rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
<#worship><#eljen><#worship>

http://www.f1-info.hu/

JuanG
thx!! 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
😊<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Mar csak az elvezet miatt sem birom abbahagyni...😉 <#idiota><#zavart1>

Modelleztem megint nehany uj epitoelemet - komolyabb sikan, szukebb dontott visszafordito kanyar, ket ut szeles sikan vizszintbe, emelkedobe es sulyedobe😊 Ezekbol raktam ossze az ehez dukalo teszt-palyat, ami olyan rovid "Maniax-os" 😊 <#vigyor><#zavart2><#eplus2><#vigyor5>

http://alexease.extra.hu/files/Maniax_-_Crossing_-_WIP.wmv.wmv

Ingy
thx 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

k8bal
Hatalmas lett az 1.150! A sebbesség érzet a 100szorosára nõtt, a Zonda-ban határozottan félek mikor rendesen meghajtom Norisringen! 😊)

Grat a Zonda-ért! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

arty
az 1.150 megy trialként, ez a legujabb "demo", szvsz egyáltalán nem béna 😊 ezt nézted?

Forza.

JuanG
demóhoz nem mûködik a CTDP2005
az eredeti jobb
sztem megéri

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

laci 700
A grafika nem tetszett és az RH2005 valamivel jobb szerintem.
A demohoz müködik a CTDP2005?
Az eredeti jobb? Megéri megvenni?
Köszi!

JuanG
vagy inkább te vagy 😊

EasyDriver
A demóban volt/van 1 autó és 1 pálya. Ma van több tucat mod, 150-nél is több pálya és a játékot folyamatosan fejlesztik/javítják.. A menürendszer még hasonlít a demóéhoz.<#papakacsint> (Mondjuk én már a demó verzióba beleszerettem és jókat multiztunk vele..)

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Béna....??? Hogy érted ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

laci 700
Csak a Demo ilyen BÉNA?

Nem lehet boltban kapni, http://www.rfactor.net Try/Buy menüpontnál veheted meg, kb. 9 ezer Ft.
A játék legújabb verziója az 1.150 patch, ami maga a komplett játék (688 M😎.
Letöltés: rfactor.net Downloads menüpont.
1.150 patch-hez jó az F1 2005 CTDP.
Gépigény: 9800 pro, ill. 6600 GT kártyával elég jól megy. Gyengébb kártyákhoz DX7-et lehet választani.
nem, hanem www.rfactor.net
1.150
dx7-dx9 megy, tehát nem lesz gond szerintem vele
szívesen

laci 700
Ezt lehet e boltban kapni és ha igen hol?
Melyik a leújabb verzió amihez jó a CTDP2005?
Mekkora a gépigénye?
Elõre is köszi!

A Spining pályán mikor jövünk lefelé körbe-körbe, az nagyon hasonlít a török F1-es pálya 8-as kanyarjához, több érintési pontja van, 4 vagy 5. Nagyon élvezetes.

Mostmár jó sok pálya van, csinálhatnánk egy rTrainer Maniax fun bajnokságot maximum ugye 6 résztvevõvel lehet, ha jól látom. Akinek erõs gépe van lehetne szerver 😊)
Mit szóltok?

nem lett, minde OK!
az egyes pályákhoz tartozó mas file-ok, miért nem kívül vannak a fõ mas file mellett?

Alexease
Maniax - Hungaricum / SpeedWay / Spining / Waves (RAR, 72Mbyte)

Lassan ment fel, remelem nem let6t CRC-s.

JuanG
talán el, futassa dx7 módban...

HI all!
egy barátomnak geforce 4 mx 440-e van, az a kérdésem azon elmegy-e az rfactor?

HUNForrest-Gump

Alexease
Ugy nez ki nem leszek vegig hetvegen, igy el kezdtem feltolteni a 4 uj MANIAX palyat;P Negy teljesen kulonbozo palya, igy talan mindenki megtalalja a maganak megfelelot😊 Probaltam egy fokkal korrektebb AI-t is csinalni hozzajuk.

- SPEEDWAY: Vegig szinte padlogazas palya, csak nagyivu kanyarokkal, 2x3 egymasbaforgatva, valtogatva az emelkedo-, lejto- es a dontott kanyarokat.

- WAVES: Technikas, dimbes-dombos, hullamos palya, sok fekezessel, jol eltalalt kigyorsitasokkal.

- SPINING: Viszonylag gyors palya, sok szuk, folyamatos kanyarral, visszaforditoval, nagy szintkulonbsegekkel.

- HUNGARICUM: A klasszikus versenypalya kedveloinek;D A nevbol kitalalhato, hogy ez a Hungaroring;P Szintkulonbsegek nelkul, korulbelul 50%-ra skalazva a palya, hozzaigazitva a palyaszelesseghez.

