rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
piros vagy sárga oly mindegy, csak tolhatnám már 😊)
Vékonyabb csíkok átlósan, az átlósság miatt amúgy talán nem is folyna össze ,mert ha egyenesen mész akkor szélesebbnek látszik a csíkok közötti hely...( Hát még ha egy lehelletnyi bump is lenne a csíkokon mint Adelaide pályán ....)<#idiota>#idiota>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Leszedtem, a redbullra, van a skin, toro-rosso. A patchban szerintem nem kopik a gumi.
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Let the good times roll.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
W77D: www.rfactor.net -en tudod megvásárolni, leginkább dombornyomott kártyával. Cd-s verzióból nem hiszem, hogy hoztak már Mo-ra.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Tracy: 5'10", 190 lbs
Bourdais: 5'8", 159 lbs
Kár, hogy nem játszották tovább... <#vigyor>#vigyor>
heh, azon a kakaskodáson én is hangosan felröhögtem. Tracy ezzel az imidzsével most tök olyan volt, mint a B kategóriás amcsi akciófilmekben néha szereplõ nagydarab szõke izomagyú bérgyilkos-rosszfiú. Látszott is rajta, hogy nagyon meglepõdött, hogy a kis gizda francia odapattant elé boxolni, mert csak késve reagált, hogy "gyere öcsém, gyere, pakolj fel..." <#nevetes1>#nevetes1>
on:
na igen, akkor már messze a Bourdais volt a leggyorsabb a pályán...rászippantódott Tracy-re, majd erõbõl elment legalább egy autóval Tracy mellett a féktávra érkezve...onnan akart visszajönni Tracy, pláne hogy uott már egyszer keresztbe csúszva érkezett pár körrel elõtte.
akkor vissazdugott 3-4-et és visszaakarta magát fékezni a pozicióba...persze hogy elcsúszott és nekicsúszott Bourdais-nak. 😞((
volt is kis kakaskodás 😄D
de el is hiszem, már a verseny végén egy ilyen..pff
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megjelenet pár autóra,2006-os festés...<#wave>#wave>
Let the good times roll.
hát nem azt amit a játékban 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ettõl függetlenül persze jó látni a hasonlóságot és jók ezek a videk, csak nem szabad túl komolyan venni.
rendezhetnénk egy kis versenyt is, offline az óra ellen, hogy az adott pályán ki mennyi idõ alatt tud végigmenni ugyanazzal a verdával. nyílván ez csak az óra ellen fog menni, hiszen itt nem lehet elõzni.
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Ha visszaolvasol, van nehany kep es film is. Pl.: #19854, #19804, #19750, #19736, stb.😊
Ossze is dobtam egy egyszeru tesztpalyat az uj elemekhez, de vagy faradt vagyok, vagy nem is annyira egyszeru, de kellett vagy 5 kor mire vegig tudtam menni minimalis hibaval <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Palyaterkep es LowRes video alant😉
http://alexease.extra.hu/files/Maniax_TrackTest_1.wmv
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Nem hiszem, bár eddig én is azt hittem, h csak én szeretem az rTrainer-t. Szvsz van benne kihívás is (fakezû béna vagyok és általában csak meló után játszom), de sikerélményt is nyújt (van idõ mindenre, nehezebb végzetesen elb***ni egy-egy megmozdulást)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
XXXX írta, 2006. 08. 14. 20:53
ok. akor még egy "hülye kérdésem lenne" 😊
rfactor tdp f1 2005ben sárgánál bejön a safety?
Be, bazzeg be !
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>