rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Ne jelentsd ki kategórikusan hogy hülyeség, ha mondjuk nem nézel utána...stb..
A sisakot többször is bemutatták, és bizony volt egy olyan pontja (ahol történetesen áthatolt a kormányrúd) amit teljesen átterveztek azóta.

lac coo
Ez tuti hülyeség, a felvételeken abszolut sértetlen a sisak ...De sokáig én is így hallottam mindenhol.Linekelve meg csak úgy lett 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

CodeRed
Nem a kereke verte fejbe, hanem a kormányrúd a túl kicsi keresztmetszete miatt eltört az illesztési ponttnál és a rúd átment Senna sisakján...amúgy én sem értem mi okból lett linkelve...

EasyDriver
Sajnos "Egy Senna" halála kellett ahhoz, hogy átvizsgáljanak minden pályát, és végre olyan körülményeket teremtsenek, ahol már nem a veszély jelenti a versenyzés elsõdleges varázsát. Manapság szerintem a pilótáknál mindenki nagyobb veszélyben van aki a pálya közelében van. "Motorsport Is Dangerous"

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo

avcom
#21565: Ezért nem értem miért visszatérõ dolog ez a torrent oldalakon meg a Youtube-on és a fórumokon

#21567: Amikor az autó a fején csúszik az ilyen léptékekkel mérve "semmi". Azért van ott a bukócsõ, hogy a versenyzõ feje ne érje a földet. Szar nézni, meg ott lenni, de nem sokkal rosszabb, mint a hullámvasút, amikor a feje tetején van. Rosberg bukása azért közel sem volt olyan veszélyes (maga a bukás sem), mivel sokkal lassabb a kanyar, valamint gumifal volt ott és nem beton (ha jól emlékszem).

A köridõk tekintetében biztos vagyok benne, hogy nem nagyon érezni meg 5-10 mp különbséget fizikailag, az idõk javulása nem hiszem, hogy emberi okból van, egyszerûen fejlõdik az aerodinamika.

#21569: Hogyne persze, Hakkinen is simán elhagyta a kerekét, Albersnek meg a felfüggesztéssel együtt szakadt le.

Istencsászár
Igen van ilyen, oda van rögzítve ( egy "lánc" fogja amikor a felfügg széttörik ), de ez mint láttuk jópárszor nem mindig véd, mivel akkora erõhatások érik az autót ilyen ütközésekrõl hogy simán leszakad tõbõl...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Ezt sosem lehet tudni... vannak akik hatalmas baleseteket megúsznak, mint pl Katherine Legge múltkoriban a Champ Car futamán, de vannak akik nem ilyen szerencsések mint pl Michael Park... ez is olyan dolog, hogy milett volna ha... az élet nagy szerencsejáték. Szerencsére a mai biztonsági elõírások nagyon szigurúak, a pilótákat minden eszközzel védik és halálos baleset is csak ritkán van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

autoszimulator
ez mondjuk igaz, de ha jol tudom manapság már ez ellen is volt vmi intézkedés, h a kereket ugy rögzitik h nem tud lerepülni vagy pontosan nem is tudom, de voltak valamilyen óvintézkedések, h ne történjen ilyen többé...

.: mobilize.hu :.

Gilb3rto
Hát igen de itt van 1 momentum Senna is épségben kiszált volna az autóból ha nem veri fejbe a saját kereke!

Macbook Air M1 2020

autoszimulator
de épp azt nézem hogy manapság már történtek ennél nagyobb ütkzések is, mikor fejencsuszott auto, vagy pl az idei utolsó futamon rosberg ütközése is volt sztem ekkora fajsulyu, mégis teljes épségben szálltak ki a versenyzõk... Tehát nagyon meglátszik a biztonságtechnika fejlõdése, ami azért sztem a pilotákat is megnyugtatja kis mértékben, igy tudnak többekkközött olyan idõket is menni, amiket mennek... Odaverik a v10es mocikkal ment köridõket is nem egyszer...

