rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Úgyértem az alap "futbalpálya" nem korlátozza a pálya területét ? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Alex !

FFB-nél melyik beállítással tudom lejebb venni a felfüggesztés ellenállását?
Tehát amikot tekerem menet közben a kormányt és egy bizonyos erejû ellenállást vált ki, vagy pl, mikor egyik oldalról áthelyezõdik a súlypont a másikra és megpróbálja utána tekerni a kormányt ?

az auto detail fps-t érdemes bekapcsolni? ez mit takar?

Gilb3rto
Kösszi szépen!

Lac CCo van fék csak a gokartnak jobb az ugrató nélküli verzió😄
Mentem a prologuen qrva jó gokartal csak zavar az ugrató!

Macbook Air M1 2020

Alexease
Pont azert vannak az emelkedok, hogy az ember "meg tanuljon" jokor, jot fekezni, hogy a tuloldalt a legjobban tudjon serules nelkul kigyorsitani😉
Alexease
- Ezen meg nem, csak osszedobtam😉 De korabban mar teszteltem mashol, eleg vigyorgos volt😉)
- Nincs korlatozva a meret, tobb 10 kilometer is lehet😉 Csak ott mar meg kell oldani a Clippinget - fakkal, nezoponttal - mert ha egyszerre bejon a kepbe az 5 millio polygon, valszeg meg a NASA sem lenne eleg😉)))))
Tomievo
Nekem csak annyi a bajom az emelkedõkkel, hogy lassítják a kocsit, egyébként a pici ugratóval nincs gond, az belefér, ha a kocsi elemelkedik egy pár métert, de hogy elszáll az már nem betonra való. Persze lehet fékezni azt elismerem. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
<#eljen><#idiota>

Mentél már rajta ?
Egyébként van valami alapterület amire muszály ráférnie a pályának ?

Alexease
Tessek: SW <#idiota><#zavart1><#ravasz1>
Alexease
Addigis nyomassatok a Beefour-t, eleg jol tolja az AI (relativ😄), kellemesen lehet garazdalkodni😉) Holnap-holnaputan valszeg nem leszek, de utana akkor kiteszem a SpeedWay-t es a KrixKrax-ot is😉
lac coo
Na azt a kapcsolódót kanyart töltsed csak felfelé ! 😊))))

Majd rajzolok én is egyet ha lesz egy kis energiám 😊)

Alexease
Csinaltam mar huzosabb palyat is, a neve: KrixKrax😉 <#idiota><#zavart1> Na az mar szivatosabb😉 Folyamatosan emelkedo-sulyedo, sokszor egymas alatt-felett ativelo palyareszek, visszaforditok, stb.😉)) <#zavart1><#hehe>
Alexease
Csak Neked es TomiEvo-nak, mert nem szeretitek az emelkedoket, csinaltam egy egyszerubb - vagy meg sem?! 😊) - palyat😉 Ez a SpeedWay lesz, csak nagyivu kanyarokkal es egyenesekkel (es szinesitesnek 1-2 sikan, de az meg nem biztos, tesztelni kell😄).
A kepen a bal felso kanyar Normal, jobbra-alatta Emelkedo, fent-jobbra sulyedo, es az also egymasba kapcsolodo 3 nagy kanyar Dontott😊))

lac coo
Miért, nincs fék valamelyik autón ? 😊))))

Ezek a pályák épp a trükkös vezetésre öszpontosítanak, nem a padló száguldásra 😊))

Ha ugrató van úgy kell átmenni rajta hogy meguszd...Lesznek még ebben sokkal szivatósabb részek is , amit meg kell oldani valahogy ha körbe akarsz érni a pályán ( általában gázzal és fékkel 😊)) !

Gilb3rto
Alex tudnál valami olyan pályát csinálni amiben nincsen ugrató???Bármi más lehet benne csak az ne és akkor tökéletes Kart Racer pályának a prologue is jó csak az ugratónál nagyot kell fékezni ha nem lenne az az ugrató akkor qrva jó gokart pálya lenne!Ma mentem rajta olyanokat nagyon komoly volt😊Holnap dobok be valami kis videot😊

Macbook Air M1 2020

lac coo
F1 CTDP-ben csak akkor tölt be saját setupot és nem defaultot, ha mentett beállítással kezdesz kvalifikáción !

Tehát ha csak valamit beállítasz és nem mented el ,akkor versenyre megint default setupra áll...

Ok köszi,ez hogy nem jutott eszembe? 😊
Alexease
MANIAX BEEFOUR

Hogy mindennapra legyen egy Maniax palya...😊 <#idiota>
Ez meg az epitgetes kezdeti fazisaban szuletett palya, a BETA4, ami most fanzaziadus uj nevet kapott: Beefour 😊 <#zavart1><#zavart2><#idiota>

A csomagban NINCS benne minden (Maniax.mas), kell hozza a Prologue map is!!! Igy kevesebb mint tized akkora a feltoltes, a Maniax.mas meg mindig ugyanaz, vagy update-elheto😉 De azert majd feltoltom a teljeset is😉

ManiaxBeefourWithOutMainMAS.rar (3.9Mbyte)

Ez meg a Prologue-hoz egy uj betolto kep, mert az elozo eleg bena volt (ez sem jobb, de legalabb nem annyira gazos😄): ManiaxPrologue_loading.zip

ZolEE F1
ja, indulásnál annyi benyát kapsz amennyi a qualiról megmaradt

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Alexease
Mar valami volt ezzel kapcsolatban, keress vissza a topic-ban.
Szevasztok.
Léci segitsetek már,ctdp 2005be hiába állitom be hogy mondjuk 10 körre valo benya legyen a kocsiba,kimegyek a pályára és csak pár körre elég,igy örökké kigogy,nemtok egy normális versenyt se menni.Leginkább akkor csinálja ezt ha neten játszok.Pls help.
Tomievo
Bazzeg, hogy mien kuva kir videók vannak itt. Már két órája azokat lesem. Még remegek is.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

és a másik mi?

