rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
A HrFL szervere szokot sok nyílvános összeröffenést csinálni .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Online megy rendesen , tesztelted ?
- 2 layouts (Grand Prix and Short Circuit)
Alex thx a választ :-) Amúgy a cél és a rajtvonal minden esetben azonos kell, hogy legyen?
De estel lesz idom megint, rakok ossze 2-3 Lacc palyaelem tervet, es akkor osszerakom a Te palyadat, csak valszeg bele csempeszem tesztelni az uj elemeket;DD
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
amúgy az jutott eszembe, hogy superspecial típusú pályákat (mittudomén ROC Stade de France vagy ilyesmi) lehet vajon csinálni?
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
És mielõtt kapom a hidegetmeleget, megvan eredetiben, de jó lenne egy külön változat a teszteléshez is <#bee1>#bee1>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.
A ligáról:
- 100Mbit-es szerver
- MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os idõmérõ rendszer mûködik (3 etapos)
- a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól
Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. 😄
Úgy röviden ennyi 😄 a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely 😄
EZ A LIGA AMÚGY F' CHALLENGE 99-02-BEN MÛKÖDIK? CSAK GONDOLTAM IDE IS BEÍROM 😄
Üdv mindenkinek
Teckdeck
Itt van ennek (http://alexease.extra.hu/files/Maniax_TrackTest_1.wmv) a palyanak a rajza (gyonyoru lett <#idiota>#idiota><#wow3>#wow3>):

Akinek nincs jobb dolga, annak egy kis "Contest" 😊)
Egyszeru, normal, "kockas" papirra lehet rajzolgatni palyat, bar tudom, hogy az nem annyira izgalmas😉 De en is arra szoktam, reggel KV kozben tokeletes elfoglaltsag😉)))
A csatolt kephez magyarazat;P Nincs rajta minden😉
- Az aranyokat latni a rajzon.
- Az egyenesek 70 meter hosszuak.
- A szaggatott reszben vannak a vizszintes es a szintkulonbseges reszek. A szurke negyzet a piros vonallal a felul nezet, a fekete vonalak az oldal nezetek.
- Az azalatt levo cuccok egyertelmuek, kanyarok, sikanok, szurke resz a rajzolando, a piros vonal a tajekoztato resz😉)
- Allattuk a nagy fel-negyzet a nagyivu kanyarok felulnezete. Az X helyen lehet jelolni, hogy Egyenes, Dontott, Sulyedo vagy Emelkedo legyen-e😉
- Mellette a ket kis "kanyar", a szuk emelkedos resz. Az X helye a magasabb, 7 metert emelkedik. vagyis pl. ezekbol kettot osszerakva felfele, lesz 14m, amit egyenessel folyatva, majd az egyenes reszeknel a 4. elemmel vissza lehet terni a "vizszinthez".😛
- Minden elem 90 fokonkent forgathato.
Hirtelen ennyi😉 Jo szorakozast. A beerkezett palyamuveket - fenykep, scan, stb. - a koz tetszese eseten elkeszitem, es a keszito nevevel femjelzem😉)))
A színkombináció szerencsésebb megválasztásával az rFactor menüdesignerje(i)re céloztam.
De igazából egyszerûbb lett volna a színkombináció szerencsésebb megválasztása.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár rTrainer esetén tárgytalan :-)
amúgy sztem 1 db az aszfalton átívelõ híd érdekes lehet, kevés az "önmagát keresztezõ" versenypálya
de ez csak okoskodás, már most is tiszta jó az egész :-)
Addig is, ha van valakinek valami otlete (palya elem, texturazas, object, stb.) akkor johet. Persze, meg lehetne szorni a palya belsejet is objectekkel (epuletek, hidak, tornyok stb.), de az eleg idoigenyes, sokat kel modellezni, festegetni. Igy legalabb belatni neha az egesz palyat😊)) De ezen meg gondolkodom😉
Én az anizo szûréssel játszottam mindig attól eltünt...
A lenyeg, hogy meg lehet csinalni rendesen, de irtozat nagy munka mind harom feluletre optimalizalni a texturakat es az efekteket😞 A lehetoseg adott, csak az ido nem😉))
Macbook Air M1 2020
Azok a pötyök , vibrálások mitõl vannak , néha én is találkozom vele és rohadt ronda meg zavaró ? !
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64