rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ninja
De lehet😄 Nekem van egy eladó +2 pedállal😄

lac coo
És plussz pedál vásárolható hozzá ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Thrust master rallye gt pro-t nem lehet kapni nálunk ??
Állítólag- ahogy nézem fórumokon- nagyon jó kormány szuper ffb-vel ...

lac coo
Mondjuk most nézem a fékpedál is elég szar nálam, olyan mintha csak felétõl fogna, pedig jól van beáálítva a center 😞(

lac coo
Háát...Én nem nagyon szeretek ABS-el menni .Inkább egy jó gumi kéne ...Esetleg low ABS, majd megnézem, de az sem az igazi .

Gilb3rto
Lehet kéne hozzá ABS! Akkor ha valóságban is van<#nemtudom><#nemtudom>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Az LFS-ben nagyon jó a TC a BMW-n ! Tök jól állítható.

lac coo
Ere rájöttem én is , de nem az igazi 😊))Tedd át a régi gumit és próbálj azzal fékezni 😊))
Fura ez a gumi: a kanyarokban tapad, kigyorsításon is, ha megcsúszik akkor is tapad csak lekvárosan mászik arréb, fékezéskor meg egész alacson fékerõnél már leblokkol ...Ugyan olyan pedálérzékenységnél alig lehet hozzá érni 😊)))

Gilb3rto
Ezért kell low tc-vel menni úgy a feeling😄

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Fékerõt szépen hátra kell tolni mert farnehéz az autó, és óvatosan fékezni és máris jó a fékhatás és a gumi sem füstölög anyira!

Macbook Air M1 2020

Tomievo
Végülis, télleg ABS-el mennek az életben szal lehet ahhoz készítették a gumit. Luponál még le is írták, hogy így van, mert ugyae ott is használnak ABS-t. Persze ezek verseny abs-ek, nem sima közúti cucc.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Ui.: persze ha vigyázok a gumikra hosszútávon kifizetõdõ: majd nézem ahogy sorban eldobják magukat a gyorsabbak 😉

lac coo
Valamit nagyon elcsesztek a PCC 1.2-ben a gumiknál :
fékezésnél lehetetlen kevés fékerõt képes átadni csak csúszik .Vagy nem tudom hogy mondja...Olyan lekváros kicsit ...Persze meglehet szokni de nekem nagyon nem tetszik (Zondások elõnyben , ott is ilyesmi ), és még hamar el is melegszik 😞(
Mondjuk Luponál is hasonló de nem ennyire rossz...Persze Porsche Cupban ABS-el mennek 😊)))

Próbáltam a régi gumival, ott már kellõ fékerõ van viszont az oldalirányú tapadása olyan amilyen.... 😊))

JuanG
azt probáld még meg, hogy átállítod a vezérlõpultban a kormányszöget, és a játékban újrakalibrálod, DE figyelj arra a kalibrálásnál, hogy csak addig tekerd jobbra-balra a kormányt amíg a piros csík kimegy (mivel ugye nem akad meg ha "kiér", mint a többi kormány)...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát sajnálom 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
De jó is az az ATC Labs-os cucc ...

cselt
Hát igen valami ilyesmmivel kéne tolni nekünk is és asszem megugrana a játékélmény meg a realisztikusság <#vigyor0><#vigyor>
makkoscipõ <#buck> jól nyomja az öreg
lac coo
A másodikon kicsit mintha késne a kormány 😊))))

cselt
MS 4ever. Nekem is MS kormányom van és marha jó csak tényleg lehetne hozzá egy rendes Xp driver. Ami picit érdekes mert asszem valami közül van a windows gyárzáshoz <#nevetes1>
Tomo15
Lehet kicsit OFF, de <#szeret><#guluszem1>
Chris Rows at Rouen
(RS hardware) FrexGP - Simconmotion GPL
Tomievo
Esetleg változtasd meg a tengely érzékenységét vagy a holtjátékot.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Ha találnék F1-es trustmastert , komolyan megvenném ...egyszer kipróbáltam egy boltban elég zsír volt...Bár nem olcsó 😞(( És elég bizarr lenne vele Porsche-t vezetni 😊)

Panther
No, újratelepítettem a 4.60-as profilert, de ugyanaz az eredmény. nem tudom, hogy eddig nem tûnt fel, vagy valami más oka volt, de gondolom ez idõvel csak rosszabb lesz, ha most visszavinném ezzel, kiröhögnének. Addig nyúzom, amíg látványosan nem fog látszani......

