rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
ha valaki vágyik egy G25 kormányra 😊)

Win a Logitech G25 Racing Wheel <25-09-2006 | JZ | Comments (0) >
The NSRCH rFactor Championships would like to invite you to join to our simracing leagues on the Internet!

Our league consists of three categories: Nascar, Formula One an Touring Cars Championships from 10/2006 to 08/2007.

Our server can take an unlimited amount of drivers and teams.

And the best driver will get a Logitech G25 Racing Wheel (Real metal. Real leather. Real racing.Experience racing realism without compromise: simulator-grade force feedback, 900 degrees of wheel rotation, six-speed shifter, and a leather-wrapped wheel for PlayStation®2 and PC.) at the end of the season.

bhmotorsports

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
oksa, ha lesz szólunk 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez az ubertechnik.com meghírdetett 4 órás Zonda futama volt, nekünk admin jogunk nem volt...egy srác figyelte a versenyt mint spectator a vágások miatt, nem tudom észrevette-e ezt (jelezni nem jelzett), de a Wim gyerek a 2. eset után kilépett, azóta nem adott életjelt magáról (lehet véresre verte a fejét a falba az idegtõl) <#alien>

Knife
Uhh, sajnos vannak ilyen emberek. Mázlitok, hogy még az ütközéshez is béna volt és legalább a ti versenyeteket nem tette tönkre. Publicon én is találkoztam már hasonló mentalitású emberekkel sajnos, pechemre õ admin volt és élvezte, hogy bannolhatja azt aki gyorsabb nála, dehát éljen a dinamikus ip 😄

@kovecses - Ne sértõdj meg Misu hozzászólásán, mert egy határon túl érthetõ. Sokan teszik fel ugyanazokat a kérdéseket, ahelyett, hogy odafigyelnének a telepítésre, vagy használnák a fórum keresõt, ezért gyakran "hamaribbak" az emberek.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Gilb3rto
Juan😄 legközelebb szoljatok ha ilyen van.....jönnék énis...ez fun volt vagy vaklami éles mert ha bajnoki akko nem szóltam, illetve érdekelne a bajnokság😊

Macbook Air M1 2020

ibronk
Elképesztõ. Nincs valami admin aki felügyel meg mittomén, vagy eleve ti miért nem rugtátok ki?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

JuanG
hadd lássa mindenki okulásként milyen faszparaszt csákók vannak, hadd égjen mint a tûzifa 😊

kezdõdött azzal hogy már a qualify-okon elkezdett minket mint a Zonda MOD készítõit lecsíterezni, állítván hogy biztos belenyúltunk az autónkba fizika szinten, hogy "ennyire" gyorsak vagyunk...utána szép nagy pályavágásokkal a 2. rajthelyet sikerült megszereznie...

a verseny rajtjánál Ingy a 4. helyrõl nagyon jól elrajtolva a csákó elé a 2. helyre jött fel, innentõl kezdve a csákó bénázgatott az 1-2 körben, majd láthatóan elkezdte Ingy-t bevárni (körhátrány), innen kezdõdik a movie!!

Wim Leen a 4 órás versenyen

kovecses
Kösz, te legalább normálisan szól az emberhez nem mint ez a sok nagyképû marha! Mlgegyszer kösz! Nem tudom hogy mire verik magukat!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Végre megvan a replay.<#worship> Én kikapcsoltam a futam elõtt a felvételt.
Hát tényleg nem volt semmi, de az elsõ pár körön kívül nem sok csatázásom volt, így ki lehetett bírni a 4 óra koncentrációt kevés hibával, bár az éjszakai vezetés kicsit nehezítette az egészet. <#circling>
Örülök, hogy Ingy&Juan páros mögött 2. tudtam lenni.<#smile>

Tomievo
Nézd meg, hátha telepítésnél gikszer volt és nincs a dataacquisition.dll a plugin könyvtárban. Ha nincs ott akkor sztem máshová rakta, keresd meg és tegyél mindent a jó helyre.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
"hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!"

a telepítõben tényleg nincs, oda kéne figyelni és letölteni a netrõl külön, aztán sírni, hogy senki nem foglalkozik a bajoddal

kovecses
Nagyon szépen kérek minden rFactro fórumozót hogy segítsen!

