rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Egészen meg vagyok lepve 😊
Semmit nem olvastam a FabCar mod bétájáról, lehúztam felraktam, sok dolog nagyon tetszik.
nagyon szokatlan de nagyon részletes bizonyos tekintetben.
a belsõ té az egyszerûen példaértékû..és még csak béta.
Brno-ban próbálgattam a hozzáadott setup-t próbálgatva, a fizikája az elég hagyományosnak mondható..különösebben nem lehet belekötni mert ezt követték évekig.
..amíg íven mész addig semmi baj, különösebb izgalmak nélkül mész, ha pedig vannak akkor már úgy is késõ.

De ennek ellenére sztem vérjó kis cumó lehet belöle.
rFactor Central-on fent van.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
sziasztok, segítsetek 😊 Egy gépen szeretnénk felváltva többen játszani, mint anno a GP4-ben volt. Ez itt lehetséges valahogy?

autoszimulator
nemszoltam <#kuss>

.: mobilize.hu :.

1.150-nél csinálja nekem.

\"Hard to see, the dark side is.\"

autoszimulator
jah nálam mer nem vettem meg a játékot és a régi verzio miatt bughalmaz.. buy it or leave it 😄

CTDP 2005-nél, amikor ki szeretnék választani egy autót a tyre05.mas-al kapcsolatban ír ki vmit, és nem tudja betölteni. Volt ilyen vkinél?

b-type
bullRun 1.01
bitang pálya 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jesszus, hogy bírok ki még 1 napot?<#idiota>

akkor még szerdáig várnod kell!<#idiota>

Ezt már láttam 30%, de eredetileg novemberre volt ígéárve nem?😊

lac coo
??? 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Itt tudod nezegetni, hogy hogyan keszul: http://racingmag.gamesurf.tiscali.de/ctdp/

De meg minimum fel ev, vagy tobb...
arty
majd jol felnyomlak 😉 annyira utálom az ilyet...

Forza.

Kösz, akkor már tom h mikorra várjam.

ZolEE F1
ha befejezik...<#zavart2>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Bocs, ha volt már, a CTDP F1 2006 mikor jön ki?

JuanG
végre valami hír az NAGT-rõl:

HSW

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

autoszimulator
jo ez beletelt kb 2 órába 😄DDD
de az onboard movie megérte <#worship>

lac coo
Ha utoléred az 1 gigát , akkor reggelsz újból 😊)))

autoszimulator
nekem az volt fura, h beregeltem és upload: 1 GB, download: 0 ... 😄 😄 jó hozzáállás 😄 😄

lac coo
Hát nem tom ... Nekem kúrva jó arányom van valamiért pedig feltölteni soha nem hagyom üresen...Csak ameddig letöltök ...

autoszimulator
mocskos elnyomás 😄
amugy gondolom itt is kivágnak valakit ha irreális az aránya ? 😄

Ingy
adminoknak van keresõmotorjuk szal tudjak hogy ki mikor mit linkelt ki
😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Hát amennyit töltögetek nagyon nem érdekel 😊)))) De még mûködök ..."Ott..." 😊)))

autoszimulator
sztem nem bannolták mert nincs benne a torrent fájlban, h ki hozta nyilvánosságra...

avcom
nagy dolog, max regel még egyszer

Ingy
szépöcsém te most bannoltattad magad onnan, néha elkéne olvasni a szabályzatot, "onnan" liknelni és forumokon reklámözni õket szigoruan tilos és bannal jár

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

autoszimulator
ezer köszönet <#worship><#worship>

direkt linkrõl nem engedi tölteni, mert invalid passkey, de beregelek és lehuzom köszke még1x

Knife
FIGYELEM!

November 2.-án, csütörtökön ETCC futamot rendezünk, melynek helyszíne Lienz a 24h-s vonalvezetéssel.

Szervernév: www.metosz.net (ETCC)

Teszt: bármikor amikor megy a szerver és látható a keresõben
Idõmérõ: 19.30
Elsõ futam: 20.00

Körülmények:
10 kör
min. 1 boxkiállás
Üzemanyagfogyasztás: Normal
Gumikopás: Normal
Mechanikai hibák: Normal
Megengedett segítségek: Kuplung segédlet

Jelentkezni a MetoszOnline fórumon, a Jelentkezés szimulátor futamokra topicban lehet. A jelentkezni kívánók név és autó megjelöléssel jelentkezzenek, hogy elkerüljük az azonos kinézetû autókat a pályán.

A körszám kevésnek tûnhet, de így több "rövid" futamot is futhatunk. Idõmérõ csak az elsõ futam elõtt lesz, ami 30 perc alatt, maximum 12 kör megtételére nyújt lehetõséget. A következõ futamok rajtsorrendje az azt megelõzõ futam végeredmények fordított sorrendje lesz.

Minden érdeklõdõt szívesen látunk!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo

lac coo
Piranha.
Reggelni kell ...

autoszimulator
nem tudnál linket mondani hozzá?

Istencsászár
Tessék, jó kis japó kommentárokkal 😄😄😄😄: Ebból kivehetõ hogy Sumi elfékezi Fisco meg belecsúszik, látszik ahogy a gumiba hatol😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tényleg jó ötlet, szedem is le torrentrõl az onboard futamot 😊

Alexease
Meg van az egesz verseny😉 Majd kivagdosom belole😉
lac coo
Mégsem töltök 😞((
Nem nyitja meg a Vegas 😞(((
Pedig állat, érdemes leszedni , gyakorlatilag végig onboard-ból nézhetõ ahogy bealázza a mezõnyt ! 😊)

lac coo
Shumi elõzése , mikor defektet kapott nincs meg véletlenül ?
Töltök cserébe onboardot 😊)))

laci 700
NAGYon kiri ez a játék
szerintem ez az 1-ig legjobb játék és fõleg a Formula 1 es mód tetszik
Megéri az árát😄

copass
http://www.qashqaicargames.com/
a "hivatalos" oldal.

copass
nekem is gyanús ez az egész, túl jó az oldal is, vmi nissan reklám fogás van a háttérben, túl profi ez az egész.

b-type
nehagyd magad 😊))
én láttam...a saját két szömömmel rájateszem a kést a torkomra hogy így volt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
hát nemtudom... azt nem értettem, hogy a félcsóben, hogy tudtak ilyen szinten felgyorsulni... mert ez nem görkori vagy gördeszka, vagy motor, amivel könnyen megfordul a félcsõ felsõ részén lendületveszteség nélkül 😄
de én már csak ilyen naív vagyok <#miaz>

JuanG
no meg nem is igazi 😊 ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

autoszimulator
LOL
azér ezek nem gyengén kenik 😄 😄 😄 van vér a pucájukban és még csak nem is japánok 😄

b-type
😄DD
jesszusom! ezek most valóban félcsõben nyomják???! és még figuráznak is??! bázz! 😄D
(sajna nincs hangom a youtube-n)

copass
off
hihetetlen
Qashqai Cargames
on

lac coo
Az AF-RF1 pálya hosszú változata tûnt el nagyon . Pedig az egy igen szép pálya lett volna...

JuanG
champcar-ra kiváncsi leszek...

a lemans meg vagy fél éve készül, még szép hogy szép lesz, remélem a "geometria" is rendben lesz 😊

b-type