rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Gordini 2.0 faxa, poén az egész és igényes, ahogy nézem ügyesen kiszedték az animált kezeket a Gtr2?bõl 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JuanG
hmmm erre kiváncsi vagyok 😛

HSW

ezenkívûl a Gordini 2.0 is kijött...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

AlieN911
köszii

Honda - The Power of Dreams

EasyDriver
dds kiterjesztésben vannak alapból a festések, ezt dds converterrel tudod átkönvertálni pl.:bmp-be, vagy egy általad gyártott festést bmp-bõl dds-be. Aztán csak felülírod az eredeti *.dds-t a sajátoddal.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

AlieN911
Hali Mesterek!Help kéne! Skineket lehet csinálni? biztos lehet, de hogyan? F1Cnél masstudioval.. gondoloom itt az nemjo! melyik programmal lehet? láttam lejebb skineket, de konkrétan h. h. kell csinálni arra nem találtam választ! THX

Gilb3rto
R8 Gordinivel úgyanez Tobanon 10 mp- keresztül😄

Macbook Air M1 2020

SitatiS
<#nevetes1><#eljen>

Let the good times roll.

Istencsászár
Nemrossz, 1.0 is tetszett.

Azér vigyázni kell vele a Canadai pályán, mer elõjöhet a KIT effektus 😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SitatiS

Let the good times roll.

cselt
Igazatok van. Végülis énis F1C-ztem mielõtt megtetszett rF. De nem bántam meg hogy megvettem. Sok idegesítõ dolog nincs már benne ami F1C-ben benne volt. De hát fejlõdik a játékipar is mint ahogy minden más.
Istencsászár
A legtöbb F1 liga F1C-ben kezdte meg a 2006os szezont ( mivel még rf nemvolt olyan állapotban, nem volt hozzá f1 mod ), az 2006 végig, 2007 elejéig eltart, év közben senki sem fog váltani ( max akik komolytalanul csinálják és csettintenek 1et ( van rá példa ) ), szvsz addig van idõ kitanulni az rfet, jönnek még hozzá a finomságok stb stb...

Tomo15
Az f1ch már nem mai darab. Mivel régebbi, így azt többen ismerik(egyenlöre). A másik dolog meg az, hogy azt nem kellett megvenni, és úgy is lehetett vele a neten játszani stb. Remélem eljön azaz idöszak, amikor ez a ligás dolog pont forditva lesz. Bár inkább kevesebb jobb, mint több rosszabb legyen😊. Ahogy jönnek a különbözö modok úgy csalják át ide az embereket szerintem. pl. a tesóm is azért vette meg az Rf-et, mert megjelent a ctdp. Szerintem ezzel többen így voltak😊
cselt
Igaz. Csak jó lenne szervezett keretek között versenyezni mert az úgy nem igazán jó hogy csak találomra felmegy az ember egy szerverre. Nagyon sok a lökdösõdés pályalevágás stb...
ZolEE F1
Szerintem a legtöbb komoly(!?) F1es liga váltani fog rFactorra csak gondolom nem lenne szerencsés évad közben...

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

cselt
Bajnokságból még csak ez a kettõ van ami a bannerban van? Érdekesnek tartom, mert F1C liga annyi van mint égen a csillag. Ebbõl meg ilyen kicsi lenne a felhozatal?<#conf>
Cowek
LOL

http://www.f1-info.hu/

JuanG
autót most egy darabig nem csinálok sztem...most pályák kötnek le 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

copass
OFF
bocsi,de ez kész.
transam vs sportped
ON

lac coo
Ariel Atomot emlegettél egyszer... 😊)))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
ja, meg kár hogy nem áll a garázsodban egy, mi? <#idiota>...vagy még garázs sincs? hát ez van, ill. nincs...2006-os Subaru meg majd lesz...meg csomó más verda is...

bzoley
Ez gyönyörû!
Kinek, mennyit kell fizetnem, hogy szert tehessek egy ilyenre?!
Csak kár, hogy nincs belõle 2005-ös, duplaküllõs.

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

lac coo
Itt egy kis video, manual kuplungal :link.
Végülis most már úgy ahogy megszoktam, ellehet vele közlekedni de elég érdekes 😊)))

lac coo
Hát erre szeretnék rájönni 😊)))))

ZolEE F1
nekem mér nem ilyen?<#idiota><#vigyor2>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Nem jó az manuállal sem (nálam legalább is) .Ahogy hozzáérek a váltóhoz maxon ( piroson túl) pörög a motor hiába veszem el a lábom a gázról .
Mikor meg váltott hatalmas rántással lefolytja a motor a fordulatot ....

Mint az Lfs-ben, mi? Ott legalább tényleg jó a fizika! <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

AlieN911
<#beka2><#beka3><#guluszem1> IMÁDOM WRX <#eljen>

Tomievo
Már én is próbáltam a wrc fizikát és télleg nagyon kir, hasonlatos az RBR-hez, illetve betonon nekem még jobban is tetszett. Egyébként meg RF-ben lehet majd így egymás ellen rallyzni. Test-Test...azaz rallykrossz.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

videóval tele a padlás... <#ravasz1>

SitatiS
<#wow2><#worship>

Let the good times roll.

JuanG
símán eléri azt a feelinget nekem elhiheted!! 😛 ... jövõhéten majd lökök egy új videjót

SitatiS
<#wink>

Let the good times roll.

drukkolok! <#integet2>

SitatiS
Nos,lehet jobb lesz rf-ben<#nevetes1><#bee1>

Let the good times roll.

Szvsz. nem érdemes rFactorhoz rally autókat fejlesztgetni, úgysem lesz soha olyan fizikája mint az RBR-nek... <#ravasz1>

SitatiS
<#wow2><#nevetes1><#eljen>

Let the good times roll.

Istencsászár
ááááá ezt várom 😊)))) <#finom><#finom>

JuanG
top secret, WIP...ne nagyon reklámozzátok! 😄

Istencsászár

Keresek jó minõségû pályákat a játékhoz! Lehetõleg ingyenes letöltési hely legyen, nem akarom magam regisztrálni és az idõ korlátott kivárni!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

(most jöttem még csak rá)<#nevetes1>
CSÕTÖK!
Letölöttem racecastrol a kis fájlt és most már hála az égnek tudok szervert csinálni<#awink>,ugy hogy végre nem kell ilyen meghatározoztt szerverre hanem magamnak tetszés szerint is csinálhatok!<#wink><#vigyor2>
A finish és a rajt elvielg emgoldhato hog yne legyen 1 helyen.
Nekem be van rakva egy pálya /nemtom mi a neve/ ugy van hogy van a rajt a boxkijárat után onnan kezd mérni. végigmegyek és a boxutca elött van egy kapu és ott leáll az óra, de a következö kört már sajna akkor elkezdi megint,és ráadásul a rajthoz vezetõ ut levan zárva igy a boxon kell végig döcögni, de mikor kijösz a boxbol megint átmész a rajtvonalon akkor nem történik semmi.

Azaz ha jol fogtam fel az van hogy a rajt hely és ahol legelöször elkezdi mérni az idöt az a boxkijáratnál van de az elsö kör után a köridüket a boxbejáratnál fogja mérni.

huh igy végigi olvasva nem biztos hogyo megérted mi is van, megnézem a nevét a pályának majd.

Tomievo
Ha a demóról van szó, akkor arra írták, hogy csak manuális kuplunggal jó a váltó, mer valami még nem stimmelt ott az automatával.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Oly
1979-ben csak tovább kell lift-elni és akkor nem fog bõgni a moci, énis észrevettem, sztem ez azért van mert "lassú" a váltó.

lac coo
Nálatok is olyan furán vált az 1979 F1 ?
A váltás pillanatában maxra felpörög a motor pedig elveszem a lában, és mikor megtörtént a váltás akkor iszonyatos rántással , szinte alapjárati fordulatszámra vágodik vissza a motor ...Automata kuplungal és anélkül is ezt csinálja..

De a patch óta azt is észrevettem, ha pl. kicsúszásnál leblokkolom a kereket, akkor addig még meg nem áll szinte nem is tudok gázt adni mert nem történik semmi ....Általában autómata kuplungal megyek ( most még, ha minden jól megy hétvégén már lesz több pedálom...)

Istencsászár
"amivel bill. segitségével is el lehet boldogulni" - semmit sem lehet billel rendesen játszani
"Egyenlöre csak fun-bol játszok" - arra ott vannak a NFS-ek
"kormányt meg csak akkor veszek ha erösebb lesz a vonzalom 😊" - ha eddig sem éreztél a simek iránt akkor ez után sem fogsz, ha normálisan akarod élvezni akkor vegyél.

repvez
Tudnátok mondani valami olyan modot amivel bill. segitségével is el lehet boldogulni és találni hozzá servert is?Hasonlot mint a gyári OW rtraner.
Egyenlöre csak fun-bol játszok ,mert inkább repkedek,de joyal nem lehet még ugysem irányitani mint billel,kormányt meg csak akkor veszek ha erösebb lesz a vonzalom 😊
Alexease
En mar fel vetettem regebben, hogy lehetne xfinish1 es xfinish2 😊 Vagy xstart es xfinish😉 Vagy ilyesmi😊