rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
*Posse*T.W.D*
- http://www.race2play.com/front/panoz_addon
- http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=9056
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem volt az olyan nagyon 😄
Monaco az könnyen ilyen lehet, és a GP2 mod is módosítás nélkül elég odafigyelõs, sok törés nagyon hihetõ volt (pl. a pálmafásnál mikor elcsavarodott a hátulja a gépnek)..egy nem figyelõs fisszaváltás és könnyen meglehet a baj.
Sok esetben nagyon szépen kerülgették a roncsokat..lehet már megvan a rutin 😄D
De a legtöbb esésnél azt néztem hogy benne van, sztem korrekt liga lehet, már a videóból is az látszik hogy foglalkoznak a srácok vele lelekesen. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Annyival még kiegészíteném, hogy sajnos nálunk sem minden ingyenes azért, de a tesztek, funracek(szabad hétvégeken) mindenképp!
A hamarosan induló VVOB (minden futam más mod) például teljesen ingyenes!
Az F1OB, a GP79R-GO és az ASC-OWC FIAGT pedig ASClub tagoknak és OWClub tagoknak ingyenes, új belépõknek pedig 4000HUF-os a nevezési díj (ez az összeg fedezi mindhárom bajnokságban való indulás lehetõségét).
Szóval akit érdekel: Online-World Club
\"...Gyerünk Dodó, nagy falat!...\"
Van ez az oldal: http://www.racing-underground.com
Na itt regisztálsz, majd a Torrent keresö részbe : Formula1.2007.Round01.Australia.Onboard.PDTV.WS.Premiere.XviD-kdr
Ez a Teljes Futam Onboard, szöveg nélkül. Sok sikert!
Üdv, Dika
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A szerver hasznalat ingyenes, de a programnak EREDETINEK kelle lennie.
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki ingyenes Online ligát? Ahol van server.. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Viszont a mögötte levõnek is számítania kellett volna erre. Teljesen egyértelmû volt, hogy elszáll a balosban.
Nagyon jó cucca.
Azért a srác aki hátsó szárny nélkül próbálkozott fel a dombnak az pár arc versenyét tönkrevágta...sejthetõ volt hogy el fog szállni a hátulja a dobós gázelvétes balosnál.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a másik video-ban van Monza😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Szinte alig fedezem fel benne az rfactor és a Monaco track sajátosságait. A kameraállások, pl a "kézbõl felvett" jelentek... Teljesen valóságosnak tûnik az egész...szenzációs 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Majd megnézem, már elfelejtettem 😉
Szerk .: szal az adott csapat (gondolom McLaren ) .veh file-ban kell átírni az sfx hivatkozást arra a nevûre amit be akarsz rakni neki .
lenne nekem problémám
1.feltettem a SPEtes track packot és a versenyben a rajtnál ahogy az elsõ kanyar megvan mindenkinek bejön a safety car,semmi nem történik is minen pályánál/versenysorozatnál így van
2.letöltöttem az FSONE06-ot és hozzá a 07es skineket de minden kocsinak az elsõ kör végén felmegy az olaj hõmérrséklete és a 2kör közepén meghal a kocsi(az összes kocsinûál így van)de ha kiveszem a meghibásodást akkor meg füstöl és nagyon idegesítõ
valaki hheeelp
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Tehát tolom hátra az ülést, megáll , tovább nem megy de nekem még hátrébb kellene hogy menjen .
mivan a torrent-el? eredeti nélkül nem tudsz felmenni szerverekre, hacsak nem valaki crackelt szervert indít és kikapcsolja az ellenõrzést..
szervertõl függ, hogy tudsz-e automata váltót használni