rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spet,

Itt ragadnam meg az alkalmat, hogy megszabadulnek ket kormanyomtol:
Logi MOMO Racing (kormany ok, pedalok potijat tisztitani kell, rogziteni is)
Logi Driving Force Pro (kormany elektronika kuka, mechanika kifogastalan, pedalok ok - frissen tisztitva)

Mindketto hasznalt, de jo allapotban, tartalek alkatresznek idealis, onmagaban nem fognak rendesen mukodni. Akinek kell, megtalal az elerhetosegeimen.
SitatiS
Az is én voltam,itt van pár új kép ezért a link.

Let the good times roll.

Istencsászár
A képek, infok kedvéért linkelte be, de ha jól emlékszem már pár napja ezt már valaki megtette.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Status: WIP - Not Yet Released

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SitatiS

Let the good times roll.

Sziasztok.
Elindult a rfactor Online liga saját szerverrel és ingyenes gyertek jelentkezzetek.
Honlap cim:http://liga-sabi.atw.hu/
lac coo
Off.:

Akinek megvan akármilyen formában Da Hool :Meet Her At The Love Parade c száma , töltse már valahová legyen oly kedves ! 😉
Videohoz kellene és sehol nem találok megfelelõ változatot, elsõsorban remixek érdekelnek ...

THX, sorry...

On.:

aesirbaba
Beeeeeee 😄

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Tomievo
Be 😊

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

b-type
nálam minden ok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
off

be tud(tok)sz lépni a PH-ra??

on

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Régen nekem is elmászott a gáz a Momo Racingen.. Az én módszerem:
Minden egyes játék elõtt: Logitech Profiler be, vezérlõpult, game controllers, és teszt.. Azóta mindíg jó..
aesirbaba
Klasszak ezek a mechanikai javítások😊 Nekem egy hónap után állt be NÉHA a gáz 80%-ra. Feltettem egy újabb Logitech drivert, és eztán majdnem másfél évig használtam a cuccot, SOHA többet nem jött elõ a probléma. Mechanikailag pedig nem avatkoztam bele, ami azért is szerencsés, mert teljesen nulla a kézügyességem.
Hát ennyit a MOMO-ról😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

b-type
😊))
Tudod neked is adnám, de az jár a kormányhoz.
Én anno így csináltam meg (nem röhögni 😄 ):
-meg akartam hosszítani a rugóutat, ezért rezsón melegített forró késsel kivagdostam darabokat a pedál aljából....jó-jó éreztem hogy itt most belenyúltam a bunkóba <#idiota>, ezért terveztem késõbb ólomüveggel vagy törtcsipkés terítõvel befedni az ordenáré lukat..
Na szal miután ezzel végeztem és a kapott 'izé' után sem múlt el a jelenség, akkor szétszedtem és komolyabban elgondolkoztam rajta...ennek eredményeképpen két komponensû ragasztóval jó alaposan rögzítettem a potit (Spejbl&Hurvinyek ihlette mozdulatokkal).
Na ezek után olyan szr lett, hogy kénytelen voltam ember segítségét kérni, aki a hozott anyag lehetetlensége ellenére megcsinálta, de kb. 1év után megint elhalt..
Az is lehet hogy csak a potit kellene cserélni, de azt olyan módon rögzítettem hogy kisebb atomtöltetekkel lehetne csak kibillenteni a fészkébõl..
A másik pedál (DFP), nem járt ilyen rosszul, ott mivel nekem nem jött be a kormány, alkatrészként használtam fel a darabjait...azaz a két rugót kiszedtem belõle.
Na és persze ez is szr...ezen is befog a fék, és nem üt ki a gáz..
Remélem érted miért nem adhatom neked 😊))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dehogynem, feltétlenül szükséges a kommunikációhoz
Nekem nagyon jól bírja momo racing.Mikor megvettem 2ésfél éve hamar elkezdett mocorogni a potija,de én kitaláltam egy tuti módszert rá,több cimbinek megcsináltam és semmi baja nincs az ég világon.

Milyen baja lehet azoknak a pedáloknak,amit nem lehet megjavítani?Add nekem õket b type free. majd próbálok valamit belõlük csinálni...😊
irlindy
nekem 30 éve él ismerõsöm Amerikában és nem felejtett semmit magyarból..de most hagyjuk már ezt<#nevetes1> hehh..a nyelvünk ismeretnének nem sok köze van az rfactor-hoz...<#idiota><#vigyor0><#taps>

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Hát én nem akarok kötekedni de 😊 :

Djemba felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Halak
Életkor: 14-18 között

14 évet éltél Mo-n, maximum 4 évet külföldön, ez jön le az adataidból és már elfelejtetted a magyart, hát gratulálok.... no comment.

