rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Akkor ez olyan lehet mint az RBR-ben a Yugo. <#idiota> 😊
Majdnem elaludtam Noikeren... <#zavart2>

na végre 😊)))

b-type
veszélyes ez a 2cv mod,....némelyik pályán azon filóztam egyáltalán felmegy-e az emelkedõn.
õrületes versenyeket lehet vele vívni, a nézõk ha akarják, egy tempósabb sétával végigkövethetik a teljes kört az ippeg ízzasztó csatákban lévõ pilótákkal...
..és a menet közbeni kerékcserének is szvsz csak grafikai akadálya van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Sziasztok!

Nektek megy a RACECAST?
Alexease
Nem futottak ki, csak nincs idom csinalgatni😊 Ha van 1-1 oram, akkor inkabb autozok egyet vagy olvasok valamit😊 De igazabol agyilag is faradt vagyok, az a foi problema😉) De ha kifutnak a munkak, akkor majd cvsinalok megint parat, otlet az van...

Barmilyen elemet lehet csinalni, egyszeruen csak matematikailag kell betartani nehany szabalyt, es annyi. Most is van llegalabb egy tucat olyan elem, ami meg nem volt kiadva palyaba😉
lac coo
Hát az új TM-em ugyan nem reagál semmire , bármit állítok a file-kban, viszont nem is csinál ilyen furcsaságokat 😊))

b-type
Alex:
A Maniax pályák kifutottak?
van spiritusz a dologban, nagyon jó a szinvilág, nagyon jó az aszfalt is.
Ezt az építõelemekbõl való páyaöszerakást nem lehet továbbfejleszteni?
Egy szélesebb pályaelemmel is sokat lehetne javítani, vagy nem tudom milyen módon fûzöd egymásba, de ha lehetne többféle elem, ahogy gondolom most a Checkpoint-os elemek, csak sárga..stb zászlós emberekbõl, vagy/és reklámtáblákkal..stb.
egyébként grat hozzá nagyon, érdekesen új megvilágítás. <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tomievo
De, akkor eléggé elkönnyül, de nekem az a bajom, hogy GTR-ben már oankor is csinálja, amikor még tapad. De akkor Ingy szerint túl merev a gumi és azért van ez. Bekormányzáskor kemény utána meg semmi.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Ez a javitas tetszik tobbek kozott az rF-be, ahol mar allithato ez az ertek a configbol. A regebbi engine-ben engem is zavar, ha tulkormanyzom, akkor megszunik az FFB😞 Bar nem tudom mit csinal egy igazi auto, ha keresztbe csuszik az elso kerek, de nem hinem hogy fityegne a kormany😉)
Ingy
radiusrpm=1.01e-6
ezért kezeli mereven az ffb-t a guminál

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomievo
5 megújítást lehet kérni még ingyen, szal írj nekik és kérj. Meg azt is írd le, hogy mien szamár voltál, hátha meglágyul a szivük. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Tomievo
Egyenlõre nekem annyi a gondom a GTR2-vel, hogy nem passzol az ffb teljesen. Legalábbis az én izlésemnek és ezért nem érzem túl jól az autót. Már elkezdtem bütykölni persze, de még mindig nem jó. Azt kéne kiküszöbölni, hogy kanyarodáskor elkönnyüljön az erõ. Azt persze megértem, ha a megcsúszott kerék miatt van, de ez sokszor kanyarodáskor csinálja. Elkezdem a kanyart, ekkor még tök erõs a force, majd nagyobb kormányszögnél már kimegy az erõ, holott az autó még tapad és fordul. Én meg elveszem automat a gázt, vagy késõbb nyomom, mert azt érzem, hogy csúszik és így nem lehet jól menni. Próbáltam RSC-n Beerkan beállítását, de 100%-ban nem jött be, aztán azt átállítottam, de ez a dolog hiányzik belõle. Rf alapja pl tökre fekszik. Valami oan kéne. Valami ötlet?

Hát ez az hogy nem mentettem. Ráadásul particiótörlés formázás, visszahozni sem tudtam. Csak hát azt írták a múltkor, még 3 lehetõségem van. De nem van. <#falbav>Crackeltet meg nem akarok 2 játék közül ez az egyik eredeti.
Ha valaki tud segítsen lécci. Köszi!
Alexease
Mivel sok ertelme nincs igazabol, igy csak LOW minoseg es barkacs😉)

GTR2 vs rFactor (Porsche GT3 Cup, Barcelona) WMV, 4Mbyte

lac coo
Vezetni is sokkal jobb . Ha a plusz dolgokat leszámítom akkor is .Persze ízlés dolga ...

Alexease
A GTR2 osszessegeben kidolgozottab, rendezettebb, ossze van hangolva egy egysegbe, es sok az apro de sokat szamito "mellekes", ami jatekka formalja (ilyenek peldaul, meg ha nem is kozvetlenul a vezetest szolgaljak, a zene, az efektek, az animaciok, vagy csak egyszeruen a menuk kidolgozasa). Az rF nagyon jo tesztelni, barkacsolni, modolni, es persze versenyezni is, de azert egy dobozos jatek, azert megis csak dobozos😉)
lac coo
Komplettet másoltam , de a méreteket átírtam 😊))
De majd megnézem úgy is....De újabb fizika ide vagy oda, a GTR2 -ben sokkal élvezetesebb autók vannak ! Lehet mert "gyári" de valahogy sokkal jobbak ... Maserati , M3 király .

Alexease
A komplett gumit masoltad, vagy csak a gorbeket😉 A gumi file-ban van a valodi gumi meret is (szelesseg, atmero)😊 Meg persze, a csalasok is😉 De az rF-ben a fizika is sokkal ujabb, igy valszeg tobbet kell trukkozni😉Csak vicceltem, hogy csak ugy masold at;P
Tomievo
Ha jól értelek akkor eléggé elcseszted. Egy vinyó formázás miatt nem kell megújítani a licencet, hanem a régi licencmappát kéne a helyére visszarakni, ha lementetted.

lac coo
Átraktam PCC alá az M3 gumit, de persze egy élvezhetetlen valamit kaptam 😊))

Más a nyomaték más a felfüggesztés, gondolom más gumihoz kis csalásokkal kellene egyensúlyba hozni a kocsit.

lac coo
Ja már gondoltam rá ..
Hihetetlen ahogy pl. esõben kereszbe lehet rakni, ívre fordítani egy jó gázfröccsel 😊)))

Alexease
At kell masolni az rF-be😉 Ott foleg a gorbek beallitasa szamit, es a GTR2-ben mar mindenhol 3-at hasznal a program.
lac coo
Hát ja... Viszont a GTR2 M3 gumija a legjobb amit én szerény pályafutásom alatt láttam !

Alexease
Jok ezek a GTR2 palyak az rF-ben! 😊 Azert valamivel "jatekosabb", "keszebb" mint az ISI gyors-barkacs palyai (Barcelona-t probaltam). Azert a SimBin-nek van ideje😊 Sokat szamit a kornyezet, palya hangok, hamgosbemondo, utbeallitasok stb.

De azert erezni, hogy az rF-ben mennyivel jobb a fizika, ffb. Azert egy cseppet frissebb, nem beszelve a beallitasi lehetosegekrol. Kar hogy nem ez ala "gyart" a SimBin😉
Köszi, próbálkozom.
Hüh ez jó ötlet lenne, mert én próbálgattam csekélyke nyelvtudásommal, de nem sikerült közös nevezõre jutnunk. No akkor várok türelemmel. Esetleg ha valakin írt már ilyen levelet küldje el nekem legyenszives! Elõre is köszi!
lac coo
Jaja, az jó lenne ! Én is a végemet járom már 😊))

Alexease
A TryMedia-nak kell irni levelet, a korabban kapott regisztracios informaciokkal.

Mar szorgalmaztam itt egyszer - talan;D - hogy valami jo angolos, TryMedias tapasztalatokkal, irhatna egy szabvany levelet, amit mindenki elkuldhetne, akinek szuksege van ra (kilinkelnem a bannerbe).
Köszi, segített valamit.
Hello!
Tudnátok segíteni? Leformáztam a vinyómat ( nem elõször) eddig meg tudtam újítani a licenszemet. De asszem elértem a végére. Legalábbis ezt az üzenetet kapom vissza: No License Renewals Left
Hát most vegyem meg mégeccer? Nem szeretném. Köszi!
lac coo
Akkor lehet hülyeséget írtam, bocsi ! <#idiota>

Alexease
A jatekban bent, az Options reszben ki tudod kapcsolni (luhuzni minimumra), ahogy Juan is irta.
A headphysics ugy tudom nem okoz online problemat.
Ez egy feature az ISI-tol, egyelore jobb mint a semmi😉 Sajnos uthibakat es felfuggesztes razkodast meg nem lehet modellezni (vagyis lehet, max nem birja a gep, vagy elszamolja magat a progi;D), igy marad ez a kamu megoldas😉

A jatekban, az headphysics-ben es az auto cockpit infojaban (CockpitVibrationMag=0.003) eleg jol ossze lehet hangolni egy-egy autohoz.

