rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
A GP3 és GP4-ben a felszáradó aszfalt modellezve volt, és frankón lehetett hûteni a gumikat a vizes részen.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Az ilyen dolgok nem túl kelendõek a szimulátorosok körében ...Legalábbis a többség nem szeretne ilyeneket, mint ahogy normális ( fékezõs-beragadós) kavicságyat sem .<#nemtudom>

Amúgy persze még víz sincs 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Pedig nem lenne olyan veszes a dolog, mert a Groove-nak a tarnsparens resze benne van az AIW file-ban, azzal lehetne mit kezdeni😉 Ha az auto a groove felett van, akkor a tapadas=x1.1, ha mellette akkor x0.9 😊 Vizes uton forditva, es persze a gumikat is figyelni kellene😉
JuanG
ja értem...hát ez sztem még 1 szimben sem volt így megcsinálva 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Esõben a fekgumizott részek jobban csúsznak mint a kevésbé gumisak .
Legalábbis a legutóbbi Hungaroring F1 -en ezt láttam .

JuanG
"""ha esik, akkor az ideális ív csúszik, és mellette meg tapad... """

ezt kifejtenéd? úgy értetted, hogy ha már szárad az aszfalt akkor (esõgumival)?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
- Az rFactor.net-en levo file a teljes jatek, Trial modban hasznalhato, utana meg kell venni.
- Ebben nincs eso, idojaras, stb.
- A banner alatt vannak a linkek. Friss Hungaroring nincs.
a teljes

w77d
Na egy uccsó kérdés: az rfactor.net en van egy rfactorsetup fájl ami 688 megás, ez a teljes játék? vagy csak egy update?

Hali!
Egy két szimpla kérdés... Most játszom elõször a játékkal...
Az érdekelne, hogy pl. az igazi versenyben, ha esik, akkor az ideális ív csúszik, és mellette meg tapad...
Az F1CH-ban ilyen nuku semmi... Ebben ígyvan? mert hát ugye így reális...
+ kerestem monaco + hungaroring pályát, de csak anno '79es és '88-as vonalvezetésût találtam... Hol találok ideit? elõre is thx
lac coo
Hát persze hogy nem mindegy 😊)))
Egy ffb-s pedált kipróbálnék én is .

Alexease
Csak ismetelni tudom magam (sajnos): BANNER ALATT A LINKEK!!!
hááát...eléggé 😄DD

w77d
nagyon hülye mozzanat tõlem ha azt is megkérdezem honnan tudnék sok autót letölteni a gamehez?

szerintem nem mindegy meddig nyomod a fékpedált és hogyan. ebben van a lényeg, és egy ffb-s pedálszettet szívesen tesztelnék azért 😊

Alexease
BANNER ALATT A LINKEK!
http://www.rfactor.net/
lac coo
Nem kell ahoz semmi extra dolog .
Jól beállítod a fékerõ-eloszlást és olyan gyorsan váltasz vissza pillangóval ahogy csak tudsz .
Nem megy tönkre semmi, bírja és az autó blip teszi a dolgát .

w77d
Hali! Honnan tudnám megszerezni a játékot?

tegnap menten online Megane-al, és van, aki olyan hihetetlen rövid féktávokat tud venni, hogy leesett az állam. ezt hogy a fenébe csinálják, fékezés közben úgy vált vissza, hogy a motorfék+fék hatása drasztikus. ehhez valami FFB-s fékpedál kell, vagy mi?

lac coo
Mentem vele egy kört..Hát nem kezdi ki a szél a mellem ! 😊))))

b-type
<#finom>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

lac coo
If everything goes right, tomorrow delphie82 will release a trackpack with overall 15 layouts...

