rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem vagyok magyar!!! németorszáágabn dolgozom 14 évet éltem MO.

ez már majdnem értelmes mondat volt, mi történt?

Cowek
Így is... ne mond el honnan vannak...

http://www.f1-info.hu/

Tomo15
Ez csak természetes. További jó munkát! <#wink><#zavart1><#idiota>
lac coo
<#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

egy fejlesztõ csapatban dolgozom de nem mondhatom meg melyikben mert bennevan a szerzõdésemben!(ha elmondanám képeket akarnátok és stb.)

énsem bántom, csak tudni akartam min dolgozik, úgynéz ki alul informált vagyok <#buck>
lac coo
Jó, én nem akarom bántani szegényt. 😊) ....Abbahagytam . 😊)))

én azt hittem, hogy már az rFactor 2 engine-jén dolgozik, na mindegy, az F1 2006 is jó lesz.
lac coo
Úgy hallottam, átvette az F1 2006 projektet az RH-tól .

Panther
Djemba, neked magyar egyébként az anyanyelved? mert két dolog lehetséges: vagy nem magyar és tényleg külföldön élsz szülõkkel és úgy tanultad a magyart, mert ha magyar, akkor.....hát inkább nem fejezem be a mondatot, mindenki tudja mit akarok mondani.

ON.

Mi is lesz az a mod, amin dolgozol? És milyen eszközöket veszel igénybe? Szeretnék tanulni valamit.....<#zavart1><#alien>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

lac coo
Én tudom mi van benne 😉

a lényeg ott van a hsz-mben, ez van a faq-ban is meg a hardveres dolog
lac coo
..Jól tudom, hogy Te szoktál fordítani ...? 😊)))

lac coo
Van, csak angolul 😊)

a HDD nem fõ alkatrész szerintem, de sosem lehet tudni, meg kell fedni Alexease-t, hogy még nincs erre faq <#banplz>
lac coo
Ha valami fõ hardware-t cserél a két telepítés között , akkor ez a mentegetés nem mûködik .

valószinû megkell újitanod a licenszedet a hardvercsere vagy a lejárt 5 aktiválási lehetõség miatt, indítsd el az rFactort a felugró ablakban keress valami ilyet renew vagy valami ilyesmi és oda írd be az adatokat amiket elõször kaptál e-mailben és küldenek egy aktiváló kódot. Ajánlott a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia mappáról biztonsági mentést csinálni amikor mükõdik a játék, Format C: után ide is kell vissza másolni akkor nem kell újra aktiválgatnod telepítés után és az aktiválás sem jár le.
Üdv mindenkinek.
Lenne egy problémám. Winchestert cseréltem a gépbe és nem indul az e-mailban kiküldött kóddal és e-mail címmel az rFactor. Mit tegyek?
e-mail és msn címem: [email protected]
Nagyon köszönöm a helpet elõre is.
avcom
egyébként (és akkor befejezem) nem lennék meglepve, ha PS2 lenne csak DVI/VIVO vagy TV tuner segítségével windows alatt a PC monitoron futna...

Tomo15
Milyen mod lesz mester?<#zavart1><#nevetes1>
loool<#vigyor3>

hát arra nagyon kiváncsi leszek
lac coo
Djemba Mod Group .....

<#merges2><#wilting><#merges2><#wilting>

majd bedobom nemsoká de dolgom van fejlesztünk a RFACTOR alá!!!

lac coo
Hát...Nem jutott messzire 😊))

Aki nem ismeri még ez egy nagyon jó videós oldal végtelen sok autós videóval !( Remélem jó a linkelés...)

