rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
egy bizonyos fokon foglalkoznak Amerikában a szakaszok kérdésével...

Alexease
Majd gondolkodom rajta😉 De az uj palyaelemeknel, foleg a kanyaroknal, kicsit matekozni kell, mert olyan mereteinek kell hogy legyen, hogy barmikor barmilyen object kerul egymas melle, mindenkepp osszeerjen a vegen a palya😉 Persze, lehetne csinalni kismillio elemet, mindenfele trukkel, de eleg nagyot lehet a vegen szivni vele, ha nem er ossze😉)) Itt igazabol az egyszeruseg a fo szempont, hogy gyorsan lehessen osszedobni palyakat, nem tervezem szet szivatni magamat😉))
Tomievo
Királyság. Igazából az elsõ kanyar oan akart lenni, hogy szûken kezdõdik az ív, majd folyamatosan tágul ki. Az elsõ idõmérõ pont utáni csiki-csukinál pedig arra gondoltam, hogy elkezdõdik egy rövid enyhe balos, ami lejt és meg is van döntve, majd ebbõl kell átdobni a gyorsan következõ jobb ívre, majd megint vissza a balra, úgy, hogy ezek is dõlnek befeel és lejtenek. Talán az új-Zéland rally egyik szakaszán láttam egy hasonló részt. Ezután pedig a két ötös folyamatosan emelkedik, aminek a végén van egy huppanó, hogy a csúcson elemelkedjen a kocsi és leérkezéskor már kábé vágódik is bele az ember a balos döntöttbe.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Ritka dolog ...annyi a szerver mint a bûn de nehéz jó versenyt találni, a legtöbb szerver meg üresen áll lakat alatt...
A HrFL szervere szokot sok nyílvános összeröffenést csinálni .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Van 3-4 sajat rFactor szerver, azon vannak szevezett versenyek, edzesek. A banner alatt a Bajnoksagok menupontnal megtalalod oket.
cselt
Ti milyen szervereken szoktatok játszani? JÓ lenne néha egy két versenyt összehozni.
Alexease
Mivel nincs dokumentacio, es csak a letezo palyakbol tudok kiindulni, ugy tudom, hogy csak 1 xfinish van, vagyis igen😞 Ezert is maceras A-B szakaszos, pl. Rally palyat csinalni. De arra elvileg van egy megoldas😉)
lac coo
Tuti..

Online megy rendesen , tesztelted ?

lac coo
Dijon GTL 1.0 by Delphi82
- 2 layouts (Grand Prix and Short Circuit)

avcom
azzal játsszon a nyavaja :-)

Alex thx a választ :-) Amúgy a cél és a rajtvonal minden esetben azonos kell, hogy legyen?

Alexease
Mint palya, meg lehet csinalni, multkor mar volt rola szo, csinaltam is szamitasokat. Csak ott is AIW de foleg Xfinish problemak voltak...😞 Mivel, 2x kellene atmenni a xfinishen😉 De igazbol nem teszteltem, ha egy szakaszon csak 1 xsector lenne, talan nem szamolna addig a finish-t, amig nem megy at az ember a masodikon😉
Alexease
Franko!😊 THX! Bar van benne egy kanyar tipus, ami nincs - egyelore - az epito elemek kozott😉) A Start resz utan a visszafordito masodik eleme, es a 3 5-os utan a kanyar😉

De estel lesz idom megint, rakok ossze 2-3 Lacc palyaelem tervet, es akkor osszerakom a Te palyadat, csak valszeg bele csempeszem tesztelni az uj elemeket;DD
A ROC-ot az xpandband rallyba már lemodelelzték.

Tomievo
Na asszem mégis sikerül./forumkepek/2006_08/Evotracksmall.jpg

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

köszönöm mindenkinek <#law> <#hehe>
Tomievo
Csináltam egyet Alex. Valószínû nem teljesen olyan lett a rajz, mint szerettem volna, de remélem érthetõ és kivitelezhetõ. Sajna most nem tom feltölteni, majd késõbb megprószálom. Vagy vegyél fel esetleg msn-n: [email protected]

avcom
király :-D

amúgy az jutott eszembe, hogy superspecial típusú pályákat (mittudomén ROC Stade de France vagy ilyesmi) lehet vajon csinálni?

