rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomievo
Photoshoppal. Kell hozzá egy dds plugin. Valahonnan szerezz a kocsihoz template-et és neki is állhatsz. Ha kész akkor DXT5-ös beállításokkal mentsd dds-be.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

autoszimulator
jah 😄
mindig elfelejtem hogy vannak akik már kapcsolatban élnek 😊)))

.: mobilize.hu :.

lac coo
Én már nagyfiú vagyok és nem magamnak rendezem le 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

autoszimulator
te ilyen arccal rendezed le a napi adagod? <#wow2>
azér egy kicsit parás <#buck><#buck>

.: mobilize.hu :.

cselt
Köszönöm szépen <#worship>
lac coo
Usre data/ contoller :

FFB rumble strip magnitude="0.80000" // How strong the rumble strip rumble is. Range 0.0 to 1.0, 0.0 disables effect.
FFB rumble strip freq mult="1.00000" // Rumble stip frequency multiplier 1.0 = one rumble per wheel rev.
FFB rumble strip wave type="0" // Type of wave to use for vibe: 0=Sine, 1=Square, 2=Triangle, 3=Sawtooth up, 4=Sawtooth down.
FFB rumble strip pull factor="-1.50000" // How strongly wheel pulls right/left when running over a rumble strip. Suggested range: -1.5 to 1.5.
FFB rumble strip update thresh="1.00000" // Amount of change required to update rumble strip effect (0.0 - 1.0)

autófestést milyen programmal tudok módósitaní? Hasonlo mit a challengeben?
cselt
A rázókõ ffb-jét hol tudom állítani?
lac coo
Igen az tényleg olyan ! Még az arca is ...😊)))))

Cowek
LOOOOOL

http://www.f1-info.hu/

CodeRed
Jaja, az nagyon durva. Az uccsó képen olyan mintha a volán mögött verné ki....a brokit <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
jeah, bajszos csákó ujjatlan felsõben 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

De jó lesz ez!
Link

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

nekem tömegbalesetnél se jöttki... azért köszi😄
nem lehet bekapcsolni , magától megy ki a pályára nagyobb baleseteknél
hali!
Hol tudom bekapcsolni, hogy a ctdp 2005ben menjen a safety car?
Tomievo
JA télleg, a Tempbe elkezdi mindegyik tölteni.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Belehet. Csak mire odajutsz , hogy megkérdezze már régen elkezdte tölteni 😊)

Tomievo
Kezd el Explorerrel a letöltést. Az megkérdi elötte hova akarod menteni, és akkor látod azt is mennyi lesz. De talán firefoxban is be lehet állítani, hogy megkérdezze letöltés elött a mentés helyét.

lac coo
De ha jó a frame , akkor miért zavar a zöld csík ? 😊)
Kapcsold ki, hogy ne lásd ! 😉

Panther
Most a gépben lévõ memóriáról beszéltünk. A videokártyán 256MB ram van. Persze ez még nem magyarázza meg a kifogyást a memóriából.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
A PRL-ben a texture detail 3-ason vagy 2-esen a jobb minõségû ???

ZolEE F1
de a zöld csík a video kari memoriára vonatkozik nemhiszem hogy az 3 GB lenne 😊

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

lac coo
PRL , Game Options :

Vehicle Removal="120.00000"// sérült autók ennyi idõ alatt tûnnek el , mp

Debris Removal="1200.00000"// guminyomok ennyi idõ alatt tûnnek el , mp

Parts Duration="1000.00000"//leszakadt alkatrészek ennyi idõ alatt tûnnek el , mp

Valahol asszem rá lehet állítani azt is , hogy a replayt a memoria tárolja nézz utána annak is...

Megvan : PRL, Game Options:

Record To Memory="0"

Panther
A gépben 3GB memória van. 😞 Ez nem lenne elég? Hol állítottad be a guminyomot? És mennyire?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Nem értek ehez de a guminyom eltûnése mennyire van állítva ?
Bár az a többinél lezabálná a memoriát.....

