rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avcom
jaj mi lesz itt, ha kijön a Clio...

lac coo
<#idiota><#zavart1>Ez dícséret is 😊))

Pedig szerintem nyílvánvaló : ha ellenkormányzol épp helyes irányba rakod a kereket egy ilyen középpontos forgáshoz, ha rákormányzol meg épp keresztbe raksz neki , ezért állítja meg ( töbnyire) épp ez a forgást .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
"""....A Zonda ûrhajófizikával megy , épp az engine hiányosságait kiküszöbölendõ"""

ezt egy Lupo fan-tõl hallva dícséretnek nyilvánítom <#hehe>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
najó, de akkor sincs benne olyan hogy a saját középpontja körül pördül meg az autó, én ilyet még nem tapasztaltam rF-ben 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ne kezd megint 😊)))))))Minden autó ilyen , hacsak....

....A Zonda ûrhajófizikával megy , épp az engine hiányosságait kiküszöbölendõ 😊))))))<#idiota>

Természetesen nem a munkátokat akarom fikázni, az dícséretes és sokaknak tetszik , egyszerûen ilyen az motor...Lehet ellensúlyozni , trükközni a hibáit de ez általában mindig valami furcsaságot eredményez , viszi magával a helyesen mûködõ dolgokat is .

Az ISI ilyen, aki ellenkormányzást akar az LFS-t játszik, talán (remélem) egyszer javítva lesz ....

Béke.

JuanG
mé? mert a lupo ilyen? <#idiota>...a Zonda modban ilyesmi nincs, és még ellenkormányozni is lehet...😊))

b-type
értem 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AlieN911
Bocs, azt akartam irni h. miután átmentem GT röl F1 be mivel a bal láb a kuplungra állt, és az agyamban meg az volt h. nincs kuplung és a jobb láb gáz bal fék.. rányomtam a kuplungra😄😄😄 és durr.. de az eset után már a bal lábam a féken volt😄

Honda - The Power of Dreams

Alexease
"avval" <#idiota><#zavart1>

Ha kivalasztod a Test vagy a Race reszt, azon belul az Opponents ful alatt tudod ki-bekapcsolni hogy milyen kategoriak, autok, tipusok legyenek a versenyben.
b-type
Monaco-ban az elsõ kanyarban nincs fék?
Az elsõ kanyar az egy elég kemény kanyar, kemény a szög is és emelkedõnek felfelé indul.
pláne hogy elõtte azért magasra döngetsz a célegyenes/célkanyarban.

Nem tom, nálam sokkal rosszabbak az idõk mint a kétpedálos automata kulungos idõim, van 2perces pálya ahol 4mp-vel gyatrább.
De nem õszít, mert király...sokkal nehezebb kihasználni a legrövidebb fékutat, de lefelé már nem bukom, szal gyakorolni kell és kész 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hellotok!
Meg tudná nekem valaki mondani hogyha a fia gt modba kiválasztok egy kocsit és menni akarok vele, akkor mért csak az az egy tipusú kocsija van a gépnek is.Tehát a gép is ugyan avval megy mint én. Pedig mint tudjuk azért a fia gt sorozatban nem éppen egy márka kupárol van szo hanem különbözö márkák versenyeznek együtt és különbözö osztályok. Tehát ha valaki tudna segiteni hogy igy legyen a játékba is azt megköszönném.
Alexease
- A fo problema, szerintem, hogy elsosorban "csak" parameteres az egesz dolog, igazabol nem szamolja a kasztni csavarodasokat, doleseket, es az azokkal jaro sulypont es forgaspont athelyezodeseket😉

- Mar a jelenlegi "uj" engine-rol sincs abszolut tiszta biztos info, hogy mi is az uj a fizika teren😉 Ami biztos, a grafikai resz tuningolasa, vagyis a gMotor 2.0. A fizikai reszrol mindig csak "kitero" valaszt olvastam, vagyis "az egy masik resze az engine-nek" 😉 Hogy ez most mit jelent, nem tudom😄

AlieN911
Igy van!Kicsit vicces 2007 elején,de lehet h. nem véletlenül nincs megcsinálva?!Bár nem értek hozzá... Tényleg ha már erröl van szó, van rá esély h. a kövi javításban lesz vmi megoldás erre, meg van valami hír a new verzsönröl?

lac coo
Ez az egy nagy baja van az engine-nek, nem értem miért nem próbálják meg javítani 😞(((

Rá kéne jönniük, hogy megpördülésnél ne az a saját középpontja körül forgassa az autót ...Vicces ahogy az autó hátulja helyesen kifelé mozdul, az eleje meg eleje meg befelé 😊))

lac coo
Én már nyomom egy ideje 3 pedállal, már tök jól megy a blipelés 😊)))
Mondjuk hihetetlen jók a TM pedáljai pont jó közel vannak egymáshoz és hatalmasak a fém felületei, szal könnyen elérem egy lábbal mindkettõt ..

Persze van mit gyakorolni rajta , elég nehéz , hogy nyomkodni is kell a gázpedált közben meg ugyanazzal a lábbal folyamatosan adagolni, korrigálni kell a féket ... Dehát mint tudjuk mindent meg lehet tanulni 😉

AlieN911
Köszi! Én épp ellenkormányzást alkalmaztam,és a tapasztalat megpörgülés..csak az a baj h. bennemvan h. ellenkormányzás és gondolkozás nélkül csinálom...Majd kiprobáljuk a padlofék+tulkormányzás kombot is <#vigyor2>

Alexease
Az ISI engine-ben nem annyira jo/hatasos az ellenkormanyzas, nagyreszt inkabb korbefordul😉 Bar mostanaban neha azert osszejon, foleg a GTR2-ben vagy az ujabb modokban.
Ami altalaban segit a hirtelen padlofek es a tulkormanyzas😊)
Alexease
En mindig is manual kuplungoztam, csak meg a baloldali pillango valtoval😉 Nekem is sokszor hasznon volt, ha le akarta tolni az elejet az auto a palyarol, huzgaltam a pillangot es adagoltam agazt, es frankon be-beforgatta az autot a kanyarba😉 Persze, ettol gyorsabb nem lettem, max nem mentem falnak😉) De sokszor extra szuk kanyarban hasznos volt, meg amikor a Porsche-t porgettem korbe-korbe Monzaban😉)))
AlieN911
Nekem semmi gondom nincs, néha énis elfelejtem a dolgokat,de már egész jol megy😊GTvel nyomultam, utánna kicsit F1 (Monaco) elsö kanyar fék helyett izmos kuplung<#falbav><#nyes> Tök kircsi a 3 pedál, nekem nagyon bejön! És még lassabb se vagyok mint MOMOval, söt...
Csak még arra kéne rájönni, h. ha megcsuszik a kocsi hogy fogjam meg, mert akkor összevissza nyomok mindent<#hehe> ill mostanában kis kuplung-gáz variáciot használok, ami néha bejön néha nem...Valaki tud valamit mondani ez ügyben?<#idiota>

b-type
egy nagy elõnye van a 3pedálnak (az érzésen kivûl), hogy alulkormányzott autót szépen ki lehet hozni a kanyarkijövetnél, ha megvan hozzá a teljesítmény akkor csak kicsit mellényomva a kuplungot a gáznak és már meg is lehet csavarni az autót befelé.
Egyébként egy halál 😄DDD
Már egész jól megszoktam, de néha elfelejtem ezt az egészet<#idiota>...olyankor van piszok nagy kapkodás az akkor már szûk fékre majd persze palánk 😄
Meg frankón gázfröccsölöm végig a fokozatokat (még azt is amit nem kellene), majd hagyom leesni a fordulatot és úgy engedem rá az utolsó kuplungot...na akkor az egész cirkusz szrt sem ért->palánk 😄DDD.

pajti
b-type
ez nekem is megmaradt 😄
Bár nekem így: tartalomhoz a forma, amfora/Djemba.
😊

irlindy
ha átteszed az aston artin-t akkor majd áttod nekem is küldeni? mer nekem a FIA GT van fent

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

irlindy
pffuhhuu...na ez értelmes volt 😊 csak örülök..most láttam h mindjár jöna clio kupa mod

irlindy
22217 - olvassátok el...

lac coo
Jól van, ne cikizd már ! 😊

Alexease
"Tartalmaz a forma, Djemba" 😊
Alexease
Mar csak a poen kedveert sem torlom "Djemba-t", de foleg a tanulsag miatt sokak szamara, hogy: "Latjatok nem erdemes ellogni az iskolat, legalabb egy 2-est el kell erni, mert hasonlo szinvonalra sullyedtek ti is!" 😊 <#idiota><#zavart1><#vigyor3><#vigyor5>
irlindy
látom mindenkinek nagyon bejön az a mondat 😊

Alexease
<#idiota><#zavart2>
avcom
te pedig tudtad, hogy karácsonykor megjelenik nem? 😊

lac coo
Dehogy értem ! 😊))))

JuanG
te érted mit akart mondani? 😊)

irlindy
vki...aki igzán jól nyomja...FIA GT modban lamboval fusson már pár kört EMG Hungary-n mert érdekel h jó-e az idõm 😊

lac coo
Ismét egy csodás mondat ... 😊)))

