rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hitelkártya jó szerintem, azok dombornyomottak ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Értem,kössz az infót!!
Alexease
Csak neten lehet, dombornyomott bankkartyaval (hitelkartya, OTP vagy egyeb folyoszamlahoz jaro jatek kartya NEM jo!), ~9000 HUF: http://www.rfactor.net/
Alexease
Amig 1-3 hozzaszolassal le lehet rendezni a warez problemat, addig nincs gond😉 Nem lehet mindenkinek lehetosege, bankkartyaja, es ahoz esetleg ismerose, rokona hogy megvasarolja😉
De ha mar ertelmetlenul sok vagy felesleges a warez, vagy ertetlen az ember, akkor torlodik😉
Akkor csak az érdekelen hol vetted meg??Gondolom csak neten lehet...
Eggyáltalán nem zavar ez a téma. Jó sokba került nekem is <#buck>
Jólvan ok,én csak kiváncsiskodom!!Azt csak lehet,úgyis szóltok ha vmi nem kóser!!
Csak szólok: " Tört gamerõl van szó " Itt nem szeretik ezt a témát.
(Engem nem zavar, csak szólok.)

Állj össze 1-2 emberrel és játssz.
- Felrakod az rFactort és a CTDP 2005-t de nem indítod el a játékot. Egyiket se!
2 - Megkeresed az rFactor\rFm\F1CTDP05.rfm fájlt és megnyitod egy TXT-be.
3 - így nézzen ki felülrõl kb a 6-ik sor:
Matchmaker =
Matchmaker TCP Port = 39001
Matchmaker UDP Port = 39002
Loading Bar Color = 16750848
RaceCast Location =
Szal ki kell törölni a linkeket.
4 - Most indítsd el a játékot és csinálj profilt.

Állitólag így megy a multi személy szerint nekem nem ezt olvastam vhol!!
Jó rendben én szívesen megvenném mert úgytom nem kérnek érte sokat,de mégis hol lehet hozzá jutni??
lac coo
Valszeg sehogy ...
Csak tört szerveren menne a warez , de olyan meg ( tudtommal) nincs ...

Vedd meg , igazán megéri !

Hello!
Azt szeretném megkérdezni tõletek hogy hogyan tudnám tolni neten a gamet??Tört gamerõl van szó még pedig az 1.150-rõl + ctdp 2005 modot raktam fel hozzá!!Betõlti ha csatlakozok egy serverre csak amikor éppen indúlnék ki a boxból disconnectel<#szomoru1>
Segitségeteket elõre is Köszi!
Üdv!Mikeee
ZolEE F1
Hi!

Lehet volt már róla szó<#zavart2>... de nálam rosszul tölti be 1-2 auto textúráját (pl.: williams) a menüben pedig tökéletes de a pályán mintha forditva huzták volna rá a textúrát:S valaki találkozott már ilyennel?<#nemtudom>(eredeti rF)..

bye

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

irlindy
kár...pedig kéne már egy kuplungos...csak kicsit olcsóbban mint az a Logitech 😊

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

lac coo
Idehaza nem hiszem, még a sima kétpádálosat sem láttam ...

irlindy
és ez kaphato már?

lac coo

irlindy
de tudtommal f1es kocsin is van kuplung...csak ott vmit a kormányon kell szarakodni...

lac coo
Azért egy komoly hátránya van a három pedálnak :
Felraktam az F1 05- öt de egyszerûen nem áll rá a lábom-kezem, hogy pillangóval , ballábfékkel vezessek ....
Mondjuk elvezetem kuplungal is de enyhénszólva gagyi idõkkel 😊))

irlindy
tom h már mondták mások...de akkor is:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Knife
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

lac coo
Lehet most már menni fog, egy ideje csak kuplungal megyek, akkor meg még kezdõ voltam 😊)))

Alexease
Var meg amig lejebb esik a fordulat es/vagy lassan engedd vissza a kuplungot😉 Es kezdesnek vedd jo magasra >70% a coast diffit😉
lac coo
Már szedem én is a 79 -et, bár bevallom a demot nagyon nehezen vezettem el kuplungal 😊)))
Mindig kicsúsztam visszaváltásnál 😊))

