rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Win a Logitech G25 Racing Wheel <25-09-2006 | JZ | Comments (0) >25-09-2006 | JZ | Comments (0) >
The NSRCH rFactor Championships would like to invite you to join to our simracing leagues on the Internet!
Our league consists of three categories: Nascar, Formula One an Touring Cars Championships from 10/2006 to 08/2007.
Our server can take an unlimited amount of drivers and teams.
And the best driver will get a Logitech G25 Racing Wheel (Real metal. Real leather. Real racing.Experience racing realism without compromise: simulator-grade force feedback, 900 degrees of wheel rotation, six-speed shifter, and a leather-wrapped wheel for PlayStation®2 and PC.) at the end of the season.
bhmotorsports
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
@kovecses - Ne sértõdj meg Misu hozzászólásán, mert egy határon túl érthetõ. Sokan teszik fel ugyanazokat a kérdéseket, ahelyett, hogy odafigyelnének a telepítésre, vagy használnák a fórum keresõt, ezért gyakran "hamaribbak" az emberek.
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Macbook Air M1 2020
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
kezdõdött azzal hogy már a qualify-okon elkezdett minket mint a Zonda MOD készítõit lecsíterezni, állítván hogy biztos belenyúltunk az autónkba fizika szinten, hogy "ennyire" gyorsak vagyunk...utána szép nagy pályavágásokkal a 2. rajthelyet sikerült megszereznie...
a verseny rajtjánál Ingy a 4. helyrõl nagyon jól elrajtolva a csákó elé a 2. helyre jött fel, innentõl kezdve a csákó bénázgatott az 1-2 körben, majd láthatóan elkezdte Ingy-t bevárni (körhátrány), innen kezdõdik a movie!!
Wim Leen a 4 órás versenyen
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Hát tényleg nem volt semmi, de az elsõ pár körön kívül nem sok csatázásom volt, így ki lehetett bírni a 4 óra koncentrációt kevés hibával, bár az éjszakai vezetés kicsit nehezítette az egészet. <#circling>#circling>
Örülök, hogy Ingy&Juan páros mögött 2. tudtam lenni.<#smile>#smile>
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
a telepítõben tényleg nincs, oda kéne figyelni és letölteni a netrõl külön, aztán sírni, hogy senki nem foglalkozik a bajoddal
Feltelepítettem az rFactoort + Motec telemetria progi + ctdp2005
A problémám az hogy akárhogy állítom be az egészet nem indul el játék alatt a telemetria progi, így lõtek az edzésemnek...
Ha külön indítom a progit akkor meg nyilván nincsenek benne a köreim!
Segítsetek kérlek, hogyan rakjam össze ezt az egészet, mert hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!
Aki tud segíteni kérem segitsen és irjon erre a mail címre:
[email protected]
Elõre is köszönöm!
de egy ilyen GT szintû versenyzést nem bírnék csak max 2 orán át 😊)
Jó ám a hosszútáv. LFS-ben rendes hosszútávú verseny csapat-bajnokság van, 6-24h futamokkal, de pilóta cserének köszönhetõen hál isten nem kell 4 órát menni egyben, de monnyuk volt rá példa, még többre is. <#buck>#buck>
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Valaszolni nem kell, csak koltoi kerdes volt, erdekes, hogy ismeretlenul "kijelkentesz", ketkedsz...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Monza Endurance
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az rF ebben is eros lehetne, ha masert nem is, legalabb a napszakok miatt.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
video-t és/vagy replay-t szeretnék :-)
<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>...4 órás endurance race, elsõ 4 hely magyar!!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Feltelepítettem az rFactoort + Motec telemetria progi + ctdp2005
A problémám az hogy akárhogy állítom be az egészet nem indul el játék alatt a telemetria progi, így lõtek az edzésemnek...
Ha külön indítom a progit akkor meg nyilván nincsenek benne a köreim!
Segítsetek kérlek, hogyan rakjam össze ezt az egészet, mert hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!
Aki tud segíteni kérem segitsen és irjon erre a mail címre:
[email protected]
Elõre is köszönöm!
-szerver : HrFL Nippon
-pass : fn06
-pálya : SpaGTL
-segítségek : medium TC, kuplung
-versenytáv : 20 kör (1 pit kötelezõ)
-teszt : 17:00-tól (1 óra)
-idõmérõ : 18:00-tól (30 perc)
-warmup : 18:30-tól (10 perc)
-verseny : 18:40-tõl
Mindenkit várunk szeretettel!<#wave>#wave>
Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu
nekem is eszembe jutott, hogy ez most hogy (még régebben), de gondoltam hogy nem véletlen <#idiota>#idiota>
Nekem és néha full jobra meg balra kirántotta de aztán elmult, már csak annyi bajom van hogy a gtr1ben folyamtosan ha elengedem a kormányt lassan jobbra húz.
A gtlben a motrovibrácio visszaadása valami kurva jo, alapjáraton is egy kcsiit rezeg ahogy növelem a fordultszámot aprobb de sürübben rezeg, egyszoval fantasztiksu.
tulkeppen a motor vibraciot tudatott érzékeltetni
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
Belülrõl ami zavar az a felsõ tükör kikapcsolva. Még egy érdekesség számomra, fûthetõ elsõ szélvédõ? <#guluszem1>#guluszem1>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>