Van 1 lengyel munkatársam 20 éve él Mo-n magyarul még nemtud, lengyelül meg már nemtud, legalább is ezt mondja a többi lengyel munkatársa, sztem te is hasonló helyzetben lehetsz <#buck>
ráuszítottam az AI-t az új nordra, az hagyján egy helyen bele megy a szalagkorlátba és megpördül, de utána fogja magát és a szalagkorláton keresztül megy és leesik a pályáról <#szomoru1>
lac coo
Azt tudom , hogy lehet kapni , de a gamepadét cseréljem le ?
Gagyiságról annit, hogy a TM RGT-ben kb 150 Ft.os poti van, van egy másik pedálom ami a TM Ferrari F1 rõl való, abban kb 500ft-os van 😊)))

Alexease
Azok szerintem nem jok, tul kicsik, gagyik, stb. Szakboltokban tuti lehet kapni mindenfele potit, legyen az csuszo- vagy forgopotmeter. Csak ki kell merni az eredetieket, hogy mekkora az ellenalasuk.
lac coo
Próbálok keresni valami eszközt amiben használható potméterek vannak ...

Akinek van valami ötlete szóljon !
Lehet a gamepadok analog karjai nem jók mert kicsi nagyon a potméter útja ...

Alexease
Mukodnie kellene😉 Nekem 2 kormannyal mukodott😊) A DFP-t hasznaltam kormanynak, es pedaljai melle tettem pluszba a TM pedaljait is, hogy legyen 3 pedal😉 Ket hatranya volt: a rengeteg vezetek, plusz hogy kulon talapzaton voltak a pedalok igy elcsuszkaltak.😉
lac coo
Elvileg bevenné a játék (maradjunk az ISI-nél..) azt is , hogy teszem azt három gamepadról adnám meg a három pedál tengelyét ?

lac coo
😊)))))))

Ezért kell valami kontroller amirõl át lehet tenni a cuccot ...

b-type
deaztán jól feszítsd meg, én rally-ban a Thrustmaster-n simán átrántottam a fogasszíjjat (onnan melegedett).
Ha viszont jól megfeszíted akkor jól ágyazzad és frankón tehermentesítsd a motorokat. 😊)
Pedál az sztem sem lehet bonyi...sõt sztem a legkönnyebb része az egész cuccnak, de én az elektronikából csak annyira vagyok jó hogy megvágjon az áram..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Ha találnék valami beviteli eszközt amin 3 potméter ( analóg tengely ) van, napok alatt összeraknék egy profi, garantáltan örökéletû pedált, fémbõl, ahogy kell ...A világ legegyszerõbb szerkezete, semmi bonyolultság nincs benne .Az alapanyag fillérekbõl meglenne .

Sõt ha nagyon bepörögnék és ráérnék, még a kormányt is kibelezném , és átraknám fém házba, az áttételeket ékszíjasra megcsinálva, ami ugye garantáltan kotyogásmentes marad 100 évig 😊))

avcom
igazából sehol
nem sokkal azelõtt szoktak szólni, hogy tényleg kész van, mert nehéz tartani a "határidõt" és mindenki kérdezgetné õket, hogy "na mikor lesz már"

Cowek
Momo Racing pedáljavítás után 2 évet toltam vele mindenféle ligákban. A zoknimtól lekopott fényesre a mûanyag felület annyit ment, most meg egy barátomnál van aki LFS-t tanul vele a 7 éves kisfiával. Ennél durvább tesztelés nem kell szerintem :-D
Visszatérve a topichoz, az rFactor hihetetlen precizen kezeli az effekteket. Minden döccenõt érezni.

http://www.f1-info.hu/

AlieN911
Off
Nekem a MOMOm 1 évig birta, semmi baja nem volt.. Lehet h. azért mert nincs mindig bedugva, csak ha használom? Igy használom az utódját is.
A G25nek sincs semmi baja (hálistennek.. 1 honapos sincs) Pedálokat nyomni szoktam, a váltóval meg finoman bánni,amennyire lehet,már jol is megy..
Bár a váltó részéröl szétszedve megnéznék pár képet..
On
A CTDP v. RH 2006 mikor jön ki elvileg? ill hol lehet informálodni ilyen dolgokról?<#confused>

Honda - The Power of Dreams

lac coo
Az nagy probléma 😊)))

Jelenleg ez a legjobb boltban kapható cucc ez nem kétséges, de eléggé ideges lennék , ha két év alatt ez is tropára menne, mint az eddigi összes (!) kormány ami csak volt ....

lac coo
Hát az nagy probléma 😊))))

b-type
Hát én nem is akarok rádsózni semmit 😊)) Nekem mindegy.
ennek fényében érvelek, sztem a kormány nem annyira luxus ránézésre, pl. a váltóház piros gombjai az sztem sokat rontanak a külcsinen.
Én ugye elég sokat használom H kapcsolásba (csak abban használom <#zavart1>), ezért azonnal írom ha gond lesz.
Egyenlõre csak annyi hogy a fejet le kell cserélni, mert koszolódik a bõr a tenyértõl.

