rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cselt
Elnézést én nem tudtam, hogy publikálva lett. Azt hittem Alex csak ide tette be.<#banplz> De örülök legalább még szélesebb réteg kipróbálhatja.
a banner alatt nézelõdj, számtalan helyrõl le lehet tölteni.

cselt
Valaki fel tudná rakni újra a Beefour pályát mert már nem lehet töltnei.
a Prologue pálya szenzációs, a Beefour a sok hupli miatt nem túl ritmusos, és versenyzésre sem olyan jó szerintem, de egy szónak is száz a vége, mikor megyünk egy funt multiban???

lac coo
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mplayerMindent lejatszik es nem telepit a winbe.
mplayer_setup_0-19-0_full.exe ezt toltsd
Istencsászár
divix + ac3 + xvid + wmv + FFDShow MPEG-4 codec...
De rakd fel a
K-Lite Codec Pack-ot, semmi baj nincs vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Láma kérdés: a rendszertelepítés óta a videóid nálam csak szép színes pacák 😊)))
Nem akarok valami kodekpakkot felrakni, mit lehetne helyette?

Alexease
Akkor itt van a mai reggeli-esti KV vegtermeke😉 <#zavart2><#zavart1><#idiota><#vigyor3>

Maniax_-_Waves_-_WIP.wmv

Alexease
Maniax-szal?!😊 <#idiota><#zavart1>

Amugy jo ez a cuccos, tudtam mit kell magamnak csinalnom, ha keso jovok haza es nincs idom, kedvem osszerakni a kormanyt, akkor a KV mellett meg billel is eleg jol el lehet tologatni (persze, segitsegek nelkul)😉 <#idiota><#zavart1><#vigyor5>

De reggeli elfoglaltsagnak, ebredeshez is jol jon, igy nem csak iszogatom a KV-t es nezek ki a fejembol, hanem kozben "kockas papirra" palyakat rajzolgatok😊)) Este meg KV kozben oszedobom😉))
Gilb3rto
Nem mert routeres ok és 4 gép megy róla nem lehet lehúzni😄

Macbook Air M1 2020

isteni ez az rTrainer, egyszerûen annyira érzõdik rajta, ha valamit állítok a setupban, hogy az valami félelmetes 😊

azt egyszerûen csökkentheted, vedd lejjebb a 65%-ot, de ezt a játékon belül is megteheted 😊
vagy Megane-nál az upgrade fülnél válaszd a 3-as FFB-t. Az a leggyengébb.

cselt
Vicces. Az én beállításaimmal is csinálta hogy irdatlanúl huzott oldalra, de megoldódott. Úgyhogy ki is próbáltam a te beállításaidat. Így azért egészen más a dolog. Nem rossz nem rossz csak nekem egy kicsit erõsek az effektek.
akkor csinálsz szervert?

Gilb3rto
Nah jah nemártana😄

Macbook Air M1 2020

mikor próbáljuk ki a Maniaxot multiban?

ne engedd el 😄D

cselt
Nemtom akkor lehet én vok a hülye, de ha elengedtem a kormányt akkor erpsen húzni kezdett vagy jobbra vagy balra.
érdekes, mert egyenesben nagyon stabilra állítottam be. na mindegy, a stílusok különböznek.

cselt
KÖszi szépen megkaptam kipróbáltam. De ez valahogy nem az én stílusomnak megfelelõ beállítás. Egyenesben is alig bírtam tartani a kocsit. Azért köszi hogy elküldted.
copass
nah kipróbálta este a maniax-otm beetle-vel kifejezetten jó vele menni.
kérdés: hogy a túróba tudom magasabbra emelni a kocsit mert amit enged a setup-ban az nokedli,meg alig enged pár dolgot állítani .hol lehet ezeket az értékeket szabályozni, melyik fileban kell matatni és mit?
elõre is köszi a segítséget mindnekinek.

valami linket adjál már, hogy hova tegyem, meg hogy mit kell csinálni?
bár e-mailben egyszerûbb lenne, ha privátban adnál egy címet.

cselt
Szerintem tedd fel rapidra az a legegyszerûbb. Kiváncsi vagyok hogy te hogy lõtted be mert énis próbálkoztam vele. Na majd meglátjuk.
EasyDriver
Sajna még nem volt idõm kipróbálni a Maniax pályákat, de tény hogy "Az Alexease"<#vigyor2> egyedit alkotott! Ilyen még nincs rfactorhoz.. Grat! rfactorracingen már reggel megvolt az 5-5 csillag<#eljen>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Nekem nincs bajom azzal , kikerült 😊)))
De látom én is , hogy tetszik a népnek !

