rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát megcsináltam ugyan úgy ahogy ott van, de vagy az alap is látszik, vagy nem de akkor árnyék sincs 😊))
Mindegy, annyira nem izgat ez a dolog 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Daffy
Ha az F1 99-02-hoz kiadott 2006-os butykoles magyarositasat keresed akkor irj es elkuldom Neked mert most fogalmam nincs honnan tudod letolteni.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

CTDP 05 módhoz nincsne 3d kéz?

SitatiS
A Rönó nálam is piros csíkos.

Let the good times roll.

Istencsászár
Nagyon jó a mod, teljesen rá vagyunk kattanva😊, CTDP azóta kuka^^, egyenlõre nemvolt semmi probléma, talán annyi hogy :
- ripléjban a Hondában t-cam-ból nem látszik a 3d kéz.
- a Rönó t-cam-ja hibás és egy piros csík belelóg
Ennyit vettem észre, de ezek csak grafikai gubancok és lehet nálam a gond mivel szét van már moddolva ez a gém😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Király!
Látom,hogy nagyon belejöttél már ebbe a video készítés témába.Láttam F1CL-ben is egy-kettõt.
Örülök,hogy használjátok a modot!Ha a moddal kapcsolatban van bármi észrevétel,szólj nyugodtan.
Istencsászár
Egy ki szösszenet a tegnapi funból, Spet F1 2006 moddal.
Letöltés

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
<#eljen><#worship>

JuanG
ooops nem is kell...rfCentral-ról szedem, gondolom ebben az elemek is benne vannak 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
Alexease!!

az eddigi Maniax cuccokat egybe le lehet szedni? ... bár elsõsorban a devkit (pályaelemek) kellenének, nem a pályák 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Sziasztok. monaco 1:13.762 mentem.ez nem nagy cucc csak beírtam gondolván arra,hogy ezzel jelezzem,hogy érdemes a ctdp-vel foglalkozni ,hogy jó versenyeket mehessünk jó sokan
copass
ciril betûktõl nem megilyedni😊 júz bábelfish!😊
de a képek alapján jól érthetõ a lényeg.

copass
lac coo
Mára abbahgyom, nem megy 😊)))
Ha átlátszó ( vagy lehet csak eltüntetem..) , akkor árnyék sincs 😊)))

lac coo
Kösz . Majd próbálkozom 😊)))
Nagyon kezdõ vagyok ebben de már ezt is nagy személyes sikerként könyvelem el 😊)))

Bevilágítva amúgy még nincs a kép ....<#worship>

JuanG
becsülöm ezeket a srácokat ennyit melózni egy F1 modért 😊)

hát a CTDP 2006 szerintem ha így halad csak kijön nyárig mert most van kb 26% de az RH is gyenge 4 autó van kész eddig nekik az is még vagy fél év max nemtudom az F1C mindig novemberben jött ki az RH és a CTDP

Alexease
Tegyel ala egy "lapot", ami atlatszo, hogy legyen hova vetodnie az arnyeknak😉

Szerk.: ... es a lampanak adj valami texturat - normal noise vagy caustic is jo - hogy olyanlegyen, mintha a fak arnyeka az autora vetodne😉
irlindy
még mien hibák fordulhatnak elõ nem eredeti játékkal?...csak h fel tudjak rá készülni😊

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Champ Car készül, bár valami licensz gondjaik vannak , asszem...

irlindy
na az baj...és nem is készül IndyCar és CC MOD?...nemtod?

lac coo
Valaki meg tudja mondani, hogy mit kell engedélyeznem 3DSMax-ban, hogy ha backroud kép van berakva akkor is számoljon árnyékot az autónak, mintha a sima szürke alapon lenne?
Így mindenképpen a "levegõben" áll a kocsi....

THX...

Nem kiröhögni, ez csak próba 😊))

Alexease
- IdyCar es ChampCar nincs, de NASCAR az van gyarilag benne (bar kitalalt nevekkel), de a banner alatti linkeken turva, talalhatsz eleg komoly NASCAR kiegeszitest is.
- Ha nem eredeti jatekod van, akkor elofordulhatnak ilyen es hasonlo problemak😉
irlindy
ja és van 1 elég furcsa dolog...megyek a kocsival és egyszercsak elkezd lassulni és kb 60km/h körül kiakad a f.számmérõ 7esben is....ez mér van? ja 1ébként asszem nem csak az f1 modban csinálta ezt

irlindy
hello
nemtudjátok...van indycar, champ car és nascar mod rfactor-hoz? Ha igen akkor honnan lehet leszedni?

