rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilb3rto
Trackpack azé kéne mer pl. a Hungaroring sem elérhetõ normális (mai) fomában és 1 csomó pálya kritikán aluli minõségileg!
pl. CTDP-hez képest lassan😄
Élethû=haosnlít a valósághoz többé-keébbé😄(nekem ezt jelenti)

Macbook Air M1 2020

RH DECEMBER VÉGÉN JELENIK MEG KB 20 KÖRÜL
JuanG
látom melóhelyen neked sincs kormányod <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ez van..

Úgyis megtanulom elõbb utóbb , annak idején a stabiliti help és az autómataváltó kikapcsolása is elég kemény volt....a TM pedállal az az egyedüli bajom, hogy a kissebik feluletû pedálok ( bal) benyomásakor könnyen elõreborul talpal eggyütt ...
De mivel valójában 6 pedálom van, háromra tudok nagy aluminiumot rakni , azokkal meg jó lesz ...

Amúgy nagyon jók a pedálok , jobbak mint a sidewinderé ----

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hungaroring 😛
Alexease
MANIAX "Na ez mar a totalis ertelmetlenseg" 😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2>

Aki leirja a varazsszot, kap egy pirospontot😊 <#idiota><#zavart2>

Maniax_NaEzMi_BETA_Low (WMV, 4Mbyte) Billentyuvel! 😊 <#zavart1><#vigyor3>

Alexease
En a Porsche-t jomultkor teszteltem 3 pedallal - nekem hackelt 4 pedal TM+DFP 😄 -, eleg kemeny😉 Nekem a Blip, Lift es Auto kuplung kikapcsolasa nem okozott gondot, mert igyis-ugyis anelkul megyek, es mindig kuplungolok - pillangoval😊 A pedal csuszkalassal volt a fo gondom, mivel 2 kulonallo pedalszet, raadasul a TM-nek nem is annyira jo a csuszasgatloja, igy egy komolyabb kanyarban, ahol kemenyebben kellett zongorazni a pedalokon, mindig berugdostam az asztal ala😉))
lac coo
Juhééé...

Mentem néhány karikát ( életemben elõször) kuplung pedállal !(4 pedálom van..) Háááát.....
Egy kör kb 5 perc 😊)) Gyorsítani még viszonylag jó , de a fékezés az már nem gyerekjáték ! 😊))Mindenki jól gondolja meg a G25-öt ...!

Kapásból megszûnik az autó blip , most értékelem igazán , hogy micsoda hatalmas segítség 😊)) Megszoktam a jobb lábas fékezést , szvsz hosszú hónapokba tellik még leszokom róla ( most elég sokszor kuplungot nyomok fék helyett) .

H váltóm még nincs , de a tologatóssal is nagyszerû 😊)))

És valami eszméletlen hangokat ad ki mikor ráengedem a motorféket 😊)))

Ráálokk valami lassú autóval gyakorolni ,mert komolyan mondom így elsõre embertelen nehéz ugyan azt a fékutat hozni mint autómata kuplungal , vagy csak simán kuplung nélkül, pillangóváltóval és autóblippel 😊)))

Vagy csak ennyire béna vagyok ...<#idiota><#lama>

lac coo
Valaki ért itt a DXTweak -hoz?
Meg lehet-e ( és ha igen hogyan ) csinálni azt , hogy ha kormányomnak kicsit arrébb van a középpontja mint kéne , azt arréb csúsztatni ,

Magyarul : ha a kormányom középen áll akkor játékban egy kicsit balra ..

Alexease
- Mihez kepest lassan?!
- Mi az elethu egy jatekban?!
- Minek TrackPack, amikor minden palya elerheto?!
- Ha meg is tudnak szerezni az eredeti Hungaroring tervrajzokat, akkor is minimum fel ev vagy kicsit tobb nullarol osszerakni.
Mills Longon.

Gilb3rto
Jó ez mind szép és jó talán jövõre lesz is belõle valami Rh kurva lassan dolgozik mint mindig,talán most valami élethû fizikát is gyártanak nemúgy mint eddig!De nem bíztató hogy sajátmagukról elmondják hogy a fizikához nem értenek csak kb csinálnak valamit<#levele>Trackpacket csináljanak végre 1 normális Hungaroringel!
TÉNYLEG valaki nemtudna csinálni 1 aktuális vonalvezetésû hungaroringet?

Macbook Air M1 2020

Megane-al megyek most, és valahogy nagyon más az egész az 1.070-hez képest. A kormány nagyon megváltozott, pedig most mindent visszaírtam default-ra. Sokkal nehezebben fordul, és instabilabb is a verda.
Vagy csak a pár hónap kihagyás miatt 😄D
Most nem tudok 1:19.000 alá menni, akkor meg játszva szórtam az 1:18-as idõket 😞(

lac coo
A kormány maga máig tökéletes , a driverrel van gond.

cselt
Szerintem nem olyan rossz kormány. Igaz vannak már nála jobbak de azért tegyük hozzá hogy nem mai konstrukció.
lac coo
Persze , mert most adtál egy kis holtjátékot az ffb-nek , középállásban .
De nálam nagyon sokszor beragadt bl. a kerékvetõ efekt is stb ...

nem a legjobb kormány, illetve csak gondolom, hogy nem a legjobb, mert mást még nem próbáltam, de nem is olyan rossz azért 😊
szólok ha van valami jó!

cselt
Ha sikerül találnod egy optimális beállítást sidewinderhez akkor azt megosztanád velem is mert nekem is ilyen remekbe szabott kormányom van. Próbáltam énis állítgatni de nem sok jó lett belõle.
megvan!
FFB Steer Force Neutral Range volt a ludas.
Alex javaslata 0 volt. De úgy látszik ez Sidewinder esetén nem jó, visszaraktam 0.045-re és most nem üt be a kormány az egyenesben. 😊

aesirbaba
Még nincs. De majd lesz.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

átírtam pár dolgot, most nem csinálja, nyomon vagyok...ha rájöttem szólok 😊)

kösz, minden dll a helyén frankón felinstallva mégsem mond a nõ semmit, ilyenkor mi van a bambuláson kivül?😊
dehogy, mondom, hogy nem csinálta eddig 😊

lac coo
Semmit nem basztál el, a sidewinder sajnos ilyen 😞((

Hello. Van a játékhoz brit, német v japán túraautó? És ha van, tudtok linket adni? köszi
Szakértõ Úr!

Magánakm is MS kormánya van/volt.
Minden értéket beállítottam, amit Alex javasolt, és szuper is, de van egy komoly zavaró tényezõ. Például Megane-al megyek, és egyenesben, ahol nincs semmi úthiba, be-be üt a kormány egyet-kettõt rendszeresen, ráng, alig bírom az úton tartani. Ezt az 1.070-ben nem csinálta. Melyik értéket ba..tam el a controller.ini-ben?

lac coo
Ja, bocs nem láttam, hogy szerkesztettél 😊))

Rakd fel a CTDP-t és az felrakja .....Vagy itt van 😉

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Akkor nem fog a nõ pofázni, pedig nélküle nem megy a dolog ! 😊)

hogylenne😄D

oszd meg velem Lezli, plz 😉)
lac coo
Az rF-ben a plugins könyvtárban bent van az a Data..... plugin ?

felraktam motec-et, beállítottam hogy mivel indítsa a játékban, de semmi hang nincs aminek elvileg kéne lennie amikor elindul.... mivan ilyenkor? többször ujraraktam, más bill kombókra raktam de nem megy..
lac coo
Rakd fel légyszí megint a Markos-Nádas -t mert elrontottama lemezt és nincs mentésem !

THX.

thanx!!

lac coo

A repeat shifts pedig pl. akkor jó, mikor rossz a mikrokapcsolód és néha kettõt vagy többet vált pedig csak egyet nyomtál. Meghatározott idõn belül nem veszi figyelembe az újabb gomb-nyomást .

Na most én kérdeznék, kicsit átnéztem a file-okat.
Mik ezek és milyen értékeket kell beállítani:

- repeat shifts
- FFB steer force prediction
- FFB steer force max change

Köszönöm a kimerítõ választ!

Sokat segítettél.

My words are weapons.In which I murder You with?

