rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valami nagy gáz van az autoclutch-al, mert ha nincs kuplungsegítségem akkor is vált le is meg fel is kuplung benyomás nélkül. el lenne cseszve?

Gilb3rto
az AGP apertura size mindig fele akkora kell legyen mint amennyi ram a VGA-n van!LEgalábbis én így tanultam😊 Így a legoptimálisabb a mûködése!De ne nyomjátok Már ezt az OFF témát tovább lécci!
Vegyen 1 új kártyát azt levan a gond!<#lama>

Macbook Air M1 2020

Panther
Misu!

Az AGP Apperture size-t próbáltad már feljebb venni a bios-ban? Persze attól id függ mindez, mennyi ram van a gépedben. És ez is csak egy ötlet....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Gilb3rto
Hát pedig talán a 2 legjobb modról beszélünk PCC, és Lupo!De kinek a pap kinek a papné szoktam volt mondani<#buck>

Macbook Air M1 2020

a GSMF sajna nem tud fizikát írni, mindkét modjuk kaki, bocs, szerintem kaki.

Gilb3rto
Sztem LUPO😄

Macbook Air M1 2020

Az R8 Gordini eddig a legjobb mod az rFactor alá, aki nem próbálta, annak csak ajánlani tudom!

avcom
#20521 GF4-et is?
#20523: az alsó 2 sort kéne elolvasni utána oktatni
#20531: neked úgyis mindegy, ahogy elnézem

JuanG
az F1CH alatt nálam az ETCC moddal volt hibás a textúra...de az rFactor az okés..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

nem akartam mondani, de ha már felhoztad, az nVidia tényleg kiadott a saját chipsettjeivel ellátott VGA-kat, tehát a kiemelésed sajna nem helytálló, mert Olivernek még igaza is lehet(bár lehet maga sem tud róla). A tied Inno, az övé nVidia (talán). 😄D

avcom
#20517 nem ócska, csak kicsit öreg, egyébként nem nagyon akarok még 1 AGP-s kártyát venni, de lehet, hogy muszáj lesz

#20519 az U-LI dolog most tûnik fel elõször, más nem nagyon emlegette még

névelõkrõl meg szó sincs (még jó, hogy kiemeltem, ami szerintem a lényeg), de azért ha valaki tech dolgokban tanácsol valamit, akkor essen le, hogy másnak is lehet, hogy nvidiás kártyája van

mindegy, nem akarok ebbe belekapaszkodni meg a topicot tovább floodolni sem, mivel elég rutin dolgokat soroltatok fel eddig, amiket már kisakkoztam, ha nem most, akkor régebben <#email>

egyébként meg nem tudom miért lepõdsz meg ezeken, a nevedben az U betû totál LI-nek néz ki.
a névelõket meg nem mindenki használja, már nem divat 😄DD
olyan ez, mint az evolúció, amire nincs szüksége a természetnek egyszerûen elhagyja, a névelõkkel is ez fog történni.
pl: ha lemegyek kocsmába akkor viszem magamal visszaváltandó sörösüvegeket, amit odaadok kocsmárosnak. érted? persze. tehát kell névelõ? nem kell névelõ!

Ch_Slater
LOL

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

ne szarakodj már ezzel az ócskasággal, pár tízezer forintért már nagyon jó VGA-t lehet venni. pl. 20e-ért már kapsz egy 6600-ast vagy egy 7300GT-t.

Istencsászár
Szedj le egy 3Dmarkot 😊 mondjuk 2001 -et, azt teszteld le a kicsikét...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Lupo-hoz van template ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
nagybetûvel sem jobb <#banplz>

Alexease
Misli <#vigyor3><#idiota><#zavart1>
avcom
nem akarok bunkó lenni, de azért ez komoly...

1. misli (...)
2. ugyan ez video kártyám csak nvidiás
3. Lehet, hogy ujra kellene raknod drivert

<#fejvakaras><#wilting>

Lehet, hogy ujra kellene raknod drivert<#wink>
Hallod misli, nekem detto ugyan ez video kártyám csak nvidiás, és nekem nagyon faxán megy rfactor. Nincs bugom<#worship>
avcom
nemtom most nincs más fent csak az rF

Istencsászár
Más gémeknél is? mer ha igen akkor maga a vga a baj, nem szoftveres....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
általánosságban ezek biztosan így vannak, de jelen esetben teljesen mindegy, szar mindegyikkel

elviekben "ezek már biztos csúcskártyákhoz vannak", gyakorlatilag meg ugyanazt az eredményt hozzák, szóval teljesen mindegy

de direkt azért írtam oda a zárójelbe, hogy miért van ez, hogy ne ebbe kapaszkodjunk bele, mert tudom én is, hogy milyen fontos lehet a megfelelõ driver és oka van, hogy miért ez van fent

sokáig 40-eseket használtam, mivel hiba volt lecseréltem, most cserélem tovább, de nem hiszem, hogy bármelyik is megoldaná a gondot