Feltelepítettem az rFactoort + Motec telemetria progi + ctdp2005

A problémám az hogy akárhogy állítom be az egészet nem indul el játék alatt a telemetria progi, így lõtek az edzésemnek...

Ha külön indítom a progit akkor meg nyilván nincsenek benne a köreim!

Segítsetek kérlek, hogyan rakjam össze ezt az egészet, mert hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!

Aki tud segíteni kérem segitsen és irjon erre a mail címre:
[email protected]

Elõre is köszönöm!

kovecses
De nem hallok semmilyen nõi hangot! segitsetek kérlek!

gondoltam, hogy nem vírusírtóval kell összehozni 😊

JuanG
nekem a csúcs eddig nascarban volt tán egyszer több mint 2 óra, "szerencsére" ott van sárga-lap, közben kicsit lehet pihenni, no meg akkor még kényelmes fotelbõl nyomtam 😊))

de egy ilyen GT szintû versenyzést nem bírnék csak max 2 orán át 😊)

ibronk
<#eljen>
Jó ám a hosszútáv. LFS-ben rendes hosszútávú verseny csapat-bajnokság van, 6-24h futamokkal, de pilóta cserének köszönhetõen hál isten nem kell 4 órát menni egyben, de monnyuk volt rá példa, még többre is. <#buck>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

JuanG
hát én se bírtam volna, de Ingy-vel mentem együtt, nála voltam és váltottuk egymást olyan 50 percenként (2 pit) ...

Alexease
Kivancsi lennek, hogy miert ketled?!
Valaszolni nem kell, csak koltoi kerdes volt, erdekes, hogy ismeretlenul "kijelkentesz", ketkedsz...
ez mind ok de _egyhuzamba_ 4órát próbáltál már? akár nascarban? kétlem...
avcom
köszönöm :-)

lac coo
Nem semmi .....<#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Panther
Itt a replay: volt egy 1 fps bugom, valamikor 2 óra tájékán, itt vesztettem egy jó csomó idõt, talán jobb is lehetett volna a helyezésem, de örülök, hogy végigmentem, ráadásul nagyrészt sötétben.

Monza Endurance

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Istencsászár
Najó ez igy bírható😊 F1el énis eltöltök egy Qual vagy Verseny elõtt ennyit, én a teljes megállás nélküli éles versenyre értettem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Pedig sokan nyomjak😉 Pl. a NASCAR ligaban teljesen alap, hogy 8 oratol van edzes, fel 10-tol idomero es happy, 10-tol verseny, ami altalaban 2 ora. De van amikor tobb😉 Ha valaki mar az elejen belep, akkor az heti 2x 4-4,5 ora😉)
Istencsászár
Persze tudom, csak 4 vagy többórán át versenyezni gép elõtt😊, persze magamból indulok ki, én tuti nem bírnám végig idegekkel😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Felveszed eloszor az 1. utana a 2. visszajatszast, aztan video editorban osszevagod😉
Alexease
Miert?! 😊 NR-ben rendszeresen vannak 12 es 24 oras versenyek, elo kozvetitessel, kommentatorral, riportokkal, stb.😉

Az rF ebben is eros lehetne, ha masert nem is, legalabb a napszakok miatt.
ha van 2 hotlapot tartalmazó vcr file-om ugyanarról a pályáról, akkor hogyan tudok olyan összehasonlító videot csinálni, amit szoktatok, hogy osztott képernyõn egymás alatt összehasonlítsam a 2 kört??

avcom
szívbõl gratulálok mindenkinek <#worship><#worship><#worship>

<#taps><#taps><#taps>

video-t és/vagy replay-t szeretnék :-)

Istencsászár
4 óra? te beteg vagy 😄

JuanG

<#alien><#alien2><#idiota><#nevetes1>...4 órás endurance race, elsõ 4 hely magyar!!