lac coo
Egy emberke írta , hogy nem jól mûködik a váltója ..
Ez még nem jelent semmit , természetesen.
De ha egy ilyen cuccra vigyázni kell az már régen rossz 😊)))
Arra kellene, hogy készüljön, hogy ha rárántok valamire a verseny hevében , akkor ne essen semmi szét benne .De hangsúlyozom, ezek csak feltételezések, semmi okom rá , hogy azt mondjam , nem lesz hosszú életû, de még kevesebb arra, hogy hosszú életû lesz 😊)))

b-type
Hát ugye az attól is függ ki írja.
G25 témában találkoztam már olyannal aki nem tudott rájönni hogyan kell szekvenciálisról H-kapcsolásra váltani, sokáig és erõsen próbálkozott..
Meg van aki rugja a pedált, és van aki kezeli..
Szal nálam nagyon függ attól hogy ki írja a panaszt,...illetve természetesen ha bazi sokan írják az is valmi.

lac coo
Elromlott váltóról már most olvastam ....Ugyan belülrõl nem láttam még a váltó részét, de ha az csupa mûanyag , nehezen hiszem, hogy sokáig bírja azt a terhelést amit az kap, intenzív használat melett 😊))
Szal amíg nem bizonyít a cucc addig kételkedem, azért mert beetetik a népet a luxus- fém- bõr dumával , még semmi okom bedõlni nekik 😊)))
De adja isten , hogy tévedjek !

Djemba-Djemba az a Mancheaster United játékosa volt 2003-ban és ez az igazi neve nem a beceneve!!!de ne mond el senkinek

b-type
Kormányéból igen, pedálból bukott 😊)
kb. 3 hónap volt mikor nekem kibukott a Momo pedálja.
Szal még van 2 hónapja a G25-nek 😄D
(ha ezzel is baj lenne, akkor elmegyek MR. Logitech Bélához, és feldugom neki..)

lac coo
Az az ...Valami ilyesmin töröm a fejem 😊)
Én hosszútávon a G25-ben sem bízom, eddig még nem sikerült bizonyítani a Logitech-nek , kormány megbízhatóságból 😊)

Cowek
Hát nálam brutális a G25. Semmiben sem emlékeztet elõdeire (MS Sidewinder, MOMO Racing). Biztos jó az Act Labs de ha bírja szuflával a G25 nagyon elégedett leszek.

b-type
Nekem is van egy Momo (fekete) és egy Logi' DFP kormány ami csak áll itt...tökéletes állapotban, mindkettõnek a pedálja halt meg.
Majd odaadom a keresztfiamnak vmelyiket sztem (idén karácsonyra még korai lett volna 😄 )

Panther
Mi a frászért nem rendelsz egy Finnmotion pedált Markus Kononenéktõl? Mindegyik kézi készítésû, a Simchallengen is dícsérik és a negyedébõl kijön a G25-nek. Bár te tudod.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Szerintem ez a djemba télleg egy focista.<#nevetes1> Megmondom miért.
Mert a Chelsea-be is volt egy ilyen nevezetü egyén akinek a beceneve az volt h Djemba-Djemba.<#hehe>Szal nem kell tagadni nem szégyen az.<#vigyor3>
lac coo
Mondjuk amennyit már kormányra költöttem, lassan vehetnék egy tuti pedálszettet és váltót 😊)))

De ha bepörgök tuti az lesz ...Összegyüjtök annyit hogy tudjak venni ACT Labs-os váltót, és egy profi pedálszettet, a kormány lehet akármilyen azzal soha nem volt gondom pedig volt egy pár ...

Addig meg összefoltozom ezt a mocskot ...

lac coo
Hol lehet most legolcsóbban G25 -öt venni Budapesten ,raktárról, nem csomagküldõsben ?

Kinyírtam a TM egyik pedálját, eltört mindkét rugó benne , semmi kedvem javítgatni ...

Djemba igen egy focista de csak azt írtam be névnek.Ja és a múlt hétvégén voltam itthon mamáméknál bocsi

b-type
Használja vki a BomerDirt...elsõ pillantásra gáznak tûnõ fejelsztés alatt álló moddot?
Mert van egy pálya ahol tök jó: Sexbierum (ez is egyenlõre elég gázul néz ki)
..de hát redneck van vagy mizisten 😄DD
Szal ha vki futna szóljon.

irlindy
hehh...sztem hanyagoljuk már ezta témát<#idiota><#vigyor4><#taps>

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Cowek
Igazad van.. a neved alapján Kameruni focista vagy... Elég szépen megtanultad a magyart. És tegnap még egy magyar település volt a profilodban. De mesélj errõl a prodzsektrõl léccci <#idiota><#kuss>