rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panther
Viszont, ha ez is fizetõs lesz, akkor inkább ott a 3D Studio.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alex! A pályakészítésrõl jut eszembe.
A kínai F1-es pályát még nem láttam rFactor alatt, az az egyetlen mai F1-es pálya, ami még nincs meg tudomásom szerint.
F1 Challenge alá van egy béta Shanghai pálya, ez pedig az "eaf1.net Modding Lab" munkája, és az F1 CH alá készített RH2004 Track Pack része.
Nem lehetne ezt átkonvertálni rFactor alá? És akkor nem kellene a nullából megcsinálni az egészet. Gondolom, engedélyt kellene kérni, ilyesmi.
Tomievo
A legtöbb 19 colos 5:4-es elvileg (1280*1024). Ha azt meg tudja jeleníteni, talán a 16*9-es sem gond, talán csak furcsának tûnik majd elsõre a kép.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

JuanG
jah egy ilyen cucc hasznos lehet a 3dsimed mellett...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
De Dave cucca etto teljesen mas😉 A 3DSimEd-el "csak" mar kesz palyakat lehet konvertalni, tovabb barkacsolni, texurazni, kicsit korulmenyesen objectezni (kesz objectekbol).
Ezzel uj "utvonalat" lehet kesziteni, eleg egyszeruen ahogy a multkori filmben neztem. Hogy utana mi tortenik vele, az mar mas kerdes (kornyezo domborzat, objectek stb.😉
Üdv, Mindenkinek!

Egy kis nosztalgia! 😊
(Autóversenyzõk c. film - 691 MB, 83perc)

Régi rally, hegyiversenyek...

Panther
Ha jól látom nincs Save és Load menüpont, pontosabban inaktívak. Dave Noonan cucca ettõl kicsit kiforrottabb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Bobs Track Builder Demo

Prerequisites:
- The latest DirectX drivers.
- .Net Framework 2.0
- A Graphics Card that supports Shaders 2.0

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

EasyDriver
Lenne egy kérdésem. Kinéztem egy LCD monitort magamnak, 19colos, viszont 16:9es. rFactort meg lehet jeleníteni 16:9ben?Ha jól nézem a grafikai beállításoknál van ehez felbontás. Meg egyáltalán érdemes egy ilyet megvenni, vagy maradjak a jól bevált 4:3asnál? Elõre is köszi!

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

EasyDriver
PCC Funrace!<#wave> A szervert most indítottuk, lehet jönni!

-szerver : HrFL
-pass : nord
-pálya : Nordschleife (az új természetesen) 😊
-3 kör lesz 1 verseny..
<#wave>

Panther
Nekem is 32 karakter, csak a biztonság kedvéért kérdeztem b-típustól.

Nekem 32 karakter, amibõl 12 betû. Az egész egybefüggõ, kötõjel nélkül.
Jut eszembe, igazad van!
Konfigurációcsere (gépcsere) esetén újból kéri a kódot. És ez most nálam is aktuális lesz, mert jövõhéten rakom össze az új gépet (AGP-srõl PCI Express-esre váltok).
Végülis, ha nem fogadja el, akkor kell írni a Support Team-nek az Aktivációs kóddal, és õk megújítják a licenszedet. Ez le van írva a Lac coooo által idézett levélben is. Gondolom, ezt a megújítást kéri neked most Ingy is.
Valószínû, nekem is írnom kell majd.
Panther
Sokaknak úgy nem sikerült a megvétel, mert a tûzfal egyszerûen megakasztotta a tranzakciót.

Azt hiszem ötször újíthatod meg a licenszedet,a TRymedia levélben legalábbis ez található. Mondjuk én csak VGA-t cseréltem és elég volt a Trymedia cuccokat a megfelelõ helyre másolni.

Panther
Hány karakter az aktivációs kód? Hány számból és betûbõl áll?

b-type
én a tûzfalam soha nem kapcsolom ki. 😊
Azzal kb. 1napos melót akasztanék a nyakamba a szolgáltatóm belsõ hálón adja a dsl-t, kb. 5-10mp és nyakig vagyok, spy-trójai és egyéb nyalánkságokkal.
De az rFactor ki van engedve rajta kérdezés nélkül.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Panther
B-típus: én írtam anno Gjon-nak, mert megvettem valakinek az Rfactort és a pénzt levették a számlámról (Trymedia), de kódot nem kaptam. Nagyon segítõkész volt, mindent elintézett. próbáld meg ezt az utat követni.