hali próbálok pályákat leszedni a CTDP 2005 höz, de csomó f1 pályánál valami textúra hibát észlel, vagy a mas file-t nem tudja megnyitni... Ez mért lehet? (1.150-es a játék.)
Tomievo
Hát ha hallod a nõi hangot, akkor már valószínû, hogy csak be kell kapcsolnod az adatmentést. SHIFT+M alapbl asszem és utána már logolja a dolgokat.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Gilb3rto
Mindenképp ott leszek<#wave>

Macbook Air M1 2020

kovecses
Nagyon szépen kérek minden rFactro fórumozót hogy segítsen!

Feltelepítettem az rFactoort + Motec telemetria progi + ctdp2005

A problémám az hogy akárhogy állítom be az egészet nem indul el játék alatt a telemetria progi, így lõtek az edzésemnek...

Ha külön indítom a progit akkor meg nyilván nincsenek benne a köreim!

Segítsetek kérlek, hogyan rakjam össze ezt az egészet, mert hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!

Aki tud segíteni kérem segitsen és irjon erre a mail címre:
[email protected]

Elõre is köszönöm!

Sajna meccsem van, pedig jo kis mod az 1.2-es nippon.
EasyDriver
Ma délutám funrace-t szervezünk az 1.2-es NIPPON MODDAL!

-szerver : HrFL Nippon
-pass : fn06
-pálya : SpaGTL
-segítségek : medium TC, kuplung
-versenytáv : 20 kör (1 pit kötelezõ)
-teszt : 17:00-tól (1 óra)
-idõmérõ : 18:00-tól (30 perc)
-warmup : 18:30-tól (10 perc)
-verseny : 18:40-tõl

Mindenkit várunk szeretettel!<#wave>

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

nem logitec, valami ratyibb, mert a régi kormányom kimúlt és most csak ilyenre volt pénzem... de nem kicsit, hanem teljesen kiránt jobbra balra... és az elsõ rázókõ után mér egész jó... akkor is ráránt néha, de csak ritkán... ja és ez is csak akkor, ha nem kormányon van a ffb, hanem game pad-ra, közepesre van állítva...
JuanG
<#eljen>...

nekem is eszembe jutott, hogy ez most hogy (még régebben), de gondoltam hogy nem véletlen <#idiota>

avcom
bizony :-)

Nem hinném hogy erre gondol.
Nekem és néha full jobra meg balra kirántotta de aztán elmult, már csak annyi bajom van hogy a gtr1ben folyamtosan ha elengedem a kormányt lassan jobbra húz.

A gtlben a motrovibrácio visszaadása valami kurva jo, alapjáraton is egy kcsiit rezeg ahogy növelem a fordultszámot aprobb de sürübben rezeg, egyszoval fantasztiksu.

Ingy
motor alapjárat
tulkeppen a motor vibraciot tudatott érzékeltetni

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Tomo15
Milyen márkájú a kormány? - ban van a ffb erõ, vagy + - ban?
Van egy nagy gondom: most vettem egy kormányt, és ha a ffb be van nyomva, akkor ha az autóm áll, akkor is rángat a kormány jobbra balra... rF-ben, és F1CH-ban is... Ez kormányhiba, vagy lehet vele kezdeni vmit??? ja és haõre érek, onnantól egész jó... fura...
ZolEE F1
ami alapbol benne van azzal mi a baj?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

w77d
tudtok ajánlani egy jól használható NASCAR modot?

pajti
Jaja, zsír lett! <#papakacsint>
Belülrõl ami zavar az a felsõ tükör kikapcsolva. Még egy érdekesség számomra, fûthetõ elsõ szélvédõ? <#guluszem1>

Ingy
bexart a matchmaker

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

JuanG
sztem zsír lett a V8-as mod!!! ...tök jól érezni a kocsi tömegét, a kasztni faszán billen, érezni (b-type-nak tetszeni fog)...talán a gumi necces egy kicsit...

<#eljen><#taps>

nektek megy a játékon belül a lobby?