rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, értem. Tehát akkor az rFactor fizetõs? Torrent, vagy ilyesmik? Automata váltót azt lehet használni? Mert ahogy kivettem a szabályokból, igen.
Istencsászár

Nah ezek szépek lettek.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

V43 1105
Sziasztok!

Most próbáltuk ki a 2006-os modot, nagyon klafa 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

rakd újra a pályát
hali!

Mostanában elkezte az rFactor nemtudom miért, hogy a feltelepeített kb30bõl csak 2-3pályán tudok menni. A többit betökltésnél kivágja h hiba a xy(pályaneve) .mas-ban. Nem tudjátok mi lehet a baj???
lac coo
Az nem az amire gondolok .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

OPPONENT VOLUME RATIO ?
lac coo
FSONE-ban ezek az értékek vannak, mégis az egész pályán hallani az autókat már kilométerekrõl .

Alexease
SFX
Alexease
Persze, kivul lehet allitani😉 Nekem 900 fokon van a kormany es ugy teljesen hasznalhato a jatekban😊 Eppen kellemes a kormanyszog, jo az FFB, es jol erezni a kasztnit es a csuszasokat is😉
lac coo
Õõõõõ.Hová? Prl? SFX ?

DFP-nél és a G25-nél valamennyit lehet kompenzálni a Logitech profilerben nem ?
Alexease
A TDU mindenkinek lassu, az biztos😉) Az iranyitast is szokni kell, foleg hogy nem lehet allitani kormanyszoget. De nem olyan veszes. Egyedul a kasztni hintazasa ami "kellemetlen" lehet😊

Nekem nincs fent F1, csak a GP79, az legalabb elvezetes, nem erzem magam droidnak😉))

Hivatalosan:
EngineRange=100.0
EngineShape=1.00
EngineAmbient=6.00

Ha nincs ilyen benne, ird be😉)
lac coo
Nálam nagyon lassú, de ahogy a topikját nézegettem, nem én vagyok az egyedüli .
A kormányt meg akárhogy állítgattam ,mindig rossz volt az irányítás.

Más: ezekben az F1 modokban hol lehet átírkálni a hangoknál azt, hogy ne terjedjen olyan messze a külsõ motorhang?Tök idegesítõ .

Alexease
Azert nem olyan rossz az a grafika😉 MotionBlur, HDR, dinamikus arnyekok es tukrozodesek, auto onarnyek, stb.😊 De osszessegeben eleg jo a fizika, a hangok, a kornyezeti toresek, hatalmas a palya, van rendes forgalom, rendesen hasznalja az FFB-t, kormanyt, 3 pedalt, kuplungot, H-Patter-nes valtot, stb.😛 Ha nem kuplungolok rendesen, be sem veszi a sebesseget😉)) Van HardCore MOD is, amiben mar eleg jo autokazni;P

Es azert az ISI engine sem sokkal gyorsabb, foleg ha bekapcsolom a dinamikus arnyekokat, napszakot😊 Es akkor meg se HDR se motionblur😉 Persze, azert ez mas kategoria😉)
akkor jó

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

lac coo
Nem .

ez hogy jön ide? nem a tdu topikba akartad?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

lac coo
Kipróbáltam ezt a TDU-t...Most ez a trendi, hogy olyan játékok készülnek amik indokulatlanul erõs gépen mennek csak jól ???Vásároljunk minél több cuccot??? Mert nálam alig éri el a 25 fps-t, pedig nem egy nagy durranás a grafika .

lac coo
Mi az az F1XR ?

Gyocsika
Megvan!!!

Gyocsika
Szeternék valamit kérdezni!
Felraktam ezt az FSONE 2006-ot ha minden igaz utána bemásolgattam a 07 es Skin packet ÉS nincsen 07 es skin miért????

Firerock
császztok
hogytudom a CtDp 2005 hangjait berakni az f1XR-be???

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

6. esetleges szerverdíjat is fizesd be alkalomadtán, ha szükséges 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
5. Hasznalj kormanyt😊
JuanG
4...mármint a játékban a vezetési segítségeket 😊)...még félreérti 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
1, Tõltsd le => rfactor.net
2, Vedd meg => rfactor.net
3, Rakd fel a modokat-pályákat => rfactorcentral.com

4, Játsz sokat, a segítségeket felejtsd el.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Üdv!
Nagyon jó lenne már elindulni egy internetes f1-es bajnokságban, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Ps2-n és pc-n ami game-k megjelentek eddig, azok többségét szerettem, és gyakorlatilag szinte mindent elértem bennük.
Most kellene egy új és jóval keményebb kihívás. Nagyon élethûek a körülmények a képek alapján, és én is szeretnék beszállni. De mit kellene ehhez tennem, elsõsorban a letöltésekkel kapcsolatban? rFactor, stb., ezeket hogyan tudom letölteni? És melyik az a bajnokság, amely talán a legjobb, leglátogatottabb?:-) Köszi: david
Gyocsika
Azér köszi 😊

Alexease
Ha korbeneznel egyszer a banner alatt is a linkeknel, konnyebb, egyszerubb lenne az eleted😊) (pl. http://www.rfactorcentral.com/)
Gyocsika
És ehhez kell az FSONE 2006 is ugye? Légyszi ahoz egy linket!!! Köszi!!!

banner, rfactorcentral pl.

elindítod és Connect azon belül a Join, kiválasztod a szervert (ha megvan az a MOD amivel mennek és/vagy tudod a pass-t) és connect...

én most szedem majd megnézem milyen

V43 1105
Sziasztok!

FSONE modot, honnan tudom letölteni?? (1.0)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

sziasztok
most találtam meg azt a játékot egy dvd-n és nem tom hogy lehet vele onlineban játszani pls segitsetek elore is THX
itt azzal lesz gon, hogy jön az a TV cam vagy mi olyan lesz mint a Tv közvetítés és ha jól tudom azt nem az FSONE csinálja ha nem egy másik csapat!!!!

Firerock
coool
és az a 20%az mennyi idõ?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

FSONE 2007 80% álapotban van!!!!!!<#hawaii>

lac coo
Pucuka ? <#taps>
De amúgy tök igazad van: mikor kijött a CTDP 05 , mindenki alig várta, rá egy hétre már mindenki 2006-ot akart, most van 2006 , egy hét után jönnek a 2007-et keresõk 😊))))

Gyocsika
OKÉ köszi

versenyen több az autó azért, vedd lejjebb a látható autók számát (VISIBLE VEHICLES) és az ellenfelek kinézetét (OPPONENT DETAIL)
Gyocsika
Én nekem most a HSW-n található ,azt hiszem SPET féle 2006-os mod van és a CTDP 2005. Mindkettõ nagyon szuper! De lenne egy kérdésem a gépem Celeron 2,4GHZ 512 Ram és egy nvidia 7300 GT 256 mb És akad közepes grafikán még akkor is amikor fordulok ki a boxból a versenyen. De ha teszten vagyok akkor tökéletesen megy semmmi akadás! Van esetleg valami tippetek?

Alexease
Nem szemelyesen neked szolt igazan, hanem annak a tucatnak aki megkerdezi, vagy meg fogja kerdezni😉

Most szerintem van egy eleg jo 2006-os szezon (FSONE), lehet hasznalni, aztan fel ev mulva, vagy jovore amikor mar realis lesz es lesz ertelmes alapja, johet a 2007-es😉 Sajnos nem egy rFactor MOD alapjan lovi ossze a szezont a FIA, vagyis nekunk kell varni a fejlemenyekre😉))
Gyocsika
Köszi a válaszokat! De ezt most miért nem lehetett elsõre megválaszolni nem értem. Csak megkérdeztem direkt azért mert nem tudtam ha tudtam volna nem kérdezem. És azért jöttem ide mert gondoltam valaki csak tud válaszolni a kérdesemre. És tudtatok is! Csak nem kell mindjár az embert lehurrogni!

Alexease
Hihetetlen, mar tobbszor fogadkoztam, hogy ilyenekkel nem foglalkozom, mert teljesen felesleges;(
Legyen kesz 1 het alatt, de legyen tokeletes, minden pucuka meg lenyegtelen festes-potty ugyanugy mint az igazi. Mintha erdemben lehetne erezni a kulonbseget, meg szamitana az a szutyok festes az auton, amit ugy sem latni belulrol😊

De nem tudomn mennyit hasznaljak igazabol ezeket a MOD-okat, mert nagyobb a fustje mint a langja. Folyamatosan megy a siras, amire kesz van, addigra mar nem erdekel senkit, es mar az uj szezont akarjak, ami meg el sem indult😉)
Alexease
Most kezdodott a 2007-es szezon, eddig lement egy azaz 1 futam. Nem ismerjuk a festeseket, az eroviszonyokat, a szponzorokat, a palyakat, a pilotakat, stb. Legalabb fel szezon le kelljen hogy menjen, hogy valami ertelmeset lehetssen csinalni. Es meg akkor is kotekedni fognak azonnal, mert a kovetkezo verseny utan panaszkodnak, hogy miert nem ugy van, mint ahogy tegnap volt😉)) Es meg sorolhatnam...

Ez nem okoskodas, egyszeruen csak gondolkodni kellene.

Amugy, az FSONE keszitoi csinaljak a MOD-ot (vagy inkabb CarSet-et). Talan folyamatosan fogjak kiadni, ahogy kiderulnek, valtoznak a festesek, eroviszonyok, stb.
Danecay
Az FSONE-ra érdemes e tekintetben figyelni. Nem rég publikálták, egész pontosan 2007.3.18.-án az 1.0-ás F1 MOD-jukat, de az 1.1-es verzió várhatóan egyéb dolgok mellett a 2007es autókat fogja tartalmazni.

What's coming in v1.1 & future

- F1 Safety Car Model
- TV MENUS
- Spotter sounds update
- Hands on Steering wheels
- Brand new helmets
- Brand new steering wheels
- Pit Crew PEOPLE (Stationary for now)
- Track Pack
- 2007 Cars
- Intro Video
- Finished menus
- F1 Drivers Ability to walk around the track as people

akkor megkérdezném sokat látott és halott fórumozó társamat, hogy egyátalán megtud-e különbõztetni egy 2007-es F1-es autót és egy 2006-os F1-es autót amin 2007-es fetsés van

... mi is félünk az ilyen gyerekektõl (emberektõl)