rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Áz ...Én nem tudtam bemásolni hirtelen sehonnan 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Gilb3rto
Neked megvan eredetibe?<#idiota><#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

atenza
És ha a 20. látásra is megfog és mégsem tudod megvenni? Akkor mit csinálsz?

Istencsászár
Van demo, ici pici, nagyon régi ( www.bhmotorsports.com ), ha megfog az elsõ látásra akkor vedd meg és kész... ha nem akkor hagyd. Itt nincs olyan hogy kipróbálom és megveszem, aki szimes az megveszi mer tudja mit kap és mire számíthat...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

atenza
Gondolom ezt nekem szántad...
A választ pedig attól vártam, aki mielõtt megvette teljesbe, kipróbálta h. milyen is a játék ( trial ), h. ne dobjon ki rá ennyi pénzt értelmetlenül.

Istencsászár
Sg motor anomália... megesik az ilyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csak én látom hogy kettõ #19652 hsz van ?
Istencsászár
ajjajaj nézzük nézzük<#worship> ( Nordschleife )

szerinted akinek megvan a kód az honnan a rákból tuná hogy müködik a trial ... ha egyátalán van ilyen
lac coo
Ma este 22-kor ABMoteurs-on Nord...lesz !
(Nem tom fejbõl hogy hogy kell írni , de a kurva hosszú Nürnburgring 😊)))<#lama>

Istencsászár
Nem, az már a klónok támadása<#idiota><#idiota>

Istencsászár
A teljes szabadon letölthetõ, csak hogy aktiválni tudjad meg kell venni a cd kulcsot mellyel feloldhatod a játékot!

lac coo
Kezdõdik 😊)))))

meg kell venni a kódot
atenza
Innen le tudod tölteni a teljeset, de ahhoz hogy elinduljon meg kell venni...
Viszont így ki tudod próbálni a trial verziót, amit én sem tudom hogyan lehet, mert senki nem mondja meg.

most találtama gamershellen egy oant hogy rfactor full vagy mi, aztán azt kezdtem el letölteni, eddig minden sikeres 😊ez a teljes lehet? vagy azt meg kell venni?
atenza
Ajánlom a FlashGet-et, csak ha mozillán keresztül akarsz tölteni akkor kell hozzá egy FlashGot plugin. Így ha bármikor megszakad a letöltés, akkor ugyanonnan folytatja ahol abbahagyta.

nem, mozillám van, azzal szoktam szimplán, és az rfactor.netrõl töltöm le.
atenza
Használsz vmilyen letöltésvezérlõt? Flashget, GetRight?

hali!
A honlapról elkezdtem letölteni a 700 megs cuccot, de akárhányszor elkezdek közbe jáccani, vagy valami ilyesmi, rögtön nullázódik a letöltés, vagyis leáll :S nem tud valaki segíteni?
lac coo
Akkó hama, hama ...

Alexease
Nem😉
lac coo
Nézted már a PCC-t ?

lac coo
Csak megpróbáltam közelíteni az álláspontokat ! 😊)<#idiota>

Alexease
Ez a fizka, jo, nem jo "vita" abszolut meddo, szokas szerint😉 A szimulatorok egyertelmuen egyszerubbek mint az igazi, egyik sem tokeletes, sok a kompromisszum, amelyet mindenki ugy hasznal ki vagy ertelmez ahogy az O vezetesi szokasa, elmenye, elvarasa igenyli. Es az alap engine lehetosegeihez kepest, minden MOD ugyan ezt tukrozi is, a keszitok szemszogebol😉
atenza
Pedig megéri érte szenvdni <#crazya>

b-type
nem tom, sztem nagyon jó a NetKar, ahogy nagyon jó volt az elõzõ verzió is,..és sztem nagyon jó a Zonda is, bár a véglegest sajnos még mindig nem tudtam megcsapatni.
Szal a NetKar és a Zonda nem üti egymást.
sõt az LFS (amit szintén nagyra becsülök), és az RBR (detto), és a NetKar, éééés a Zonda sem üti egymást.
bár ahogy emlékszem neked az LFS is arcade volt.
Nincs azzal baj hogy másként gondolod..vagy én gondolom másképpen..nézõpont kérdése, itt viták vannak sztem nem ellenérzések, legalábbis én így fogom fel, itt vívhatunk ezerrel és egy más témában akár tökéletesen egyezhet a vélemény.
😊
A cél a jó szimfizika kikristályosítása, és nem a könnyûség elérése, ezt már régebben is írtam, fejlõdnek a játékok, ami régen 256szín volt az most 32milla...és kell hogy fejlõdjön a szimfizika is, régebben kevesebbet számolt (spec ez a sorozat) most többet...még mindig van nála jobb, de ezt lehet alakítgatni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

vedd meg vagy probáld ki a demot , de ne szenvedjél már
atenza
Valaki meg tudná mondani hogyan indul el a trial? Van egy idõlimit miután már csak a buy/unlock menü elérhetõ?

lac coo
És mi van a BMW Formula modjukkal ???

tanuljuk már meg használni a fórumot<#idiota><#hehe><#zavart1>
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nice 😛PP

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Neked bármikor ! <#idiota>

thankya <#eljen>
Ingy
Hátha a Zondát limiten üvegeled azzal is meg kell küzdeni.Ninja leirta a lényeget.Kocsit belehet allitani stabilra meg driftelõsre is.Az hogy a Zonda hogy viselkedik valójában csak akkor tudom meg ha Baden odaadja egy két körre, probáltam egy középmotoros versenyauto fizikat építeni, gumi meg azért ilyen mert inkabb utcai gumikkal van tapasztalatom, slickkel még nem mentem.(az egy fokkal hamarabban veszti el a tapadast megcsuszaskor)igy meg legalabb elvezhetõ mindenki számára.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Ja....ezt nem tudtam 😊))))

atenza
Vagy csak a legelsõ non upgradelt verzióban van trial?

atenza
De hogyan tudom elindítani? Mert csak buy/unlock-ot ír ki az indítási ablakban.

Tomo15
Van benne trial. A bmw-vel, meg egy másik alapautoval ZR-el(?) lehet menni😊
atenza
Nem. Abban amúgy is 3 autót lehet kipróbálni. LFS-el amúgy is sokat játszottam, azér ne nézz már...
"Download, try and purchase within the game (no other download necessary). The rFactor trial includes two cars and two tracks for evaluation"
"...or test the trial version on your system."
Ezeket írja az rFactor az oldalán.

lac coo
Na jól van...Az a Live For Speed ...

atenza
(Amiben 2 autót és két pályát lehet kipróbálni)

atenza
Ezt értem, de akkor mért beszéltek trialról...?!?

lac coo
Nincs trial . Ingyen letölhetõ , de ha játszani akarsz vele , unlockolni kell, amihez a kodot meg kell venni .

atenza
#19488?

lac coo
Jaja ...Ma már nem is nyúlkálok sehová ! 😊))))

lac coo
Asszem PRL-ben , de nem biztos :

Damper Units="1" = írd át nullára .

Istencsászár
Egyik mod sem reális, ugy készültek el ahogy a készítõ/õk érezte/ék... meg amiatt sem lehet reális hogy 1 endszin minden féle autót/sorozatot frankón le tudjon modellezni, mind1ikben vannak tulzások, csúsztatások, anomáliák... De mind1ik próbál az igazira hasonlítani, több s kevesebb sikerrel. Nekem pl tetszik a CTDP de az F1C Rh 05höz képes sínautó... valaki azt monja hogy ezek a gépek tapadnak a sok elektronika miatt, de ha megnézzük hogy azér rendesen küzdenek kocsival, kis ellenkormányzás itt ott, kis csúszás, elindul a segge stb stb... ezér az rh 05 közelebb áll hozzá szerintem, de mivel én sose fogok f1es kocsiba ülni marad az amit látok élõbe a tv/képrenyõ elõtt és onnan próbálom a következtetést levonni h melyik a reálisabb.

jó.. amíg te leszel itt az igazság osztó bulldog sherif inkább azt mond meg hogy a setup résznél a slow/fast bump értékeit hogy lehet N/m/s értékrõl visszaállítani default-ra 😛