rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ezúton szeretnék gratulálni Kiss Norbinak, a Clio Kupa bajnokának !!!<#worship><#worship><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Knife
Hali srácok! Tudna valaki segíteni a Champ r-esults kezelésében. Az angol útmutatóban nincs benne minden. HrFl-es srácok oldalán láttam használatban, de nálam nem konvertálja ilyen szép formába a html-t és az oldalhoz illesztéssel is gondom van, mert a grafikonokat nem jeleníti meg. EasyDriver, tudsz esetleg segíteni az összerakásban? (tudok adni msn címet ha úgy könnyebb).
Elõre is köszi!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

JuanG
kösz srácok 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

EasyDriver

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

Dunpeal
Hali itt megtalálod #20923<#smile>

JuanG
alapból csak az egyik Minardi-t tudod vezetni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
szal Zhuhai kész van? honnan lehet lerántani??

Magnum PI
Hi!

Felraktam az F1 modot, de egyik kocsival sem tudok menni. Elviekben van 30,000,000 creditem. Vagy a tapasztalati pont nem ugyanaz?. Van valami lehetõség arra hogy egyböl mehessek F1-s gépekkel?

EasyDriver
Ezeket átkonvertálta GTL-bõl, amik nem maradnak el minõségben a GTR2-es pályáktól. Szóval lehet hogy ilyen megfontolásból már nem is fogja..<#nemtudom>

Ingy
Thx! 😊
Amióta bannolva lett érdekes módon 5 pontot csökkent a Zonda értékelése az rfcentralon 😄😄😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Alexease
Nem. Delphi82 jelentetett meg GTR2 palyakat, de nem mindet. Most vagy meg nincs kesz es ket reszletben csinalja, vagy csak ezek voltak a kedvencei😉

Ami meg nincs meg:
- Anderstorp
- Donington
- Hockeinheim
- Imola
- Magny-Cours
- Monza
- Spa
JuanG
átkonvertálták már az összes GTR2-es pályát az rF alá?

JuanG
átkonvertálták már az összes GTR2-es pályát az rF alá?

JuanG
thx 😊)

JuanG
remélem 😊

lac coo
Azt vágom, de talán kerül némi fizika is grafika mögé 😉

arty
huh... az elsõ 1-2 kommentje után még sajnáltam a srácot, h talán tényleg felidegeltétek a sok magyar dumával... de amit utána lenyomott 😮

szánalmas egy ember(a video azt hiszem no komment), az admin példásan járt el, a gyõzelemhez grat 😊

Forza.

JuanG
azok renderek 😊

SitatiS

Let the good times roll.

Magnum PI
Sziasztok!

Most tettem fel a játékot, de az igazság az hogy F1-t szereték játszani. Betudnátok linkelni a legjobb F1 modot? Köszi!

lac coo
off..
Nézd meg ugyanott a forza motorsport videokat 😉
on.:

JuanG
próbaképp most gyorsba átkonvertáltam a GTR2-bõl a Zhuhai pályát az rFactor alá, akinek van kedve tesztelje...BÉTA!!!

ZhuhaiGTR2_beta_for_rfactor.zip

Remélem így már mûködik!

További kellemes fórumozást!
kovecses
Nagyon szépen köszönöm!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

A CTDP mód csinál egy Program könyvtárat és az alá pakolja azt, aminek elvileg az rFactor könyvtárban lenne a helye.
Úgyhogy az *.ini fájlt az rF fõkönyvtárába, a hangokat értelemszerûen a hangok alá, a *.dll-t pedig az rF/Plugin alá kell bemásolni és így már mûködik és shift+m -re már beszél is a csajszi.
kovecses
Továbbra is kérek minden rFactor fórumozót hogy segítsen!

Feltelepítettem az rFactort + Motec telemetria progi + ctdp2005

A problémám az hogy akárhogy állítom be az egészet nem indul el játék alatt a telemetria progi, így lõtek az edzésemnek...

Ha külön indítom a progit akkor meg nyilván nincsenek benne a köreim!

Segítsetek kérlek, hogyan rakjam össze ezt az egészet, mert hiába állítottam be a billentyû kombinációt a ctdp setupban nincs motec!

Aki tud segíteni kérem segitsen és irjon erre a mail címre:
[email protected]

Elõre is köszönöm!

JuanG
off

láttáto kaz F1 2006 gameplay videot? (hardwired)...érdekes módon úgy néz ki ez is csak a graf-ról szól (no meg a körítésrõl)...

on

Skacok.Feltélten gyertek PORSCHEZNI.Nagyon komoly.lehet nem 1 1 gtr2 vagy valami de higyétek el nagy csaták vannak és érdemes lenne jönni.akinek van kedve azt várjuk szeretettel.
EasyDriver
A te helyed megvan még<#buck>

én is, csak én a magyar kormánnyal😊

lac coo
Ehhh... Továbbra is a kormányommal kûzdök, elég szar, még egy ötletem van amit kipróbálok hogy megszûnjön a holtjáték .

Sorry 😞((

nagyon köszi! 😊

EasyDriver
Megüresedett kb 5 hely a HrFL PCC bajnokságban. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik komolyan gondolnák a versenyzést és a hátralévõ 6 futam nagy részén jelen tudnának lenni. A futamok vasárnap délután vannak. A liga ingyenes, jelentkezni a HrFL fórumán tudtok.

JuanG
fraps-al fel kell venned avi-ba a replayeket, aztán a Vegas-al a 2 avi-t egymás mellé tudod tenni...

és van valami trükk , amit tudnom kell, hogy ilyen összehasonlító videót csináljak? vagy elég a 2 vcr file és utána menni fog.

EasyDriver
Sony Vegas 6.0 (azt hiszem van újabb verzió is, de nincs jelentõsége)

tudsz mondani egy ilyen progit?

aesirbaba
Megvédeni azt kell, aki bûnös. Téged nem kell.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Ingy
durvul a helyzet übertechniken
ubertechnik forum
védjetek meg 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
gondolom düh hogy vagas nelkul nem versenyképes és mivel folyamatosan zaklattam hogy ne vágjon én vagyok a hibás, meg vsz hogy nem tud veszíteni

én tudom hogy nem vagyok a leggyorsabb, Norbi féle ufók ellen semmi esélyem, meg az ISR klánban is van egy két klingon aki nagyon elpicsáz ettõl függetlenül probálok harcolni (pláne a hólyaggal egy két eldurratott fröccs után)<#idiota>

lac coo
Azért elég gáz, hogy valaki bevállal egy ilyen maratont és ilyen mentalitással versenyez !

Számomra hihetetlen és fel nem foghatom mi járhat az ilyen emberek agyában !?

Ingy
garage/suspension/ride height

w77d
letöltöttem egy forma 1 modot, csak az a baj vele hogy leér az autók alja a legtöbb pályán. Valahogy meglehet emelni az autókat?

Ingy
Ne is mond anyáztam mint a picsa elsõ mozdulat után tudtuk hogy mit akar.

Sziasztok.Eszement kemény volt tegnap a nippon.Kár,hogy kihagytátok.tényleg.remélem legközelebb többen jönnenk.
kovecses
Nem semmi a video! Akárki is volt az nagyon elkapta az ékszíj!

EasyDriver
Utólag röhögsz rajta, de nem sok kellett hogy telibeverjen a tuskója..<#csodalk> Dehát sajnos nem lehet kiszûrni a degenerált tirpákokat... Fõleg ilyen helyeken élik ki magukat, ahol mindezt arc nélkül tehetik. Grat az eredményetekhez!<#buck>

kovecses
Használtam a fórum keresõt, de nem segített! Mindent feltelepítttem ahogy kell és mindent beállítottam ahogy kell! Még sincs semmi nõi hang és nem jön létre a log amit betölthetnék a motec progiba! Továbbra is várom ötleteiteket!

Ingy
Hát durva fless volt hogy repkedett körülöttünk ez a gyökér 😄😄😄
Optimonak(Admin) most küldtem el levélben a linket remélem megnézi 😄