rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki oda tudná nekem adni a Monzai pályát.
Kicsit könnyû de ez nem baj ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most a legutóbbi helyrõl is 7 k-val jön....
kár hogy ilyen sokáig tartott.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Letoltottem a jatekot, latom van hozza ezer fele kiegeszito, de nem igazan latom at h melyik az amit erdemes felrakni?(melyik a legrealisztikusabb F1-hez stb stb).
A masik h a megvasarlason kivul lehet valahogy a Trial verziobol teljes ertekut csinalni??? valami crack van?
Ha szepen megkerlek Alex, fel tudnad tenni azt is amikor meg csak probalkozott schumi hogy megelozze Kimit ugyan ebben a kanyarban?!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
nem kérte senki, hogy bárki is belemagyarázza a saját preferenciája által diktált igazságát
mert érdekes módon a grandprix.com és az autosport.com meg hasonló csicska szaklapok nem nagyon említik...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ma legenda született !<#worship>#worship>
Hajrá sumi!
De ahoz, hogy errol a versenyrol vagy errol az evrol kire emlekezunk, ahoz "csak" versenyeznie kellett, mert valahogy hatterbe szorult Massa gyozelme vagy Alonso VB cime, mert Sumi volt a kiraly!😊 Ez nagyon kiraly volt, megerte felvenni az egeszet DVD-re! Ket verseny van meg ebbol az evbol, a Hungaroring es ez.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hát ez vérbõ autóverseny volt...legendaszaga volt a tévé elõtt..és itt MS-re gondolok.
irgalmatlan volt ez a pali. <#eljen>#eljen>
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
.: mobilize.hu :.
Legújabb forma1 módot pályákkal kocsikkal honnan tudom megszerezni? köszi!
ikszdé XD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
azért vannak hiányosságok, pl. a Volvo hasmagassága külsõ nézetbõl elég gagyin néz ki, meg sajna nem nagyon cserélgettek textúrákat, ami pl. cockpitben nem ártott volna...nameg a régi f1ch-es polygonszám eléggé kiüt itt az rF-ben...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...
Én sem értek hozzá, de gondolom a sok csalás miatt ha megváltoztatok valamit vele eggyütt több dolgon is változtatni kellene ..
Nekemn pl. a Supercopa 2006 (Seat Leon) is tetszik, ugyanaz tesztelte a fizikat (Balzan) aki az ETCC-t...
De szar lett, sínautó .Amúgy meg elvbõl elutasítom ezt a sufnituningot, ha nem jön be , akkor sem írok át semmit 😊))))
Igazabol csak a 3 "pacejka-style" gorbe (az a sok szam;D) kellene, es a hozzatartozo parameterek (melegedesek, kopasok, csuszasi pontok), az atmerot, szellesseget at kell irni😉
De mar ugy is valtozas erheto el, ha csak a szamokat viszed at, es az adatoknal a megfelelore hivatkozol. A GTR2-ben kihasznaljak mind a harom "gorbe" lehetoseget (oldaltartas, lassulas, gyorsulas), mig az rF-ben sokszor csak kettot, sot meg nehany modnal - meg gyarinal is! - csak egyet!
néztétek a Surfers Paradise-i Cart futamot? volt benne pár onboard felvétel....óriási volt vázz 😊)
Mkondjuk próbából egyszer átraktam PCC-re valami GTR2 gumit, elég sínautó lett belõle....
Szerintem biztos, hogy a megfelelo gumimarkakhoz igazitottak a parametereket. Ha mar a SimBin hivatalos, liszenszelt, hasznalhatja a neveket, remelhetoleg azert odafigyeltek 1-2 dologra😉
A többit hagyni kell eredetiben ....<#idiota>#idiota>
Mondjuk az hogy mi a neve nem hiszem, hogy számítana, vagy gondolod tanulmányozták az eredeti gumikat és megpróbáltak ahoz közelálló paramétereket írni, az adott gumi elõnyeivel és hátrányaival ?
Megvárom a Race-t, a GTR2 gumi amúgy is sokkal jobban bejön nekem, a kis Lotus leírhatatlanul tetszik ...
Asszem felrakom a Megane-t, kipróbálom hogy lehet csapatni 3 pedállal ....
Szinte uaz az érzés amennyire emlékszem, kissé lassú de stabil és nagyon jól lehet vele harcolni és támadni a kanyarokat az összkerék miatt.
De a Hotlap-ban valszeg megint az Alfa lesz elõl mindenhol...bár még azt nem próbáltam, de az Audi egy az egyben azt az érzést közvetíti mint az F1C-s Etcc evo-ban.
de itt jobb.
Kapják be , nem igaz nem lehet valami normális helyre felrakni .
@#21375: akkor írta alá a szerzõdést, amikor az elmúlt 10 évben a legszarabbak voltak, szal...