rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Állítólag- ahogy nézem fórumokon- nagyon jó kormány szuper ffb-vel ...

Macbook Air M1 2020
Fura ez a gumi: a kanyarokban tapad, kigyorsításon is, ha megcsúszik akkor is tapad csak lekvárosan mászik arréb, fékezéskor meg egész alacson fékerõnél már leblokkol ...Ugyan olyan pedálérzékenységnél alig lehet hozzá érni 😊)))
Macbook Air M1 2020
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
fékezésnél lehetetlen kevés fékerõt képes átadni csak csúszik .Vagy nem tudom hogy mondja...Olyan lekváros kicsit ...Persze meglehet szokni de nekem nagyon nem tetszik (Zondások elõnyben , ott is ilyesmi ), és még hamar el is melegszik 😞(
Mondjuk Luponál is hasonló de nem ennyire rossz...Persze Porsche Cupban ABS-el mennek 😊)))
Próbáltam a régi gumival, ott már kellõ fékerõ van viszont az oldalirányú tapadása olyan amilyen.... 😊))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Chris Rows at Rouen
(RS hardware) FrexGP - Simconmotion GPL
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
És egyelõre nem is annyira zavaró, de feltûnt vezetés közben.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
TM-bõl most melyik a legjobb ?A minap nézegettem valami Ferrarisat, isteni fogása volt 😊)
- A Logitech cuccok igenyesnek tunnek, sok szolgaltatasssal, de ugy nez ki mind bugos, hibas, stb.😞 Ezert is felek a G25-tol:/
- Talan meg az elerheto kormanyok kozul a TM lehet a legjobb... csak hat, jo lenne mar 3 pedal es egy H-Patter-nes valto, csak kulon-kulon "megfizethetetlen"😞 Persze, ez hobby, amire gyujt es aldoz az ember, de hat azert ~150000 Ft-ert "jatekkormanyt" venni... hat nem tudom😊))
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Ráadásul önmagát is így kalibrálja a Windowsban. A szomorú az, hogy alig volt használva, vagy ötször-hatszor, mert nem értem rá egy hónap óta.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nemhiszem hogy akkora fizikai változás lenne az 1.50ben hogy ne tudjam megállapítani hogy naggyából milyen az a CTDP.
"F1Ch valakinek nagyobb vezetési élményt nyújt mint az aktuálisan legújabb ISI motorra épülõ legfrissebb F1-es mod" Ilyet én nem írtam, nemtudom honnan szeded, csak egyenlõre Rh 05 fizika nálam mindent visz, akár milyen elavult az a motor ( szerinted ).
"Mondjuk a múltkor is kifejtetted, hogy "szarok" az rFactor modok, csak akkor azt nem értem, hogy ha ilyen viszonyod van az rFactorral" Ilyet sem irtam hogy szarok, csak se füle se farka, ez nem azt jelenti hogy szar!. Nagyon jók a modok PCC, Lupo, Megane, F3, Gp2 stb... isteniek szó se róla.
"akkor hogy lehetsz VIP-es ezen a fórumon. Más Warezost valahogy nem övez ilyen tisztelet itt..." Ezt nemértem, most takarojdak innen vagy mi? ...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem is foglalkozom vele tovább, a sok szenvedésbõl elegem van, semmi nem segít, idegesítõ.
Minden szép és jó is volt, megszoktam a DFP-t, de most, a PCC-t próbálva ki, azt vettem észre, hogy középállásban, alig észrevehetõen ugyan, de jobbra áll, ha úgy tetszik, jobbra húz. 😞 Mondom, nem nagyon, de észre lehet venni. Minden ISI engines játékban ezt csinálja (GTR2 demo, GTL, rFactor). Kiléptem, kihúztam, újrabedugtam, hogy kalibrálja magát. Megvolt, kiforgatta magát 900 fokban ide oda, kattogott, felvillant a két zöld lámpa és megint félreállt, alig észrevehetõen jobbra. 😞 Ez nem középállás....
Megnéztem a Game Controllersnél önkalibrálás után és ott is egy kicsit jobbra áll. DXTweak nem jelzett hibát, de persze ez nem olyan mértékû, mégis zavaró vezetés közben.
Megpróbáltam ClrCalibration utility-t, ami közölte velem, hogy nem talált kalibrációs adatokat.
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Most mitévõ legyek? Várjam meg, amíg történik valami vele, vagy mi legyen?
SOS !
Macbook Air M1 2020