rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EasyDriver
Köszi az értékes infót! De mint említettem ez az új patchnél jelentkezett elõször... ezelõtt is convert volt pl az A1 ring, mégsem volt hibás.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

atenza
Amúgy milyen kategóriában szoktatok játszani?

atenza
Végre vki normálisan tud válaszolni itt 😊 Köcce

EasyDriver
Össze hát! Kiss Norbival rendszeresen toljuk a funrace-eket, és szanaszét verjük õt!<#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1> Fõleg ha egy kategóriával kisebb autóval indul<#vigyor2>

avcom
Norbi pl nem holnap fog feltûnni itt elõször :-)
sõt páran errefelé személyesen is ismerik szóval ez rossz duma :-)

atenza
Egy bajnokságra gondoltam...annak ellenére h. ott is be lehet írni akármit, de azért mégis lehet tudni h. õk pl. jól játszanak, mivel már nyertek bajnokságot, igaz másban...

Freedom88
Mert konvertált a pálya

T.T.

Freedom88
Ezeket honnan tudjuk? Beirok egy nicket és akkor úgyse tudjátok h kivagyok. Lehet h én vagyok Baumgartner😊

T.T.

EasyDriver
Nálam is volt 1x 2x ilyen akadás. Viszont ami jobban zavar, hogy PCC-ben érdekes csíkok kerültek az autókra, és ez a jelenség videókártyafüggetlen. Emellett néhány konvert pályán a szegélyvonal érdekesen szét van csúszva(szaggatva), és az aszfalton is megfigyelhetõ ez "csíkozódás". Konkrétan a most kiadott hungaroring is ilyen..<#nemtudom> Mi lehet ez???

Freedom88
Mivel ISI az 1.150 patchre várt h kiadja, igy igen, kell hozzá

T.T.

atenza
Valaki "összemérte" már magát Kiss Norbertel v. Wéber Gabival, ha egyáltalán szokott ezzel játszani? ( bocs a hülye kérdésért, de érdekel 😛 )

k8bal
detto ua nálam is! :s

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Gyocsika
Szóval nekem 1.070 verzióm van meg akkor le kell töltenem azt az 1.150 es Updatet hogy tudjak játszani a CTDP 2005 mod dal?

lac coo
Azt írja GSMF, hogy a végleges verzió az utolsó tesztelésen van ...Mond meg nekik ne teszteljék már annyit ! <#zavart1><#idiota><#zavart2>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gyocsika
Köszi és azt az uj patchet honna lehet leszedni azzsem 1.150

Tomo15
Természetessen lehet, mivel ez föleg arra való😉 Bár ha warezod van akkor felejtös.CTDP 2005
Gyocsika
Jah és tudsz nekem adni ha megkérlek egy linket patchez ami jó lesz a CTDP 2005 höz!!

Gyocsika
Ja és lehet neten keresztül játszani de gondolom lehet!

lac coo
Az nem patch hanem egy teljesen új verzió !

Gyocsika
Most néztem épp az rfactor oldalán az 1.150 patch tényleg 600 valahány mb lehet ez akkor majd azt is leszedem ha kell!!

Istencsászár
Bármelyikre, az már más kérdés hogy melyiken fut tökéletesen 😊 ( természetesen az 1.50esen )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyocsika
Milyen verzióra lehet rátelepíteni a CTDP 2005 os mod ot?

lehet prioriátst kell növelni, mint a TOCA2-nél.

kormány nélkül próbálja ki valaki, billentyûzettel, úgyis csinálja?

Alexease
A kontroller reszt bongesszetek at... Csak egy tipp...
Papailaca
7900 gtx-el ,meg 2giga rammal játszhatatlan. levettem mindent mediumra,de úgy sem jó...

Let\'s get ready to Rumble!

JuanG
nem hiszem hogy az autofps miatt van, az F1CH-ben még nem volt 😊...de tényleg, engem azóta végigkisér ez a jelenség...de LFS, NetKar alatt nem csinálja 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gilb3rto
Asus 9600XT eddig semmi probléma nem volt az új patch-el van ez csak más játékokban soha nem volt gond!60-70 FPs stabilan megvan még ha "beszaggat" akkor is de ezek a szaggatások pillanatok alatt lezajlanak, nem a kártya nem bírja és a gép is elég erõs(3GHz Dual magos/ 512 DDR ram)Lehet hogy az auto detail FPS miatt van??Hogy akkor akad meg amikor optimalizálja a cuccot?Még rajtnál sem esik le az FPS-em (40-50) sõt ha 20 autó van elõttem akkorsem szaggatok csak néha ez a laggolás szerû dolog jön elõ.....

