rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3><#nemtudom>#nemtudom><#awink>#awink>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Újra üzemel a HrFL szervere!Reméljük nem lesz most már fennakadás...<#wink>#wink><#wave>#wave>
Let the good times roll.
esetleg másik driver, nézz utána milyenek vannak.
De szvsz ez egy liszenszelt DFP , többé-kevésbé ...
Vagy a nevem alatti ini. -t?
Most látom van LFS-em , megnézem mindjárt..
Tuti, hogy a regebbi FFB-s kormanyok semlegesebben viselkednek (TM, Logi, MS), szinte csak a "normal" efekteket toljak ki, azert olyan egyenletesek. "Ezek" meg a sok kamu efekttol bekemenyitenek rendesen😉 Pl. az LFS-ben, netKar-ban, NR-ben nincs kamu efekt, csak azt tolja a kormanyra, ami a felfuggesztesrol visszajon, igy nincsenek erdekes rangatasok, bekemenyitesek stb.😉 De hat azoknal "fizikabol" szamolja valszeg azt is, itt meg a felfuggesztesel egyutt, ez is "csak" parameterek tomkelege😉
Szerintem, nagyon szerteagazo beallitas, hogy jo legyen mindenhez, a gamepad-tol a csucs FFB-s kormanyig, igy sok a kamu efekt szamitas, ami kemenyen bekavarhat.
A Controller.ini-t mindenkepp torold (ha meg az eolozo), es nezd at. Nehany beallitas, amit erdemes igy tesztelni:
FFB steer vibe freq mult="0.00000"
FFB steer vibe zero magnitude="0.12000"
FFB steer vibe slope="0.00000"
FFB steer vibe wave type="0"
FFB steer force neutral range="0.00000"
FFB steer force exponent="0.50000"
FFB steer force grip function="0.30000"
FFB steer force grip weight="0.00000"
FFB steer force grip factor="0.40000"
FFB steer front grip fract="0.00000"
FFB steer update threshold="0.00000"
FFB steer friction coefficient="0.00000"
FFB steer friction saturation="1.00000"
FFB steer damper coefficient="0.00000"
FFB steer damper saturation="1.00000"
ki kell zárni, hogy az rFactor nem szereti, vagy a kormány nem OK!
na de a viccet félretéve, mi a helyzet az LFS, Nascar, TOCA, stb. progik esetén?
Csak összevissza , értelmetlen rángatások vannak , szinte semmi köze az autóhoz 😞((De olyan erõvel, hogy egy kört nem tudtam még menni normálisan 😞((
Ezekkel ellentetben a Logitech "nagy" kormanyairol szinte csak rosszat hallottam. Pedalok, FFB beallitas, resetek, holtjatek stb...
A lenyeg, hogy turom az RSC-t es korbenezek mas forumokon is!
Olyan holtjátéka van, hogy nem tudok egyenesen menni, az ffb pocsék, alapon olyan erõvel fogja, hogy alig lehet tekerni,stb..stb.. .....
Így még nem basz..ak át soha...
- Allitsd erosebbre, ha meg lehet😉
- Kekezz ovatosabban! Orrmotor, elsokerekhajtas, stb.
Más: MIért van az hogy lupoban kb 3-4 mp-vel lassabb vok mint a gép. Nagyobb lassításnál tökre blokkolnak a kerekek és a fordulat is leesik? Hogyan kéne fékezni hogy jó legyen?
Milyen jatekokkal probaltad? Mindegyikben ugyanaz a problema? Az rF-ben a Controller.ini-bol biztos ujat kell/erdemes csinalni (az elozot torolni). De meg utananezek...
Van egy új Thrustmasterem, és egszerûen használhatatlan annyira fogja alapon az FFB 😞(((( Nem tom mitõl lehet ....Pedih tudna laza lenni, emilyennek lennie kéne, mert a jeges pálya teszten szépen elengedi ...A statikus erõt már 0-ra vettem ....
Remélem Alex tud segíteni, mert különben kidobtam egy csomó pénzt 😞(
A Thrustnasterem ,meg szorul mint az állat, de szerintem az FFB-je csinálja, nem tudom normálisan beállítani valamiért...
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Let the good times roll.
Csoportosítani szeretnék pályákat, úgy hogy a játékba egy könyvtáron bellül szerepeljenek.
rFactor/GameData/Locationspl vannak a pályák, na itt csinálnák egy mappát és ebbe tennék pályákat. Ez így, hogy müködhet ???
Köszi elõre is !
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Macbook Air M1 2020
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES