rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Közben utána néztem , Brianzán sem eredeti ég van, tettem rá textura frissitéseket lehet attól van ...
Bár pl. a Hudson féle egeket eddig jól kezelte, most nem tudom miért ilyen .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nekem most van egy w---z rF-em, ebben próbálom ki a modokat, és ami jó azt beteszem az eredeti rF alá (sõt lehet mindegyik JÓ modnak külön rF install-t csinálok 😊 )...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Valamirõl lemaradtam, vagy nálam nem jó valami ..Pl.: Brianzán sem jó , és a Hudson féle texturákkal sem ...
Az új nordon próbáltam ami tényleg nagyon szép lett <#taps>#taps>
A menüben 20 felletti az fps, de a jatékban már csak 2 meg nem látok semmit.
Igazadvan aki pses gameken akar játszani az vegyen ps2-t. Csak annyian istenitették a wrc4et hog yki akartam probálni. Már játszottam vele de azzal a gamepaddal(vagy mittom é n mi volt a neve) én nemtok normálisan menni/Közel vannak a gombok egymáshoz. Gépen is a nyilaktól is idegbajt kapok 😄/
Aki meg 2006os f1-el akar menni az f1chez meg az rfhez van 1-2 mod ami jó.
ON:
A menüben 20 felletti az fps, de a jatékban már csak 2 meg nem látok semmit.
Igazadvan aki pses gameken akar játszani az vegyen ps2-t. Csak annyian istenitették a wrc4et hog yki akartam probálni. Már játszottam vele de azzal a gamepaddal(vagy mittom é n mi volt a neve) én nemtok normálisan menni/Közel vannak a gombok egymáshoz. Gépen is a nyilaktól is idegbajt kapok 😄/
Aki meg 2006os f1-el akar menni az f1chez meg az rfhez van 1-2 mod ami jó.
ON:
igaz ezzel neten nem fogsz tudni játszani
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Olyan 9 ezer körül mozog, de mint mindent az www.rfactor.net címen megtalálod.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mennyit kóstál ez a játék? Valami próbaverzió vagy crackelt játék vagy bármi más nemszép dolog? :/
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Csak nehogy azt mondd, hogy emulátorban fut.....<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Jelenleg 14-en vagyunk, gyertek még!
Szervernév: www.metosz.net
Lienz 24h
Több verseny is lesz. 7-7 körök.
Gyertek!
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Egyébként meg elnézve a vidiket az esön kivül nem teszetbenne semmi a modellek is tök szarok.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bocs a felesleges képekért 😉)
http://www.f1-info.hu/
Én pl. GTR-s bímerrel raktam a pályát, és kis beállal nagyon jó <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez a nem semmi ...Tankoltam egyik Fóti benzinkúton 5000-ért és nem tudtam elmenni vele 100 km-t !!
Én tankoltam nem a kutas , az autó a számítógép szerint 8.2-õt fogyasztott ...
Nem tom , hogy csinálják, mit piszkálnak meg a kúton-pisztolyon de ez volt az utolsó, hogy ott tankoltam !
???
Új magyar nyelv van születõben.<#smile>#smile>
Honda - The Power of Dreams
Honda - The Power of Dreams
Let the good times roll.
Egyszer kerestél kresz-táblákat , íme 😊)Symbols, Pictograms/Road Signs.....
Én nem tudom megnyitni , nem tudom mi az az *.ai file...