ZolEE F1
GOOGLE😛

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

másold át az eredetit egy másik mappába , nevezd át , külön parancsikon<#buck>
Ommm, lahat hogy ki lesz moderálva, de az 1.1.5.0-t feltörték már? És ha igen, akkor tud vki hozzá lelõhelyet? Priviben természetesen <#zavart1>
És mielõtt kapom a hidegetmeleget, megvan eredetiben, de jó lenne egy külön változat a teszteléshez is <#bee1>
mohus
bõvebben??😊 küldj egy DL lemezt😊)))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JuanG
bõvebben? <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Racer vagy Race?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
A Racerben lesz Macau pálya...Fincsi, remélem átlopják majd ! 😊))

mohus
off

aki kicsit lazábban autózna
egy kis Flatout 2 mohus-digit trailer
LETÖLTÉS INNEN 14MB-WMV

on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

teckdeck
Csáó mindenki!

A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.

A ligáról:
- 100Mbit-es szerver
- MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os idõmérõ rendszer mûködik (3 etapos)
- a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól

Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. 😄
Úgy röviden ennyi 😄 a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely 😄

EZ A LIGA AMÚGY F' CHALLENGE 99-02-BEN MÛKÖDIK? CSAK GONDOLTAM IDE IS BEÍROM 😄

Üdv mindenkinek
Teckdeck

Alexease
Mar csak 1 DVD-m van😊
Itt van ennek (http://alexease.extra.hu/files/Maniax_TrackTest_1.wmv) a palyanak a rajza (gyonyoru lett <#idiota><#wow3>):
Alexease
Pelda rajz😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Alexease
Mivel most DVD-ket archivalok tomegevel, igy kicsit raertem rajzolgatni (mas ugy sem megy a hatterben)😉

Akinek nincs jobb dolga, annak egy kis "Contest" 😊)
Egyszeru, normal, "kockas" papirra lehet rajzolgatni palyat, bar tudom, hogy az nem annyira izgalmas😉 De en is arra szoktam, reggel KV kozben tokeletes elfoglaltsag😉)))

A csatolt kephez magyarazat;P Nincs rajta minden😉
- Az aranyokat latni a rajzon.
- Az egyenesek 70 meter hosszuak.
- A szaggatott reszben vannak a vizszintes es a szintkulonbseges reszek. A szurke negyzet a piros vonallal a felul nezet, a fekete vonalak az oldal nezetek.
- Az azalatt levo cuccok egyertelmuek, kanyarok, sikanok, szurke resz a rajzolando, a piros vonal a tajekoztato resz😉)
- Allattuk a nagy fel-negyzet a nagyivu kanyarok felulnezete. Az X helyen lehet jelolni, hogy Egyenes, Dontott, Sulyedo vagy Emelkedo legyen-e😉
- Mellette a ket kis "kanyar", a szuk emelkedos resz. Az X helye a magasabb, 7 metert emelkedik. vagyis pl. ezekbol kettot osszerakva felfele, lesz 14m, amit egyenessel folyatva, majd az egyenes reszeknel a 4. elemmel vissza lehet terni a "vizszinthez".😛
- Minden elem 90 fokonkent forgathato.

Hirtelen ennyi😉 Jo szorakozast. A beerkezett palyamuveket - fenykep, scan, stb. - a koz tetszese eseten elkeszitem, es a keszito nevevel femjelzem😉)))

Most nem tudom, mire célzol.
A színkombináció szerencsésebb megválasztásával az rFactor menüdesignerje(i)re céloztam.
lac coo
Én a monitort szoktam beállítani elsõnek 😊))

Teljesen jogos a felvetésed. Nekem is meg kell emelni a fényerõt és kontrasztot, hogy kellemesen olvashatóak legyenek a fekete betûk fõleg a sötétebb szürke alapon.
De igazából egyszerûbb lett volna a színkombináció szerencsésebb megválasztása.
Istencsászár
Vga driverbe...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Ugyan a MENÜ-ben nincs rá lehetõség de nem lehet valahogy állítani a világosság szintjén, értem ez alatt a Brightnest, mert nálam elmondható, hogy kicsit sötét az egész játék és amennyiben lenne mód rá, pl. valamilyen file átírásával volágosítanék rajta egy picit.

lac coo
Igen..Csak a föld nevû bolygón uralkodó fizika lesz benne 😊))

Ch_Slater
ez olyan lesz mint a Trackmania? 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

avcom
nálam más cuccokkal DX7-ben is van flickering

avcom
bóják jávorszarvas teszthez? :-)
bár rTrainer esetén tárgytalan :-)

amúgy sztem 1 db az aszfalton átívelõ híd érdekes lehet, kevés az "önmagát keresztezõ" versenypálya

de ez csak okoskodás, már most is tiszta jó az egész :-)

lac coo
Szvsz nem kell semmi objekt...Tök jó mikor néha menet közben rálátok az egész baszott nagy hullámvasútra 😊))

Alexease
Igen, mert az "latoszogtol" fuggoen, "osszemossa" a texturakat😉 Az ilyenek miatt talaltak ki😉
Alexease
Szerintem hetvegeig minden letisztul, es osszedobok egy demo palyat😉 Valami "monszta" dogot, amire minden epitoelem ra lesz zsufolva izlestelenul, hogy lehessen tesztelni😊)))))

Addig is, ha van valakinek valami otlete (palya elem, texturazas, object, stb.) akkor johet. Persze, meg lehetne szorni a palya belsejet is objectekkel (epuletek, hidak, tornyok stb.), de az eleg idoigenyes, sokat kel modellezni, festegetni. Igy legalabb belatni neha az egesz palyat😊)) De ezen meg gondolkodom😉
lac coo
Nem értem de biztos 😊))
Én az anizo szûréssel játszottam mindig attól eltünt...

Alexease
Nem venni eszre, mert a DX7 is szamol Specular Mappot, csak mashogy😉 A vibralas altalaban adtol van, hogy az aszfalt bump es shine map egy picike textura, amit nagyon sokszor kitesznek a palyara, hogy kozelrol is jo legyen, es ha nincs rendesen beallitva a MipMap, vagy a driver, a antialiasing, stb., akkor erdekes eredmenyek lehetnek😉 De nagyban fugg a hasznalt felbontastol is, mert bizonyos meretnel, vagy tavolsagbol csak 1-1 pixel ami latszik, ami ismet erdekes lehet😉
A lenyeg, hogy meg lehet csinalni rendesen, de irtozat nagy munka mind harom feluletre optimalizalni a texturakat es az efekteket😞 A lehetoseg adott, csak az ido nem😉))
Gilb3rto
Alex csúcs vagy, csak így tovább minnél hamarabb dibd ki a mapokat mert már nagyon várom õket mennék már rajtuk 1000el!Képek alapján is elkapott a régi feeling😊

Macbook Air M1 2020

lac coo
Észre sem venni futás közben , hogy DX7 ..😊))

Azok a pötyök , vibrálások mitõl vannak , néha én is találkozom vele és rohadt ronda meg zavaró ? !

Alexease
Pedig DX7-re optimalizalom😊 <#vigyor3> Semmi DX8, DX9 feature nincs benne, igy a kepen is latszik, a ~150 fps adott😉))) Nincs agyon csempezett Bump vagy Shine map, igy flickering sincs (apro pottyok, vibralas, durva ismetlodes stb.) A Bump-ot ugy is csak allohelyzetben, kozelrol latni, az meg ugy is ritka egy versenypalyan;D
jó ez.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Ebben ez a feeling ! 😊)))))

nono, semmi vágási lehetõség, ez így ok!! itt nincs helye hibának.

Tomievo
Döntött kanyarban is jól nézne ki. Mondjuk én annak is örülnék, ha nem is lenne korlát, hanem valami földes-fûs szél és akkor abból átlagosabb pályák is könnyen gyárthatók...talán