rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A110.hdv
HandbrakePressRange=(0.00, 0.90, 1)
HandbrakePressSetting=1
Alexease
Elofordulhat... <#szomoru1>
pajti
Mit kellene átírnom hogy legyen kézifékem az Alpine 110-ben?
<#vigyor3><#nemtudom><#awink>

lac coo
Szvsz a Sidewinder enyhénszólva nem kompatibilis drivere csinálja az okosságokat .... Abból meg új rendszer lesz ...<#szomoru2><#szomoru1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SitatiS
Üdv!
Újra üzemel a HrFL szervere!Reméljük nem lesz most már fennakadás...<#wink><#wave>

Let the good times roll.

akkor viszont a kormány driverében kell keresni a probléma okát.
esetleg másik driver, nézz utána milyenek vannak.

Alexease
Kinezetre valoban DFP, ahogy mar multkor irtam. Legalabbis kinezetre teljesen.
lac coo
Néztem LFS-ben ott is elég érdekes.. Kerékvetõ nincs , brutál erõ..stb ....

lac coo
Most már akkor mínuszos, mert különben kifelé húz .

De szvsz ez egy liszenszelt DFP , többé-kevésbé ...

Alexease
En a Controller mappat atneveztem, hogy ne talalja meg (Controller ORIG). Es toroltem a Controller.ini-t. Vagyis nullarol kezdtem a beallitasokat.
Alexease
Minuszban kell hasznalni a TM-et is?! Eddig az normalis volt, vagyis plusszos!
lac coo
De mit töröljek? A Controll könyvtárból minden ini. -t?
Vagy a nevem alatti ini. -t?

Most látom van LFS-em , megnézem mindjárt..

Alexease
Tuti, hogy az rF bunos😉 A friss DFP-m a TM utan mindenhol jo volt - bar szokatlan, ami termeszetes - de az rF-ben kifejezetten rossz volt;( Panaszkodtam is😉 Aztan az allitgatasok utan mar jo lett. Bar azert neha most is vannak anomaliak, mert ha normalisak az efektek, azert neha olyan jon elo belole, hogy megtekeri a 60 kilos zartszelveny asztalomat😉))))))

Tuti, hogy a regebbi FFB-s kormanyok semlegesebben viselkednek (TM, Logi, MS), szinte csak a "normal" efekteket toljak ki, azert olyan egyenletesek. "Ezek" meg a sok kamu efekttol bekemenyitenek rendesen😉 Pl. az LFS-ben, netKar-ban, NR-ben nincs kamu efekt, csak azt tolja a kormanyra, ami a felfuggesztesrol visszajon, igy nincsenek erdekes rangatasok, bekemenyitesek stb.😉 De hat azoknal "fizikabol" szamolja valszeg azt is, itt meg a felfuggesztesel egyutt, ez is "csak" parameterek tomkelege😉
lac coo
GTR2 demo van, bár az is ISI motor, de ott is ugyan ez van, pont amit írtál : brutális erõ, nulla kerákvetõ értelmetlen oldalrahúzások ..

Alexease
Pedig jo lenne, ha kiprobalnad massal is, mert szerintem az rF-el lesz a gond;( nekem is a DFP legeloszor mindenhol jo volt, csak az rF-ben szenvedtem vele (kozepen nem volt FFB, holtjatek, rangatas, brutalis ero, semmi kerekveto es uthiba efekt stb.).
Szerintem, nagyon szerteagazo beallitas, hogy jo legyen mindenhez, a gamepad-tol a csucs FFB-s kormanyig, igy sok a kamu efekt szamitas, ami kemenyen bekavarhat.

A Controller.ini-t mindenkepp torold (ha meg az eolozo), es nezd at. Nehany beallitas, amit erdemes igy tesztelni:

FFB steer vibe freq mult="0.00000"
FFB steer vibe zero magnitude="0.12000"
FFB steer vibe slope="0.00000"
FFB steer vibe wave type="0"

FFB steer force neutral range="0.00000"
FFB steer force exponent="0.50000"

FFB steer force grip function="0.30000"
FFB steer force grip weight="0.00000"
FFB steer force grip factor="0.40000"
FFB steer front grip fract="0.00000"
FFB steer update threshold="0.00000"
FFB steer friction coefficient="0.00000"
FFB steer friction saturation="1.00000"
FFB steer damper coefficient="0.00000"
FFB steer damper saturation="1.00000"
akkor rajta!
ki kell zárni, hogy az rFactor nem szereti, vagy a kormány nem OK!

lac coo
Nincs nagyon fennt más...

na most legalább beláthatod, hogy nem is olyan rossz kormány a Sidewinder😊)

na de a viccet félretéve, mi a helyzet az LFS, Nascar, TOCA, stb. progik esetén?

lac coo
Igen ,úgy kell használni azzal nincs is gond.

Probáltad megforditani az ffb effektet mint ahogy a Logitech kormányoknál kell ?
lac coo
Az ffb is tök gáz:nincs pl . kerékvetõ efekt..
Csak összevissza , értelmetlen rángatások vannak , szinte semmi köze az autóhoz 😞((De olyan erõvel, hogy egy kört nem tudtam még menni normálisan 😞((

lac coo
Köszi, én sem gondoltam , hogy ilyen szar ...😞(((

Alexease
Egyelore nem tudom mi lehet vele😞 Turom az RSC-t! Eddig a TM-rol nem halottam rosszat, se hardware se software reszen. Nekem ketto volt, az egyiket majd' 6 evig hasznaltam gond nelkul, de 4 fajta TM-et teszteltem, egyikkel sem volt gondom, tobb gepen sem. Bar ezt a legujabbat nem ismerem.

