rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ezek szépek lettek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Most próbáltuk ki a 2006-os modot, nagyon klafa 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mostanában elkezte az rFactor nemtudom miért, hogy a feltelepeített kb30bõl csak 2-3pályán tudok menni. A többit betökltésnél kivágja h hiba a xy(pályaneve) .mas-ban. Nem tudjátok mi lehet a baj???
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem nincs fent F1, csak a GP79, az legalabb elvezetes, nem erzem magam droidnak😉))
Hivatalosan:
EngineRange=100.0
EngineShape=1.00
EngineAmbient=6.00
Ha nincs ilyen benne, ird be😉)
A kormányt meg akárhogy állítgattam ,mindig rossz volt az irányítás.
Más: ezekben az F1 modokban hol lehet átírkálni a hangoknál azt, hogy ne terjedjen olyan messze a külsõ motorhang?Tök idegesítõ .
Es azert az ISI engine sem sokkal gyorsabb, foleg ha bekapcsolom a dinamikus arnyekokat, napszakot😊 Es akkor meg se HDR se motionblur😉 Persze, azert ez mas kategoria😉)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Felraktam ezt az FSONE 2006-ot ha minden igaz utána bemásolgattam a 07 es Skin packet ÉS nincsen 07 es skin miért????
hogytudom a CtDp 2005 hangjait berakni az f1XR-be???
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
2, Vedd meg => rfactor.net
3, Rakd fel a modokat-pályákat => rfactorcentral.com
4, Játsz sokat, a segítségeket felejtsd el.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyon jó lenne már elindulni egy internetes f1-es bajnokságban, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Ps2-n és pc-n ami game-k megjelentek eddig, azok többségét szerettem, és gyakorlatilag szinte mindent elértem bennük.
Most kellene egy új és jóval keményebb kihívás. Nagyon élethûek a körülmények a képek alapján, és én is szeretnék beszállni. De mit kellene ehhez tennem, elsõsorban a letöltésekkel kapcsolatban? rFactor, stb., ezeket hogyan tudom letölteni? És melyik az a bajnokság, amely talán a legjobb, leglátogatottabb?:-) Köszi: david
FSONE modot, honnan tudom letölteni?? (1.0)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
most találtam meg azt a játékot egy dvd-n és nem tom hogy lehet vele onlineban játszani pls segitsetek elore is THX
De amúgy tök igazad van: mikor kijött a CTDP 05 , mindenki alig várta, rá egy hétre már mindenki 2006-ot akart, most van 2006 , egy hét után jönnek a 2007-et keresõk 😊))))
Most szerintem van egy eleg jo 2006-os szezon (FSONE), lehet hasznalni, aztan fel ev mulva, vagy jovore amikor mar realis lesz es lesz ertelmes alapja, johet a 2007-es😉 Sajnos nem egy rFactor MOD alapjan lovi ossze a szezont a FIA, vagyis nekunk kell varni a fejlemenyekre😉))
Legyen kesz 1 het alatt, de legyen tokeletes, minden pucuka meg lenyegtelen festes-potty ugyanugy mint az igazi. Mintha erdemben lehetne erezni a kulonbseget, meg szamitana az a szutyok festes az auton, amit ugy sem latni belulrol😊
De nem tudomn mennyit hasznaljak igazabol ezeket a MOD-okat, mert nagyobb a fustje mint a langja. Folyamatosan megy a siras, amire kesz van, addigra mar nem erdekel senkit, es mar az uj szezont akarjak, ami meg el sem indult😉)
Ez nem okoskodas, egyszeruen csak gondolkodni kellene.
Amugy, az FSONE keszitoi csinaljak a MOD-ot (vagy inkabb CarSet-et). Talan folyamatosan fogjak kiadni, ahogy kiderulnek, valtoznak a festesek, eroviszonyok, stb.
What's coming in v1.1 & future
- F1 Safety Car Model
- TV MENUS
- Spotter sounds update
- Hands on Steering wheels
- Brand new helmets
- Brand new steering wheels
- Pit Crew PEOPLE (Stationary for now)
- Track Pack
- 2007 Cars
- Intro Video
- Finished menus
- F1 Drivers Ability to walk around the track as people
... mi is félünk az ilyen gyerekektõl (emberektõl)