rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THANX!!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Mikor még csak tölti be a Wint, akkor lehet érezni , hogy tudna ez laza is lenni nem tom miért ilyen ....Kidobom a kukába .<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Ez NEM "hivatalos" MOD vagy palya!
- Ez es a tovabbi palyak NEM felelnek meg az rFactor-hoz kiadhato "minosegnek".
- Elsosorban rF Trainer-re (az alap jatekban talalhato auto😛) keszult a palya (meretek, sebesseg, stb.)
- 6 garazs, pit hely es startpozicio.
- DX7-re optimalizalva, de mukodik DX8 es DX9-es API-n is.
- NINCS online tesztelve!
- Van AIW, vagyis mukodik offline az AI, de csak az "eppen hogy mukodik" szintejere beallitva!
- Vannak alap CAM (kamera) file-ok.
Hibajelentes es egyeb offtopic informacio PRIVATBAN!
A topic-ba belinkelt hibauzenetek, nagy meretu kepek, es egyeb offtopic hozzaszolasok torolve lesznek!
Maniax_-_Prologue (RAR, 39Mbyte)
FFB steer force grip function="0.30000"
FFB steer force grip weight="0.00000"
FFB steer force grip factor="0.40000"
FFB steer front grip fract="0.00000"
Nincs esetleg a TM-en is mar valami "hardwares" kapcsolasi lehetoseg? Mint nalam a DFP-n, ha pl. megnyomom A-B-C gombokat egyszerre akkor felezi az FFB-t, ha a D-E-F gombokat akkor a kormanyszoget allitja, stb. Ezeket nem is lehet software-esen felulbiralni. nekem is el kellett olvasni a "hasznalati" utasitast😊))
Ez igazabol nem demo, mert ez sosem lesz kesz igazan😊 Valszeg, kiadott palyankent mindig fog valtozni, bovulni az alap. Visszamanoleg nem fogok update-elgetni, csak ha nagyon nagy gond van😉 Egyedul a hasznalt texturakat lehet majd globalisan modositani.
De mivel ez az elso publik, igy keretik megosztani velem a problemakat - foleg Privatban, hogy ne offoljunk -, hogy a tobbi palya elott tudjam ki=kivel van😉
Most toltom, addig is Lac kivansagara keszult epitoelemek😊
Jo hogy megvetted (:
Honda - The Power of Dreams
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem igazán vágyok iylesmire/mint irtam parádon meg lacházán akarnék már menni 😊/
Csak eszembe jutott ez az ötlet a stunts meg az elsö játékaim között volt ennek és a gpc-nek köszönhetem szeritenm hogy nem mentem el a staratégiai meg az fps gamek felé, pedig fenn volt a duke 3d is az elsö gépemn amikor megkaptam <#vigyor1>#vigyor1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem is emlékeztem hogy kétfajta is volt, én az alsora gondoltam.

De megnézném rfben milyen is lenne egy ilyen valami, amiröl sajna képem nincs.
Anno a stuntsba volt iylen /nemigen ismered szeritem/.
Szoval nem erre gondolok 😊
hanem valami hasonlo csak oldalra tehát oylan mintha egy alagutban felakarnál mászni srégant pl jobboldalra aztán szépen körbemenve a plafonon keresztül bal odlat jönnél le.
A hasonlókon a Lienz-es járgányokkal kocsikáztam több-kevesebb sikerrel.
Mit jelent az hogy "hivatalos" F1 mod?
A korábbi mitõl nem az, vagy mi a különbség?
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
szerver : HrFL
pass : pcc05
pálya : Lienz GP Long
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Error decompressing data:Corrupted installer?
az mitõl van , rosszul írtam ki DVD-re ?
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Este ha hazaerek idoben, akkor kitolok egy publik palyat, nem ezt, csinalok egy masikat, olyan rovidebbet, Prologue szerut😊))
Megis el kell hogy menjek, de azert egy pitet osszedobtam elotte😉
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Rally%20China
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%202005
1. Lassan "atbukni" a masik oldalra.
2. Csak akkorat "ugratni", hogy a masik oldalon lefele erkezzen a lejtore.
+1. Ha ket pup van, es elotte jo gyorsan lehet menni, akkor atugorva a ket "huplit" - GTR utan szabadon😄 - a masodik "pukli" (😄) lejtojere erkezni😉)))