SitatiS
Igen,ez sajnos nagyon igaz...
Lehet én tudom rosszul,de nekem úgy rémlik mintha a GSMF is bevállalt volna 1 ilyen modot?<#confused>

Let the good times roll.

Igen. Baromi lassan készül... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SitatiS
DTM 2005
Tud vki errõl vmi bõvebb infót?<#smile>

Let the good times roll.

SitatiS
Minden ami kell,a banner alatt találod.

Let the good times roll.

irlindy
hello
most szereztem meg az RFactor-t. Tudtok ajánlani 1-2 dolgot vele kapcsolatban? Ja és van vmi magyar server ahol lehet neten versenyezni? Modokat honnan lehet leszedni? ELÕRE IS KÖSSZ

Gilb3rto
köszi a kiegészítést azt hittem mondjuk hogy magátolértetödõ lesz a Yusho-t minden rfactorosnak ismerni kell😄

Macbook Air M1 2020

értem le is szedtem még tegnap a pályát nagyon jó

SitatiS
Gilberto sztem erre gondolt Yusho<#lookaround>

Let the good times roll.

JuanG
nem Yusho, hanem Monaco <#idiota><#alien><#zavart1>

ez a historic rally mod elég gyengus viszont, semmi rally-s nincs benne

Gilb3rto
Vagy Yusho

Macbook Air M1 2020

autoszimulator
regelni kell majd bejelentkezni és má jön is

.: mobilize.hu :.

monaco páylát nem tudom leszedni az oldalról hogyan kell???
aesirbaba

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

SitatiS

Let the good times roll.

Tomievo
Ráadásul mostanában fog kijönni egy igazán izgalmas mod. 😄

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

Alexease
Pedig megtarthatnad, "kenyeret nem ker", el fer a pocon😉 Ha masra nem is neha tesztelni, ha van valami ujdonsag😉) Raadasul, folyamatosan fejlesztik, lesz meg neha erdekesseg hozza😉

Persze, mint osszessegeben jatek nem az igazi, az biztos😊 Azert egy GTR2 vagy Race "osszerakottabb", jatekosabb, meg ha nem is a legfrissebb engine van alattuk.
CodeRed
Én eladom az enyémet kódostul mindenestül, ha valakit érdekel, hétfõn küldjön mailt. e-mail=privátban.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Mit kérsz cserébe?
Istencsászár
Mivel szélesek is:

Nekem kicsit szélesnek tûnnek a gumik...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG

Ninja
ASClub ETCC Mod-al bajnokságot indít!

Tervezett:

- 10 Futam
- Futamok hetente ( Hétfõi napon )
- Futam táv: 2x60km (Körre átszámolva)
- Nincs kötelezõ BOX kiállás
- Qual 30 perces - 12 kör megtételét engedélyezi
- Csapatonként 2 fõ

- Segítség csak kuplung és TC
- Zászlószabály full
- Benzin - normál
- Gumikopás - normál
- Mechanika - Off

Pályák - Versenynaptárban megtalálhatók.
Szabályzat - Fõmenü/Bajnokságok/ETCC alatt olvasható.

Feltételek:

- Eredeti játék ( Aktuális patch )
- Szerverhasználati Díj 4000 Ft/év (Minden ASC által indított Bajnokira érvényes)

lac coo
GSMF,PCC 2006:

JuanG
bocsánat: a "multiplayer.ini" -ben van a multiplayer server options-nél:

Report Mismatches="3" // server should report mismatches for: 0=physics/GDB/RFM only, 1=physics/GDB/RFM/EXE, 2=physics/GDB/RFM/track geometry, 3=everything

rakd 0-ra pl...

JuanG
próbáld meg a PLR file-odban a server settingsnél állítsd be hogy ne figyelje az EXE-mismatch -ot...