rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ilyet még poénból se<#ejnye1>#ejnye1>
Közben meg végig villogtál a lámpáddal hogy zavarj 😊)))) <#banplz>#banplz>
Amúgy meg igaz, a nagyközönség ezt szereti igaz , egy NetKar féle fizika pl 0 pontot kapna rF Centralon ....
Na, tényleg befejeztem, semmi értelme ezen vitatkozni , nem is ez volt a célom, remélem nem sértettem meg senkit, ha mégis az nem szándékos volt !
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
nem valljuk be, ezt csak TE látod így!!! (nagyjából)
neked a jégpályafizika jön be, ez van...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nem tehetek róla , nem szeretem vezetni 😊))
Egy játékot természetesen a játékélmény jellemez legjobban, sõt csak az jellemez 😊)
Nekem sokkal nagyobb élményt nyújt egy "kûzdõsebb" Lupo mint egy odaragasztott Zonda .Ennyi ...
De azért valjuk be, néhány paraméter és viselkedési tulajdonság eléggé eltúlzott benne....
És mint sokszor mondtam már : aki erre vágyik annak jó játékot hozzá! 😉
Egy játék akkor rossz az egyén számára ha az amit kap , távolról sem egyezik az igényeivel ....
Részemrõl lezárom a témát mert még jobban megutálnak itt 😊))))
a lényeg viszont, hogy az rfcentralon ugyanolyan értékelést kapott mint akár egy CTDP vagy PCC...
Ha tulságosan is a valósághoz igazodna, nem játszanának vele, mert egyszerüen sok embernek kezelhetettlen lenne! Igy is nagyon sok embernek, még setuppolással is problémája van ( de, majd bele jön ) pedig autó beállításával, akár stabilra, vagy akár driftre is be lehet állítani😊 Hidd el nagyon sok tényezõ figyelembe lett véve a készítésekor! Fõleg a MOD szerkeztésének lehetõsége, hiszen az értékek beállítása csak egy bizonyos keretek között mozoghat csak s valóság öszhangjának megtalálása.
Tökéleteset alkotni nem lehet, de hidd el, nagyon közel van a valósághoz s ugyan akkor játszható!
De hiába fújtok rám, én ezt akkor is így gondolom 😊))))
Nekem kb. 1 nap után jött meg, gondolom amíg a bank ténylegesen átutalta a pénzt, és azt az eladó regisztrálta.
A driftelésnél pedig nagyon oda kell figyelni, mert egy kicsivel több gázt adok, vagy csak jobban beforgatom a kormányt, akkor egybõl megforgatja az autót. Tehát itt sem érzem, hogy ragadna a gumi.
Persze sosem mentem ilyen képességû és ekkora teljesítményû autóval, fõleg nem pályagumival, de azért hasonló drifteléseket csináltam már mint autóval, mint motorral. <#vigyor>#vigyor>
amúgy nem értem milyen csalásokról beszélsz <#conf>#conf>
Megvedtem az Rfactor-t visszont,lenne egy kérdésem egy ugyan olyan Kód szerinte megy a dolog mint a Live for Speed-ben amit majd E-mail-re küldenek?
Mert elfogadta Kártyámat,szóval ok volt minden?
De vezetve a Zondát semmivel sem nagyobb élmény nekem mint egy TRD3 autó .<#idiota>#idiota>
A real nem real téma értelmetlen, de azért túlzásba sem kell esni a szabad fizika változtatásokkal 😊)))
És természetesen nem az a lényeg hogy elpörög-e a kerék, hanem hogy eközben (és csúszás közben) milyen tapadást ad le 😉
Hát így akkor még érdekesebb a tegnapi verseny eredmény(em).<#taps>#taps>
Mondjuk az edzésen mentem utána körökön keresztül, és pontosan láttam, hogy hol veszít hozzám képest. Ahol én már régen driftelve gyorsítottam kifelé a kanyarból, ott õ még mindig csak kanyarodott. Be is tudtam szúrni mellé a következõ kanyar elõtti féktávnál.<#vigyor2>#vigyor2>
nem baj hogy ezt most felhoztad, de ha elmondod a magadét, akkor én is elmondhatom 😊))
de akkor hadd tegyem fel az örök kérdést: ha ennek semmi köze a valósághoz, akkor milyen valójában?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Még egy Zonda sem bír annyit el mint a Zonda modban ...
Majd nézzél egyszer kilóméterórára, hogy mennyivel fordulsz be kanyarokba .Az meg vicc , hogy a legvadabb módon bevágva egyesbe alig forog meg a kerék mert az enyvezett gumik rögtön tapadnak , gondold el mit mûvelne egy Zonda ha így indulnál vele 😊
Szal lehet hogy élvezetes de semmi köze a valósághoz . De hangsúlyozom ez csak egy személyes vélemény, úgy gondolom hogy nem sértek meg senkit ha nekem nem tetszik ! 😊
De mondom , nincs ezzel baj, aki ezt a fajta stílust szereti annak nyílván szuper a mod 😉
Amúgy az a"baj" a szimes közönséggel, hogy ha egy autó másként viselkedik , mint az általa megszokott, jónak tartott, akkor kapásból bele sem ül mondván, hogy gagyi, elrontották a fizikát...Pedig azt senki nem gondolhatja komolyan hogy minden autó -leszámítva ateljesítmény különbségeket- ugyanúgy viselkedik ? 😊))
Meg is figyelhetõ ez a dolog, ha népszerû modokat végigteszteljük: szinte mindegyik padlógázon kigyorsítható, extra stabil a kanyarokban stb ....