Gondolom triviális kérdés, de a tûzfalat aktiválásnál kikapcsoltad?

b-type
Na nekem olyan nincs, az egész mél másképpen néz ki. 😞 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Jaja! Én is ezt az activation kódot írtam be, egybefüggõ baromihosszú kód! Az elsõ emillel jött, és hozzá a mailcím, és már jó is lett!

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Thank you for your purchase of rFactor.

You have used coupon xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx for this product. You now have FULL access to it.
No CD-ROM will be shipped since it is not required.

The license you have purchased is only valid for your computer. In the
event of a license loss, a change in your computer's configuration or if
you wish to install the software on additional computers, you will have
to RENEW your license by providing us with your:

ACTIVATION CODE: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ez kellene neked ...

lac coo
Mert a rövidet nekem sem fogadta el másodszor , a hosszabb kóddal tudtam újra aktiválni ...Asszem ....De nézd meg újra az e-mailt amit kaptál , asszem kell lenni egy activation code nevû hosszú sornak is...Azt írd be amikor kéri .

b-type
nekem csak egy van 😊 szakaszos, hogy mihez képest rövid vagy hosszú azt nem tom.

lac coo
Hülye kérdés , de melyik kódot akarod beírni neki ? A rövidebb , szakaszosat vagy a hosszú egybe lévõt ?

b-type
nekem a license mappában nincs semmi,...bár lehet hogy átrakhattam mikor egyszer szenvedtem vele hogy átrakjam egy másik oprendszerre és már akkor sem fogadta a kódomat...nem tom, de nem hinnám hisz talán akkor ez nem ment volna...mindegy.
A lényeg hogy nekem tök üres a License mappa (persze minden fájl láthatóra van állítva).
Teljesen más lett a rendszer, más vinyó, lap-proc-vga...én meg úgy tudom hogy az átmásolás csak kábé azonos rendszerkiépítésnél müxik.
...mindegy, megy már egy levelezés Ingy jóvoltából, ha oké akkor oké, ha nem akkor meg így jártam, én megint tutter nem veszem meg...nem szokásom uazért kétszer fizetni 😊
kivéve a GTR-t..😄DD azt megvettem, nem tetszett eladtam, majd újra megvettem mert jött egy mód és azzal voltak jó versenyek (aztán levettem, még egyszer felraktam még vmi mód miatt...most már viszont csak a pórfogó szerepét tölti be...viszont azt legalább sikeresen.

Nincs meg neked ez a file (.lcn) elmentve:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\licenses\a6535c53256b423.... . lcn ?
Amikor újratelepítettem az rFactort (1.150), akkor nem kérte a kódot.
Azt hiszem, ha ez az lcn file megvan neked a fenti mappában, akkor nem kér kódot. Ha megvan az lcn file, akkor másold be oda, és próbáld elindítani a játékot.
b-type
😊)
örülök neki, nekem sajna nem fogadta el a kódot és gõzöm sincs miért, eddig egyszer aktíváltam csak, talán mondtam is ...mindegy írtam Ingy-nek hátha van ötlete.
megtörni meg nem fogom, ha már egyszer kicsengettem 😊

petesilver
Hali! Végére értem én is, felraktam az új gépre az új rFactort, mondtam már megvettem, beírtam kódot, mailcímet, és simán jó lett!!! Az új gépen leteszteltem, alapon Toban single automata grafikus beállításokkal 120fps alá nem esik, kicsit meghúzva a cuccokat 140fps az alap, néhány helyen 180fps körül. Remélem ez a konfig elég lesz egy ideig a gamenek, ha meg nem, rakok alá sli-be még egy kártyát, csak elbírja.

Mission Impossible 2010: PRO Class

SitatiS
<#wow2>

Let the good times roll.

Istencsászár
30

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

copass
én tavaly cseréltem le a gfti4200-asomat, egy gf6600gt-re(sulinet 60K), a ti felett eljárt az idõ. a 6600gt viszont egy jó befektetés, most kb20K körül mozog.

mi az a RACEGROOVE.tga a pálya könyvtárán kivül?

érdekes pont Zondával készült képek vannak róla <#vigyor3>
Letöltötem a Nordschleife pályát,de betöltéskor kiirja hogy error maas file.
Ez mitöl lehet?
Ingy
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Nordschleife

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo

b-type
répaság 😊
tökéletesen érthetõ a problem, legalábbis nálam, nekem a 9600xt halt le és kaptam az arcomba a kérdést, vajon most még egy agp kártyát? aztán végül is jóval több pénzért gépfejlesztés lett (mert ugye, lap-proci-vga..és akár még a ddr2-es is,..szal egy valag pénz.
viszont Misu helyében pl. simán vennék 9600xt, hacsak nincs kifogása az ATI ellen (akkor 6600gt-t kb..vagy mittomén), mert a 4200-re már az is szép ugrás, nekem volt 4200-es és detto nehezen váltam meg töle, mert jó kártya volt nagyon (kb. mint a 2500@3200 proci).
na jól ide offoltam bocsesz, de pont most rakom össze az új rendszert..és témába volt. 😊

lac coo
Helyben vagyunk ......<#shakehead>

Gilb3rto
NEm apu meg anyu vette a gépet tudod dolgoztam érte 2 nyáron át szóval.....És nehogy már kor alapján ítéld meg az emebereket !17 vagyok különben és 1 Ft-ot sem kértem a gépre a monitort kaptam szülinapra többi saját cashbõl van!

Macbook Air M1 2020

lac coo
LOL... Tényleg .<#idiota>

EasyDriver
#20515 Tényleg ne melózz ennyit<#buck><#nevetes1> akkor még1x

lac coo
Van Lupo template ????? <#zavart1>Tudom , hogy van , csak hol ?

EasyDriver
Nekem is uez a procim van, persze ez bõven elég az rfactornak.. olvasgatom itt a témát, de azt nem láttam hogy ez a probléma most jelentkezett e elõször, és ha igen, azóta tettél e fel új rendszert.. Mert ugye ha akkor is ez a tünet akkor valóban megadta magát a videókártya sajnos.
Nem vagyok túl nagy játékos, ezért én nem vásárolgattam soha horribilis összegért videókártyát. 1 szempont érdekelt, hogy az rfactor és a GTL, GTR2 fusson vele. Kaptam tesztre egy ATI 9550GE/TD 256mb-os karit, és 20 autóval full graf.-on ment a GTL, rFactor (768 DDR400). Meg is vettem, és szerintem nem vészes az ára (15ezer Ft körül). Persze a nagy fps vadászok biztos megmosolyognak egy ilyen karit. <#buck>

avcom
Athlon XP 2500+ alapon (1,8 GHz) 512 MB Twinmos ddr400

JuanG
és mekkora a proci meg a ram? nálam melóhelyen 2.4-es proci (P4) van, 512 Ram-al, és így Ti4200 64MB -al 1024-ben DX8-al majd full grafon szoktam próbálgatni az rF-ben amit kell (persze AI nélkül), és elég jól megy...

Panther
Sajnálom. 😞 Sokaknak voltak grafikai problémáik, de nálad a legtöbbet már ki lehet húzni (melegedés, kártya túlhúzása, AGP Apperture size, stb.)....

Azt hiszem egy darabig megint nem írok majd ide, bizonyos hozzászólások miatt.

avcom
egyébként nem ártana, ha úgy is viselkednél, ahogy azt hirdeted az aláírásodban

respect

avcom
nézegettem 32-tõl 512-ig nem vettem észre különbséget

nézegettem az RSC-n a tippeket volt a defragtól elkezdve az USB-s MOMO kihúzásán át a tömörített textúrákig minden szóval elég jópofa a dolog :-)

#20547: addig könnyû magyarázni, amíg anyu meg apu veszi (14-18)

Panther
Fejezd már be ezt a láma szmájlizást, mert unalmas vagy. Misu tudja, mit csinál és nincs mindenkinek pénze arra, hogy beújítson egy új kártyára, vagy egy új rendszerre.

És ez nem off téma, mivel - ha tudnál angolul - akkor az RSC-n is lépten-nyomon nyitnak ilyesmikrõl topikokat. Ott van ennek egy szekció. Ez itt megoldhatatlan. Tehát itt kell megebszélni. ha ez téged zavar, ne reagálj.

"az AGP apertura size mindig fele akkora kell legyen mint amennyi ram a VGA-n van!LEgalábbis én így tanultam😊"

Akkor rosszul tudod. Az RSC-n 256MB-ot javasolnak tesztek alapján.

nekem már volt feleannyi, ugyanannyi, meg duplaannyi, de semmi difit nem tapasztaltam soha sehol 😊)