Alexease
Ha mar mindenki dicser, akkor en is😊
- Az F1 1979 MOD fantasztikus, nagyon jo, rengeteg csapat, festes, kasztni variacio, palya, stb., es kivaloan autozhato😉
- Az "uj" GTR2 konverzio is minosegi, benne van minden ami kell, mukodik rendesen.
- Az uj Nord meg <#wow1><#eljen><#worship><#finom>
Csatlakozom, ez a GTR2 konverzió nagggyon odabasz... <#nyes> szinte századra annyit mentem Monzaban a Murcival, mint GTR2-ben, szóval egy nagy <#taps> és <#worship> a konvertoroknak...
lac coo
Tán csak annyiban romlott, hogy kis sebességnél eléggé alulkormányozottak az autók .

lac coo
Na , nálunk vége a rumlinak, mindenki hazament...

Meg kell mondjam, ez a GTR2 konvert nagyon jó lett , eddig rossz tapasztalataim voltak az ilyen portolásoknak, de ez nagyon jól sikerült.
Egy picit változott csak a fizika alig észrevehetõen ...
Nem tom ki csinálta de nagy grat neki !
Az új Mother meg tényleg nagyon szép lett ...

JuanG
Boldog karácsonyt mindenkinek!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Vagy tolja a demot, ez megy a törtel is ha jól emléxem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
Gondolom, mindegyiknek warez van?!😊
Ket lehetoseg van:
- megveszed es nem lesz gondod😉
- "ertesz hozza" es megoldod, mint mindenki mas😉

hát nem jó a 79 mod de nem csak nekem sok embernek a haverok közül is<#szomoru1>

lac coo
Boldog Karácsonyt Nektek !

aesirbaba
Istentelen szép a Racekinges Nord, és brutális a két új nyomvonal is. A replayben a TV-cam még erõsen hibás, de gondolom lesz javítás. A játékélmény így is szenzációs😄

Szép Ünnepet Mindenkinek!

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Ha barmire szukseged van, a banner alatti linkeket nezd vegig, ott megtalalsz mindent. Nem disznek vannak ott, hiaba van Karacsony😊)

Kellemes Unnepeket: CTDP 2005 😊
Luko
ok, köszi

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

azé nem semmi... na...

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Luko
Sziasztok!
Én még új vagyok itt, és lenne egy-két kérdésem. De most csak a számomra legfontosabbat szeretném feltenni:
A CTDP F1 Mod-ot honnan tudom leszedni a játékhoz?

Alexease
Remelem kapsz Karacsonyra fakockat, Lego-t, Duplo-t, gumikalapacsot, epitokockakat, mert akkor talan lesz valami sikerelmenyed is😉))

Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
bocsi csak ideges lettem
még 1egy kérdés az baj ha nm szedtem le az a 144 mb valamit hozó ha jól tudom pályák?

lac coo
Neked is boldog karácsonyt !😉)

Istencsászár
Szerintem le lett írva mi a baja, tört rfactorod van, ha meg nem akkor rakd ujra mer összeakad más moddal, ha meg akkor se akkor indítsd ugy ahogy lac coo leírta, de ha ezek után sem megy akkor mit kell még szenvedni a lehetetlennel? <#zavart2>

Istencsászár
Ne szenvedj már, ha nem megy, nem megy.

átálítom a f1 79 modra és csapat azt írja ki McLAREN versenyzõ kimi raikkonene és semmi

Cowek
Szerintem menjél fát díszíteni, és ha készen vagy szedd le a módot, majd rakd vissza <#vigyor>.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek <#kacsint>

http://www.f1-info.hu/

Istencsászár
Vedd meg és jólesz.

próbálgatom de semmi csak a biztonsági autó van benne és azzal sem tudok meni mert nincsen kiválasztav ellenfél ezt írja ki!neketek hogyan indult el vagy nem azt a kódodt kéne beírni mint a CTDP 05 és feloldotta a kocsikat?HELP

Istencsászár

Kellemes ünnepeket!

JuanG
hja nem mondhatok, de klassz lesz 😊...voltam kint euroringen egyszer, és meg kell mondjam egész jól visszaadja a játék 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty