rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. CTDP-hez képest lassan😄
Élethû=haosnlít a valósághoz többé-keébbé😄(nekem ezt jelenti)
Macbook Air M1 2020
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Úgyis megtanulom elõbb utóbb , annak idején a stabiliti help és az autómataváltó kikapcsolása is elég kemény volt....a TM pedállal az az egyedüli bajom, hogy a kissebik feluletû pedálok ( bal) benyomásakor könnyen elõreborul talpal eggyütt ...
De mivel valójában 6 pedálom van, háromra tudok nagy aluminiumot rakni , azokkal meg jó lesz ...
Amúgy nagyon jók a pedálok , jobbak mint a sidewinderé ----
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Aki leirja a varazsszot, kap egy pirospontot😊 <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Maniax_NaEzMi_BETA_Low (WMV, 4Mbyte) Billentyuvel! 😊 <#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
Mentem néhány karikát ( életemben elõször) kuplung pedállal !(4 pedálom van..) Háááát.....
Egy kör kb 5 perc 😊)) Gyorsítani még viszonylag jó , de a fékezés az már nem gyerekjáték ! 😊))Mindenki jól gondolja meg a G25-öt ...!
Kapásból megszûnik az autó blip , most értékelem igazán , hogy micsoda hatalmas segítség 😊)) Megszoktam a jobb lábas fékezést , szvsz hosszú hónapokba tellik még leszokom róla ( most elég sokszor kuplungot nyomok fék helyett) .
H váltóm még nincs , de a tologatóssal is nagyszerû 😊)))
És valami eszméletlen hangokat ad ki mikor ráengedem a motorféket 😊)))
Ráálokk valami lassú autóval gyakorolni ,mert komolyan mondom így elsõre embertelen nehéz ugyan azt a fékutat hozni mint autómata kuplungal , vagy csak simán kuplung nélkül, pillangóváltóval és autóblippel 😊)))
Vagy csak ennyire béna vagyok ...<#idiota>#idiota><#lama>#lama>
Meg lehet-e ( és ha igen hogyan ) csinálni azt , hogy ha kormányomnak kicsit arrébb van a középpontja mint kéne , azt arréb csúsztatni ,
Magyarul : ha a kormányom középen áll akkor játékban egy kicsit balra ..
- Mi az elethu egy jatekban?!
- Minek TrackPack, amikor minden palya elerheto?!
- Ha meg is tudnak szerezni az eredeti Hungaroring tervrajzokat, akkor is minimum fel ev vagy kicsit tobb nullarol osszerakni.
TÉNYLEG valaki nemtudna csinálni 1 aktuális vonalvezetésû hungaroringet?
Macbook Air M1 2020
Vagy csak a pár hónap kihagyás miatt 😄D
Most nem tudok 1:19.000 alá menni, akkor meg játszva szórtam az 1:18-as idõket 😞(
De nálam nagyon sokszor beragadt bl. a kerékvetõ efekt is stb ...
szólok ha van valami jó!
FFB Steer Force Neutral Range volt a ludas.
Alex javaslata 0 volt. De úgy látszik ez Sidewinder esetén nem jó, visszaraktam 0.045-re és most nem üt be a kormány az egyenesben. 😊
Magánakm is MS kormánya van/volt.
Minden értéket beállítottam, amit Alex javasolt, és szuper is, de van egy komoly zavaró tényezõ. Például Megane-al megyek, és egyenesben, ahol nincs semmi úthiba, be-be üt a kormány egyet-kettõt rendszeresen, ráng, alig bírom az úton tartani. Ezt az 1.070-ben nem csinálta. Melyik értéket ba..tam el a controller.ini-ben?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
oszd meg velem Lezli, plz 😉)
THX.
A repeat shifts pedig pl. akkor jó, mikor rossz a mikrokapcsolód és néha kettõt vagy többet vált pedig csak egyet nyomtál. Meghatározott idõn belül nem veszi figyelembe az újabb gomb-nyomást .
Mik ezek és milyen értékeket kell beállítani:
- repeat shifts
- FFB steer force prediction
- FFB steer force max change
Sokat segítettél.
My words are weapons.In which I murder You with?
EngineMapSetting=4
EngineBoostRange=(0.0, 1.0, 10)
EngineBoostSetting=0
BoostEffects=(73.0, 0.020, 1.125) // RPM increase per setting, fuel increase (1,5%) per setting, engine wear rate (103.0%) per setting
BoostTorque=-0.00425 // 0.4% less torque per setting (applies to all RPMs)
BoostPower=0.000309 // % more horsepower per setting
EngineBrakingMapRange=(0.0, 0.000155, 10) // input throttle is ranged from minimum to 100%, with the minimum = setting * step * RPM,
EngineBrakingMapSetting=4 // the default is 1 * 0.000133 * 15000 RPM = 2% applied throttle at zero input throttle
Ezek a sorok az autóneve_Engine.ini-ben találhatók. Minden autónál más értékekkel, de a lényeg a következõ:
A boost állítása felfelé minden egyes lépésnél:
- emeli a max fordulatszámot 73-al
- az üzemanyag-felhasználást növeli 1.5%-al
- a nyomatékot csökkenti 0.4%-al
- a lóerõt növeli 0.03%-al
ez utóbbi három tulajdonságot minden fordulatszám-tartományban.
A fékút-növekedést én nem tapasztaltam, pedig már mentem vele nemkeveset... <#vigyor>#vigyor>
Ha te érzed, akkor viszont arra tudok gondolni, hogy a nyomaték, és ezáltal talán a motorfék-hatás csökkenésével magyarázható. De ez attól függ, hogy ISI-ék hogyan programozták ezt le... <#nemtudom>#nemtudom>
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
De most már tényleg nézd meg😊
Valamennyire én is értek a szimulátorokhoz, annyira legalábbis igen, hogy tudjam, nem a megnövekedett sebesség miatt nõ ennyire a féktáv.
Inkább a motorfékkel lehet valam, mert mintha instabilabb is lenne.
Ezért tettem fel konkrét kérdéseket, hogy csak az válaszoljon, aki pontosan tudja a válaszokat, sejtéseim nekem is vannak.
Egyre kiváncsibb vagyok, hogy it is jelent ez a boost map😊
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Próbáld ki, és utána válaszolj kérlek.
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Kipróbáltam a CTDP F1 2005 modját, és a konyi beállításai között találtam egy ilyet, hogy boost mapping.
1-10-ig lehet állítani és azt vettem észre, hogy minél feljebb rakom, annál jobban megy a gép, de féktávon egyszerûen nem akar megállni, sokkal gyengébb a lassulása.
Kérdések:
-Mi ez, mit állítok vele?
-Minek köszönhetõen nõ a féktáv?
-Mivel tudom ezt ellensúlyozni?
-Van-e kihatással a megbízhatóságra?
-Milyen összefüggésben áll ez a Boost gombbal?
Köszi szépen.
Let the good times roll.