rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha akkor sem lesz jó a kormány, nagyon pipa leszek ....
Rakjál inkább be képeket az elemekrõl , megszámozva 😊)))<#idiota>#idiota><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Aki akar meg payakat rajzolni, az megteheti, lent megtalalja a segitsegeket hozza😉
Nem hiszem, hogy kellenenek egyenesek.😊 Ezek a palyak inkabb a kanyarokrol es a technikas reszekrol szolnanak, nem a szaguldasrol😉 Szaguldasbol mar van boven😉 De amugy, mar ez palya is boven gyors, tobb reszen is eleri a Trainer ~180km/h-at😉 Peldaul az ugr vagy a sulyedo nagyivu kanyar elott, ami igy eleg kellemes fekezesi resz is egyben😊))
Macbook Air M1 2020
Nem lehet, hogy néhol kicsit meg kéne toldani az egyeneseket? Mer így lehet lassú lesz a pálya. Persze látni kéne belülrõl is, akkor jobban lehet látni.
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Majd megszokod, ez van ....
(mi a zene benne?)😛PP
Let the good times roll.
De mukodik az a lenyeg, de meg tesztelni kell kicsit. Nem lesz rajta extra AI, zaszlok, PC, stb., ugyis "egyszemelyes" korozgetes vagy esetleg online😉
De azert meg alap jaraton is "eleg jo" az AI, most 6 rajthely van, jokat lehet elozgetni😊)) Perse, az ugratokat nem szeretik😄DD
Tomievo-tol kapott palyat raktam ossze, azon mentem egy gyors versenyt, eleg jo volt😉))
rFactor_Maniax_EVOTrack_AIW_LOW (WMV, 3.5Mbyte)
Formula 1 Fan
<#wave>#wave>
Let the good times roll.
Az lenne a problémám, hogy nem tudom feltelepíteni a motec i2 pro-t, vagy a standard telemetria szoftvert a gépemre. Csak felvillan a telepítõ, és utána semmi, nem történik semmi se. Ha más telemetria progit akarok feltenni a motectõl, akkor meg azt írja hogy nincs elég hely a C meghajtón. (sztem az lehet a gond, hogy a rendszeremet én E meghajtóra tettem.) De a telepítõben nem lehet változtatni a telepítés helyét.
Formula 1 Fan
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
rFactor vagy live for speed?😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Remélem azért sikerül majd normális mûködésre bírnom, nem hiszem , hogy ennyire gagyi ...
Bár aki érti annak könnyen megy....
Vagyis, az 1. csoportnak nem kell konyv, a 2. majd kicsit szenved, kiserletez es rajon - ha feladja ugy sem lett volna jo, nem elszant😛 - a 3. csoportnak meg ugy is mindegy😊))))))))
Vagyis, teljesen logikus, felesleges tobb szaz orat belefektetni a dokumentacioba, elismerem...
De flat out alatt most is jó 😊))
Tuti, hogy valamit elbenazok, de nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egyszerubben megoldani. Kelljen Waypont, Pit, Garage es Start, de ha nincs mas, legalabb mukodjon, es ne fagyjon mint az allat;(
Emiatt megy el az egesz palyagyartastol a kedvem, mert AIW nelkul meg idot sem mer, tolja a zaszlokat, a bunteteseket, stb...
Nem beszelve arrol, hogy az egesz mod support olyan "langyos". Olyan mintha direkt nem adnanak oda mindent, vagy csak kesobb, nem epitenek be dolgokat, az AIW editor beta, es csak az elozoverzioval megy, a benne levo kamera editor a mai napig "titkos", a MAS kodolas, kulonfele shaderek, cockpit force es egyeb funkciok sincsenek engedelyezve, stb.
Persze, ha kell a teljes fejlesztoeszkoz, vedd meg, ez jogos😉))
De engem egyelore csak az AIW idegesit, de az nagyon😊))))))