rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
- Eredetileg Juan-nak teszteltem palyaelemeket, akkor jutott eszembe, hogy kiprobalom a TrackMania stilusu palya epitest😉 Nem biztam az engine-ben, hogy birni fogja az ilyen szintu emelkedoket, lejtoket, ugratokat, de - szamomra - eleg meglepoen jol viszi😉
- Egyelore csak DX7, semmi multitextura - csak shine -, nem a kinezet volt most a cel, csak ki van "csempezve", valszeg a sok szin miatt ilyen;D
- Van meg nehany kesz epitoelem a latottakon kivul, meg ket nagyobb ivu kanyar, ket fele sikan, stb.😊 De lehet, hogy csinalok majd lyukas, oszlopos es szukitett reszeket is;DDD Vagy egy fejjel lefele visszaforditos gyurut😉)))))) Nah arra kivancsi lennek hogy birja😉))
- De a poen kedveert gondolkodtam murvas, durva talaju (fizikalisan is) palya elemen is;DD
b-type
<#eljen>
sira' 😄DD
imádom az eldobós kanyarokat...mondjuk itt inkább elhajítósok voltak 😄
De azért elbámultam a pályán mert nagyon tetszett grafban.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ZolEE F1
mijez track mania ?<#idiota><#zavart1><#zavart2><#taps>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Count Adyn
thx, mondjuk jókor kérdem 80% nál jár a downloadom😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cselt
Nekem errõl a Stu-Auto nevû játék jutott eszembe. A pálya hasonlít rá az tuti. Nagyon jó kis játék volt haverommal sokat szórakoztunk vele. Ezen a pályán is jó lehet versenyezni <#nevetes1><#vigyor2>
lac coo
Grafika nagyságrendekel jobb, a fizika meg ég és föld....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#taps><#taps><#taps><#taps>
És mivel lehet összerakni ?

Count Adyn
ömm izé gp4 hez képest mien ez a game grafika/fizika tekintetében?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Alexease
Ez a teljesen minimalis munkabefekteteses, abszolut ertelmetlen project😊 <#idiota><#zavart1> Csinaltam egy tucat epitoelemet, amibol 10-20 perc alatt lehet osszerakni "palyat"😊 Nagyon fun😊 <#idiota><#vigyor3><#zavart1><#zavart2><#eplus2>

Ez itt az elso teszt😉 Majd ha lesz rendes hatter, osszerakok par palyat, es kiadom csomagban😊))

http://alexease.uw.hu/files/ManiaxWIP.wmv

Nagyithatok (remelem😄).

lac coo
Nektek nem marad el az úton a pilóta ha replayben pause-t nyomtok ?

<#idiota>

lac coo
Te pont ezt a hangot kerested !<#idiota><#awink>

lac coo
Te mit töltesz, érdemes éjszakáznom ? <#idiota><#ravasz1>

lac coo
Laccoo GT3 Sound

GTR2 Saleen hangokra épülõ , kezdetleges gányolás <#idiota><#idiota>

Nem ír felül semmilyen hangot, csak az sfx file-t , de betettem a csomagba az eredetit is, ha nem jön be csak visszacseréled , és a saját hangjaimat kidobod a kukába !

Nincs még teljesen kész , de mivel a napokban gyári hang update várható, nem is kínlódik vele 😊))) De olyan jó 99 %-os....

lac coo
Én má tõtöm 😊))
De az nem lesz vad csak gány ....<#idiota>

Alexease
Nem sokara toltok fel valami meglepetest😊 <#idiota><#zavart1> Eleg vad lesz😊 <#zavart2><#zavart1>
lac coo
Értem ...

Istencsászár
Pro?

Driving Force Pro -ról tudok, de az már a drága kategória 😄

De ha arra gondolsz, akkor nincs bot váltó... a gombok mind meg1ezenek, pedál meg gondolom olyan mint a többinél...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az EX mennyiben más mint a PRO ?

Istencsászár
Szerintem ne adj ki 30 ezereket, felesleges, ugyis beszar elromlik egy idõ után...

Logitech formula force ex jó választás, nekem is az van, lényegében a Formula Force frissített változata, FFB + sok programozható gomb + nagyon kedvezõ ár.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Nem értek hozzá, de Momo-t ne vagyél mert hamar tönkre megy...

Stranger
Kösz a gyors választ😊 Elõbb egy kormány, aztán majd jöhet ez is. Milyen kormányt érdemes venni? Logitech formula force ex milyen? Érdemes többet kiadnom kormánrya, jobb annyival egy komolyabb?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

lac coo
Ez warez miatt van, nyugodtan vedd meg és akkor megszûnik !

Stranger
Van egy kis problémám. Verseny közben egész egyszerûen mintha elszállna a kuplung. Általában akkor amikor átérek a célegyenesen, de volt már pálya közepén is filmszakadás. Másnál is jelentkezik a probléma? Jelenleg warez verzióm van, tervbe van véve a játék megvétele, de félek hogy esetleg azzal is elõjön a probléma...