*** Feltoltes folyamatban! ***

Addig is a ket korabbi WIP movie😊
- http://alexease.extra.hu/files/Maniax_-_Waves_-_WIP.wmv
- http://alexease.extra.hu/files/Maniax_-_Spining_-_WIP.wmv

Tomievo
Odabasz. <#eljen>

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Ingy
komoly enthusiában is pont igy megy <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
naja 1100 kilo és 489 lóerõ 😄

Alexease
MANIAX - Spining Track WIP!

Ezt mar csak megszallottaknak😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#hehe>

Maniax_-_Spining_-_WIP (WMV, 8,3Mbyte)
Tomievo
Királyosak ezek a videk Alex.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Nagyon állat. Commentben azt írták, hogy ez Stefan Rosrer, aki a RUF tesztpilótája és egy RUF CTR yellow bird-t vezet.

JuanG
ja ez nagyon király nekem megvan vinyón 😄DD...Ingy linkelte pár hónapja asszem itt vagy a PH-n...

Alexease
Azert vannak ennel durvabbak is, de persze azok mar rendes es nagyon komoly versenyautokkal😉 Ezzel kuzdeni kell, azert elvezetes nezni, es azert bator hogy ennyire megy😉 De valoban biztos a dolgaban, valszeg nem most ment eloszor😉))
Tomo15
Ez szimplán beteg<#zavart1>. Bár az tény, hogy eszméletlenül tolja<#nyes>
lac coo
Igen .
Néha azt vártam már hogy horror lesz a vége ...
De eszméletlenül jól megy, látszik, hogy biztos a dolgában .Én még senkit-semmit nem láttam ezen a pályán így menni , pedig nagyon sok video van !

Alexease
Nem tudom, miloyen papirokat kell hogy kitoltsenek, de eleg batrak a szervezok😉 Azert ez is egy fiatalabb csoka, komoly autoval, se bukokeret, se bukosisak, se semmi. Ha csak neki csapja az oldalat a korlatnak, annyi volt...
lac coo
Ezt érdemes megnézni :Porsche Nurburgring

Nem szívbajos....Kb. az összes kanyaban keresztben megy ! <#wilting><#worship>

Alexease
Korulbeul 50%😉 Az AIW szerint 2.753 km.
1 ora alatt meg volt a kamera, AIW es a nyitokepek is😉

Azert ez irtozatosan fapados egy normalisan kiadott palyahoz kepest, elvileg csak az utvonalat kell megcsinalni, a tobbi fix, adott😉 Se utszelesseg valtozasok, se kerekveto, fu, homok, stb. Ilyen szinten barmilyen palyat "lemodelezek" 1 ora alatt😉))
"ha mar le van skalazva majd 50%-ra a palya"

Ez azt jelenti, hogy 2190 m lesz a pálya hossza?
És hogy tudtad 1 óra alatt megcsinálni? Ez elképesztõ. Nordschlife-t meg 8 hónapja csinálják...<#vigyor>
atenza
McGregor Porsche GT3 Challenge V1.2 released
von Sammy
erschienen: August 25, 2006
Kipróbáltátok már ezt?

Alex, Laccoo, és a többiek, Maniaxot nem próbáljuk ki, hogy milyen fun multiban???

Alexease
<#idiota>
lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Alexease
Persze, ilyen marad😉 Jo ez igy, ha mar le van skalazva majd 50%-ra a palya, akkor mar ugyis mindegy😉 Amugy 1 ora alatt meg volt az egesz, kameraval, AIW-val, stb., meg amugy is csak poennak van mint a Maniax😉)
avcom
:-)

hajrá :-)

copass
még ugyancsak jó, szépnagy felbontású képek. 😊

A boxbejáratot nem az eredeti nyomvonallal csinálod meg, hanem csak ilyen maniaxos box lesz?
Alexease
Nem adottak, mert a Hungaroringet nullarol modelleztem😉 A palya rajz a hivatalos oldalrol van (1:400), a jatekban meg aranyosan kicsinyitettem a Maniax miatt😊 Vagyis, a nyomvonalnak jonak kell hogy legyen - mar ha a Hungaroring weboldalalan amit feltettek az jo😊))
avcom
ja rájöttem, adottak az építõ elemek <#falbav>

avcom
kizárólag érdeklõdés szintjén kérdezem (még véletlenül sem kritika vagy ilyesmi)

nem sántít egy kicsit?

megkaptam a mailt, megpróbálok bejelentkezni, de csak az van, hogy hiba, hibás név vagy jelszó.<#falbav>

Gilb3rto
Nemtoom, ha minden úgy csináltál ahogy kell mennie kéne!

Macbook Air M1 2020

regisztráltam a HrFL oldalára, de nem enged be a bejelentkezéskor. Valami gáz van a rendszerrel?