A nagyközönség ezt szereti ?)
Persze ez értelmetlen vita, olyan mintha két nõröl kéne eldönteni melyik a jobb ! 😊)
Én örülök, hogy nem izgat ha túlkormányzott az autó vagy fordítva, ha nem tapad kicsit itt vagy konnyebben megforog amott: ez benne a jó , változatos és nem mindig ugyanazt az autót vezetem más modellel , és teljesítménnyel !
Szal béke , én má csak ilyen hülye maradok ....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Let the good times roll.
Csak azért érdekel, mert õ is fent volt tegnap a Zondás szerveren, és a versenyen kapott tõlem majdnem 2mp-eket körönként, az idõmérõn pedig 2,5mp-et. Végül is 2. lett.<#bee1>#bee1> Bár lehet, hogy csak valaki használja a nevét.<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy meg el lehet forgatni a Zondát. A rajtnál rendszeresen vissza kell vennem a lábamról a gázt, mert különben az 1-est végig, és még a 2-est is elkezdi forgatni, csak így nem gyorsít maximálisan.
Vagy ott van az a neten is elhíresült felvétel a 800LE-s Supra-t két körön keresztül melegít a drifter, majd a célrafordítóban, kanyarban erõbõl elindítja a driftet és végigkilincseli az egyenest óriási erõbõl.
vagy ahogy Tiff a awd-s Subaru-t 180(!)-nál rakja el keresztbe..
és a gumi bírja..
Ezek a fazonok másképpen fogalmaznak, egy Zonda idegesebb autó mint mondjuk a McLaren, de mivel ott az a valóság és nem szimként van kezelve, így azt mondják hogy izgalmas.
Egy Zonda izgalmas, mert nem annyira egyenletes a vezethetõsége mint a McLaren-nek, hanem jobban kitör a hátulja..de erre azt mondják hogy izgalmas..mert meg lehet fogni, bezony. 😊 közvetíti az érzéseket az autó.
A Lambo Murcielago-t pedig visszavitte 3-4 kör után mert unalmas.
Nagyon bírom mikor egy vérszimes azt mondja hogy sínautó..és közben mondjuk az általa jónak tartott verdán leveszi az ffb-t a jobb köridõ érdekében(ez nem vonatkozik rád tom, mert te jól közelíted a témát...azaz nem a WR a lényeg hanem az érzés).
Sztem a Zonda-nál nem a gumi lehet a probléma..ha egyáltalán valós probléma az hogy egyesben nem tudja elpörgetni a kereket...mást kell változtatni..a teljesítménygörbét, vagy a kuplungot..de a gumi az bezony veszettül tapad 😊
Miket állítottál, hogy ennyire megváltozott nálad az autó viselkedése?
Az NFS-ben is az a jó, hogy nagy sebességgel erõcsúsztatva jössz ki a kanyarból 😉))
Persze hogy mi a jó abszolut csak az igényektõl függ ....Spec a Zondán eléggé el van túlozva minden egy kis driftért: pl. a bivalyerõs autó egyszerûen egyben is alig képes megforgatni a kereket , gondolom az extra gumik miatt , és ez fékezéskor pont fordítva van : nem képes elég tapadást adni gondolom hogy jól lehessen csúsztatni .De ez csak személyes vélemény , remélem nem esztek meg, igazából nem is nagyon teszteltem, mert nem tetszik ...
Sajnos PCC is efelé ment el a gumikkal .
Let the good times roll.
Macbook Air M1 2020
Sztem egyáltalán nem csinált drift gumit a GSMF, csak jobb az elõzõnél, de pl a Zonda gumijától még messze le van maradva, igaz az egy más autó.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Fura ez a gumi : úgy látszik GSMF engedett a nyomásnak , és õ is jellegzetes "drift" gumit csinált ami nagyon lassan veszti el a tapadást viszont akkor nyagyon elveszti és taknyosan csúszik , emiatt már alacson fékhatásnál is csúsznak a gumik .
Persze ez nem feltétlenül rossz, ha megnéz az ember egy videot azért ezeknél az autóknál elég hosszu a fékút 😉
mész hatban, majd fék és kanyar elõtt megnyomod azt a gombot, amin a kettõ van. ez ugyanaz, mint H-váltóval, de elmondom, hogy nem gyorsabb leszel, henm lassabb szerintem, mert a visszaváltogatásból adódó motorfék eltûnik, és nem hamarabb, hanem késõbb fogsz megállni.
persze ez csak az én véleményem😊
'Lacháza és Parás-ra jut idõ? hogy állnak?
Meg Pete hogy áll a Clio moddal tud vki vmit?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<#vigyor2>#vigyor2>