rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CTDP 1.2 BENNE VANNAK AZ 1.1 ÚJÍTÁSOK IS?

Hali Guru-k !

Hogyan lehet RFactort neten nyomni ?
Engem beenged , ha csinálok egy dedikált szervert , de havert kivágja exe-mismatch üzenettel...

Pedig 1az1ben ugyanaz van neki mint nekem .... A-Zig....

b-type
Vezethetõségen talán nehezebb lett...de mivel én nem formulázom így sok alapom nincs, átgyúrta a setup részt is, a harmadik oldalra rakta a guminyomást pl.
és azóta vmi nõi hang karatyol a garázsból kijõve..
<#idiota>

Azt hiszem nem volt a szerverkiadás sem, azaz választható egy CTDPse is.
Én azt érzem hogy érdemes felrakni...le kell szedni az elõzõt, és ezt felrakni, szvsz szép munka, annak ellenére hogy nagyon ritkán fogok beleülni.
Szvsz érdemes ezt is külön rakosgatni be a játékba mert átgyúrja a menü-t is és persze kis mozi az elején..stb.
Én ennyit tudok mondani, mert nem szaggattam szét az elözõ részt sem. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
Mik az újítások? A feature listát elolvastam, de valós élmények érdekelnek :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
ok, hol lehet megváltozatni a fejléc színét?? 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
hátszalja..mint Freddy Krueger apó a Nõk Lapja/babszobában...

ui: (csak onnan tom hogy van mivel a hugom odaírogat,....esküszöööm!!!<#zavart1><#idiota>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
ja nekem se...most hogy néz ki az avatarom így az oldalhoz képest???<#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
húúúúú...a HRC modban lesz egy 24km-es hegyi pálya, nyámmmiiiiii 😄DD

kép

b-type
hát ez egyéni elbírálás..
Magam nem foglalkozom formula kocsikkal eleget ahoz hogy ezt megválaszoljam, Spet sokat dolgozik a modján, az utolsó asszem az 1.5-ös volt.

Nekem se teszik az uj design, a régi job volt 😞

A CTDP-nek vagy a spetf1 modnak job a fizikája??

b-type
brrr..nem tetszik az kinézet.<#wilting>

Kint van a CTDP 1.2

lac coo
Mindenkit megkérek , változtassa meg a fejléce színét, mert hányingert kapok a a sok babakéktõl !<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kaszi46
ja, tiszta tinihorror!😛

*Posse*T.W.D*

JuanG
húúú....micsoda új design 😊))

bowden
Köszi szépen RT, bejött a csel😊

Knife
Hali, bár eddig sem válaszolt senki a kérdéseimre, azért újra megpróbálkoznék eggyel.
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a szervert elérhetõvé tenni weboldalon keresztül? Tehát egy szerverfigyelõ alkalmazásról lenne tulajdonképppen szó. Tudna valaki segíteni, kérem!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

arty

esetleg ezeket a változókat írd át... hátha ...

alternativ megoldás: command promptba:
set tmp=d:\tmp
set temp=d:\tmp

Forza.

bowden
üdv!
olyankor mit lehet tenni ha letöltöttem a játékot(rFactorSetup1150.exe), azonban nem tudom telepíteni mert amikor elindítom elkezdi a c:\Dokumentumok\......\Temp\ mappába kicsomagolni a telepítõ fájlokat nekem azonban a c: meghajtó csak a win számára van és csak 300 mega körüli hely van így 20% körül megteleik a lemez és vége😞 nincs valami parancs amivel a d:-re tudnám esetleg kicsomagolni a cuccost?

Nem, ez a gyari CTDP, de az ISI fele BMW is ilyen:
RadiatorRange=(0.0, 1.0, 7)

Nascar:
RadiatorRange=(100.0, -5.0, 21), ami logikus, mert ott a hutot letakarjak szallaggal.
JuanG
biztos nincs felcserélve valami?? elvégre 0-át nem lehet beállítani a hûtésre vagyis akkor 1, 1, 6 -nak kéne lenni elvileg...

Ugy ertem hiaba allitom a minimum erteket, mindig 1-tol allithato, erdekes modon a maximumot siman lekezeli.
Hali,

Megint kellene nekem egy kis segitseg. A hdv fileban van par sor ami a motor hutesere vonatkozik, azt akarom megcsinalni, hogy a radiator 3 es 6 kozott legyen allithato, nem pedig 1 es 6 kozott, ergo ne lehessen minimalis radiatorral menni. Ugyanis kikapcsolt mechanikai hibanal is felforrhat a hutoviz es szep fustcsikot huznak a kocsik, viszont aki johiszemuen felrakja magasabbra a radiatort annak megno a legellenallasa, ergo lassabb lesz. A fust raadasul online eleg zavaro is.

RadiatorRange=(0.0, 1.0, 6)
RadiatorSetting=4

Az elso ertek a minimum, a masodik a lepeskoz, a harmadik meg a lepesek szama, viszont akarmit is csinalok nem tudom elerni, hogy 3 legyen a minimum a jatekon belul, setupolaskor es a setup elmentesekor is mindig lehet 1-et allitani.

Van valami otletetek? Mas modokban is ez a helyzet?
b-type
<#eljen>

Ninja
ASClub 4H Race Mod-al Futamot szervez!

ASC 4 órás futamot szervez!
rFactorban külön modként használható, melyet az induloknak eljuttatunk, illetve ASClubTagok már letölthetik!
Választható autók: BMW - Porsche - Alfa Romeo
Új fizika, engine, gears, tires, hang......

Csak a megrendezésre kerülõ futamra lett összállítva a MOD, mely kizárolag csak az ASClub szerverein futhatnak!

A futamon 22 db Autó indulása lesz egyszerre engedélyezve!
Amennyiben több jelentkezés érkezik, ugy 1 órás Idõmérõ Edzések lesznek rendezve több alkalommal s a legjobb idõket elért 22 autó kerül a futamba.

Jelentkezni lehet "Egyénileg" s természetesen "Csapatban" is.

A futamba bejutott versenyzõk Egyéni autófestéseket is készíthetnek, melyek felkerülnek a szerverre is.
A futam SZOMBAT-i napon kerül megrendezésre! (Pontos idejét az Idõmérõ Edzések lebonyolítása után közöljük)

Jelentkezési feltételek:

- Eredeti rFactor játék (aktuális Patch)
- Kormány használata
- Magyar Állampolgárság

Szerver Beállításai:

- Mechanika: Off
- Benzin: Normal
- Gumi: Normal
- Sérülés 50%
- Segítség: Csak kuplung

Jelentkezés - további infok: asclub.hu oldalon.

Mindenkinek további jó versenyzést kivánunk!

Ombika
WArez nincs ha joltom,enyem is toroltek anno!! 😛

cselt
Bocsi hogy offolok, de akinek van eladó momo kormánya az dobjon meg egy priváttal. Elõre is köszi és bocs az offért.
ok

Gilb3rto
Ha eddig nem szedted le már ne tedd hamarosan jön az 1.2!Javításokkkal!

Macbook Air M1 2020

CTDP 1.1 modot honnan tudom leszedni, hogy egybõl jön???

Én tudom, hogy hogy kell elindítani. Vegyél fel MSN-re és segítek. [email protected]

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Tomievo
Persze, ha megnéznéd a crackehez adott nfo fájlt, akkor kdiderülne mit rontottál el és mit csináltál rosszul. 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

azér van mert nem eredeti....

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tomo15
Szerintem nézz másik után... Különben pedig egyértelmüen azért nem indul el, mert nem eredeti.
lehet hogy azért van mert nem eredeti?ja ezt nem tudtam ha valaki mégis tudja a megoldást plz jelezze!tudom hohy a konfigom nem volt olcsó de én csak arra költök ami szükséges anyira nem kell ez a játék van ezer másik amelyiket sikerült elinditanom de azért kösz!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Istencsászár
Szólsz a szüleidnek, hogy fizessék ki a játéjk árát ( pénz nem kifogás mivel a konfigod nem 1-2 forint volt ) és a probléma megoldódik.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Úgy hogy van az a Hardware acelator izé ott mindent beállitok min.re(Dx7,Anti..none...800*600 16 bit..)és kiirja starting the R Factor video test és viszadob a belálitáshoz nem indul a game)(w@nadoo-ról szedtem le).

Istencsászár
Hogy-hogy nem megy?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomo15
Ezt, hogy érted? Nem indul el?
Hi,Miért nem megy nálam a játék még min. grafon se?

Gilb3rto
Valaki aki jártac convertelésebn nem akarna csinálni valami aktuális vonalvezetésû Hungaroringet????????Jó lenne😄

Macbook Air M1 2020

Alexease
Nekem is van, de azert a "gyari" ISI palya azert mas (nem jobb vagy szebb, csak "mas")😊
kovecses
Nekem van vagy 3 db Japán pályám! Ez egyik valami gp4-es a másik meg valami beta2 stb-stb...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

lac coo
Gondolom 😊)))))))))))))))

Alexease
Holnap lesz mar Japan F1 palya is az rFactorhoz?! 😊)
Alexease
Folyamatosan hackeltek a weboldalat - nem tudom miert - vagyis semmi hir a palyarol...😞
Gilb3rto
JAhhhhh!És kelljen életre már az rfactor társadalom😄 Nagyon el GTR-esedett itt mindenki<#idiota><#idiota>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Na üdv emberek hogy kicsi fényt vigyek rfactor topicocskánkba:
Szerver HRFL
MOD:CTDP V 1.1
pass:007
Pálya:Japan GP4 V 1.1
Aki teheti jöjjön!

Macbook Air M1 2020

lac coo
AF1 long pályáról tudtok valamit ? Nem fogják befejezni ?

b-type
<#eljen><#zavart1>
tényleg.

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured