rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Egyelore csak DX7, semmi multitextura - csak shine -, nem a kinezet volt most a cel, csak ki van "csempezve", valszeg a sok szin miatt ilyen;D
- Van meg nehany kesz epitoelem a latottakon kivul, meg ket nagyobb ivu kanyar, ket fele sikan, stb.😊 De lehet, hogy csinalok majd lyukas, oszlopos es szukitett reszeket is;DDD Vagy egy fejjel lefele visszaforditos gyurut😉)))))) Nah arra kivancsi lennek hogy birja😉))
- De a poen kedveert gondolkodtam murvas, durva talaju (fizikalisan is) palya elemen is;DD
sira' 😄DD
imádom az eldobós kanyarokat...mondjuk itt inkább elhajítósok voltak 😄
De azért elbámultam a pályán mert nagyon tetszett grafban.<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És mivel lehet összerakni ?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez itt az elso teszt😉 Majd ha lesz rendes hatter, osszerakok par palyat, es kiadom csomagban😊))
http://alexease.uw.hu/files/ManiaxWIP.wmv
Nagyithatok (remelem😄).
<#idiota>#idiota>
GTR2 Saleen hangokra épülõ , kezdetleges gányolás <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem ír felül semmilyen hangot, csak az sfx file-t , de betettem a csomagba az eredetit is, ha nem jön be csak visszacseréled , és a saját hangjaimat kidobod a kukába !
Nincs még teljesen kész , de mivel a napokban gyári hang update várható, nem is kínlódik vele 😊))) De olyan jó 99 %-os....
De az nem lesz vad csak gány ....<#idiota>#idiota>
Driving Force Pro -ról tudok, de az már a drága kategória 😄
De ha arra gondolsz, akkor nincs bot váltó... a gombok mind meg1ezenek, pedál meg gondolom olyan mint a többinél...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Logitech formula force ex jó választás, nekem is az van, lényegében a Formula Force frissített változata, FFB + sok programozható gomb + nagyon kedvezõ ár.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ha felrakod nézz már utána ennek:
A sound könyvtár, ambient részébe bekerült vagy felülírodott a közönség zaj valami himnusz félével...
Na most ma voltam kicsit HrFL szerveren PCC-t tolni, és ott is azt halljuk !
Pedig Mike-nak nincs is meg a CDTP !
Elképzelhetõ , hogy a szerver "sugározza" a hangot ? 😛
pálya : Hockenheim(GTL)
pass : pcc05
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Más: nálam az akadás megoldóditt, kikapcsoltam a Norton Internet Security 2005 real time víruskeresõjét az idõre, míg egy játék be volt töltve és semmi. Lehet lecserélem egy mCAfee-re, de a 2002-es verzió ebbõl sem csinálta ezt.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Let the good times roll.
ALien
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Macbook Air M1 2020