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

lac coo
Ja , az más 😊

JuanG
ne basztassátok már annyit Alex-et mert soha nem készül el a rally pályánk 😛😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Alex!

Ha felrakod nézz már utána ennek:

A sound könyvtár, ambient részébe bekerült vagy felülírodott a közönség zaj valami himnusz félével...

Na most ma voltam kicsit HrFL szerveren PCC-t tolni, és ott is azt halljuk !
Pedig Mike-nak nincs is meg a CDTP !

Elképzelhetõ , hogy a szerver "sugározza" a hangot ? 😛

Lenne szíved kibannolni? :-D
Ja, oks, leesett, mirõl van szó ;-) bocs, csak hozzászoktam ehhez, de alapból csak annyit akartam írni, hogy az 1.020-as verzióval is megy (ha még valakinek nincs meg az 1.150-es verzió). Csak segíteni akartam :-( jah, és sorry a figyelmetlenségért ;-)
Alexease
A bannerben ott az osszes hasznalhato link! Felesleges reklamozni a semmit.
Alexease
Bar most a "hatterbe szorultam", meg az F1-et sem tudtam kiprobalni, de itt vagyok - neha😉 Ami "nem tetszik, feleslegesnek iteltetik, flame gyanus azt torlom😉))
Írtam, hogy sorry, ha nem nekem szólt, csak azt írtam, hogy mi lett a vége a 100%-os rF-CTDP 2005 tesztnek ;-) jah, én innen csemegézek pályákat még: http://rfactorracing.yusho.de/forum/viewtopic.php?t=1118&postdays=0&postorder=asc&start=0
Hali Mindenkinek! Nah, most nemrég lett vége egy tesztnek. Nah, jó hír, hogy akinek megvan még az 1.020-as rFactor, az örülhet, ugyanis a CTDP 2005 simán fut rajta. Az elején bedob 1-2 hibaüzenetet, de ha a Program mappát átnevezitek másra (és az .rFm fájlt), akkor mûködni fog. Az 1.040-es és 1.070-es verzióval nem megy, de az 1.020-as verzióval megy...nomeg persze az 1.150-es verzióval is ;-)
lac coo
Eleve nem is tudod, nincs rajta olyan kód, amit kérni fog .

cselt
És miért pont dombornyomott kártya kell a vásárláshoz? Mert én körbenéztem a rokonságban de senkinek sincs ilyen. Mi történik ha rendes kártyáról rendelem meg?
ez csak kamera nézet javitás
EasyDriver
PCC teszt/funrace a HrFL szerveren! Akinek van kedve jöjjön!

pálya : Hockenheim(GTL)
pass : pcc05

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Panther
Ha tudnál csinálni néhány képet, többet tudnék mondani, mert gondolok valamire, de nem biztos, hogy ez az lenne.

Más: nálam az akadás megoldóditt, kikapcsoltam a Norton Internet Security 2005 real time víruskeresõjét az idõre, míg egy játék be volt töltve és semmi. Lehet lecserélem egy mCAfee-re, de a 2002-es verzió ebbõl sem csinálta ezt.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
Norbi HPCC-zett velünk (F1Challenge mod) ... rFactorban meg a ZRCivic bajnokságban jól elvert minket, aztán egyszer Megane-ra is jött ott is 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Norbi HPCC-zett velünk (F1Challenge mod) ... rFactorban meg a ZRCivic bajnokságban jól elvert minket, aztán egyszer Megane-ra is jött ott is 😄DD

SitatiS
Nem...Mivel ligánk az rFactorra épül,így a GTR2 kisesik...Ha azzal is szeretnéd tolni,ajánlom a GTR masters ligát<#wink>

Let the good times roll.

lac coo
AB Moteurs-on DTM , most ...

Gyocsika
Ok

igen de ha felteszed akkor kell fizetned hogy teljes legyen mert neekm azzl nem menl a mod ok

ALien

lac coo
Most olvasom, hogy a PCC 1.2 teljesen új fizikát és hangot tartalmaz .

ingyen leszedhetõ csak ha játszani akarsz akkor kell fizetni
Gyocsika
ezt most hogy érted?

atenza
Gtr2-vel is tolni fogjátok? Mert abból lesz bolti verzió és meg tudom én is venni, ezt viszont így nem, és szívesen játszanék veletek, sokáig toltam LFS-el és a versenyeket szeretem, nem pedig a hot lapping-ozást.

EasyDriver
Tulajdonképp mindent kipróbálunk ami új, de a fõ vonal a PCC, Megane és legújabban Ingy Skoda Octavia WRC-je<#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Gilb3rto
Nálunk HrFl szerveren tett már látogatást Norbert kicsit oda is kent nekünk, pontosan nem emléxem mennyivel, de elvert mindenkit abban biztos vagyok<#integet2>

Macbook Air M1 2020

atenza
Privi ment.