rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eszméletlenek ezek a képek, nekem nagyon bejön
piros vagy sárga oly mindegy, csak tolhatnám már 😊)

lac coo
Nem . Olyanra gondoltam mint a rendes úttesten is van veszélyjelzésre....
Vékonyabb csíkok átlósan, az átlósság miatt amúgy talán nem is folyna össze ,mert ha egyenesen mész akkor szélesebbnek látszik a csíkok közötti hely...( Hát még ha egy lehelletnyi bump is lenne a csíkokon mint Adelaide pályán ....)<#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
a nagy kanyarok elõtt vagy olyan pálya elemek elõtt ahol figyelni kell, szvsz ez egy nyujtott kanyar ( ahogy látom ) ide felesleges

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Igy? 😉 <#idiota> (Uccso kep, nem b*rmolom a topicot ezzel;D) Amugy nem jo, belulrol osszefolyik, talan ha ritkabb lenne...

Alexease
Ennyire😉 http://alexease.uw.hu/files/korlataszfaltteszt.wmvA piros az kicsit durva, valszeg marad a sarga egysegesen, max a korlatot hagyom meg az "extra" kanyarokhoz😉
Istencsászár
Szép!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
jó ez ...Én még átlós sárga csíkokra gondoltam a "nagyon veszélyes" helyek elõtt, vagy eleve a veszélyes helyeken az is látszik messzirõl és egyszerübb megcsinálni .. .... 😊)))A fû viszont jobb mint a kockás ! A csövek viszont jobbak voltak ez elõtt...

Az a kérdés, hogy mennyire zavaró ez belülrõl?!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Ez mennyire lenne durva texturazas?!😊 Bar, ezekhez a palyakhoz, minnel szinesebb annal jobb😊))))

Leszedtem, a redbullra, van a skin, toro-rosso. A patchban szerintem nem kopik a gumi.

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

ok tomievo thx<#wink>
SitatiS
Az rF fórum átlépte a 20e-s látogatottságot...<#eljen><#email>

Let the good times roll.

Ez milyen mod? Milyen autó?
Tomievo
Bocs, a passzt oliverb üzenetére írtam, nem ToMy-éra.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Passz.

W77D: www.rfactor.net -en tudod megvásárolni, leginkább dombornyomott kártyával. Cd-s verzióból nem hiszem, hogy hoztak már Mo-ra.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Sztem a gumik el lettek rontva az update-ben. Tök sötétek és nem lehet látni azt a szép mintázatot. Egyébként minden kafa.

w77d
Sziasztok! Honnan tudnám a játékot megvásárolni, mert boltban eddig nem találtam?

Tomievo
Mér Bruce Lee sem volt nagydarab, mégis sok palit elpáholt 😊

off:
Tracy: 5'10", 190 lbs
Bourdais: 5'8", 159 lbs
Kár, hogy nem játszották tovább... <#vigyor>
Updated NetCommUtil Plugin: mi ez már megint??????
Yushon kiadtak megint valami updatet?
off:
heh, azon a kakaskodáson én is hangosan felröhögtem. Tracy ezzel az imidzsével most tök olyan volt, mint a B kategóriás amcsi akciófilmekben néha szereplõ nagydarab szõke izomagyú bérgyilkos-rosszfiú. Látszott is rajta, hogy nagyon meglepõdött, hogy a kis gizda francia odapattant elé boxolni, mert csak késve reagált, hogy "gyere öcsém, gyere, pakolj fel..." <#nevetes1>
on:
Danecay
Még nem telepítettem fel, de ez a Skin Pack, a RED Bull-ból csinál Torro Rosso-t ha jól látom. Ha így van akkor hová lesz a RED BULL? A Minardi mappában meg valami Super Aguri.txt van, de a képeken nem is látok Super Agurit. Kicsit zavros ez nekem.

b-type
off:
na igen, akkor már messze a Bourdais volt a leggyorsabb a pályán...rászippantódott Tracy-re, majd erõbõl elment legalább egy autóval Tracy mellett a féktávra érkezve...onnan akart visszajönni Tracy, pláne hogy uott már egyszer keresztbe csúszva érkezett pár körrel elõtte.
akkor vissazdugott 3-4-et és visszaakarta magát fékezni a pozicióba...persze hogy elcsúszott és nekicsúszott Bourdais-nak. 😞((
volt is kis kakaskodás 😄D
de el is hiszem, már a verseny végén egy ilyen..pff
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SitatiS
CTDP 2006 Skin
Megjelenet pár autóra,2006-os festés...<#wave>

Let the good times roll.

Alexease
Bar meg nem probaltam, de elsosorban Trainer-hez van, azzal talan lehet majd elozni😉 Nem sokkal szukebb mint a Hungaroring, elvileg 10 meter. csak csaloka, mert ket oldalt "fal" van es nem lehet vagni😊 <#idiota> De ha mashogy nem megy, akkor az ugratoknal egymas felett😉)))
JuanG
"""viszont érdemes megnézni mit mûvel a Lupo hátulja a legkissebb gázelvételnél is ! 😉"""

hát nem azt amit a játékban 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SitatiS
Szót sem érdemel...<#levele>

Let the good times roll.

Danecay
És a CTDP 2005 Update v0.9btalpsztalatok is érdekelnének. Jobban néznek ki az új gumik, ledek, back fire, stb? Tényleg koszolódik a gumi? Érdemes felrakni?

Danecay
Valaki próbálta már a CTDP-hez lészült Sound Update-t? Ha igen akkor milyen?

Tomievo
Nagyon állatok azok a döntött kanyarok. Grat.

Tomievo
Szidtam én is mint a bokrot.😊))

Tomievo
Én többet láttam, sztem 4-et lökött vissza. Én tuti nekiestem volna a palinak ezekután. Bourdais is alig tudta visszafogni magát. Mérges is voltam kurvásul Tracy-re. Nem is értem, az egy dolog, hogy nem tud veszteni, de ha még a bajnokságban sem érdkelt már, akkor minek megy bel ienbe. Sok lesz már neki az ilyen esetekbõl.

Tomievo
ÉS a valós? Mert tudod nekem mindig az a gondom, hogy hiába nagyon hasonló a kocsi, a pálya tervezése általában látszatra megy. Mondjuk ha egy GPS, meg minden térképészeti segédlettel készülne a pálya, akkor azt mondanám már egész jól lehet mérni a játék és valóság közti azonosságot. Ez talán csak a GP4-ben volt így, ott meg az autók nem stimmeltek egészen.
Ettõl függetlenül persze jó látni a hasonlóságot és jók ezek a videk, csak nem szabad túl komolyan venni.

alakul ez alex, alakul, várom nagyon, igaz a kormányom szar, és nem is használtam egy hónapja, de ha ez kész lesz tutti ki kell próbálnom.
rendezhetnénk egy kis versenyt is, offline az óra ellen, hogy az adott pályán ki mennyi idõ alatt tud végigmenni ugyanazzal a verdával. nyílván ez csak az óra ellen fog menni, hiszen itt nem lehet elõzni.

<#eljen>

EasyDriver
Grat! Ezek a hosszú ívelt kanyarok nagyon kellettek bele!<#eljen> Esetleg még valami hajtû elem is belekerülhetne, mert az nem rémlik egyik videóból sem.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

Alexease
Nem, ezek sajat modellek, sajat epites. Csak a "stilus" hasonlo, es hogy palyaelemekbol epitkezem😉
Ha visszaolvasol, van nehany kep es film is. Pl.: #19854, #19804, #19750, #19736, stb.😊
Biztos lemaradtam, de most a TMN pályaszerkesztõjével készített pályát portoltad az rFactor alá, vagy ezt így most hogy...? <#wow2><#confused>

aesirbaba
Meg. A Dög. Ilyent káromkodtam!

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

avcom
<#worship><#finom>

Alexease
Igy visszanezve, a visszaforditot jol elfekeztem😊 <#zavart2><#csodalk>
Alexease
Csinaltam gyorsba nehany uj epitoelemet😉 4 fajta nagy ivu kanyart (normal, emelkedo, sulyedo, dontott) es egy nyujtott visszaforditot😉 Elozesre mindegyik tokeletes😉

Ossze is dobtam egy egyszeru tesztpalyat az uj elemekhez, de vagy faradt vagyok, vagy nem is annyira egyszeru, de kellett vagy 5 kor mire vegig tudtam menni minimalis hibaval <#idiota><#zavart2>

Palyaterkep es LowRes video alant😉
http://alexease.extra.hu/files/Maniax_TrackTest_1.wmv

lac coo
Warez...

batihu
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Felraktam a PCC2005 v1.2-est, a régi fennt volt, minden mûködik, csak nincs motorhangom!! Mitõl lehet ez? Más modokkal minden rendben!<#falbav>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

"Valszeg, csak ketten fogunk korozgetni, de..."

Nem hiszem, bár eddig én is azt hittem, h csak én szeretem az rTrainer-t. Szvsz van benne kihívás is (fakezû béna vagyok és általában csak meló után játszom), de sikerélményt is nyújt (van idõ mindenre, nehezebb végzetesen elb***ni egy-egy megmozdulást)

Istencsászár
😊)))))) omg

b-type
Nem nézted a ChampCar-t? Paul Tracy megtorpedózta Bourdais-t..na akkor asszem 3-t váltott vissza kb. fél mp alatt. 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Na most vagyok kész : 😊)))))) A folytatás :

XXXX írta, 2006. 08. 14. 20:53

ok. akor még egy "hülye kérdésem lenne" 😊
rfactor tdp f1 2005ben sárgánál bejön a safety?

Be, bazzeg be !

<#falbav><#falbav><#falbav>