És egyelõre nem is annyira zavaró, de feltûnt vezetés közben.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

EasyDriver
Ezt a reakciót Tottitól vártam.. Tudom hogy pénzért mindent meg lehet venni, még VIP jogokat is, de nem ismétlem önmagam, már mindent leírtam..

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Az MS minõségileg nagyon ott van...Csak hát kéne valami rendes driver hozzá XP-hez 😞
TM-bõl most melyik a legjobb ?A minap nézegettem valami Ferrarisat, isteni fogása volt 😊)

EasyDriver
Örülök hogy mindenre összekapartál valami választ..<#wink><#nevetes1> Leírtam a véleményem... Ehez tartom is magam! Természetesen szó nincs ilyesmirõl, hogy "takarodj a fórumról". Nem ez volt az üzenet.. Engem abszolút nem zavarsz, csak sok részedrõl a negatív kritika, ami szemet szúrt.. az meg már csak hab a tortán, hogy mint warezos véleményezed itt a dolgokat..

arty
low TC, mint középút? 😉 ott azért meg lehet forgatni, de nem "kötelezõ" 😉

Forza.

nálam egyszer volt hogy kalibrálás közben véletlenül hozzáértem és nem állt be középre mielött bekattant és ugy maradt de egy újrainditás segitett rajta
SitatiS
Lehet,csak lóvés....<#shakehead>

Let the good times roll.

Alexease
- Az MS kormany jo (volt), csak mar nem gyartjak, nincs support, nem (teljesen) kompatibilis, stb.
- A Logitech cuccok igenyesnek tunnek, sok szolgaltatasssal, de ugy nez ki mind bugos, hibas, stb.😞 Ezert is felek a G25-tol:/
- Talan meg az elerheto kormanyok kozul a TM lehet a legjobb... csak hat, jo lenne mar 3 pedal es egy H-Patter-nes valto, csak kulon-kulon "megfizethetetlen"😞 Persze, ez hobby, amire gyujt es aldoz az ember, de hat azert ~150000 Ft-ert "jatekkormanyt" venni... hat nem tudom😊))
VIP-t nem adják hanem venni kell
Panther
Drivert (4.60-as Profilert) még nem raktam újra, de mindjárt kipróbálom még azt is....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Sajnos nem. Azért sajnos, mert ennyire azért étrek hozzá és akkor mindenütt át kellett volna állítanom (GTL, rFactor, GTR2 demo). 😞

Ráadásul önmagát is így kalibrálja a Windowsban. A szomorú az, hogy alig volt használva, vagy ötször-hatszor, mert nem értem rá egy hónap óta.

Istencsászár
Szerintem nem, nemtaláltam és a online tv playerben sincs benn sajna...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Nemkell harapni!

Nemhiszem hogy akkora fizikai változás lenne az 1.50ben hogy ne tudjam megállapítani hogy naggyából milyen az a CTDP.

"F1Ch valakinek nagyobb vezetési élményt nyújt mint az aktuálisan legújabb ISI motorra épülõ legfrissebb F1-es mod" Ilyet én nem írtam, nemtudom honnan szeded, csak egyenlõre Rh 05 fizika nálam mindent visz, akár milyen elavult az a motor ( szerinted ).

"Mondjuk a múltkor is kifejtetted, hogy "szarok" az rFactor modok, csak akkor azt nem értem, hogy ha ilyen viszonyod van az rFactorral" Ilyet sem irtam hogy szarok, csak se füle se farka, ez nem azt jelenti hogy szar!. Nagyon jók a modok PCC, Lupo, Megane, F3, Gp2 stb... isteniek szó se róla.