Ezekkel ellentetben a Logitech "nagy" kormanyairol szinte csak rosszat hallottam. Pedalok, FFB beallitas, resetek, holtjatek stb...

A lenyeg, hogy turom az RSC-t es korbenezek mas forumokon is!
Alexease
Tenyleg basszus😞 <#zavart2><#falbav><#zavart1>
lac coo
Ez a kormány vagy valami gagyi , vagy nem tom ...

Olyan holtjátéka van, hogy nem tudok egyenesen menni, az ffb pocsék, alapon olyan erõvel fogja, hogy alig lehet tekerni,stb..stb.. .....

Így még nem basz..ak át soha...

lac coo
Az nem számít, de mintha pont az ellenkezõjét kérdezte volna 😊)))

Alexease
A "Kekezz" kifejezetten jo lett😊 <#idiota><#zavart2>
lac coo
????<#idiota>

lac coo
Ha azokat nullára veszem, akkor semmi efekt sincsen 😞

Alexease
- Az AI nem gyilkolja szet az autot es/vagy nem hasznal segitsegeket es/vagy palyatol fuggoen nem jo a beallitasa.
- Allitsd erosebbre, ha meg lehet😉
- Kekezz ovatosabban! Orrmotor, elsokerekhajtas, stb.
cselt
Van Sidewinder illesztõ Xp-hez?

Más: MIért van az hogy lupoban kb 3-4 mp-vel lassabb vok mint a gép. Nagyobb lassításnál tökre blokkolnak a kerekek és a fordulat is leesik? Hogyan kéne fékezni hogy jó legyen?
Alexease
Probald a kormany beallitasainal a Static, Dinamic es a AutoCenter reszt is nullara venni (ha meg nem probaltad😄).
Alexease
Nem hinnem hogy a ket driver ugrana ossze. Bar nem volt MS-em, de a TM es a Logi driver nem bantotta egymast (igaz, ujabbak).
Milyen jatekokkal probaltad? Mindegyikben ugyanaz a problema? Az rF-ben a Controller.ini-bol biztos ujat kell/erdemes csinalni (az elozot torolni). De meg utananezek...
lac coo
Nem tom a szoftverét eltávolítottam, de lehet hogy maradt valami még ....

Van egy új Thrustmasterem, és egszerûen használhatatlan annyira fogja alapon az FFB 😞(((( Nem tom mitõl lehet ....Pedih tudna laza lenni, emilyennek lennie kéne, mert a jeges pálya teszten szépen elengedi ...A statikus erõt már 0-ra vettem ....

Remélem Alex tud segíteni, mert különben kidobtam egy csomó pénzt 😞(

programok telepitése törlésénél probáltad ? nekem van egy külön program ami minden telepitett programot mutat és a regisztribõl is törli a visszamaradt bejegyzéseket
lac coo
sidewinder illesztõjét hogy lehet eltávolítani ?

A Thrustnasterem ,meg szorul mint az állat, de szerintem az FFB-je csinálja, nem tudom normálisan beállítani valamiért...

te sem válaszoltál a kérdésre <#buck> ha egy bajnokságba akarsz pályákat összeállitani azt másképp kell csinálni , hülye kérdés -> hülye válasz ,a Location könyvtár azért van hogy csoportositsa a pályákat , akkor miért van szükség még egy könyvtárra ?
Tomievo
Egy évre 4500 FT sztem abszolút nem sok. Az kb. havi 400 Ft. Persze megértem, ha éppen nincs pénzed akkor egyszerûen nincs mit tenni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

cselt
Én elhiszem hogy jobb a szervezett körülmény ezt nem is vitatom, csak tudod a pénz nagy úr. Egyenlõre csak örülök hogy megvettem rF-et.
SitatiS
Hidd el szervezett körülmények között sokkal jobb,mint belépni 1 publicra,és megy a fejetlenség,az össze-vissza lököm-tolom-töröm:S...Ha így nézzük tényleg sok az a péz'?<#wink><#wave>

Let the good times roll.

cselt
Én mennék szivesen csak az a 4500Ft nekem sok.
és annak mi értelme lenne ?
Sziasztok.
Csoportosítani szeretnék pályákat, úgy hogy a játékba egy könyvtáron bellül szerepeljenek.
rFactor/GameData/Locationspl vannak a pályák, na itt csinálnák egy mappát és ebbe tennék pályákat. Ez így, hogy müködhet ???
Köszi elõre is !
Tomievo
Az asclub-on lesz egy Lupo bajnokság, ha meglesz egy minimális létszám.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

cselt
Ma letöltöttem a lupot, BMW M3 Cupot, meg a VW Beetle modot. Nagyon királyak lettek szerintem. Nektek mi a véleményetek róluk? JÓ lenne egyszer csapatni velük egyet közösen.
Gilb3rto
NYOMATÉKOSAN MEGKÉRNÉK MINDENKIT HOGY WAREZ TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN NE KERESSEN ÉS LEGFÖKÉPPEN NE VEGYEN FEL MSN-RE!VEGYÉTEK MEG EREDETIDBE A GAMÁT NE SZA*AKODJATOK SZA* WAREZZAL!(Alex: bocs a nagybetükért csak nyomatékosítási szándékból van)<#boxer><#boxer>

Macbook Air M1 2020

Amse
huhh ezzel nem nehéz meghalni...

lac coo
Akkor nem érdekes 😊)))

Istencsászár
Váltani nemvált.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Már hogy érted? Vátáskor odanyúl a váltóhoz?