rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kormányom nem az igazi, és fel sincs rakva az rF, de ennek kedvéért felszerelem és kipróbálom!

THANX!!!!
<#worship><#worship>

lac coo
Ezek pont így vannak beállítva nálam is ..
Mikor még csak tölti be a Wint, akkor lehet érezni , hogy tudna ez laza is lenni nem tom miért ilyen ....Kidobom a kukába .<#sir><#shakehead>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Már jó... <#falbav>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

link hibát sem szabad? <#zavart1>

Alexease
MANIAX Prologue (DEMO)

- Ez NEM "hivatalos" MOD vagy palya!
- Ez es a tovabbi palyak NEM felelnek meg az rFactor-hoz kiadhato "minosegnek".
- Elsosorban rF Trainer-re (az alap jatekban talalhato auto😛) keszult a palya (meretek, sebesseg, stb.)
- 6 garazs, pit hely es startpozicio.
- DX7-re optimalizalva, de mukodik DX8 es DX9-es API-n is.
- NINCS online tesztelve!
- Van AIW, vagyis mukodik offline az AI, de csak az "eppen hogy mukodik" szintejere beallitva!
- Vannak alap CAM (kamera) file-ok.

Hibajelentes es egyeb offtopic informacio PRIVATBAN!
A topic-ba belinkelt hibauzenetek, nagy meretu kepek, es egyeb offtopic hozzaszolasok torolve lesznek!

Maniax_-_Prologue (RAR, 39Mbyte)
Alexease
Probaltad allitani ezeket?
FFB steer force grip function="0.30000"
FFB steer force grip weight="0.00000"
FFB steer force grip factor="0.40000"
FFB steer front grip fract="0.00000"

Nincs esetleg a TM-en is mar valami "hardwares" kapcsolasi lehetoseg? Mint nalam a DFP-n, ha pl. megnyomom A-B-C gombokat egyszerre akkor felezi az FFB-t, ha a D-E-F gombokat akkor a kormanyszoget allitja, stb. Ezeket nem is lehet software-esen felulbiralni. nekem is el kellett olvasni a "hasznalati" utasitast😊))
lac coo
Hát a kormány sokat javult de mindig elég szar ...elsõsorban a továbbra sem szûnõ alap feszülés miatt ....Azzal nem tom mit lehet kezdeni , de túl erõs ahoz hogy szemet hunnyak felette😞( Az effektek más valamire jók ugyan, de még mindig tök furák, pl, ha elkezdem tekerni a kormányt rögtön elkezd barom módjára ellenhúzni ...

lac coo
Kira !!!!!!!

Alexease
Barmilyennel😉))) De elsosorban Trainer-hez van "beallitva".
milyen kocsival szabad rámenni? 😊
Alexease
Osszedobtam "demonak" az elso publik palyat😉 Ez a Prologue lesz, viszonylag egyszeru nyomvonalvezetessel, keves ugratoval (😄), es kozkivanatra dontott kanyarral😊 <#idiota>

Ez igazabol nem demo, mert ez sosem lesz kesz igazan😊 Valszeg, kiadott palyankent mindig fog valtozni, bovulni az alap. Visszamanoleg nem fogok update-elgetni, csak ha nagyon nagy gond van😉 Egyedul a hasznalt texturakat lehet majd globalisan modositani.

De mivel ez az elso publik, igy keretik megosztani velem a problemakat - foleg Privatban, hogy ne offoljunk -, hogy a tobbi palya elott tudjam ki=kivel van😉

Most toltom, addig is Lac kivansagara keszult epitoelemek😊

Alexease
Nem azert vesz meg az ember egy jatekot, mert nincs hozza crack! 😊
AlieN911
Erre is tudok egy megoldást<#ravasz1> igaz még csak most fog lassan indulni de nézd meg😊 metosz itt van RF! és ittis F1CoD majdnem u.a ill a szerver ua😊
(jobb oldalt a videjo épp rolam van😊)

Honda - The Power of Dreams

cselt
Igazad van. Nem bánkódom rajta. Inkább játszom 😄. Csak kéne valami jó (és ingyenes) liga mert így publikon nem túl jó.
AlieN911
Nembaj az, mert macerás a dolog!! Meg jönnek az updatek, és csak addig jo a crack, hacsak nem csinálnak ujjat, amit valszeg megprobálnak!
Jo hogy megvetted (:

cselt
Na fasza. Még jó hogy kb 1 hete vettem meg :S
AlieN911
Hát sajnos ez igaz! Van egy crack amivel lehet neten nyomulni 😞:S

cselt
Gyerekek ez igaz hogy van valami új crack amivel lehet még neten is játszani, meg megy velemi minden mod és profilt se kell törölgetni? Nem akarom elhinni. Rögtön idegbajt kapok ha ez igaz.
Danecay
ibronk
Most valami új busstopos Spa van, honnan lehet leszedni azt?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Scareface
Nem akarja felismerni a SpeedLink kormányomat, pedig már drivert is cseréltem. Valami ötlet?

JuanG
hja, csak itt már murvás layout is van 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Mióta reális az ilyen falon futkosás? plafonon suhanás? hatalmas ugratás? Trackmanianak nem az a lényege hogy a kocsi minden 1es részét lemodellezze, annak épp ezek a irreális körülmények az ideálisak, a fizika is ahhoz van mérve, ami 1átalán nem reális, de épp amitt olyan amilyen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nemtom melyik trackmaniát probáltam, de az nem tünt valami valosághünek.

Nem igazán vágyok iylesmire/mint irtam parádon meg lacházán akarnék már menni 😊/

Csak eszembe jutott ez az ötlet a stunts meg az elsö játékaim között volt ennek és a gpc-nek köszönhetem szeritenm hogy nem mentem el a staratégiai meg az fps gamek felé, pedig fenn volt a duke 3d is az elsö gépemn amikor megkaptam <#vigyor1>

Nálam jobb a grafikája az rFactor-nak... <#vigyor1><#vigyor2>

Istencsászár
Ha te ilyes féle dolgokra vágy modern köntösben, akkor nézegesd a Trackmaniát.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hol vannak már azok az idök amikor a játékokat floppykon adták ki 😊

áhh találtam képet.

Nem is emlékeztem hogy kétfajta is volt, én az alsora gondoltam.

Alex én inkább a hegyi pályákat várom!

De megnézném rfben milyen is lenne egy ilyen valami, amiröl sajna képem nincs.
Anno a stuntsba volt iylen /nemigen ismered szeritem/.

Szoval nem erre gondolok 😊

hanem valami hasonlo csak oldalra tehát oylan mintha egy alagutban felakarnál mászni srégant pl jobboldalra aztán szépen körbemenve a plafonon keresztül bal odlat jönnél le.

bzoley
Megnézném, de nem nagyon van hozzá használható verda.
A hasonlókon a Lienz-es járgányokkal kocsikáztam több-kevesebb sikerrel.
Mit jelent az hogy "hivatalos" F1 mod?
A korábbi mitõl nem az, vagy mi a különbség?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

EasyDriver
PCC-zünk HrFL szerveren. Akinek van kedve jöjjön!

szerver : HrFL
pass : pcc05
pálya : Lienz GP Long

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Tomievo
Esetleg próbáld rátenni a vinyóra és onnan telepítsd, lehet, hogy a dvd-n próbálja kitömöríteni, bár nem valószínû.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Van új Winfosom, de az rF telepítõje ezt írja :
Error decompressing data:Corrupted installer?

az mitõl van , rosszul írtam ki DVD-re ?

Tomievo
Kir, kösz. Úgy gondoltam az emelkedõst részt, hogy a meredek emelkedõ hirtelen megszûnik és vízszintes lesz, tehát ugratunk egy kicsit és rögtön jön a kanyar, hogy lehetõleg keresztben blokkolva kelljen leérkezni, hogy bevehessük a kanyart.😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Te oda csak 1 emelkedot es 1 lejtot rajzoltal, en tettem duplan😉 Ezek 14 metert emelkednek, de csinalok majd normal 7 meterest is, es az inkabb csak domb lesz es nem ugrato😉 A lenyeg, hogy igy mar talan latni a rajz es a palya kozti aranyokat, jobban lehet tervezni. van meg par epitoelem, amiket nem tudtam lerajzolni, mert nagyon 3D-sek, de az mindegy😉 Az uj emelkedovel majd bovitem a listat. De ha van uj otlet, az is johet😉

Este ha hazaerek idoben, akkor kitolok egy publik palyat, nem ezt, csinalok egy masikat, olyan rovidebbet, Prologue szerut😊))
cselt
Hmm érdekes. Két kormány csak nem lehet rossz. Akkor viszont valami szoftveres dolog álla a háttérbem. Csak mi?<#confused>
Alexease
Nem tudom, utobbi idoben nem neztem palyakat😉
Megis el kell hogy menjek, de azert egy pitet osszedobtam elotte😉
ibronk
Egy ismerösömnél logitech wingman ex is csinálja ezt, nem tudom miért.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Tomievo
Nem, ez már megvan egy ideje. WRC-t ezen teszteltük.

Tomievo
Ugrató volt, de azt hittem kisebb, vagy inkább ott lesz a bibi, hogy utána van egy völgy is a vízszint helyett. Vagy ez egy elem?

lac coo
Ez új ?

Alexease
Alexease
1 "hivatalos" F1 MOD van, igy az a legjobb eddig, a CTDP F1 2005.
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=F1%202005

Scareface
Egy kérdés: melyik az az F1 05/06 mod ami jelenleg a legjobb, és letölthetõ?

Ha nagyon igyekeztek, akkor csak sikerül az rFactorból TrackMania-t kreálni... <#vigyor1><#ravasz1>

ok, majd meglátjuk, remélem 😊

Alexease
Amugy a kanyarban sulyedo utak sem kellemesek, amikor az auto alol eltunik az ut, es nekivagodik a korlatnak😊))
Alexease
Igazabol, nem kell ugratni😉 Ket lehetoseg van, plusz egy:
1. Lassan "atbukni" a masik oldalra.
2. Csak akkorat "ugratni", hogy a masik oldalon lefele erkezzen a lejtore.
+1. Ha ket pup van, es elotte jo gyorsan lehet menni, akkor atugorva a ket "huplit" - GTR utan szabadon😄 - a masodik "pukli" (😄) lejtojere erkezni😉)))
a felfüggesztés nem sérül egy ilyen ugratás érkezésekor? a felvétel alapján szépen becsapódtak 😊)

lac coo
Mert hogy ? 😊))
Nekem volt szernecsém tesztelni már, vannak ennél trükkösebb ugratók is: ha túl gyorsan mész bele akkorát ugrik, hogy nekicsapódik orral a következõ emelkedõ oldalának .