Macbook Air M1 2020

Panther
Nálam a szaggatás anno csak a GTL-bõl konvertált pályáknál jelentkezett, ott az fps is valamivel alacsonyabb volt.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Ja..Nálam még boxkiálláskor szaggat be iszonyatosan, amíg be nem tölt valamit, vagy nem tom, de utána jó ...Ezt is csak akkor ha versenyt megyek ...

Panther
Újratelepíttem a rendszert (kénytelen voltam egy balul sikerült memória idõzítés után) és most akad a GTl és a GTR2 demo, az rFactor nem egyelõre. Bár én másra is gyanakszom, mint a ram (nekem 3 giga van belõle(, inkább a Norton 2005 -ös tûzfala és online víruskeresõje gyanús, mert amíg nem tettem fel nem volt ilyen gond.

Roppant zavaró, amikor szinte széltesik a kép és 120 fps-ed van.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Tomo15
Nekem is ez a laggolás a problémám. f1ch sokszor játszhatatlan volt miatta. Most 1-2 napig egy gyengébb gép volt nálam(cerka 3000-re huzva+512mb) csak a video karátya volt az enyém, és egyáltalán nem csinálta<#zavart2>.
CodeRed
DUAL-ban is ugyanez a helyzet.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Nálam csak a rajt pillanatában esik le az fps, de mire az egyenes végére érek helyre áll ....
Amúgy meglepõen jól megy nálam, bár az is igaz az új patch nálam csodákat tett fps téren ....

CodeRed
Nálam is detto. 7800GT-vel ugyanezt csinálja, de pl az F3 mod nem, de ez az F1 nálam is "lagol" offline. (a játék eredeti nem warez)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
nekem is van ilyen 1-2 körönként fél-1 mp-re beakad-leesik az fps ... ez nekem már F1CH alatt is megvolt, ill. pl. GTR alatt is...sztem a ram-al van baja (2x512) ...valszeg 1gigával vagy 2x512DUAL-ban nem lenne gond...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Gilb3rto
Nekem is detto ugyanez van!

Macbook Air M1 2020

k8bal
nekem is ez van... ez nem is akadás hanem ilyen hülye "lagolás" (persze nem multiról van szó) Ráadásul a 100-120 FPSnél is ezt cisnálja ott valami gond van... <#szomoru1> Próbáltam V.Sync-el is hátha csak a kép csúszik szét: ugyan az!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Nem tudja valaki az miért van , hogy a játék 50-60 fps-el megy mégis akad.
Cowek
Tudok segíteni... átutalsz hozzám, én meg megrendelem neked ajándékba...
Ilyet már csináltam... Szerintem a többit privátba

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Spec a hang azért jó , mert GSMF munka ! <#banplz>

Cowek
Aki egy online-szimulátort meg tud unni, az olyan mintha az életét unná meg <#nevetes1><#banplz>

cselt
És nincs valaki olyan aki esetleg megunta a játékot és eladná?
lac coo
12 000 ért bárkinek megveszem szívesen ! <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

lac coo
Ai tolja nek irendesen 😊)) Csak mindig összetörik egymást 😞(

Imolában az elsõ sikánnál a gumibálát általában telibevágja valamelyik 😊))))

Gilb3rto
Kérdezd körbe ismerõseidet és kérj meg valakit szépen hogy vegye meg neked és fizesd ki neki!Mi itt nagyon sokan úgyanígy jártunk el mert nem mindenki rendelkezik dombornyomott bankkártyával!

Macbook Air M1 2020

beszéld meg anyuékkal.
cselt
Ajjaj. Akkor most mit csináljak?
Cowek
Vagy virtuális VISA :-(

Amse
nem.
dombornyomott kártya kell.

cselt
OTP junior kártyáról meg lehet rendelni a játékot?