"akkor hogy lehetsz VIP-es ezen a fórumon. Más Warezost valahogy nem övez ilyen tisztelet itt..." Ezt nemértem, most takarojdak innen vagy mi? ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem állitotad el a Controller.ini ben az x tengelyt ? 0.5 a közép , nekem is DFP-m van nálam minden rendben , vagy lehet olyan fakezü vagyok hogy az ilyeneket nem veszek észre <#buck>, probáltad a drivert ujra rakni ?
Én meg a Zondánál érzek jégpálya-fizikát.
Nem is foglalkozom vele tovább, a sok szenvedésbõl elegem van, semmi nem segít, idegesítõ.
Panther
Komolyan mondom nektek, ki van az a bizonyos a játékvezérlõkkel. Van itt egy Microsodt kormány, egy MOMO, most pedig egy nem egészen 1 hónapos DFP, ami alig volt használva.

Minden szép és jó is volt, megszoktam a DFP-t, de most, a PCC-t próbálva ki, azt vettem észre, hogy középállásban, alig észrevehetõen ugyan, de jobbra áll, ha úgy tetszik, jobbra húz. 😞 Mondom, nem nagyon, de észre lehet venni. Minden ISI engines játékban ezt csinálja (GTR2 demo, GTL, rFactor). Kiléptem, kihúztam, újrabedugtam, hogy kalibrálja magát. Megvolt, kiforgatta magát 900 fokban ide oda, kattogott, felvillant a két zöld lámpa és megint félreállt, alig észrevehetõen jobbra. 😞 Ez nem középállás....

Megnéztem a Game Controllersnél önkalibrálás után és ott is egy kicsit jobbra áll. DXTweak nem jelzett hibát, de persze ez nem olyan mértékû, mégis zavaró vezetés közben.

Megpróbáltam ClrCalibration utility-t, ami közölte velem, hogy nem talált kalibrációs adatokat.
<#wilting><#wilting><#zavart1><#idiota>
Most mitévõ legyek? Várjam meg, amíg történik valami vele, vagy mi legyen?

EasyDriver
Érdekes dolgokat hall itt az ember.. Totti megkritizálja a CTDP-t és azt állítja,hogy az F1Ch RH2005 realisztikusabb. Mondod ezt úgy, hogy nincs is meg az eredeti rFactor, magyarul ki sem próbálhattad a CTDP-t 1.150-es verzióval. Köztudottan a CTDP 1.150es rFactor alatt mûködik optimálisan. Arra aztán meg már tényleg no comment,hogy F1Ch valakinek nagyobb vezetési élményt nyújt mint az aktuálisan legújabb ISI motorra épülõ legfrissebb F1-es mod...<#nemtudom> (persze én sem mondom,hogy ez tökéletes, de ég és föld...)Mondjuk a múltkor is kifejtetted, hogy "szarok" az rFactor modok, csak akkor azt nem értem, hogy ha ilyen viszonyod van az rFactorral, akkor hogy lehetsz VIP-es ezen a fórumon. Más Warezost valahogy nem övez ilyen tisztelet itt...

egy világ omlott össze bennem <#buck>
lac coo
ABMoteuors-ot lehet online nézni ?

SOS !

lac coo
Miért nem ?<#wilting>

Istencsászár
F1ben használnak Tct? igen...

arty
a ctdp max high TC-vel sinauto ... 😛

Forza.

de ha eljön az ideje akkor megveszed és kész - nem?

Istencsászár
Formalitás 😊

Gilb3rto
Sejtettem mert amikor megveszed és indítod nem kéri a kódot.....<#buck>

Macbook Air M1 2020

Istencsászár
NINCS, de nem hangoztatom, de buzdítok minden padawant hogy vegye meg és mivel még F1Czek nem jött el az ideje hogy megvegyem. Megnézem a modokat megyek pár kört és kész. Ha vége a bajnokinak, és indul feltehetõleg a 2007es idény már rFel akkor eljött az idõ hogy beruházzak rá, vagy 2 hét mulva ha olyanom lesz, kitudja, ami késik nem múlik. /lehet megkövezni ^^ /

Istencsászár
Egyéni szoc. probléma.