Bar jobb lennenek igazi, vcalos uthibak, de azt majd maskor😉 En az egyik palyan probalkoztam vele, de sajnos 4-5 cm alatt nem foglalkozik vele, afolott meg mar inkabb "fekvorendor" mint uthiba😉))

Az rF-ben a masik nagy gond, hogy nem fizikabol szamolja sem a felfuggesztest sem az FFB-t. Parameterek es szimulalt szamitasok vannak, rengeteg😊
lac coo
Ne nullára vedd hanem valami nagyon kicsi tört számra !!!!!!

Mivel szórzó szám, ezért ha nulla, akkor marad úgy ahogy van gyárilag !!! Pl.: 0.0003 .

JuanG
a játékban is levetted a head movements-et??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease!
Te vagy rFactor guru.
Az F1 CTDP 2005-tel megyek, és nagyon zavar a karosszéria rázkódása.
A PLR file-ban nullûra vettem a "Cockpit Vibration Mult/Freq" értékeket, és továbbra is úgy rázkódik, hogy picit dobálja az autót minden pályán, kb. 250 felett, nagyobb sebességnél arányosan jobban.
Szerintem ez irreális, mert bármilyen setuppal (minimális és maximális rugózással is) ugyanez a helyzet.
Lehet legalább a rázkódásérzeten tovább csillapítani?
Az tudom, hogy a headphysics.ini-ben, vagy hol van még lehetõség, de az online mismatch-et okozna.
Egyébként megjegyzném, hogy az rFactorban igencsak el van túlozva a karosszériarázkódás; akinek megmutattam a játékot, azoknak is rögtön feltûnt.
Szerintem ez a játéknak az engine-jébõl jön, és tartok attól, hogy nem lehet mit kezdeni vele.
lac coo
Valszeg rosszul másoltad be !
A korrekt szerkezet a következõ : gamedata/locations/delphi82tracks/ XXXXXgtr2 !!! Bár a cucc is ebben a formában van, szal a delphi82tracks könyvtárat ne hagyd ki !

Amúgy végra kavicságy a kavicságy ! Pl. ha a Lupo belekerül az isten se hozza ki onnan 😊)))<#eljen><#eljen><#eljen>

mohus
thx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

w77d
én nagyon szívesen megvásárolnám eredetiben is de nincs bankkártyám. Anélkül meg gondolom nem lehet 😞 Valaki nem tudna segíteni hogy mûködõ verziót szerezzek? Nagyon érdekel a gém!

JuanG
off
nem rossz 😊)...flatout-nak mindig erõssége volt a zúzda 😄...a video "lágy" eleje után valami jó kis rock'n'roll-t vártam de sajna nem jött, így kicsit a unalmassá vált a felétõl, de azért persze GRAT!! 😊
on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mohus
OFF
MOHUS DIGIT VIDEO FLATOUT2 PC (2006.09.18 3h-tól letölthetõ)
78MB - WMV
ON

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

kettõt próbáltam közülük, de mindkettõnél a töltõ képernyõn a töltés végén fagyott... 😞

lac coo
GTR2 Trackpack v1.0 by Delphi82

- Barcelona (GP 2003, National Circuit)
- Brno (GP 2004)
- Dubai (GP 2004, Club, International, National Circuit)
- Enna Pergusa (GP 2003)
- Estoril (GP 2003)
- Oschersleben (GP 2004, B-Kurs)
- Valencia (GP 2004, National, Long Circuit)
- Zhuhai (GP 2004)

Rapidshare

rF Tracker

cselt
Basszus pont lecsúsztam a mai Luporól 😞 Pont versen volt mikor akartam csatlakozni és mire tudtam addigra meg eltûnt mindenki... Na majd máskor.
CodeRed
Köszi! Idõközben már megtaláltam :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

CodeRed
Azt a Zolder verziót pontosan hol lehet elérni?

EasyDriver
Lupozunk Zolderen(GTL konvert)
-szerver : HrFL
-pass nincs
Akinek van kedve jöjjön!

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

CodeRed
Tudom, csak nem értem manapság amikor már lazán lehetne miért nem építenek bele ilyesmit a szimulátorokba, mikor például a GP sorozatban már az alábbiakban írt funkció 4-5 éve elérhetõ volt, ráadásul olyan esõvel amilyet azóta sem látni pc-n. De akár említhetném a !! 7 !! éves Sports Car GT-t.

JuanG
naja, de nem errõl beszéltünk 😊