rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ETCC 03 most szedem a fejlesztõk tettek páylákat bele?
Valaki oda tudná nekem adni a Monzai pályát.

lac coo
Siekrült leszednem , tényleg jó, jók a hangok, szépek az autók csak a fülke lehetne jobb valamivel ...
Kicsit könnyû de ez nem baj ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tomo15
Tényleg nagyon jóra sikerült a mod. Frankón lehet érezni a kocsikat.
lac coo
Én még mindig nem tudom letölteni 😞((

Most a legutóbbi helyrõl is 7 k-val jön....

b-type
sztem is frankó <#eljen>.
kár hogy ilyen sokáig tartott.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hi All,

Letoltottem a jatekot, latom van hozza ezer fele kiegeszito, de nem igazan latom at h melyik az amit erdemes felrakni?(melyik a legrealisztikusabb F1-hez stb stb).
A masik h a megvasarlason kivul lehet valahogy a Trial verziobol teljes ertekut csinalni??? valami crack van?
Off
Ha szepen megkerlek Alex, fel tudnad tenni azt is amikor meg csak probalkozott schumi hogy megelozze Kimit ugyan ebben a kanyarban?!
Remelem en is!😊
Tomievo
Gyors kipróbálás után, nekem egész jónak tûnik az ETCC.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

avcom
egyébként ez nem az F1 topicok egyike, azért kértem a felvételt, hogy jobban megnézhessem, hogy mi történt

nem kérte senki, hogy bárki is belemagyarázza a saját preferenciája által diktált igazságát

M.S nem szerettem de elismerem a tehetségét nekem mindig is KIMI volt és lesz a kedvencem remélem méltó utódja lesz Michaelnek és nyer vb címeket

lac coo
Összeesküvés-elmélet...? <#idiota>

avcom
miért, láttad a közleményt, amit Palikék beolvastak?
mert érdekes módon a grandprix.com és az autosport.com meg hasonló csicska szaklapok nem nagyon említik...

Istencsászár
Ha volt olyan, Ferrari cáfolja, Ross úr meg vádaskodik?? kis ellentét, no mind1.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
lehet, hogy késõ van már, de Alex nincs valami közelid az ominózus Schumacher-Fisichella incidensrõl?

Koszi, ez nagyon jol jott! Le a kalappal, mind a ket versenyzo elott!
lac coo
Köszi , sajnos én nem láttam a futamot 😞(((

Ma legenda született !<#worship>

alexease kösz a videot elrakom emlékbe mint utolso schumacheres videot és egyben a legemlékezetesebbet is amit ebben a szezonban müvelt.
Hajrá sumi!
avcom
köszi 😊
én az ITV-s ripet várom, kicsit magasabb szinten nyomják, mint Lacikáék 😊

Alexease
Schumi_vs_Kimi.wmv, 5Mbyte

Ha esetleg kellene valakinek😉
Alexease
A VB cimhez igen😉
De ahoz, hogy errol a versenyrol vagy errol az evrol kire emlekezunk, ahoz "csak" versenyeznie kellett, mert valahogy hatterbe szorult Massa gyozelme vagy Alonso VB cime, mert Sumi volt a kiraly!😊 Ez nagyon kiraly volt, megerte felvenni az egeszet DVD-re! Ket verseny van meg ebbol az evbol, a Hungaroring es ez.
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
b-type
OFF:
Hát ez vérbõ autóverseny volt...legendaszaga volt a tévé elõtt..és itt MS-re gondolok.
irgalmatlan volt ez a pali. <#eljen>
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
schumi nagyot alakított <#worship>becsülendõ nagyon, hogy 7 vb cím után is képes ilyen tüzzel és lelkesedéssel versenyezni<#eljen>

.: mobilize.hu :.

avcom
na, Alex még mindig ki kell esnie mindenkinek? :-)

a bannerba nézz körül vagy alul a keresõt használd
HAli!

Legújabb forma1 módot pályákkal kocsikkal honnan tudom megszerezni? köszi!

ikszdé XD

Alexease
Replay-ben ne nezz semmit, mert az eleve gazos😉 Ott annyira buta az egesz, mintha csak valami dobozok csuszkalnanak neha rajfilmes kornyezetben😉)
JuanG
azt még nem vettem észre...épp csak kipróbáltam a verdákat, nem is setupoltam..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Köszi !

aesirbaba
-6.0-ás kerékdõlés szinte semennyire nem látszik a replayben. Azért ez baj.

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

JuanG
ja, fasza lett az etcc2003, régi emlékek elõjöttek, talán kicsit könnyebb vezetni õket ami nem feltétlenül baj...

azért vannak hiányosságok, pl. a Volvo hasmagassága külsõ nézetbõl elég gagyin néz ki, meg sajna nem nagyon cserélgettek textúrákat, ami pl. cockpitben nem ártott volna...nameg a régi f1ch-es polygonszám eléggé kiüt itt az rF-ben...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aesirbaba

lac coo
Ki az a Balzan ?

Én sem értek hozzá, de gondolom a sok csalás miatt ha megváltoztatok valamit vele eggyütt több dolgon is változtatni kellene ..

Alexease
En sem szoktam, mert nem is ertek hozza, raadasul mivel az egesz fizikai beallitas egy nagy "trukk", minden mindentol fugg, igy nem is erdemes. Ha olyan csinalta aki ert hozza es van mar tapasztalata, akkor valszeg az mar eleg jo (persze, mindig lehet jobb, de hat az nem olyan egyszeru, es foleg szubjektiv😄).
Nekemn pl. a Supercopa 2006 (Seat Leon) is tetszik, ugyanaz tesztelte a fizikat (Balzan) aki az ETCC-t...
lac coo
PCC-re pont így raktam át... Mindent átmásoltam és a méreteket átírtam eredetire....
De szar lett, sínautó .Amúgy meg elvbõl elutasítom ezt a sufnituningot, ha nem jön be , akkor sem írok át semmit 😊))))

Alexease
Igen, azokat at kellene irogatni😉
Igazabol csak a 3 "pacejka-style" gorbe (az a sok szam;D) kellene, es a hozzatartozo parameterek (melegedesek, kopasok, csuszasi pontok), az atmerot, szellesseget at kell irni😉

De mar ugy is valtozas erheto el, ha csak a szamokat viszed at, es az adatoknal a megfelelore hivatkozol. A GTR2-ben kihasznaljak mind a harom "gorbe" lehetoseget (oldaltartas, lassulas, gyorsulas), mig az rF-ben sokszor csak kettot, sot meg nehany modnal - meg gyarinal is! - csak egyet!
b-type
off:
néztétek a Surfers Paradise-i Cart futamot? volt benne pár onboard felvétel....óriási volt vázz 😊)

lac coo
És ha nem stimmel a méret ? Levegõben megyek 😊)))
Mkondjuk próbából egyszer átraktam PCC-re valami GTR2 gumit, elég sínautó lett belõle....

Alexease
NEM, kell az egesz!

Szerintem biztos, hogy a megfelelo gumimarkakhoz igazitottak a parametereket. Ha mar a SimBin hivatalos, liszenszelt, hasznalhatja a neveket, remelhetoleg azert odafigyeltek 1-2 dologra😉
lac coo
Mondjuk letölteni még most sem sikerült 😊))))

lac coo
Ugye csak a három szakaszra osztott kurva sok számot kell átrakni ? 😊)))
A többit hagyni kell eredetiben ....<#idiota>
Mondjuk az hogy mi a neve nem hiszem, hogy számítana, vagy gondolod tanulmányozták az eredeti gumikat és megpróbáltak ahoz közelálló paramétereket írni, az adott gumi elõnyeivel és hátrányaival ?

Alexease
A GTR2-ben van Yokohama gumi is (amit most a WTCC-ben hasznalnak), tedd at az rF-be😉 Valszeg az lesz - kissebb valtoztatasokkal - a Race-ben is😉
Alexease
Az Alfa valoban olyan mint regen😊 2x10 kor alatt probaltam Alfa vs. BMW, es az Alfa hotlap-ban, az elso 3-4 korben jobb volt, utana kiegyenlitodott, es a vegen visszacsuszott. Bar nem kimeltem egyiket sem😉
lac coo
Van már mirror az rFCentralon is, de rohadt lassan jön ...

Megvárom a Race-t, a GTR2 gumi amúgy is sokkal jobban bejön nekem, a kis Lotus leírhatatlanul tetszik ...
Asszem felrakom a Megane-t, kipróbálom hogy lehet csapatni 3 pedállal ....

b-type
nekem frankó, most próbálgattam a régi 'audimat'.
Szinte uaz az érzés amennyire emlékszem, kissé lassú de stabil és nagyon jól lehet vele harcolni és támadni a kanyarokat az összkerék miatt.
De a Hotlap-ban valszeg megint az Alfa lesz elõl mindenhol...bár még azt nem próbáltam, de az Audi egy az egyben azt az érzést közvetíti mint az F1C-s Etcc evo-ban.
de itt jobb.

lac coo
Na megint elakadt a letöltés 😊))) 82 %-nál 403-as hibával leállt a flashget ....

Kapják be , nem igaz nem lehet valami normális helyre felrakni .

avcom
enyhe iróniát érzek <#idiota><#vigyor>

@#21375: akkor írta alá a szerzõdést, amikor az elmúlt 10 évben a legszarabbak voltak, szal...

lac coo
Az a mod megvár, de Schumi most történelmet ír ! 😊))) Akárhogy is lesz holnap ....

aesirbaba
Komolyan, Titeket nem lehet meglepni semmivel😊 Kijön végre ez a fantasztikus MOD, erre megy az F1-ezés😊