Barcelona
Brno
Dubai
Enna
Estoril
Oschersleben
Valencia
Zhuhai

lac coo

JuanG
hátfõ esténként van futam az ASC szerveren...www.asclub.hu

cselt
Így van <#taps><#vigyor2>
lac coo
Lupo a király !

cselt
Nekem bejön a Lupo. Végre tok normálisan fékezni is vele. Én nagyon élvezem. Ezér lenne jó egy funrace. Vagy valami bajnokság nincs belõle?
meg vagytok ti álda ezzel a Lupoval

cselt
Nem lesz ma egy kis Lupo funrace?
b-type
szégyeld magad 😄D
Na szal arról szólt a dolog, hogy én igen kevés jó AI-val találkoztam eddig, mármint amivel csatázni is jót lehet (igaz emberi játékosok közt sem mindig <#zavart1>, bár amikor igen arra hónapokig emlékszem 😊 )
Itt legalább lövögetheted.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

azért fizetett a rossz nyavalya 😄DD

lac coo
Továbbra is nagyon keresek tuning-hûtõrács texturát !!!!!

Akár valami kerítés vagy drótháló is megtenné , csak kellõ méretûben kellene !

b-type
Az általad említett Need For Speed-ért is, nem?
Annyi a különbség hogy itt állítható.

Alexease
Egy modolhato, techdemoert fizettel nekik, megkaptad a szabadon felhasznalhato engine-t, elfogadhato supporttal, es jonehany demonstracios moddal (autok, palyak, stb.).
nem fogom, ez az ISI dolga lenne, én fizettem nekik.

Alexease
A PLR-ben allitgasd az AI reszeket, pl.:
AI Limiter="0.00000"
AI Mistakes="2.00000"
AI Realism="1.00000"
olyan, mintha a Need for Speed újabb részeibõl ismert catch-up jelenség jönne itt is elõ. Ha lemaradok, akkor az elõttem lévõ belassul, de annyira, hogy képes a kanyar kigyorsítási szakaszán az ideális íven befékezni elõtem. Ha megelõzöm, akkor viszont megint begyorsul, és tol le a pályáról meg hihetetlen féktávokat vesz. Ha nem tud megelõzni 4-5 körön keresztül, akkor megint belassul, és lemarad látványosan.

igen erre, és most néztem Montrealt, ahol ugyanolyan hülye az AI.

Alexease
Az ISI-rol annyit, hogy a mar tobb mint egy eve megjelent, modder barat programukhoz a mai napig nem adtak kamera editort, es az AIW editor is csak a korabbi beta verzioval mukodik;(
CodeRed
Bár most, hogy nézem Te erre gondolhatsz. Akkor viszont tényleg jó kakául csinálták meg mert eléggé alulértékelt :-)

CodeRed
Attól mert ISI nem biztos, hogy frankó, mivel egy konvertált pályának nem sok köze van az ISI-hez, legfeljebb annyi, hogy az eredeti õk csinálták. Minden attól függ, hogy beállítják e rajta a normális értékeket vagy sem.

ja igen, köszi, pedig ez ugye egy ISI pálya, mégis szar, na nem baj

Dzsezi
Köszönöm.
Alexease
De a Multiplayer.ini-ben is be lehet allitani fixen (rengeteg mas egyeb melett): Allow AI Toggle="0"
Aceton
Indítassz elõször egy rFactor Dedicated.exe-t (nem teszi ki a linkjét, de az rF fõkönyvtárában van), és ott kb. a 3. oldalon van, hogy "AI Toggle", onnan kiveszed a pipát, és kész.
Utána csinálhatsz normál módon is Hostot, ezt meg fogja jegyezni...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Dzsezi
Bocs de megkérdezném mégegyszer.
Multiban ha hostolok hogy kell letiltani a (robotpilota AI-vezérlés)lehetõséget?
CodeRed

elképesztõ szar az AI!
Megane-nal mentem Barcelonában, és az AI hol belassul és megy egy 2:00-ás idõt, hol erõre kap, és nyom egy ûridõt, ilyen 1:49-et. Mindez 100%-on persze.
katasztrófa, héha letol a pályáról, néha meg annyira lassú, hogy kanyarban befékez, meg ilyenek.
lehet valahol ezeket állítani, hogy egyenletesebben menjen?

Dzsezi
Üdv!
Multiban ha hostolok hogy kell letiltani a (robotpilota AI-vezérlés)lehetõséget?