Panther
Én még mindig várom a PS2 konvertbõl a képeket, lehet rossz minõségû is.....<#wilting>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
<#alien><#idiota>

lac coo
Ámen .

avcom
figy ne spammeld már tele a fórumot 3-4 óránként valami hülyeséggel
azért, mert lerenderelték azt a pár autót F1Racer-ék az még nincs kész, csak a legjobb LOD meg rá a textúra, ráadásul ahogy szokott lenni a felnik/gumik úgyis külön készültek a renderhez

egy autót mint tudjuk sokkal tovább tart összehozni, mint azt az állapotot elérni, amikor már le lehet renderelni

álmodni meg én is tudok meg beírogatni mindent, csak a helyzet az, hogy a bagatell ökörségeid láttán az emberek elõbb-utóbb azt sem hiszik el, ami tényleg úgy van

én például úgy tudom, hogy azért nem halad az RH MOD, mert valami budget gokart játékon dolgoznak, de ennek eddig semmi látható jelét nem észleltem, ezért inkább nem szartam vele össze a fórumot

szóval nyiss egy kockás füzetet és minden nap írd bele ezeket a hatalmas újdonságaidat évente egyszer linkeld be és ha valami bejött visszamenõleg felterjesztünk Kossuth díjra

RH 2 hónapja elkészítette a Toro Rosso autót és ennyi azóta semmit nem lehet hallani róluk!4 kocsi van készen azt tudom.

lac coo
Ilyen jó minõségben összedobhatnának valami mást is 😊))))

van arra jópár moder csapat <#crazya>, maradjanak csak az F1-nél, az RH06-tal mi van ? Lassan elõbb kész lesz a CTDP 2 móddal mint az RH eggyel.
lac coo
Rá kéne beszélni õket , hogy csináljanak valami kasztnis modot is ! <#idiota><#idiota><#idiota>
Kár ezt a tehetséget arra sok F1-es autóra pazarolni ...
Nem mindegy, hogy hol vannak a szárnyacskák az autótn , más különbség ugyse nagyon van a különbözõ évjáratok mögött 😊)))

nekem ebben nem jön le. hogy 1 hónapon belül kész lesz. 50%os a 2006 mód, az autók fele kész a másik fele folyamatban, még nincs játszható állapotban a mód, sok új ember csatlakozott hozzájuk így valamivel gyorsabban halad a munka, hát kb nekem ez jött le a 2006 móddal kapcsolatban
lac coo
Ez egy köcsög spotter.......

Rám kiabál elég arogánsan, hogy "gyerünk, gyerünk , go...go...go...!"

Asszem megfejelem a boxban ....

lac coo
Igazad volt 😊))

Az nem jutott eszembe, hogya Locations fõkönvtárban nézzem meg , ne az adott pályánál ...
Volt egy SKY.gmt , az csinálta a galibát, a Delphi82 féle GTR2 trackpack tette be oda ...
Aki hasonló cipõben jár dobja ki a francba !
És így az új Nord sem hibás, eddig azt hittem az gyárilag ilyen ....

THX !

MazeZee
Hello

Lenne egy kérdésem...,az hogy elkezdtem szedni egy feilet, és 828 mega és nemtudom hogy ez a játék-e....

SitatiS
Köszi!
Megkaptam a választ jó pár hsz elõtt feltett kérdésemre,köszi.Most már mûködik rendesen,Nord égboltja is,volt 2 file(GMT),ezek törlésre kerültek.
Thx Juan!

Let the good times roll.

b-type
huh bázz tényleg! 😄DDD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Igen.
lac coo
Tényleg ...Megpróbálom megkeresni ..

Ez az ?

Alexease
Az rFactor-hoz mar megjelent a pitradio😉 Par hete linkeltem be😉 Eredetileg Olasz, de letoltheto az Angol szovegeles is, de barmikor ossze-vissza masolgathatoak a WAV-ok a GTR2-bol vagy akarhonnan😉
Jézusom mekkora a váltókar <#guluszem1><#wow1>
lac coo
Hát lehet ...
Nálam mindenesetre nincs kéz , mondjuk ha van az nem lehetséges , hogy valahol külön kell bekapcsolni ?

A pitrádió már sokkal jobban hiányzik, az jó hangulatos....

GMT nincs külön, csak dds-eket raktam a pályára...

JuanG
pedig meg lehet csinálni, az új Alfa GTR v3.0 -ba beletették:

rfcentral - AlfaGTR v3.0

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
elvileg a textúra nem lehet hibás hanem inkább a SKY.GMT...nincs egy SKY.GMT-d valahol a pályákon kívûl a Locations (vagy gamedata) mappában?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Nincs .