"44.03 ment sokáig ... nem feltétlenül az igazi hozzá."
Az 5x és attól felfelé már nem GF4-re van optimalizálva, ergo azok aztán pláne nem az igaziak hozzá.
Egyébként ez valahogy így volt a detonátorokkal (driverekkel):
2x - GF2, 3x - GF3, 4x - GF4, 5x - GF FX, attól felfelé már tolódás/átfedés van a driverek, generációk között.
Ja, de nem mindenhol. Nálam az 5x-es detonátor (vagy az már forcware volt?) F1C-ben textúrahibákat produkált. Azt hittem én is, hogy tönkrement a kártya, de visszaraktam a 44-est, és OK lett.
lac coo
Na mi van? Rájöttetek, hogy a Lupo a király ? 😊)))

Császtok! Tudja valaki honnan lehet törést leszedni az 1150es verzióhoz? Kerestük googléba sokáig de amit talált nem lehetett leszedni mert mindig más oldalakra dobált át.Kössz elõre a választ
holmis20
Én meg nem!<#hehe><#hehe><#hehe><#csodalk>

EasyDriver
A tegnapi funrace sikerén felbuzdulva ma is Lupozunk egyet!<#wave>

-kezdés : 18:00
-szerver : HrFL
-jelszó nem lesz (tegnap voltunk kb 25-en 1-1 versenyen és kultúráltan viselkedtek a luposok..😊)
-pálya : Spa GTL
-5 körös versenyek

Akinek van kedve jöjjön!

Istencsászár
<#idiota><#idiota>

EasyDriver

avcom
thx ránézek majd akkor arra is

végül is ráérünk :-D

JuanG
melóhelyen Ti4200 64MB van, én a 53.13-as drivert használom és minden ok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
44.03 ment sokáig, de azzal is ugyanilyen szar volt, ezért is írtam le, hogy miért van az, ami már nem feltétlenül az igazi hozzá

gyanaxom a melegedésre, de ráállítottam a szobaventit és azzal is ugyanez van :-D

Tomievo
MAjd meglátjuk menniyre fáradok el a délutáni melóban.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Gilb3rto
Fiuk lányok, ma is 1 LUPO FUN? Este nagyon coool volt😄 És még a gép is bírta😄 Szóval ?

Macbook Air M1 2020

Istencsászár
1értelmû hogy vga galiba, ilyen "régi" vga karihoz vagy a hozzá adott gyári drivert vagy az akkoriban kijött uj friss drivereket használd, mivel azok ezt támogatják... az uj driverekkel lehetnek ilyen dolgok, mivel azokat nem ezekre hanem az uj csúcskártáykra csinálják... vagy ha más játékban is ezt csinálja akkor a vga elfáradt, esetleg szedd szét a gput tisztítsd meg, nézd meg milyen meleg ( ha van benne mérõ ) stb...

Én a jól bevált 4x.xx meghajtókból a 44.03-ast használom a 4200 64 MB-os kártyámhoz már majd' 4 éve, és nekem nincs ilyen problémám az rFactorral.
Igazából a 4x.xx a legjobb a GeForce 4 sorozathoz, teljesítményben és stabilitásban is szerintem.
avcom
nincs véletlenül valakinek valami ötlete

erre és
erre és
erre és
erre?

Inno3D Ti4200 128 MB forceware 7189, (ez tudom, hogy már nem igazán ehhez való, de 1x megvártam, hogy teljesen lefagyjon és akkor a vindóz ápdét mondta, hogy ez jó lesz, hát szegény már megint benézte)

DX7/8 alatt is jelentkezik, a 9 nem játszik

elõre is köszi :-)

Current session closed
EasyDriver
Ez a sztahanovisták dolga!<#crazya> gyere inkább lupozni..<#eljen> Jobb mint eddig gondoltam..

lac coo

Rájöttem, hogy útálom a kapitalizmust...
3 nap alatt 40 órát dolgoztam ....

EasyDriver
VW Lupo Funrace<#buck>
-szerver : HrFL
-pass nincs egyelõre..
-pálya : Mills (sprint)
-8 körös versenyek
Akinek van kedve jöjjön!

cselt
Akkor inkább már rF3 sztem.
jönnék én is, ezer éve nem multiztam, esetleg az elfelejtett legjobb autóval: rTrainer-el?

cselt
Énis benne lennék a dologban csak szóljatok.
Tomievo
Valami lightos kocsival szívesen nyomnék egyet, ahol nem kell állítgatni semmit. Mondjuk Lupo😊 Meg valami ismertebb pálya, hogy azzal se legyen gond senkinél.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

EasyDriver
Nagy a punnyadás mindenhol ahogy elnézem..<#buck> Szervezhetnénk valami funrace-t estére ha van érdeklõdés. Esetleg valami jó ötlet? (mod, pálya...stb)