Amiga
Ahh, köszönöm!!!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Panther
A következõ a problémám. Belõttem remekül a grafikát rFactorban: nappali és éjszakai versenyekre is. Most éppen Monzában rendeznek egy 4 órás versenyt és indulnék is, de felfigyeltem egy furcsaságra. Kipróbáltam 20 gépi ellenféllel a pályát, mert kábé ennyien lesznek, ha lesznek. A frame 60-70 DX9-ben. Ez jó, de: a bal oldalon megjelenõ kis zöld csík az idõ haladtával egyre CSÖKKEN. Elõször még majdnem kitölti a téglalapot, aztán egyre-egyre csökken, mintha a program úgy döntene menet közben, hogy a grafikai beállítások magasak. De a frame jó. 😞((

Ugyanez volt a CTDP moddal is, más modnál nem tapasztaltam. Valakinek, ötlet?

Ch_Slater
ohh, az kár/gáz.
csak az a gondom vele, hogy el kell kezdenem a letöltést, hogy lássam, hogy mekkora. de a firefox már a linkre kattintáskor elkezdi "elõtölteni", ami nem is rossz dolog úgy általában. de ebben az esetben az. mert ha esetleg nagynak találom, akkor azalatt a 10 mp alatt, amíg felugrik a mentés ablak leránt a háttérben 7-8MB-t belõle. és csak ezután látom meg, hogy ez túl nagy nekem. a netdíjam meg letöltött forgalomtól függõen nõ. ha csak 10-et nézek meg, hogy mekkora és le se töltöm már akkor is 100MB-val nagyobb a forgalmam...ami a hónap végén sokat számíthat.
marad az rFtracker. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
Szerintem sehol .

Ch_Slater
rFactor Central-on hol lehet látni, hogy mekkora méretû egy-egy mod? lehet kiszúrja a szemem, de én nem látom...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

JuanG
hát igen 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Na hurrá.... Van .

hali!

A CTDP 2005 modban van safety car? 1képen láttam
Persze nyugodtan, de akár bérelhetsz még nekünk 2-3 szervert is a saját pénzedbõl a jelenlegi mellé 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
<#worship>

jó, akkor majd próbálkozok még 1-2 hétig, hátha lejön addig egy pár kb-os cucc 😄D

lac coo
Lesz sok szép pályánk ! 😊)))))))

Nekem szólj és ne a fórumot öntsd tele olyan információkkal amelyeknek nincs alapjuk.
Mind a két kiegészítés élõ link és le is tölthetõ.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem szerepel egyiknél sem a "lehetséges deadlink" szöveg, így könnyen kikövetkeztetõ hogyha 2-300 ember le tud tölteni valamit, akkor az valóban ott is van.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
jó de tegnap lett arany 😊

na jó, de szeptember 26-ról volt szó

JuanG
úgy hogy nincs rajta starforce...

de ne off-oljunk, megvan ennek a topikja ...

Hát szeritenm a petesilver által csinált clio sokkal szebb mint ez a clio, esetleg ha hasonlit akkor az övékböl a belsöt adhatnák köcslcösn, de nekem másnak(csunyábnak tünik) az a modell.

a szerver foglalt blabla, rohadtul nem jön

b-type
hát nem tom, én leszedtem a Zonda setup pack-t...nekem simán jött, Trois-Riveres-t meg nem bántom nekem tök jó az 1.0-s.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a HSW-rõl a setup packet a Zondához, meg a Trois texture update-et két napja nem lehet leszedni, minek kell halott linkeket adni egy hírhez????

az nforce.nl szerint megjelent törve a GTR2??
ez hogy lehet

b-type
hát ha nincs más akkor pl:
X:\Program Files\rFactor\UserData\játékosnév
F1CTDP.cch
ezt megnyitod jegyzettömbbel és megnézed, mindjárt ott van a CAREER alatt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SitatiS
Naja<#nyes>

Let the good times roll.

JuanG
beszéltem tegnap egy sráccal aki ezt a trabit csinálta, de sajna más teendõi vannak, és egy clio-ra most nem lenne kapacitása