Sidewinder, de szerintem mindegy, mert ahogy elindítod az ISI motoros játékokat, azok beállításai felülírják a driverben beállítottakat.
Ugyebár?

Istencsászár
Miféle szerkezeted van neked hogy nem?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Dolgozom😉
Alexease
- Allando kozepre huzast ne hasznalj, annak nincs ertem, az elegge unreal!
- Ezeket allitsd be:
FFB steer force neutral range="0.00000"
FFB steer force exponent="0.50000"

Az elso parameter allitja, hogy a kozeptol szamitva, mennyire kezdodjon az FFB efet. Vagyis ha be van allitva valami, akor kozepen nem szamol semmit, attol tunhet ugy,hogy holtjateka van.
Alex, csak nincs valami gáz?
nem írtál egy ideje, csak nem történt valami baj tegnap a viharban?

illetve bocs, most látom drivert írtál.
az nem megy, mert ISI alapú játéknál tök mindegy mi van a driverben sajna 😞

melyiket hagyjam?

Istencsászár
Persze hogy lehet, driverbe vedd le az FFB effekteket de ezt hagyd bekapcsolva!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alex, segíts már rajtam légyszi!

A kormányom középen lötyög, óriási holtjátéka van. Egyenesben sem bírom tartani, mert annyira laza középen, valami nem ok.
Olyat lehet csinálni az rFactorban, hogy nincsen FFB effekt, csak középrehúzás?
Ilyet lehetett csinálni a TOCA, a Nascar és a Colin sorozatokban, de még F12002-ben meg F1C-ben is, de rFactorban nem találok olyat, hogy középrehúzás.
Gyakorlatilag ilyenkor nincs semmi effekt, csak egy baromi erõs középrehúzó erõ mûködik, tehát ha elfordítom a kormányt nem marad úgy, hanem pillanatok alatt center állásba áll. Ilyet lehet csinálni rFactorban?
Olyan érzésem van, mintha a középrehúzó erõm teljesen elment volna.

Nincs esetleg a TM-en is mar valami "hardwares" kapcsolasi lehetoseg? Mint nalam a DFP-n, ha pl. megnyomom A-B-C gombokat egyszerre akkor felezi az FFB-t, ha a D-E-F gombokat akkor a kormanyszoget allitja, stb. Ezeket nem is lehet software-esen felulbiralni. nekem is el kellett olvasni a "hasznalati" utasitast😊))

Esetleg ezt a használati utasítást odaadnád? <#vigyor>
JuanG
Maniax másképp 😄DD

anim

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
Alex ez nagyon jó lett!<#nyes>
Érdemes kipróbálni az Alpine 110-et, jókat lehet ugratni vele. <#buck><#nevetes1>

JuanG
látom Zonda is lesz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ZolEE F1
voltál gyerek?<#idiota><#idiota><#wow1>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
Hiába , fejlõdik a világ...
Gyerekkoromban ezek a csacskaságok még csak postai úton terjedtek 😊))

Tomo15
lac coo
<#sniffles>

akmikor az elsõ s-kanyar kombináción max gázon átrongyolok, az valami brutál...<#eplus2>

kipróbáltam dx9-ben, eszeveszett jó, nekem nagyon bejön, megathanx!!
mentem 3 kört alap rTrainer, alapsetup, állat volt.
csak az ugrató, az nem tetszik, de ha minden pályának csak ennyi baja lenne.
<#buck>

lac coo
Alex! Nem tudnál forumon vagy valahol utánajárni, hogy lehet a kormányom alap ellenállását lejjebb venni ,
Most kb. olyan mintha max gumiellenállásnál tekergetnéd a kormányt állóhelyben, csak mindig olyan ....

Alexease
De jo hogy nem indultam el tuzijatekra😉 Brutalis felhoszakadas van!:/ Pedig meg 40 kornyeken gondolkodtam, hogy kitekerek, 10 perc alatt ott vagyok😊 Ezt jol megusztam😊)
Danecay
THX! Nem tudtam, hogy a wav fileok kódolva vannak.

lac coo
Na most már semmi efektem sincs csak egy egyszerû szorulás, ellenállás, de az nem húz semerre sem, csak úgy van 😊))))Tele van a farkam ezzel a kormánnyal 😞(

Alexease
Valszeg, kodolva vannak a WAV-ok, ugy mint az eredeti jatek hangjai. A jatekban szolnia kellene (persze, ha eredeti az rF).
Danecay
Kipróbáltam a PCC2005 German verziót de valamiért a motorhangok hiányoznak. Megkerestem a motorhangok wav filejait de az a helyzet, hogy a winamp sem játsza le azokat. A többi MOD-al nem volt ilyen gondom, és a többi MOD-hoz tartozó wav fileokat viszon játsza a winamp. Most akkor mi van?