rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mindig úgy lépj ki a játékból, hogy elõtte egy gyári modra rakod !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
állítólag nagyon szép lett, a nyomvonal meg a szokásos gondolom 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
uhhhh...na figyelj: akkor szokott ilyen lenni, ha nem eredeti rfactorod van...válassz egy másik modot, lépj ki a játékból, indítsd el újra a játékot, és úgy válaszd ki a 79 modot...ha nem megy elsõre, akkor próbáld még, elõbb-utóbb mennie kell...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

a google-ba
lac coo
Az új Nordot próbálta már valaki ? Milyen a nyomvonal ?

lac coo
Többet nem tudsz, nem mondhatsz róla ? 😉

lac coo
Loool 😊)))))

AlieN911
Boldog Karácsonyt Srácok<#awink>

Honda - The Power of Dreams

buy/purchase rFactor akkor ezt kell beírnom?és hova?

JuanG
aha, buy/purchase rFactor 😄DD

JuanG
készül, már egész jó, egy kieg-el együtt jön majd asszem 😊...

feltettem 79 modot és csak a biztonsági autó van benne mért kell valami kódot beírni???

Boldog Karácsonyt minden kedves szimulátor, arcade, és egyéb játékosnak.<#love12>
pajti
Boldog Karácsonyt! <#vigyor2>

b-type
Utánaolvastam még a versenyautóknál használt duplakuplungnak:
-sztem, a 400LE és felette teljesítõ autók kihajtásának a kuplung a leggyengébb pontja, mivel a hagyományos kuplung rugóhatás ellenében 'dörzs' elvén adja át a teljesítményt, ezért nagyon fontos hogy az ne csússzon meg.
A versenyautóknál ezért nincs az 'utcai' autóknál megszokott teljes hajtásmegszakítás a kuplung kinyomásakor, a minnél szorosabb tapadás érdekében mindig van érintkezés a többtárcsás kuplungnál, ha kinyomod a kuplungot akkor is, csak gyengébb.
Az egész szerkezet jóval inkább annak van alárendelve hogy elbírja a terhelést, és a lehetõ leghatékonyabban átadja a teljesítményt, mint annak hogy felhasználóbarátibb legyen.
Ezért használnak egyenes fogazású sebkerekeket is, mivel az így masszívabb, vmint ezért használnak száraz kuplungot.

Így a visszaváltás a következõképpen történhet:
-a srác elveszi a gázt és kuplung nélkül veszi ki üresbe az autót, majd így üresben adja a gázfröccsöt, és kuplunggal teszi be a választott alacsonyabb sebfokozatba.
Ez gyakorlatilag manapság is duplakuplungot jelent, de amikor elveszi a gázt és esik a fordulat, terhelésváltás következtében az elsõt le tudja spórolni.
Nehéz tetten érni mivel az egész nagyon gyorsan történik (ez is a cél).

A fent írt állandó dörzshatás miatt nem egyszerûen kinyomott kuplung mellett teszi mindezt.
Ezek nagyrészt Max Biaggi (volt motogp élversenyzõ) levelébõl derültek ki, az õ versenyautós tapasztalataira támaszkodik, tehát nem 100%.
Amit mellé olvastam azokkal kb. összecseng.

A fontosabb: Minden szimesnek boldog karácsonyt! 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Euro Ring mikor lesz ???
Mióta beigérték kiadtak egy tucat más pályát...<#gonosz2>

Alexease
Looool😊) 😛
irlindy
ebben a fia gt modban a kijelzõn kivül van vmi más újítás?..szal kocsik másmienek...irányítás...külsõ..stb

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
FIA GT 1.0 közvetlen letöltés...

lac coo

Knife
Szerintem nem csak én vagyok úgy, hogy egyetem mellett diákmunkából élek és valóban össze tudom spórolni a rávalót, de az a spórolt pénz máshol sokkal jobb helyen van, mint egy "játék"-ba fektetve. Lehet, hogy az rF modok hiányosak és valóban a teljes játékok színvonalát nem érik el, de ez a kispénzûek számára is igen jó lehetõség. És nem kell ezért becsmérelni a modokat, mert nem érik el egy teljes játék színvonalát. Igazából én a GTR2-re és Race-re sem tudok máshogy tekinteni, mint egy igen jól sikerült modra, hiszen nem más. Senki nem vitatja, hogy nagyon jó játékok, de a konvertek elérhetõbbek és élmény szintjén maximum a grafika terén nyújtanak kevesebbet, de úgy sincs mindenkinek NASA gépe a szobában, hogy full grafon tolja multiban. Ne értsetek félre, vannak szar modok dögivel, de egy mod megítélését ne az szabja meg, hogy egy másik teljes játékhoz! képest milyen. Akit a GT érdekel igazán az úgysem rFactort vesz.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Istencsászár
"sokkal szélesebb spektrumban vonultat fel lehetõségeket a versenyzésre" silányabb körítésben. GTR ugy jó ahogy van, a WTCC ugy jó ahogy van ( csak rohadt sötét<#zavart2> ), az rFactor meg a sufni tunning mekkája. Annyira sok szim nemjön ki hogy fél évente azt az 1-et ne tudja valaki kifizetne ( van nete, van jó gépe ) 8-9 ezer huf-ot fél év alatt még, ha nemis dolgozik össze tud spórólni. Szvsz ha van rá lehetõségem, akkor inkább a jobbat tolom mint egy hiányos konvertel szenvedek 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

avcom
Knife
Nem értelek titeket srácok. Tényleg nagyszerû játék a GTR2, volt alkalmam kipróbálni és nagyon tetszett, de csak egyetlen szériában nyújt lehetõséget ezért részemrõl felejtõs. Egyszerûen nem éri meg. Szerintem sokan vannak így ezzel, hogy mikor beruháztak rFactorba, örültek egy olyan játéknak, ami a modok révén sokkal szélesebb spektrumban vonultat fel lehetõségeket a versenyzésre. És szerintem akad köztük olyan is, aki nem tud megfizetni csak úgy még egy "játékot". Én, vagy ha mondhatom mi örülünk ennek a konvertnek, mert végre van igazán jó GT mod rF-hez. És szerintem a konvertet és az eredetit nem kéne ennyire szigorúan hasonlítgatni, mert köze nincs egymáshoz a kettõnek. Én részemrõl köszönöm a konvert készítõjének a munkát és remélem nem jár vele pórul.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

kellene egy új menü az rFactornak
Alexease
A muszerek rengeteget levesznek (nehol 30-40% fps csokkenes), azt mindig kikapcsolom😉 Ebben is kenyelmesebb a SimBin, mivel ott legalabb gombokkal ki ki lehet kapcsolni, mig itt piszkalni kell a cockpit file-t😉
nálam gépigényesebb a fiagt mint az r.f.x. ... gondolom a mükõdõ müszerek miatt
Alexease
36% 😊
Alexease
A menufagyasra mar reg volt valami, talan a AGP FAST WRITE be-, es a WRITE COMBINING kikapcsolasa...

Igaz a GTR2 lassabb, de az rFactorban nincs is idojaras valtozas, pilota es egyebb animaciok, szelvedo efektek, integralt MoTeC, pit-radio, stb.😉))
irlindy
csak nekem lefagy a gtr-em a menüben...meg azér rfactornak nem kell olyan gépigény mint gtr-nek...

+Driving School, +ghost
Alexease
Igazabol GTR-ezni ott a GTR2, ez csak erdekessegnek jo😉 Tesztelgettem meg az rFX-es GTR2 konvertet az eredeti GTR2-vel es az rFactor-os verzioval parhuzamosan, es igazabol olyan "hu de nagyon mas" erzesem nem volt😉 Persze, azert az rF-ben van par fizikai es kezelhetosegi valtozas, de erzesre es koridokre uszkve ugyanaz volt😉 Raadasul, azert a GTR2-ben ott a pilota animacio, az idojaras, es mukodik minden😉 Vagyis teszteltem, jonak jo, de ha mar van eredeti GTR2, akkor az abba valo dolgokat azzal tolom😉
irlindy
THX

Tomo15
A chatbe írd be, hogy ISI_BABYFACTORY
irlindy
rohadt...csak nemtok irni

irlindy
h lehet megbütykölni egy mod-ot h ne kelljen 500.000-et fizetni egy rihadt kocsiér...történetesen a proton mod-ról beszélek...

irlindy
hát...remélem télleg van különbség mer nem szeretnék fölöslegesen letölteni 575 MB-t...pffff..mégcsak 13% ...jajj..de gyors...😊

<#buck>
avcom
milyen jól jöhet majd ez a post, amikor a SimBin vagy a 10Tacle szétpereli a portolókat :-)

az rfx ben is vannak tükrök csak hát...
énis 😊 nálam néha az egekbe szökik<#buck> 40 kbit/s 14%
Alexease
- 7% 😊
- Nem segitettem, ott csak megkoszontem a munkajat😉
jól látom Alexease te is segítettél valamit ennek a modernek, vagy mi ez a thanks by ... a torrent miatt ?<#wink>
hány %-nál jársz ?
Alexease
Abszolut mas ember keszitette, vagyis biztos😉 Allitolag ebben mukodik minden (az rFX-ben a tukor es a muszerek nem jok). De gozom sincs, nem probaltam, 3kB/s-sel csordogal😉
irlindy
különbözik vmiben RFX-tõl?

Alexease
irlindy
hát énsem...de nemrossz 😊

copass
kamion drift
ilyet se láttam még! 😊