.: mobilize.hu :.

Alexease
A korhazban halt meg...
Nagyon rossz látni hogy amikor már mgeáltt a kocsi a pálya szélén már akkor ki volt forditva a feje és már akkor nem élt.<#sir>
lac coo
Senna .....<#shakehead><#sir>

ZolEE F1
2005-öt tuti nem

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

B+ 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
RH nem csinál F1 2005-öt ???

cselt
Majd talán a CTDP 2006 modban lesznek pályák és akkor végre lesz új Hungaroringünk is.
lac coo
De nem Hungaroringet 😊))))))

Jó hír! <#eljen>

lac coo
Alex készít pályát, de az nem két hét 😊))

TÉNYLEG MI VAN A MANIAX-AL ???

Magyar pálya készítõk nincsenek? Olyan jó lenne már egy aktuális Hungaroring! <#taps>

Érdekes.

ZolEE F1
ezt
próbálta már valaki?<#alien>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Schumi gyere vissza kérlek!!!!!!
ez a jo változat az elõzöt elrontottam😊
avcom
hát ezt renderek alapján tényleg meg lehet állapítani

Formula Nippon 2006 nekem ez a mod kellene de ami be van lineklve nem tudom leszedni Help
http://www.racingrenders.com/pages/2006season.html
nagyon nem haladnak úgy mint a CTDP fiúk
Gilb3rto
Remélem mükdöni fog😊

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Persze hogy jövök ha a netem is úgy szeretné mostanában nagyon leterhelt és lassú felén a net meg instabill de jövök!Snake köszi ez volt az!

Macbook Air M1 2020

esetleg ezeket a változókat írd át... hátha ...

alternativ megoldás: command promptba:
set tmp=d:\tmp
set temp=d:\tmp
na igy szerettem volna <#vigyor3>
#21211 esetleg ezeket a változókat írd át... hátha ...

alternativ megoldás: command promptba:
set tmp=d:\tmp
set temp=d:\tmp

Tomievo
Én nem tom, pedig keresgéltem. Remélem azér tudsz jönni versenyre.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Gilb3rto
Hello embeerek valaki PLZ segítsen nekem hogy tudom feltenni az Rfactort (1.150) Ha nincs a C-n elég hely... a múltkor valaki betett 1 képet arról hogy át lehet állítani hogy máshová csomizza ki de nem találom PLz help fontos!THX

Macbook Air M1 2020

lac coo
No comment.....

lac coo
Nyojatok már valami képet ! 😊))))))))))))

JuanG
készülgetnek....elég jól 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

aktív netkapcsolattal próbáld meg!

avcom
ismerek valakit, akinek a testvére azt mondta, hogy a haverja szerint jó <#vigyor>

ja, láttam

lac coo
Láttál valamit belõle? 😊))

avcom
az Euroring elég jól áll

Sziasztok.Az mitõl lehet,hogy egy ideig
frankón ment a game,kaptam egy kis vírust.Letöröltem és újra raktam a windowst
is,elindítom a ganét az intró egy perc után jön be utána meg be se jön hogy írjak be nevet.
Ez mitõl lehet?
lac coo
Szerintem a Simbin-tõl megint jött valami pénz , ahogy látom a Race-ban már újabb cuccok vannak ...
Bár lassan amúgy is abbahagyják a fejlesztéseket (gondolom) , megtették amit ígértek ...Talán már csak esõ kellene .

meg egyátalán mi van velük ? (dorbézolnak a bevételbõl <#banplz>)
lac coo
A Panoz-al, Euroringel meg atöbbi ISI project-el mi van ?

látogasd meg a játék hivatalos oldalát, a bannerból elérhetõ
examinee
sziasztok! Melyik a legujabb frissités ami müködö és nem béta és honan tudnám leszedni?

lac coo
<#banplz>

JuanG
aha, nyomsz egy P-t, felállsz, átadod a helyed a havernak, és kész, P-t ismét megnyomsz 😛

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty