rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nálunk is volt amikor anno játszottunk régen Pumyval, pedig mind a kettõnknek eredeti játéka van és valóban minden azonos volt a két játékban.
Misu segített nekünk, mert kikapcsoltatott velünk valamit, de én már nem tudom hogy mi volt az 😄 Talán Õ majd nektek is tud segíteni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Danecay
Érdekes, mert ezzel a jelenséggel én is találkoztam, pont a CTDP 2005-el kapcsolatosan, de másnap a haverral ismét kipróbáltuk, és utána jó volt. Próbáljátok Ti is többször, játékot újraindítva stb.

Meg se merem kérdezni, hogy mindkettõtöknek eredeti játéka van.. azaz megvettétek...

examinee
Sziasztok! CSatlakozik hozzám Pepppus mester és ezt a kibaüzit kapja és kidobaj! Rafctor.exe ugyanaz a CTDP 2005-nek is a mérete ugyanaz! Az alap rfactoros autokkkal megy de a mod kidobja mi lehet a gond??? Köszi a segitséget elõre is!

Papailaca
köszi, már kaptam...

Let\'s get ready to Rumble!

SitatiS
Akad 1.<#wink>

Let the good times roll.

Papailaca
nincs vkinek véletlenül egy iwiw meghivója?😊

Let\'s get ready to Rumble!

Danecay
Az elsõ MOD egy liga MOD ezért az utók fizikája azonos, de hát nem tart sokáig változtatni ezen 😊

Danecay
Itt van egy pár F1 2006 os modifikácó:
F1RFT_MOD_2006_V2.0
F1 Champions v1.06
és végül de nem utolsó sorban a nerég említett:

Formula 1 2006 ala Spet
Ja és persze jön majd valamikor a 2006-os CTDP és RH is.

Gilb3rto
off:
Érdeklõdj a GP4 Topikban ha van olyan GP4-hez kijött a 2006-os kiadás de nem took róla sokat!
on:

Macbook Air M1 2020

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Szerintem zarjuk rovidre: nincs PC-re F1 2006 jatek, csak MOD van az rFactorhoz, a 2006-os MOD-hoz NINCS Magyaritas, az rFactorhoz van, keress ra!
lac coo
Én olyanról nem tudok ...<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Pc-re F1 2006
lac coo
Hát végsõ soron az lesz ....Kösz .

avcom
nem vagyok képben, hogy milyen módszerekkel lehet kiszedni a pin/puk stb kódokat, de ha semmi nem segít vegyél egy új sim kártyát és kérd, hogy használhasd a régi számodat, van már számhordozás akár szolgáltatók között is

Istencsászár
Igen!, teljesen használható, semmi baj vele... modellek szépek, hangok frankók, grafikai kiegészítések jók, a fizika pedig elsõre bejövõs... v8 is el lett találva.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
De pontosan melyik játékra gondolsz ?
PS2 ? 😊

akko most hova irjam a problmomamt nincs F1 2006-os topic
Alexease
Ez: http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=8316?

Valoban oda vannak irva az uj modellek, de azokat ki es mikor csinalta?! Bar nekem teljesen egyformak az F1-es autok, legyen az 2003 vagy 2006, de ennek akkor nagyobb viszhangja lenne, ha komplett 2006-os szezon lenne, kasztnikkal, idomeroivel, korrekt uj fizikaval, eroviszonyokkal stb.

De ha valaki probalta, es azt mondja hasznalhato, akkor leszedem😉 Bar fel nem rakom, de archivalni jo lesz😉)
Istencsászár
Nem csak festések, hanem modellek is 2006os idényt tükrözik.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

na itt kezdõdnek a bajok, ez az rFactor nevü játék és a hozzá készült módok topikja
F1 2006
hát nemtudom melyik játék magyarítását keresed de amelyik játéké ez a topik annak a magyarítása fent van a Magyarítások Portálon, ugyanis én csináltam a magyarítást és felrakattam oda
autoszimulator
próbáld meg a szolgáltatónál személyesen kérni, hogy csináljanak vele valamit, de sztem sok esélyed nincs 😞

.: mobilize.hu :.

hát azon már néztem de nincs
lac coo
Off.:

A felségem sikeresen leblokkolta a mobilom sim-kártyáját, és mivel ezer éves , nincsenek meg a papírjai amin a PUK kód van ....
Ilyenkor mi a teendõ vagy mik a lehetõségek ? Csak az új kártya -szám segít ? Jólenne megtartani ezt a telefon számot..
On.:

lac coo
Ja hogy arra gondol ? ! Akkor értem .

Alexease
Megjelent egy 2006-os Carset, de csak festesek, aprosagok, stb.
lac coo
Melyik az az F1 2006 ?

lehet, hogy meglepõ lesz amit most irok: Magyarítások Portál
ez itt az F1 2006 oldala is egyben? bocs a hülye kérdést mer akkor nem tuggya v.ki honnan lehet a magyaritását letölteni? bocs a hülye kérdst elõre is kössz
Istencsászár
Formula 1 2006 carset

-2006-os autó modellek (11 team,22 autó)
-V8 motorok ~770 LE teljesítménnyel.
-3D karok a kormányon
-Panoz4prez által készített pit személyzet
-Hangok
-10 programozott motorkarakterisztika
-javított felvezetõ kör,illetve safety car sebesség
-Mûködõ rajtautomata
-Parc Ferme szabályok (kerékcsere van)

lac coo
Az legyen kész , hogy tudjam tolni rajta 😊)))
Fõleg az utolsó pályán amin vannak az ujabb elemek is 😊))
Meg arról volt szó, hogy lesznek szerkezthetõ elmek is, bár ez engem nem érint mert nem értek hozzá 😊))

Alexease
Mi legyen kesz rajta?!😊))
Majd ha megint lesz idom es kedvem, csinalok ismet nehany palyat😉 Csak multkor legyilkoltam a 1.087-es verziot - ahoz volt csak AIW editor - es azota nem volt kedvem visszatenni😉 Igaz, most mar van az 1.150-hez is, vagyis az mar nem hatraltat😉)

Egy van kesz - ha jol emlekszem - lehet hogy majd fel is tolom😉) De jobb lenne 3-4-es csomagokban😉
lac coo
Maniax-al mi van? Nem lesz kész ..? 😞((((

magas fordulatszámnál akkárhogy is nézem akkor is nemjó a hang az alacsonyabb fordulatszámon jó
Alexease
Bar nem probaltam, de ez elsosorban utca luxus sport auto, amiben nem elsodleges cel, hogy megsuketuljel😉 Ebben benne van minden burkolat, szigeteles, csak annyi motorhang van, ami a hangulathoz kell😉 Igaz, gozom sincs milyen az igazi es milyen a MOD😊)))
lac coo
A hang az GTR2 360 ...

nekem a hangok nem tetszenek, olyan mintha alagútban mennék, meg elég bután nézz ki, hogy nincs szemellenzõ vagy mi a tököm, tudjátok az amit akkor hajtunk le amikor a szemünkbe süt a nap <#buck>, szerintem kellene bele mivel hogy ez egy utcai sport autó azokban meg van
b-type
Nem rossz eddig, tolja az orrát, pedig már állítgattam, de én kedvelem nagyon is a 430-t, szal nekem fent marad.
Jól beállítgatva sztem jó autó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

CodeRed
Fájintos a trailer..jó ki olasz himnusz midi módra....ha felcseréli a zenék sorrendjét talán jobb lett volna...kipróbálta valaki amúgy ezt az add-on-t?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Alexease
Alexease
A Senna offolasnak vege. THX!
b-type
😊))
off:
Ezt bizonyítani nem tudod, mert akkor ugye mégiscsak megbüntették volna a mérnököt.. 😊
Amennyire én tudom az SC mögött lehült a gumi, és ezért mivel lecsökkent a gumiban lévõ levegõ hömérséklete, csökkent az összkerékátmérõ->lejjebb került a hasa az autónak, és a nagy..azaz akkor még nagysebességû kanyarra érkezve leverte az aszfaltnak az alját->elment a szívóhatás->lerepült az autó az ívrõl.
Nekem ez elég hihetõnek tünik,..aztán az hogy végül miben halt meg az nem is igazán érdekel, mert nem szeretem az ilyet 😞
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Megmondom mi volt és ezt bizonyitani is tom, az volt hogy mivel akkoriban arra törekedtek hogy minél lejebb engedjék a kasztnit mivel igy letett a max. sebessgéet kihozni a kocsibol, ez még nem is lett volna nagy baj.
Csakhogy azon a napon az idö járás meleg volt igy az elõzö nap beállitott értékek kicsit megváltoztak, amikor Senna az uccso boxkiállásbol visszajött megtankolták üzemanyaggal, na már most mivela kerék lágy volt és mivel még az üzemanyag suly is ott volt igy amikor ment a kanyarba és felüllt az auto a bukanonak(uthibának). És ilyenkor az van hogy vagy szerencséd van és összetod szedni az autod, vagy mint egy vonat mész tovább egyenesen neki a gumi falnak 200 feletti tempoval.
Tomievo
Én úgy tudom, hogy nem a kormányrúd volt az, hanem a keréken maradt felfüggesztés darab szúrta át a fejét. Egyébként amit linkeltél cikket abban is ezt írják. A kormányrúd törése volt az, ami miatt elszállt. Elvileg. Mer ugye van egy film, amiben a balesetét boncolgatják és ott az jött le a telemetria alapján, hogy a hirtelen megszûnõ tapadás okozta az elszállást.

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

EasyDriver
Semmiféle kormányrúd nem hatolt át sehol.
Az általad belinkelt cikkbõl kell csak idézni : "a felfüggesztés egyik rúdja a sisakján át a fejébe fúródva a halálát okozta. Mint késõbb kiderült, Senna autójában eltörött a kormányrúd, ezért repült ki a pályáról."
Sajnos valóban a jobb elsõ kerék találta el a fejét, mikor kiszabadult a fal és az autója közül.

Hungarian rFactor League / http://hrfl.uw.hu

lac coo
Lehet ... Én más "bizonyítékokat" láttam. De végülis teljesen mindegy , nem változtat semmin ...