rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudom mindig ki törli a hozzászólásaimat de van egy új infóm a CTDP 2005-rõl ami javítást és páylákat illeti de nem osztom meg veletek soha tobbet amit tudok CTDP és az RH MODOKRÓL!!!!!!Többet nem írok ide sziasztok soha többet nem segítek és nem mondom az infókat!!!!mert valaki törli a hozzá szólásaimat de tuti....sokan azt hiszitek jók vagytok de csak egy forumozók vagytok nem többek egy nagy....!!!Kíváncsi vok közületek ki megy a BRAZILON 1.07.569???SENKI NEM TUDJÁTOK KI VAGYOK DE HA MEGTUDNÁTOK LEESNE AZ ÁLLATOK TUTI

Na vajon ki ez a leesik az állad ember?<#vigyor2>
Tomievo
ÁÁ, H váltóval a legegyszerûbb, egybõl 6-ból 2-be rakod pl 😊
Egyik LFS WR-nél láttam iet és gyorsabban meg is állt a gyerek amiatt.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Miért nem? Mit hiányolsz? És mi a normális Neked ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Nekem nem áll a kezemre 5-öt visszaváltani egy pillanat alatt, állandóan "füstölögni" (bár néha összejön😊) stb ....
Sõt ha lesz H-váltom meg 3 pedálom , lazán bevállalom azt a +10 mp-t a lassabb váltás miatt ! 😊))

lac coo
Nekem a fék kicsit fura, vagy csak sokat F1-eztem mostanában 😊))

Bár tuti megint a gumikkal csaltak ...
Valahogy mindenki , aki jól megfogható , esetleg csúsztatható autót akar csinálni , ugyanilyen guminál köt ki ..Lassan veszti el a tapadását, és lassan nyeri vissza.
Gondolom az elõbbi a nehezebb megforgás miatt kell, utóbbi pedig a jól ismert " átvágódik a másik oldalra " hiba miatt ...

Istencsászár
Nemis, te stílusod kell persze, de érdemes ellesni trükköket, pl most f1clbe Nürburgring qual volt, tegnap max meg szakadva mentem 1.30.0-át azt leültem nézegettem az 1ik pro hotlapját, pár helyen jobban váltott, jobban gyorsított ki, más ivrõl fordult a kanyarra mint én, kipróbáltam, és lám 6-7 tizedet javítottam egybõl, aztán megszoktam és már ugy megyek stabilan.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

francois
normális f1-es játék nincs? mert így mod az nem az igazi

lac coo
Hát én úgy soha nem fogok és nem is akarok menni ! 😊)
(Had ne magyarázzam meg ! 😊)

lac coo
Késik az mint az állat 😊))
Gyakorlás...Jó lenne .... 😞(

EasyDriver
Amúgy azt hiszem betalált az új PCC fizika! Sõt az egész "csomag". A hang is végre Porschehang.. Egész más manõvereket enged, és végre vadul be lehet dobni az autót a kanyarba(pici csúsztatással akár), és nem dobja el feltétlen a seggét mint eddig. Ettõl jobbat nem vártam.<#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Istencsászár
A prokat kell figyelni, hogy veszik a kanyart, mikor váltanak mennyit és hogy, azt le kell másolni és máris jobb leszel... 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomievo
Hát ha annyit késik a kormányod amit mondtál, akkor nem is csodálom. Egyébként bizonyos dolgok tanulhatók és gyakorlással, meg esetleg hotlapok tanulgatásával is sokat lehet fejlõdni. Aztán már csak meg kell valósítani. Ami persze a legnehezebb. Persze van egy plussz néhányakban, amit soha a büdös életbe nem tud utólérni az ember, de azok versenybenzinnel a vérükben születtek.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

SitatiS
Akkor azé jön be😛

Let the good times roll.

Istencsászár
Ha még titkolod is akkor nagy valaki lehetsz, nem mered felvállani magad? lol

lac coo
Amúgy THX a szervert Ninja !!! Jó volt csak már leragadtak a szemeim 😊))

Tomievo
Ez megmosolyogtató 😊

EasyDriver
Forrest Gump?

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Baumgartner ?

nemtudom mindig ki törli a hozzászólásaimat de van egy új infóm a CTDP 2005-rõl ami javítást és páylákat illeti de nem osztom meg veletek soha tobbet amit tudok CTDP és az RH MODOKRÓL!!!!!!Többet nem írok ide sziasztok soha többet nem segítek és nem mondom az infókat!!!!mert valaki törli a hozzá szólásaimat de tuti....sokan azt hiszitek jók vagytok de csak egy forumozók vagytok nem többek egy nagy....!!!Kíváncsi vok közületek ki megy a BRAZILON 1.07.569???SENKI NEM TUDJÁTOK KI VAGYOK DE HA MEGTUDNÁTOK LEESNE AZ ÁLLATOK TUTI<#nevetes1>
lac coo
Nem, más milyen....Próbákd ki az én hangomat valahol lejjebb belinkeltem, igaz az még az elõzõhöz készült, de csak az sfx-et kell átnevezden erre a verzióra 😊))))
Megkerestem:link .

SitatiS
<#szomoru2>Azé' picit más😛
Morcosabb,olyan porsés'<#wink>

Let the good times roll.

lac coo
Én nem tom...Lehet hülye vagyok, meg meg sem közelítem azokat az idõket amiket ti mentek ( nem minha ez lenne a lényeg), de nekem még mindig ez a mod a "legautósabb" ! Nem tom real-e vagy nem , de nem is érdekel, csak játszok vele..

De egy rohadt H-váltó jó lenne már 😊)))

Tomievo
Mármint a PCCjé

Tomievo
A hang sztem tök ugyanolyan mint volt<#confused>

lac coo
A hang az csak alá van vágva. <#wink>

Tomievo
Kicsit visszaszívom amit mondtam. GTL Imolán már sokkal jobba duruzsolt a masina, de még mindig nem az igazi. 😊

SitatiS
A hang az ott van...<#wow2>stb.stb<#wink>

Let the good times roll.

lac coo
Ez a Hudson Kerr nem normális !<#merges2><#merges2><#merges2>

Essington :

HK Essington video...

avcom
respect, nehéz a modik élete :-)
képzelem engem is hányan utálnak a mai napig a HSW-rõl...

lac coo
Tetszeni fog, a lényeg , hogy már nem kell tojásokat raknod a gázpedálra ! 😊))

lac coo
Horngyula monnyon le !!!

Alexease
Koszi a PCC velemenyeket! Nekem mar az elozo is tetszett, valszeg ez sem lehet rossz😉 Persze minden relativ es igeny fuggo😊
Alexease
Inkabb csak fiatalok es turelmetlenek. Sokszor a logikaval es a megoldokepesseggel is baj van, ezt altalaban a "butasaggal" lehetne asszocialni, de ez igazabol mar generacios problema, ami mar abszolut OFF, mert az mar szociologia es nem rF😉 <#idiota>

A lenyeg, hogy tetszik nem tetszik, "tisztan" es attekinthetoen kell hagyni a topic-ot, mert az idejarok 95%-a a tenyekre kivancsi, es szerintem senkinek sincs kedve a felesleges vergodeshez😊

De ha a tobbseg megszavaza, lemondok😉 Demokracia van, vagy mi a fene😊))
Tomievo
Hát sajnos közel sem úgy sikerült ahogy kellene. Aki az alapsetupot csinálta, az nem tom mit érzett, de a kocsi gyakorlatiilag használhatatlan vele. Állítgatások után sem lett igazi, de egy kis megszokással lassan keztek elõjönni a régi érzések, de még mindig nem túl jó. Igaz csak 15 kört mentem kb, 3-4 mért körrel, de így is sok az a plussz 3-4 mp a régi legjobb idõimhez képest(asszem 1.33-1.34 körül volt a legjobb köröm a régivel). Sokkal jobban lehetne menni ha ki tudnám küszöbölni a nagy alulkormányzottságot. Majd még próbálkozok. A másik nagy gond, hogy a gumi már a 2. körben elmelegedett a francba, szal egyenlõre el vagyok kenõdve emiatt. Pedig nagyon reméltem, hogy jó lesz. Igazából csak a kis sebességû hibáját kellett volna kijavítani a kocsinak, de ehelyet azt érzem, hogy egyszerûen eltolták a túlkormányzottságot az alulkormányzottság felé, de nagyon.

Tomo15
Nekem nagyon bejön<#eljen>
lac coo
Jó 😊
Könnyebb nem lett de stabilabb , végre nem irreálisan rövid a fékút egy GT autóhoz képest , és elég jól fogható .

Gilb3rto
Sajnos sok az elmeroggyant<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Alexease
Amugy milyen a PCC ?😊 Most nincs idom tesztelni, majd csak hetvegen:/
Alexease
Hiaba irod be, nem tudja majd hogy mukodik, utana nem talalja a chat-et, aztan nem tud beleirnni, a vegen meg rajon, hogy a warezzel ugy sem mukodik rendesen😉

Ha a banner ala irnam be az alap dolgokat, azt sem olvasnak el. Ugyanigy rendszeresen elkuldenenek privatban az anyamba mert nem valaszolok, torlok stb.
lac coo
ISI_BABYFACTORY

Alexease
Az topic IQ-erzekeny, igy egy bizonyos szint alatt eliminalja a hozzaszolasokat😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
CodeRed
THX!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Istencsászár
ha menne akkor nem kéne a fullt megvenni............

Eddig trial verziora raktam fel a ctdp 05öt, lehet azér nem ment ? 😄

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Ninja
Már nem!!!

Gilb3rto
EXE mismatch mindenkinek!<#zavart2>

Macbook Air M1 2020

Ninja
ASClub Hun - pass: hunpcc, ha erre vágytál<#eplus2>

Ninja
Ha tudok segítek! Mit szeretnél?

lac coo
Na most kéne valami server !
Sajnos a HrFL szervere éppen leállt 😞( És nem érnek el egy admint sem ...

Tomo15
<#taps>