rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letoltos, bankartya fizetos...
Melyik a legújabb verzió?
köszi!<#vigyor2>#vigyor2><#help>#help>
meg szereztem a játékot és mindig amikor rákattintanék hogy indítsa el a játékot mindig a beállítást hozza be hogy a grafika meg a hangot állítsam be és nem indítja a játékot miért???
HELP
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lehet már valahol kapni?
A múltkor egy szerveren több emberrel is beszéltem, aki már használja, lehet kapni Új-Zélandon és Olaszországban is.
a gázzal nagyon vigyázni kell, még 3-ban is ki lehet lökni a farát egy gázfröccsel 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
bar a grafikonokon nincs rajta, de valszeg egyertelmu a dolog😊 Az 1. a 0%-os, a 2. az 50%-os, a 3. a 100%-os beallitas.
Vedd meg ha teheted !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
HUNForrest-Gump
És nem biztos, hogy attól lesz valami szimulátor, hogy nehezebb kezelni, irányítani.Persze ettõl még igazad van, mert próbáltam mindkettõ modot, és két egyforma nincs.Nem lehet mondani, hogy ez vagy az rosszabb, csupán más.
Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
beleraktam az eredeti rsdg-s hdv,engine,ratio-t, elég kafa lett, csak könnyû egy picit!😊frankón imbolyon a sikánokban viszont!😊
infidel

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33
infidel
aarrrghhhh! végre! <#taps>#taps>