no help
lac coo
Ne vidd túlzásba ezt a hasadt személyiség dumát !

ZolEE F1
nekem simán megy mindig az RSC ... vagy csak jókor nézem mindig ?😊))

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

upsz sry hogy 2xer kültem:s. tört verzioval is elindul

ALien

http://racingmag.gamesurf.tiscali.de/ctdp/index.php?type=download&list=1 itt van 1 160megás fájl ctdp2005 valaki tudj az mit tartalmaz

ALien

http://racingmag.gamesurf.tiscali.de/ctdp/index.php?type=download&list=1 itt van 1 160megás fájl ctdp2005 valaki tudj az mit tartalmaz

ALien

Istencsászár
kb...

lac coo
Én tem tom ki üzemelteti az RSC forumot, de igazán fejbelõhetné magát!!!

Hihetetlen , hogy 5 perc kell mire bejutok egy topikba !!!

AlieN911
ohh😊 köszi😊 akkor olyan mint a GTRben<#worship>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
Lehet ...
Az irányításnál állíts valami billeket a Seat ..kezdetû cuccokra. Utána ezekkel tudod elõre-hátra , le-fel állítani az ülést, valamint ha Ctrl-el eggyütt nyomogatod õket , akkor a tükröt állítja ugyanígy.

AlieN911
Hali! Az lenne a kérdésem, h. CTDP nél valahogy nem lehetbe cockpit nézetben kicsit közelebb "ülni" ? kicsit távol van, és zavar😞😊

Honda - The Power of Dreams

Tomievo
Visszaszívom. Újraindítás után visszaállt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
én még nem raktam fel, de az OSC fájlokat nézd meg és a mas fájlok tartalmát

a tippem szerint a ctdp-s mas-sal felülírták az eredetit

Tomievo
Felraktam és annyi a gondom vele, hogy kicserélte az általános setup képernyõt. Hogy tudom visszarakni az eredetire, mert így nem tudok elöl-hátul különbözõ gumit felrakni más modoknál.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

ZolEE F1
<#rinya>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.