A pályákat én kértem el Alexeasetõl publikálásra, mert úgy is kikerült volna elõbb-utóbb mindenképpen. Engem annyira magával ragadott ez a stílus, hogy messze a legélvezetesebbnek tartom az Alex által készített pályákat (R8-al szoktam menni rajta), de ahogy nézegettem a fórumokat a franciáknak is nagyon bejön.
Összesen az nem tetszik, hogy a magyar cikkbõl vették ki a nevét Alexnek és elõtte hagyták az Az szót, na ezen minden alkalommal röhögök 😄
De remélem sok ilyen pálya lesz még, bonyolultak, nehezek, stb... 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Most, hogy 3 pedálal tolom ( illetve csak szeretném <#idiota>) rá kellett jönnöm, hogy eddig nem is szimulátoroztam csak bohóckodtam 😊))) Arra mindenesetre jó volt, hogy hozzászokjak a bal-láb-fékhez 😞((( Annyira belém rögzült, hogy nem is tudom hogy szokom le róla . Most elég sokszor akarok ballal fékezni csak ott ugye kuplung can 😊))

A blipelést még meg sem próbáltam, az most így gyakorlatilag lehetetlenül nehéz 😉

Gilb3rto
cool

Macbook Air M1 2020

lac coo
Gondolom azt nem lehet elérni, hogy a játék beállításai felülírják a driverét ?

Alexease
MANIAX - SpeedWay
Az elsore oszerakott palya meg sem tetszett😊 Tul lapos volt, tul hosszu, tul egyszeru😊 Ez sem bonyolult, lehet szaguldozni, de azert nem art odafigyelni😉)

http://alexease.uw.hu/files/Maniax_-_SpeedWay.wmv
Alexease
Sosem kiserleteztem driverrel, nem volt gondom vele. A 4-5 eves driver ugyanugy ment mint a legujabb😉 Bar nekem regi volt a kormanyom. De driver mindenkepp kell, anelkul nem fog menni.
lac coo
A TM-rõl hogy lehet maradéktalanul eltávolítani a drivert?

Hátha anélkül használva engedi a játéknak, hogy mindent felülírjon és ott beállítottak szerint használja.
Ez végülis megoldaná a problémámat ...

Alexease
Koszi! Akkor megirom😊
Küld el a szöveget, megcsinálom szivesen.

My words are weapons.In which I murder You with?

Alexease
Tegnapi Layout😊
Amugy Mik-nek jar a piros pont😊))
Alexease
- A jatekba beepitett kereso.
- Racecast.
Alexease
Nem raktam fel, felkerult😉 Nem igazan akartam "kint" is terjeszteni, mivel nem egy "elfogadhato minosegu" anyag😉) Rengeteg a hianyossag, tesztelve sincs, stb. Ebbol csak szutykozas lesz😉))

De majd valakivel iratok egy normalis Angol nyelvu szoveget hozza, es akkor tudni fogjak mivel szembesulnek😉 Ha ezzel kapcsolatban tud valaki segiteni (forditas), szoljon, mert en csak olvasni tudok😊))
nektek mûködik a Server Spy beta4 1.15 alatt?
vagy van valami jobb server keresõ helyette esetleg?

lac coo
No, csak felraktad rFCentral-ra a Maniaxot ? <#eljen>

Sikerült Sidewinderhez jól megcsinálni a controller.ini-t. Ezzel már tizedekre közelítem régi önmagam 10-20 kör után. Király most a kormány.
Megane-ra optimalizáltam. Hova tegyem neked?

ZolEE F1

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

az rFactor tools-t honnan ?
😊)))
ZolEE F1
ha tudod használni a google-t és a banner alatti linkeket akkor igen 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Thank you. Ezeket mind le is birom szedni ugye ?
JuanG
- 3DSMax és/vagy 3DSimED
- rFTools (hivatalos cucc az ISI-tõl)
- photoshop vagy más DDS-t kezelõ képszerkesztõ

-- és sok sok türelem és kitartás 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hy. Valaki irja össze nekem please hogy milyen segédprogik kellenek ahoz hogy birjak csinálni egy modot a gamehez. Thanks
Alexease
CapsLock es/vagy SHIFT!
Gilb3rto
Kiváncsi vagyok lehet felbuherálom a másik logitech kormányt és csak a pedált használom belõle kuplungnak😄Mert már érdekel milyen lehet😄Porchéval betsztelem😄

Macbook Air M1 2020