rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
tényleg ebben a GT modban benne van a driver kéz animáció is??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Friss telepítés alig van rajta valami ... Na mindegy ez van..
Közben utána néztem , Brianzán sem eredeti ég van, tettem rá textura frissitéseket lehet attól van ...
Bár pl. a Hudson féle egeket eddig jól kezelte, most nem tudom miért ilyen .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JuanG
nem tudom, lehet reinstall kéne...nálam az utóbbi idõben csíkosak voltak az egek 😊)...

nekem most van egy w---z rF-em, ebben próbálom ki a modokat, és ami jó azt beteszem az eredeti rF alá (sõt lehet mindegyik JÓ modnak külön rF install-t csinálok 😊 )...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nálam egyre több pályán nem ér földig az ég..
Valamirõl lemaradtam, vagy nálam nem jó valami ..Pl.: Brianzán sem jó , és a Hudson féle texturákkal sem ...

JuanG
F1 97 : kipróbáltam tegnap minimálisan este, és tényleg egész jó, de sajna a gumin még javíthattak volna egy kicsit ...kicsit erõsebb hátsórész kitörésnél nincs esélyed hogy megfogd, ha megindul meg se áll a csúszás 0-ig, vagyis nincs benne hogy megakad a kerék, és visszanyeri a tapadást, pedig ekkora bazinagy hátsókeréknél kellene 😊)...de azért tetszik, meg majd setuppal hátha jobb lesz kicsit.

Az új nordon próbáltam ami tényleg nagyon szép lett <#taps>

lac coo
Raceking Nord aszfalt "villogás" javítás :ROAD_S.DDS.
Csak simán a Nuerburg könyvtárba ...

OFF:
A menüben 20 felletti az fps, de a jatékban már csak 2 meg nem látok semmit.
Igazadvan aki pses gameken akar játszani az vegyen ps2-t. Csak annyian istenitették a wrc4et hog yki akartam probálni. Már játszottam vele de azzal a gamepaddal(vagy mittom é n mi volt a neve) én nemtok normálisan menni/Közel vannak a gombok egymáshoz. Gépen is a nyilaktól is idegbajt kapok 😄/

Aki meg 2006os f1-el akar menni az f1chez meg az rfhez van 1-2 mod ami jó.

ON:

OFF:
A menüben 20 felletti az fps, de a jatékban már csak 2 meg nem látok semmit.
Igazadvan aki pses gameken akar játszani az vegyen ps2-t. Csak annyian istenitették a wrc4et hog yki akartam probálni. Már játszottam vele de azzal a gamepaddal(vagy mittom é n mi volt a neve) én nemtok normálisan menni/Közel vannak a gombok egymáshoz. Gépen is a nyilaktól is idegbajt kapok 😄/

Aki meg 2006os f1-el akar menni az f1chez meg az rfhez van 1-2 mod ami jó.

ON:

crackelt elvileg van..keresd meg magadnak ha kell...
igaz ezzel neten nem fogsz tudni játszani

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

4 gb majdnem!!! de tényleg fut rendes carier mod szerzõdése szponzor stb. nagyon baro

Istencsászár
Próbáld ki a korlátozott full verziót vagyis a demot!

Olyan 9 ezer körül mozog, de mint mindent az www.rfactor.net címen megtalálod.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Doh, crap crap megacrap... 😊
Mennyit kóstál ez a játék? Valami próbaverzió vagy crackelt játék vagy bármi más nemszép dolog? :/
Panther
Az semmit sem jelent, hogy a menüig bejön és 5-10 fps-t produkál. Én úgy tudom normális PS2-es emulátor a mai napig sincs. Aki konzolt akar, vegyen egyet és kész. vagy XBoxot, vagy PS3-at...stb.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Hát...izé...cimbora, amirõl te beszélsz, az akkora meló lenne, hogy akkor már jobb elkészíteni telejsen nulláról egy f1 2006 modot. Vagyis úgy értetted, hogy a Sony PS2-re kiadott F1 2006 játékát konvertálta teljes egészében valaki? <#wilting><#wilting><#wilting>

Csak nehogy azt mondd, hogy emulátorban fut.....<#wilting><#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Cowek
Havi díj nincsen, a többi stimmel :-)

http://www.f1-info.hu/

megkell venni

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Heyhó! Pár kérdésem lenne a játékhoz, azonkivül hogy kell net és kliens, kell még vmi? Havidij vagy meg kell venni az eredeti játékot? :/
JuanG
én mennék, de perpill. nincs orig. rF-em, folyamatban van...na meg ma nem is érek rá nagyon 😞(...

Knife
F1 RETRO FUNRACE (GP 1979)
Jelenleg 14-en vagyunk, gyertek még!
Szervernév: www.metosz.net
Lienz 24h
Több verseny is lesz. 7-7 körök.
Gyertek!

\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"

Ps2-es cod2-t már sok ember eltudta inditani. A wrc4-et betudtam hozni a menüig. Szoval elképzelhetö lenne hogy megy de ez uj játék és ezért nem hinném hogy müködik.

Egyébként meg elnézve a vidiket az esön kivül nem teszetbenne semmi a modellek is tök szarok.

nem érdekel mi a véleményetek!nekem megvan és jónaon!majd teszek be képeket

hallod te vagy az

avcom
legalább röhögünk tovább <#hehe>

JuanG
nem kellet volna, most betesz pár PS2-es képet <#idiota>

avcom
igen? <#idiota>
mutass pár képet plz <#wilting>

lac coo
Ja ...😊)))

Istencsászár
éééééééékezet van a fájl nevekben, nem mutatja meg😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Azért ez az Alex & Hudson féle Toban még mindig odab...sz :

Bocs a felesleges képekért 😉)

JuanG
leszedtem feltettem mhelyi gépemre a F179 et nem eredetire elinditottam ment egybõl a mod tök jó alig várom otthon is kormánnyal nyomjam 😛PP

Cowek
Nekem Djemba karácsony napi figyelmeztetést érõ hozzászólása mindent megmagyaráz :-) NO COMMENT

http://www.f1-info.hu/

b-type
Sztem tök ász a Livet Glen-i pálya, vmi jól kezelhetõ jó teljesítményû autóval nagyon élvezetes.
Én pl. GTR-s bímerrel raktam a pályát, és kis beállal nagyon jó <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Off.:

Ez a nem semmi ...Tankoltam egyik Fóti benzinkúton 5000-ért és nem tudtam elmenni vele 100 km-t !!
Én tankoltam nem a kutas , az autó a számítógép szerint 8.2-õt fogyasztott ...

Nem tom , hogy csinálják, mit piszkálnak meg a kúton-pisztolyon de ez volt az utolsó, hogy ott tankoltam !

???

Istencsászár
Leglább kiderült mi is az az F1 2006, F1C topikban is nagy elõszeretettel mondogatta pár eltévedt lélek, de sosem derült ki mi is az valójában. Ps2 F1 2006 érdekes lehet pécén futtatva, mivel nemláttam még olyan ps2 gémet amit pécén tökéletesen emulálnak ( ps 1el gondok vannak ). Az is érdekes hogy nagyon jó a fizikája, mivel az nincs neki, így nem lehet jó ( kipróbálta ).

Istencsászár
Vesszõket, mondat tagolásokat, végeket, kezdeteket... 😊

Ha megfigyeled, általában elhagyja a ragokat (-ra, -re, -ba, -be stb).
Új magyar nyelv van születõben.<#smile>
AlieN911
<#idiota><#idiota><#vigyor1><#zavart1><#hehe><#eplus2>

Honda - The Power of Dreams

Alexease
Te nem lenni Magyar, vagy Te lenni csokkentett modban?! 😊 <#idiota><#zavart1><#zavart2><#hehe>
van egy f1 2006 gamem pc amit PS2 csináltak és át van convertálva pc kibaszott jó de a grafik lehetne jobb de nagyon jó a gumikopás meg a fizika

lac coo
Kb te is úgy állsz , mint én a BMW festésemmel 😊)))

avcom
ajjaj össze kell kapnom magam, mert ez is beelõzi a HPCC-t 😊

AlieN911
duuurvaaa<#eljen> csak remélem nem lessssz ugy elbaxva a fizika mint az 1.2....

Honda - The Power of Dreams

SitatiS

Let the good times roll.

lac coo
Alex !!!
Egyszer kerestél kresz-táblákat , íme 😊)Symbols, Pictograms/Road Signs.....

Én nem tudom megnyitni , nem tudom mi az az *.ai file...

lac coo
Egy nagyon jó dolog azért van ebben a GTR2 modban: végre van fülke-vibráció !<#eljen><#eljen><#eljen>

lac coo

KÖszi szépen a segitséget! Ne félj kiszurta a szemem😄
KÖszi szépen a segitséget! Ne félj kiszurta a szemem😄
lac coo
A FIA GT modban hol található az lcd fordulat számjelzõ "csíkja" ?

Alexease
Annal azon fognak csodalkozni, hogy ha kanyarban elveszik a gazt, es visszadobnak 2 sebesseget, akkor miert all azonnal keresztbe az auto😉)) Aztan majd "jol megjavitjak" hogy teligazzal, telifekkel lehessen kanyarodni😉))
lac coo
Rárakom a Lupo fizikát !<#idiota><#banplz>