rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt te se gondoltad komolyan, ugye? 😄D

lac coo
Hát úgy kell ugratni, hogy ne legyen neki anyi 😉))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nagyon zsír, de az ugratót szedd ki belõle, mert szerintem ott a kocsinak annyi lesz 😊))

Gilb3rto
Az a alegjobb 2 napja detto ezvolt😄

Macbook Air M1 2020

lac coo
Nekem ma tuti programom van: Winfos reinstall 😊))))
Ha akkor sem lesz jó a kormány, nagyon pipa leszek ....

lac coo
Hát én rohadtúl nem értem azokat a rajzokat 😊)))))
Rakjál inkább be képeket az elemekrõl , megszámozva 😊)))<#idiota><#lama><#lama><#lama>

Gilb3rto
OKs THX!Lehet majd rajzolok is valamit😊

Macbook Air M1 2020

Alexease
Es akkor Tomievo (modositott;D) palyajahoz egy kep😉)

Alexease
Ma van 3-4 programom, abbol 1 a tuti, a tobbi masoktol fugg😉 Ha csak a tuti lesz, akkor ma valszeg lesz egy publik palya teszelni😉

Aki akar meg payakat rajzolni, az megteheti, lent megtalalja a segitsegeket hozza😉
Alexease
Pedig volt ugrato benne, amit rajzoltal😉 Legalabbis egy, csak potolnom kellett, mert rajzoltal olyan ket kanyart, ami az elemek kozott nincs😉 Megepitettem volna, nem sokaig tart, csak nem adtak ki a helyes aranyokat.

Nem hiszem, hogy kellenenek egyenesek.😊 Ezek a palyak inkabb a kanyarokrol es a technikas reszekrol szolnanak, nem a szaguldasrol😉 Szaguldasbol mar van boven😉 De amugy, mar ez palya is boven gyors, tobb reszen is eleri a Trainer ~180km/h-at😉 Peldaul az ugr vagy a sulyedo nagyivu kanyar elott, ami igy eleg kellemes fekezesi resz is egyben😊))
Gilb3rto
ALEX te egy állat vagy ez nagggggyyyyooon zsííír😄 ADD már ki beszarok nagyon komoly ezzel akarok menni😄<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Macbook Air M1 2020

lac coo
Nem hiszem ...Így is gyõzöl fékezni a kanyarok, ugratók elõtt 😊))

Tomievo
Az a bazi ugrató nem rémlik ALex, egyébiránt király. 😄DD
Nem lehet, hogy néhol kicsit meg kéne toldani az egyeneseket? Mer így lehet lassú lesz a pálya. Persze látni kéne belülrõl is, akkor jobban lehet látni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

cselt
Ez felettéb szomorú. Nem értem miért nem tudnak csinálni egy drivert xp alá.<#falbav> Valami közük csak van a windowshoz is <#banplz>
lac coo
Arra jutottam, hogy a Sidewinder össze-vissza mûködik XP alatt !
Majd megszokod, ez van ....

cselt
Az miért van hogy néha a játékban a kormány elfordúl teljesen jobbra egy pillanatra. Ez elég idegesítõ fõleg mikor az ember balra kanyarodik így meg elrántja jobbra. Ez a kormány hibája lehet? Sidewinderem van. Ha valaki találkozott már hasonló problémával akkor ossza meg velem mire jutott.
lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

tréfás ugrató😊)
SitatiS
<#wow2>Alex ez odab*sz,grat<#eljen><#wink>
(mi a zene benne?)😛PP

Let the good times roll.

Alexease
Sikerult megoldanom a kamera problemat, igy viszonylag egyszeruen, MAX-bol exportalva, es minimalisan modositva tudok berakni kamerakat😉 Ugy nez ki az AIW is jo lesz, bar csak annyira, hogy "mukodjon"😊 Trefas, hogy 10 perc alatt osszerakom a palyat, es utana meg majd' 1 orat pocsolok a kamerakkal es foleg az AIW-al😊

De mukodik az a lenyeg, de meg tesztelni kell kicsit. Nem lesz rajta extra AI, zaszlok, PC, stb., ugyis "egyszemelyes" korozgetes vagy esetleg online😉

De azert meg alap jaraton is "eleg jo" az AI, most 6 rajthely van, jokat lehet elozgetni😊)) Perse, az ugratokat nem szeretik😄DD

Tomievo-tol kapott palyat raktam ossze, azon mentem egy gyors versenyt, eleg jo volt😉))

rFactor_Maniax_EVOTrack_AIW_LOW (WMV, 3.5Mbyte)

Hát igen, lehet hogy elcsesztem egy kicsit😄

Formula 1 Fan

Alexease
CRC, GPL, GTR, <#vigyor3>
Alexease
Lehet, hogy az a gond. De ezt en sosem fogom megerteni, hogy miert nem a C-re telepitik az emberek a rendszert?! Irtozatos nagy hiba😞 Ugy mint a Magyar Windows😊
SitatiS

Let the good times roll.

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy nem tudom feltelepíteni a motec i2 pro-t, vagy a standard telemetria szoftvert a gépemre. Csak felvillan a telepítõ, és utána semmi, nem történik semmi se. Ha más telemetria progit akarok feltenni a motectõl, akkor meg azt írja hogy nincs elég hely a C meghajtón. (sztem az lehet a gond, hogy a rendszeremet én E meghajtóra tettem.) De a telepítõben nem lehet változtatni a telepítés helyét.

Formula 1 Fan

SitatiS
GTA...

Let the good times roll.

lac coo
NFS

ibronk
LFS

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

lac coo
Köszi , közben rájötem ...