Tomo15
Te csak értesz hozzá😊)
rh és CTDP 2006 én már nem hiszek ezekben a CTDP is inkább megcsinálta a 2005 modot mint a 2006 és már fejleszthetnék a 2007 de ááá

Tomievo
Írj a trymedia-nak vagy isi-nek e-mailt, melyben meg kell adnod az IMA rendelési kódot, meg esetleg, hogy mien mail címmel unlockoltad a játékot. Egyébként meg pont ezért kell a biztonsági mentés...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

lac coo
Igen, az Astonra gondoltam én is 😉De nem töltöm újból le az RFX-et 😊))

Egyébként így többet autózva vannak azért különbségek a GTR-es és az rF FIA GT-s autók között ...
A Lister pl. , ami GTR-ben atomstabil, itt alapsetuppal csuszkál mint a takony 😊)))

Nálam továbbra is a GTR2-es Lotus illetve a Flying Lizard Porsche a favorit !

Alexease
Eleg sok mindent es eleg maceras😉 Uszkve😉
De valszeg megnezem mit s hogyan, mert az Aston Martin-t valszeg atteszem a FIA GT-be az rFX-bol😉 De aztan, lehet hogy jobb lenne az rFX 0.7-est feltenni...😊 De a FIA GT-ben sokkal kulturaltabb az autovalasztas (autotipus szerint es nem hasznalhatatlan csapatnev szerint).
lac coo
Mit kell átírnom az RFX autókon, hogy használni lehessen a FIA GT modban? *veh. file-t vagy mit?

SitatiS
Hi!
Valami nem stimmel nekem,a Nordschleife All Road v1.0 pályával.
4-5 percnél a felhõk eltûnnek,elõtte-utánna már jó,de itt ezen a részen marhára zavaró,valamilyen ötlet?😊)

Let the good times roll.

Knife
Sziasztok!
F1 RETRO FUNRACE
December 27.-én 19 órai kezdettel versenyt rendezünk, melyre mindenkit várunk.
Infók a körülményekrõl:
mod: F1 1979 v1.0
pálya: Lienz 24h GP
teljesítendõ körök: 10 kör (minimum 2 futamot tervezünk)
megengedett segítségek: TC, Kuplung
mechanikai hibák bekapcsolva
üzemenyagfogyás és gumikopás: Normál
Upgradek használhatók, sõt kérjük is, hogy minél kevesebb hasonló autó legyen a pályán.
szervernév: F1 RETRO FUNRACE vagy www.metosz.net (jelenleg az utóbbi néven fut a aszerver, lehet jönni tesztelgetni)
Bõvebb infót a www.metosz.net-en olvashattok, külön jelentkezés a fórumon.
Jó szórakozást kívánok minden kedves érdeklõdõnek! Remélem találkozunk.

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Újra telepítés és csak azt módot rakd fel amit tényleg használsz
ZolEE F1
valaki #22188?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

köszi szépen az infót de tudod mikor szétkúródik a partíció akkor utána nehéz brámit is menteni utána,mert nem vagyok ismerõs kürt kft-nél.de köszi az infót,meg az oktatást,majd legközelebb konzutálok a vinyómmal,meg a vírusokkal,hogy mikor akarják szétbaszni a vinyót és elõtt feltétlen elmentem a try mediát.Amúgy köszi azt az infót.megnézem. bár multkor csak 5 órn keresztül szenvedtem vele,de hátha elsiklottam valami mellett
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia errõl a mappáról kellet volna biztonsági mentést csinálnod és akkor nem kellene újra aktiválgatnod format C: után , a felugró ablakban keress valami ilyet renew vagy valami ilyesmi és oda írd be az adatokat amiket elõször kaptál e-mailben és küldenek egy aktiváló kódot
autoszimulator
caps off, brain on -.- <#wilting>

.: mobilize.hu :.

SZIASZTOK.TUDNA VALAKI SEGÍTENI??LEJÁRT AZ RF-HEZ A KÓDOM,DE NEM TUDOM,HOGYAN LEHET MÁSIKAT KÉRNI,MERT AZOK AZ ABLAKOK KURVÁRA NEM JÖNNEK BE AMIKET KIÍR AZ AZ OLDAL AHOL MEGMUTATJA TÖK ARANYOSAN,HOGY KÉNE KINÉZNIE ANNAK AZ EGÉSZNEK.TUDNA VALAKI SEGÍTNI PLEASE??
Én csak jóindulatból figyelmeztettem Mikeee86.
Láttam már itt, hogy egy kérdés után közölték egyesek, hogy ...
Mikeee86: Amúgy Én se vettem meg. " Jó sokba került nekem is "