rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
Honda - The Power of Dreams
Azér vigyázni kell vele a Canadai pályán, mer elõjöhet a KIT effektus 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Let the good times roll.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kinek, mennyit kell fizetnem, hogy szert tehessek egy ilyenre?!
Csak kár, hogy nincs belõle 2005-ös, duplaküllõs.
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
Végülis most már úgy ahogy megszoktam, ellehet vele közlekedni de elég érdekes 😊)))
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Mikor meg váltott hatalmas rántással lefolytja a motor a fordulatot ....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Honda - The Power of Dreams
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Letölöttem racecastrol a kis fájlt és most már hála az égnek tudok szervert csinálni<#awink>#awink>,ugy hogy végre nem kell ilyen meghatározoztt szerverre hanem magamnak tetszés szerint is csinálhatok!<#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>
Nekem be van rakva egy pálya /nemtom mi a neve/ ugy van hogy van a rajt a boxkijárat után onnan kezd mérni. végigmegyek és a boxutca elött van egy kapu és ott leáll az óra, de a következö kört már sajna akkor elkezdi megint,és ráadásul a rajthoz vezetõ ut levan zárva igy a boxon kell végig döcögni, de mikor kijösz a boxbol megint átmész a rajtvonalon akkor nem történik semmi.
Azaz ha jol fogtam fel az van hogy a rajt hely és ahol legelöször elkezdi mérni az idöt az a boxkijáratnál van de az elsö kör után a köridüket a boxbejáratnál fogja mérni.
huh igy végigi olvasva nem biztos hogyo megérted mi is van, megnézem a nevét a pályának majd.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
A váltás pillanatában maxra felpörög a motor pedig elveszem a lában, és mikor megtörtént a váltás akkor iszonyatos rántással , szinte alapjárati fordulatszámra vágodik vissza a motor ...Automata kuplungal és anélkül is ezt csinálja..
De a patch óta azt is észrevettem, ha pl. kicsúszásnál leblokkolom a kereket, akkor addig még meg nem áll szinte nem is tudok gázt adni mert nem történik semmi ....Általában autómata kuplungal megyek ( most még, ha minden jól megy hétvégén már lesz több pedálom...)
"Egyenlöre csak fun-bol játszok" - arra ott vannak a NFS-ek
"kormányt meg csak akkor veszek ha erösebb lesz a vonzalom 😊" - ha eddig sem éreztél a simek iránt akkor ez után sem fogsz, ha normálisan akarod élvezni akkor vegyél.
Egyenlöre csak fun-bol játszok ,mert inkább repkedek,de joyal nem lehet még ugysem irányitani mint billel,kormányt meg csak akkor veszek ha erösebb lesz a vonzalom 😊