Alexease
c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\
ZolEE F1
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Hol is van a trymedia cucc amit le kell mentenem ? Valszeg rendszerrakás lesz és nem találom hová van már lementve 😊))))

ha F1 -ezni szeretnél akkor inkább rF , a kettõ együtt a legjobb
Alexease
Mindketto.
ColdFire
lenne egy kérdésem:

rFactor vagy live for speed?😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Alexease
Ezt felig meddig visszaszivom, mert megoldottam😊 <#idiota><#zavart1> Idegesit, ha valami nem mukodik😊 <#zavart1>
pajti
köszi <#wave>

Alexease
Nulla tapasztalattal neki allni, valoban nehez😉 Azert alap modellezesi, programozasi, grafikai ismeret azert szuksegeltetik😉 Ezek nelkul is el lehet kezdeni, csak egy kicsit maceras de foleg idoigenyes😊
Alexease
Az erovel nincs gond a DFP-nek es a regi TM-nek sem, mint mondtam, ha kell megemeli a zartszelveny asztalomat nekem is😉))))
lac coo
Mondjuk olyan motor van ebben, hogy 200 % agresszión, és 150 %-os erõsségnél szó szerint rángatja az asztal és majd leborul a monitorom 😊)))

Remélem azért sikerül majd normális mûködésre bírnom, nem hiszem , hogy ennyire gagyi ...

lac coo
Akkor ha több száz oldal a dokumentávió hozzá, mégsem olyan híresen könnyen moddolható 😊)))

Bár aki érti annak könnyen megy....

Alexease
A DFP meg szerintem egyszeruen rossz a TM-hez kepest (regi TM Ferrari GT FF😎😞
Alexease
Mert irtozatosan bonyolult es osszetett a dolog. Ha csak feluletesen irjak le, akkor csak az erti, aki amugyis evek ota modol. Ha egy kicsit komolyabban, akkor az is megerti, akinek van valami tapasztalata grafikaban, modelezesben, programozasban, stb. Ha nagyon komolyan leirjak, akkor mindenki megerti, csak az egy tobb szaz oldalas konyv lenne😉))

Vagyis, az 1. csoportnak nem kell konyv, a 2. majd kicsit szenved, kiserletez es rajon - ha feladja ugy sem lett volna jo, nem elszant😛 - a 3. csoportnak meg ugy is mindegy😊))))))))

Vagyis, teljesen logikus, felesleges tobb szaz orat belefektetni a dokumentacioba, elismerem...
lac coo
Nem tom , nem fogtam még DFP-t, de ez elég kényelmes és vastag gumiból van kiöntve a fogó rész ...

Alexease
Nem tudom mi lehet vele, nem is talaltam semmit, mindenhol csak a Logitech-ekkel foglalkoznak, azzal van boven gond. De lehet hogy csak azert, mert kevesen hasznalnak TM-et?! Nem tudom, de ha kaptam volna kozvetlenul TM-et, azt vettem volna. Sot, ha a G25 valoban rossz vagy gyenge lesz, akkor meg mindig TM-et vennek, es ahoz valtot, pedalt stb. Az elozo TM engem nagyon meggyozott, ha mar csak a fogasukat nezem akkor is, a TM kifejezetten kenyelmes, nagy vaskos puha gumi, a DFP meg szinte kenyelmetlen, vekony kemeny valami😞 Bar az uj TM is ugyanilyen, ha jol lattam...:/
lac coo
Na de miért nincs valami faq ? ???

Alexease
Lehet modolni szabadon, csak ha komolyabbat akarsz, akkor kozvetlen kapcsolatban kell hogy legyel az ISI-vel, vagy mar regen kell hogy csinald, mert leiras az nincs es nem is lesz😊))) 1-2 anyag kiszivargott privat forumokrol, ahol az ISI emberei kozvetlenul segitenek, de az nagyon keves...
lac coo
Hát azt azért nem hiszem , hogy ennyire szar ! Egyszer próbáltam valami tecso gazdaságos kormányt az jobb volt, mint amilyen most ez 😊)))

De flat out alatt most is jó 😊))

lac coo
Igen , ez elég szívás ! Akkor most hol van a nagy moddolhatóság ??? Elméletben lehet, gyakorlatban meg csak a kiválasztottaknak ?

Alexease
Amugy az ISI tehetne egy szivesseget😉 A szutyok AIW editorukkal mar osszessegben tobb orat elb*szt*m, de eredmenytelen. Fagyast remekul tudok produkalni barmikor😉 Hihetetlen, hogy nem lehet megoldani egyszerubben:/ Miert nem lehet CSAK a Waypont-okat felvenni, vagy CSAK a Pit poziciokat stb. Raadasul gozomsincs miert fagy:/ Ha vegig csinalom szablyosan az egesz muveletet, uszkve 1 ora, utana ugyanugy fagy.

Tuti, hogy valamit elbenazok, de nem hiszem el, hogy nem lehetett volna egyszerubben megoldani. Kelljen Waypont, Pit, Garage es Start, de ha nincs mas, legalabb mukodjon, es ne fagyjon mint az allat;(

Emiatt megy el az egesz palyagyartastol a kedvem, mert AIW nelkul meg idot sem mer, tolja a zaszlokat, a bunteteseket, stb...

Nem beszelve arrol, hogy az egesz mod support olyan "langyos". Olyan mintha direkt nem adnanak oda mindent, vagy csak kesobb, nem epitenek be dolgokat, az AIW editor beta, es csak az elozoverzioval megy, a benne levo kamera editor a mai napig "titkos", a MAS kodolas, kulonfele shaderek, cockpit force es egyeb funkciok sincsenek engedelyezve, stb.
Persze, ha kell a teljes fejlesztoeszkoz, vedd meg, ez jogos😉))

De engem egyelore csak az AIW idegesit, de az nagyon😊))))))