EngineMapRange=(0, 1, 5) // 0 = most driveable, max = most power (low gears only) (unimplemented)
EngineMapSetting=4
EngineBoostRange=(0.0, 1.0, 10)
EngineBoostSetting=0
BoostEffects=(73.0, 0.020, 1.125) // RPM increase per setting, fuel increase (1,5%) per setting, engine wear rate (103.0%) per setting
BoostTorque=-0.00425 // 0.4% less torque per setting (applies to all RPMs)
BoostPower=0.000309 // % more horsepower per setting
EngineBrakingMapRange=(0.0, 0.000155, 10) // input throttle is ranged from minimum to 100%, with the minimum = setting * step * RPM,
EngineBrakingMapSetting=4 // the default is 1 * 0.000133 * 15000 RPM = 2% applied throttle at zero input throttle

Ezek a sorok az autóneve_Engine.ini-ben találhatók. Minden autónál más értékekkel, de a lényeg a következõ:

A boost állítása felfelé minden egyes lépésnél:
- emeli a max fordulatszámot 73-al
- az üzemanyag-felhasználást növeli 1.5%-al
- a nyomatékot csökkenti 0.4%-al
- a lóerõt növeli 0.03%-al
ez utóbbi három tulajdonságot minden fordulatszám-tartományban.
A fékút-növekedést én nem tapasztaltam, pedig már mentem vele nemkeveset... <#vigyor>
Ha te érzed, akkor viszont arra tudok gondolni, hogy a nyomaték, és ezáltal talán a motorfék-hatás csökkenésével magyarázható. De ez attól függ, hogy ISI-ék hogyan programozták ezt le... <#nemtudom>
Softy CTDP 2005 Update v1.1
Tomievo
Nekem csak annyi tûnt fel, hogyha 10-esen van, akkor jobban megy a gép. Féktáv növekedést, instabilitást nem tapasztaltam. Kb. 1.5-2 mp-es gyorsulást jelent az 1-hez képest asszem.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Egyébként, ha kipróbáltad volna 10-esen, akkor tudnád, mirõl beszélek.

De most már tényleg nézd meg😊

Nem beszólni akartam, nem tudom miért kapod fel a vizet.

Valamennyire én is értek a szimulátorokhoz, annyira legalábbis igen, hogy tudjam, nem a megnövekedett sebesség miatt nõ ennyire a féktáv.

Inkább a motorfékkel lehet valam, mert mintha instabilabb is lenne.

Ezért tettem fel konkrét kérdéseket, hogy csak az válaszoljon, aki pontosan tudja a válaszokat, sejtéseim nekem is vannak.

Egyre kiváncsibb vagyok, hogy it is jelent ez a boost map😊

ZolEE F1
LOL, honnan tudod hogy nem próbáltam ki?<#idiota><#idiota>arra nem gondolsz hogy ez beállitás függõ?pl 80%os féknyomásnál lehet annyi de 100%nál kevesebb...vagy rossz a pedálod vagy elalszol<#banplz><#nemtudom>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Nem hiszem, hogy az a plusz 15-20km/h-ra 30 métert jelentene féktávon.

Próbáld ki, és utána válaszolj kérlek.

ZolEE F1
Azzal a motor teljesítményét állítod.. Nyilván a féktáv is azért nõ mert nagyobb lesz a sebességed..talán ha nagyobb féknyomást állitasz be akkor jobb lesz. Elvileg a motor nem birja ki végig maxon, 4-5 az optimális azt hiszem, de ez is függ attól hogy mekkora motor hûtést állítottál be.<#zavart1>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Sziasztok!

Kipróbáltam a CTDP F1 2005 modját, és a konyi beállításai között találtam egy ilyet, hogy boost mapping.

1-10-ig lehet állítani és azt vettem észre, hogy minél feljebb rakom, annál jobban megy a gép, de féktávon egyszerûen nem akar megállni, sokkal gyengébb a lassulása.

Kérdések:
-Mi ez, mit állítok vele?
-Minek köszönhetõen nõ a féktáv?
-Mivel tudom ezt ellensúlyozni?
-Van-e kihatással a megbízhatóságra?
-Milyen összefüggésben áll ez a Boost gombbal?

Köszi szépen.

SitatiS
Nem mondanám h mükszik(nekem),beállítottam úgy kb 70-75 FPS-re,mutatott is 54-et<#confused>,aztán kikapcsoltam,és 80-90 lett...<#nyes>

Let the good times roll.

elvileg a LOD-ot (level of detail) allitja ugy, hogy az ott beallitott fps ertek kozeleben tartsa a latvanyt. gyakorlatilag meg nem tudom, hogy mukodik-e rendesen... <#vigyor>
#20328?

cselt
Ezúton szeretnék mindenkit megkérni, hogy privátban ne zargasson azzal, hogy honnan lehet letölteni a cracket. Én sem tudom csak hallottam róla. Googléban nézze meg akinek nagyon kell. De leginkább vegyétek meg mert nagyon jó kis játék ez.